صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 412131415 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 131 به 140 از 143

موضوع: تاپیک تیم ملی فوتبال ایران -. اخبار و آپدیت

فعال
    کی‌روش: با انتخابم همه را سورپرایز خواهم کرد

سرمربی تیم ملی که بعد از اتفاقات رخ داده امروز در فدراسیون فوتبال حاضر شده بود تا با کفاشیان صحبت کند در پایان این جلسه برابر خبرنگاران حاضر شد.

سرمربی تیم ملی در ابتدا گفت: تشکر می‌کنم از تمام کسانی که اینجا حضور یافتند و عذرخواهی وقت زیادی از آنها گرفته شد. باز هم عذرخواهی می‌کنم که سوتفاهمی که شده و فکر می‌کردیم بعد از صحبت‌هایی که با آقای کفاشیان داشتیم نیازی به این جلسات نباشد و باید کارهای تیم ملی را دنبال می‌کردیم.

وی ادامه داد: به دنبال راهکارهایی بودیم برای تیم ملی فوتبال و دو مینی کمپ در خردادماه خواهیم داشت. در این مینی کمپ از بازیکنانی که جام باشگاه‌های آسیا و بازیکنانی که در فینال جام حذفی حضور ندارند استفاده خواهیم کرد. در دو مینی کمپی که در تهران برگزار خواهیم کرد به بازیکنان جوان این فرصت را خواهیم داد که برای حضور در تیم ملی بجنگند و اینجا خواهید دید که نگاهی مثبتی به لیگ داریم و این فرصت را به بازیکنان داده‌ایم. مطمئنم زمانی که اسامی بازیکنان را اعلام کنیم سورپرایز ویژه و بزرگ برای فوتبال ایران خواهد بود.

کارلوس کی‌روش در مورد اردوی تیم ملی اینطور توضیح داد: تقریبا مطمئن هستیم که اردوی نهایی ما در استانبول ترکیه برگزار خواهد شد. ما سخت کار کردیم و 11 ژوئن در تاشکند ازبکستان دیداری تدارکاتی با این تیم برگزار خواهیم کرد و پس از آن به ترکمنستان خواهیم رفت و اولین دیدار رسمی خود را در مسیر جام جهانی برابر این تیم برگزار خواهیم کرد.

وی ادامه داد: قصد داریم بعد از دیدار تدارکاتی که برابر عمان داریم دیداری هم برابر ژاپن داشته باشیم که هنوز قطعی نشده است. این جزییات قسمت دوم جلسه امروز ما بود.

کی‌روش که قصد نداشت به طور کامل درباره جلسه خصوصی‌اش با کفاشیان و پیروانی صحبت کند در مواجه با سوال خبرنگاران گفت: من هیچ صحبتی در مورد این مطلب ندارم و وظیفه رییس فدراسیون است که در این باره صحبت کند.

سرمربی تیم ملی در مورد حضور جواد نکونام در کادرفنی تیم ملی گفت: همانطور که آقای کفاشیان اعلام کردند این پیشنهاد داده شده اما ایشان جای کسی نمی‌آید و در مورد ماندگاری آقای مارکار آقاجانیان باید بگویم ایشان همچنان ما را همراهی خواهند کرد و جواد نکونام به عنوان دستیاری ایرانی در کنار ما حضور داشته باشد.

وی بار دیگر با اشاره به انتخاب بازیکنان در اردوی تیم ملی گفت: ما بازیکنان را از نزدیک مورد بررسی قرار دادیم و عملکردشان را زیر نظر گرفتیم. باید در نظر داشته باشید که من کادر فوق‌العاده ای دارم و اعتماد کاملم را به آنها اعلام می کنم. بازی ها را نیز به صورت دی وی دی در اختیار دارم و آنها را مورد بررسی قرار می‌دهم. بعد از سه سال و نیم که بازیکنان را زیر نظر دارم اطمینان کامل دارم که هفته آینده تصمیم خوبی برای انتخاب خواهم گرفت.

کی‌روش ادامه داد: دو روز دیگر باید 50 نفر از بازیکنان از لیست اولیه را به AFC معرفی کنیم که ما این کار را خواهیم کرد. اما لیست نهایی در آینده اعلام خواهد شد.

