هایده :
تلخ ترین خاطره من اینه که آهنگی از جهانبخش پازوکی به من پیشنهاد شده بود بخونم که ترجیع بند آن اینه: من خودم رفتنی ام. من بشدت به پازوکی پافشاری میکردم که من این آهنگ رو نمیخونم، نمیدونم چرا دلشوره عجیبی داشتم، چون میخواستم به مسافرت اروپا بیایم و فکر حادثه ای مرا تعقیب میکرد.فکر میکردم شاید بیماری ای، تصادفی، چیزی باعث شود که من برنگردم به ایران و هیچ وقت فکر نمیکردم همچین حادثه ای اتفاق بیافتد و من تا امروز یعنی 6 سال نتوانم وطنم را ببینم. به هر صورت با ناراحتی خیلی شدید رفتم روی صحنه و اونو اجرا کردم. 7 شهریور ایران را به قصد لندن ترک کردم و نمیتونم براتون توجیح کنم که حالت من در اون ساعت و اون لحظه چه بود. ولی امیدی است که مرا نگه میدارد که باز بتوانم ایرانم را ببینم و به آغوش هموطنانم برگردم.
006, danielparsa, l_SAVALAN_l, moein1366, mubaso, Q_MARS, SAB3R, Saleh16, yasin6
بخدا موسیقی ایران داغتو داره هنوز چرا رفتی؟بعد شما خواننده ای نیومد.تسلیت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دلم میخواستم چیزی بنویسم اما هر کاری کردم دستم سمت کیبورد نرفت ...
چقدر جات خالیه ؟؟؟!!!
یادش گرامی ، اگه کسایی مثل بانو هایده الان بودن نمیذاشتن مسیر موسیقی
اونور آب به گندی که الان هست تبدیل بشه
یادش بخیر زوج هنری خوبی بودن استاد معین و بانو هایده ، خدا رحمت کنه همه ی رفتگان رو.
" دنیا که اینجوری نمیمونه همیشه ... "
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویرایش توسط Saleh16 : 01-20-2015 در ساعت 10:04 PM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)