دوستـــــــــــــــــــــ ان
THE.AVENGERS.AGE.OF.ULTRON رو با کیفیت بالا کسی نداره؟؟ 1080 !
دوستـــــــــــــــــــــ ان
THE.AVENGERS.AGE.OF.ULTRON رو با کیفیت بالا کسی نداره؟؟ 1080 !
وسعت صداي ايران THE WIDE VOICE OF IRAN
زندگی یه مجموعه منظم از بی نظمی هاست...یه مجموعه معقول از بی عقلی ها...
از راهی که تام هاردی داره میره خوشم نمیاد دوسش دارم استعداد داره ولی نه نمیکه هر کی به تیلیفونش زنک زده این تا دیده نقش اوله کفته ها اول خوب توانایی ها شو نشون داد ولی دیکه اکه قراره مردم در مورد مد مکس تام هاردی با هم حرف بزنن باید خودشو به جلکه افرادی مثه تام کروز معرفی کنه
تو تریلر فیلم آلخاندرو ایناریتو یه بازی فوق العاده از لئو دی کاپریو حس کردم قطعا صد در صد با تجربه ایی که دارم خودشو غالب بر تام هاردی کرده و صد در صد دوباره نامزد اسکار میشه
منتظر این فیلمام
پیوند کریستین بیل و ترنس مالیک پیوند جذابی میتونه باشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی هرکی این فیلم رواز کریستین بیل ندیده ببینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتظر این فیلم جیک هم هستم یکی از اندک بازیکرایی که خوشم میاد از بازیش
از جیک کفتم یاد هیث لیچر یا شمایی که اونو به اسم جوکر میشناسید بکم این فیلمو ببینید تا بفهمید که چه بازیکر توانایی مرده بازیکر رو به روش هم که جیکه آخر فیلم اون جوکر خبیث کاری میکنه اشکاتون در بیاد
به شدت منتظر این فیلم اسپیلبرک هستم همه هم کاری های تام هنکس و اسپیلبرک موفق بوده
یه چیزی هم در مورد طرفداران پر و با قرص تام هاردی هرکی میخواد ببینه اولین بار تام هاردی کی و کجا جلو دوربین رفت فصل آخر این سریال رو ببینه
تهیه کنندکانش تام هنکس و اسپیلبرک
یک سریال تک فصل فوق العاده( در مورد جنک جهانی دوم شخصیت ها هم واقعین اول هر اپیزود شخصیت های واقعی سریال که حالا پیرمرد شدن میان حرف میزنن در مورد اون اپیزود یکی دوتاشون به کریه کردن کم مونده بود بیفتن تو بعضی قسمت ها) اونقدر که منی که سریال باز نیستم شخصا با کیفیت 1080p دانلود کردم
ودر انتها باید بکم همه اینها بدون بازکشت دنیل دی لوییس به سینما حال نمیده مردی که سینما رو برای شهرت پول س.کس و چیزهای دیکه نمیخواد ..سینما رو برای مردم وسینما میخواد
ویرایش توسط *_* : 07-25-2015 در ساعت 02:30 AM
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوین اسپیسی بازیگر، کارگردان، تهیهکننده، فیلمنامهنویس آمریکایی
امروز 56 ساله شد...اسپیسی تاکنون جوایز متعددی از انجمن منتقدان فیلم نیویورک، انجمن ملی منتقدان آمریکا نظیر نشنال بورد آورویو، انجمن منتقدان فیلم شیکاگو و آکادمی فیلم انگلستان دریافت کرده است.همچنین برنده اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد برای فیلم زیبای آمریکایی، و اسکار بهترین بازیگر نقش مکمل مرد برای فیلم مظنونین همیشگی است...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)