ضمن دعوت از شرکت در نظرسنجی باید بگم محدودیت ها برداشته شده و میتونید هر گزینه ای رو خواستید انتخاب کنید .
برای راحت تر پیدا کردن گزینتون میتونید ctrl+f رو بگیرید و ساز مورد نظرتون رو سرچ کنید .
پیانو
تار
چنگ
دوتار
رباب
سه تار
سنتور
کمانچه
گیتار کلاسیک
گیتار الکتریک
گیتار اسپانیش
گیتار بیس
قانون
ویولون
ویولون آلتو
ویولا
ویولون سل
ترومپت
بالابان
ساکسیفون
ساز دهنی
سرنا
شیپور
فلوت
کلارینت
نی
باغلاما
آکوردئون
هارمونیکا
ضمن دعوت از شرکت در نظرسنجی باید بگم محدودیت ها برداشته شده و میتونید هر گزینه ای رو خواستید انتخاب کنید .
برای راحت تر پیدا کردن گزینتون میتونید ctrl+f رو بگیرید و ساز مورد نظرتون رو سرچ کنید .
ویرایش توسط amirsarab : 06-20-2014 در ساعت 05:57 PM
خیلی خیلی خیلی سخته انتخاب.... کلا هر سازی ظرافت ها، زیبایی، پیچیدگی ها و ویژگی های خاص خودشو داره... هیچکدوم جای یکی دیگه رو نمیگیره...
به نظر من بیشتر مهم اون نتهاییه که با ساز نواخته میشه و صد البته این به چیره دستی نوازنده هم بستگی داره...
پیانو، ویولن، سه تار، تار، سنتور، قانون، فلوت، ساکسفون، گیتار، گیتار الکتریک و یا حتی سازهایی مثل بوزوکی، ماندولین، باقلاما... هر کدوم حس خاص خودشونو دارن...
من که اصلا نمیتونم انتخاب کنم
ضمنا سازدهنی و هارمونیکا یکیه
گیتار کلاسیک رای من
البته پیانو و فلامینکو هم خیلی خوبه
مدنظر ما یک گزینه بود گزینه ای که بیشتر از اون یکی ها تاثیر میزاره وگرنه همه ی سازها در نوع خودشون زیبا هستن .بنده به گیتار الکتریک رای دادم
باید طوری میزدی بشه چند گزینه با هم انتخاب کرد
ببینید درسته مربوط به نوازنده و نت هاست ولی طنین یه مقوله جداست قطعا طنین یا همون رنگ صدای پیانو با ویولون زمین تا آسمون فرق داره ولی پیانو برای من بیشتر انرژی مثبت داره و باهاش انرژی میگیرم .خیلی خیلی خیلی سخته انتخاب.... کلا هر سازی ظرافت ها، زیبایی، پیچیدگی ها و ویژگی های خاص خودشو داره... هیچکدوم جای یکی دیگه رو نمیگیره...
به نظر من بیشتر مهم اون نتهاییه که با ساز نواخته میشه و صد البته این به چیره دستی نوازنده هم بستگی داره...
پیانو، ویولن، سه تار، تار، سنتور، قانون، فلوت، ساکسفون، گیتار، گیتار الکتریک و یا حتی سازهایی مثل بوزوکی، ماندولین، باقلاما... هر کدوم حس خاص خودشونو دارن...
من که اصلا نمیتونم انتخاب کنم
خیر , این دو شبیه به هم هستن ولی در صدا با هم کمی فوق میکنن .ضمنا سازدهنی و هارمونیکا یکیه
لطفا اول سطح دانشتون رو بالا ببرید بعد با من بحث کنید .شیپور هم اصلا ساز نیست
چرا نمیشه ؟ خب یکیشون بیشتر به تو حال میده .مگه میشه فقط یکی رو انتخاب کرد
من به شخصه عاشق موسيقيم و هر سازي به نوعي منو با خودش همراه ميكنه ولي صداي گيتار يه حس ديگه بهم ميده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)