سرمربی تیم ملی در ادامه در مورد صحبت‌های محمود گودرزی گفت: من در طول هفته بازی‌های رئال، بارسا و بایرن و یوونتوس را دیده ام و فرصت نداشتم درباره این حرف‌ها فکر کنم.
    کی‌روش در پایان در مورد همفکری با مربیان ایرانی نیز گفت: من در مدتی که در ایران بودم همیشه درهای تمرین تیم ملی به روی مربیان باز بوده و اگر کسی نیامده مطمئنا فکر کرده نمی‌تواند کمکی به او کند.

فعال
    فهرست 50نفره تیم‌ملی،دوشنبه ارسال می‌شود

فهرست اولیه و 50 نفره تیم ملی برای شرکت در مسابقات انتخابی جام جهانی تا 2 روز آینده به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال خواهد شد.

فهرست 50 نفره و اولیه تیم ملی فوتبال کشورمان برای حضور در مسابقات انتخابی جام جهانی تا دوشنبه به کنفدراسیون فوتبال آسیا ارسال خواهد شد.
    قرار است فهرست نهایی تیم ملی هم هفته آینده به AFC ارسال شود.

فعال
    تغییرات مهم در چینش کمیته داوران فدراسیون فوتبال در راه است
    به بهانه تبریز،کمیته داوران ، شخم می خورد!

کمیته داوران فدراسیون فوتبال در انتظار تغییراتی مهم است. پس از اتفاقاتی که برای تراکتورسازی در تبریز رخ داد حالا بهترین بهانه برای جریان های غیرفوتبالی بوجودآمده که کمیته داوران فدراسیون فوتبال را همان طوری که می خواهند دوباره بچینند.
    کمیته داوران فدراسیون فوتبال در انتظار تغییراتی مهم است. پس از اتفاقاتی که برای تراکتورسازی در تبریز رخ داد حالا بهترین بهانه برای جریان های غیرفوتبالی بوجودآمده که کمیته داوران فدراسیون فوتبال را همان طوری که می خواهند دوباره بچینند.

کمیته داوران فدراسیون فوتبال پیش از این هم مورد اتهاماتی قابل توجه بوده به خصوص در دوره ای که تغییرات مورد نظر وزارت ورزش در فدراسیون فوتبال انجام نگرفته بود این اتهام بیشتر شنیده می شد. با این همه به نظرمی رسد که ماجرای تبریز و تراکتورسازی و حاشیه هایش به سمتی پیش می رود که جریمه هایی در فوتبال داشته باشد. جریمه هایی که به نظر می رسد وزیر ورزش از آنها خشنودباشد.

محمودگودرزی در مصاحبه های پایان سال گذشته چه در مصاحبه با روزنامه اعتماد و چه در مصاحبه با روزنامه همشهری به اشکالات کمیته داوران اشاره کرده بود. حالا و در زمانی که به غیر از مسوولان ورزشی هیچ مسوول دیگری حاضر نیست بار اتفاقات تبریز را به دوش بکشد به نظر می رسد که کمیته داوران تاوان اتفاقات را خواهدپرداخت. هرچند که تغییرات در کمیته داوران و در قسمت انتخاب داوران اتفاقی مثبت باشد و به فوتبال کمک کند اما مشکل اینجاست که چنین تصمیمی نه از راهای فوتبالی و ورزشی که از مسیری سیاسی رخ می دهد. مسیری که برای فوتبال در هیچ رده ای پذیرفته نیست.

فعال
    کی‌روش: باید دست به دست هم دهیم

سرمربی تیم ملی گفت: مردم ایران نشان دادند که چه اشتیاق زیادی به فوتبال دارند و باید برای خوشحالی آنها دست به دست هم دهیم.

پس از صحبت‌های امیدبخش محمود اسلامیان نایب رئیس فدراسیون فوتبال در جمع ملی‌پوشان، افشین پیروانی و کارلوس کی‌روش نیز صحبت‌هایی را مطرح کردند. در این بین کی‌روش در جمع بازیکنان گفت: از طرف خودم و بازیکنان تشکر می‌کنم به خاطر این حضور و از کلماتی که به کار بردید. این مأموریت جدیدی برای حضرتعالی است و برایتان آرزوی موفقیت می‌کنم.

وی ادامه داد: بعد از زحماتی که در طول 8 سال دفاع مقدس و همچنین در عرصه اقتصادی کشیدید امیدوارم الان هم با تدابیرتان کمک کنید تا بچه‌ها بهترین عملکرد را داشته باشند.

کی‌روش‌ گفت: ملی‌پوشان نشان دادند با نوع نگرش و زحمتی که می‌کشند استحقاق این حمایت را دارند ولی حتی فراتر از آنها، هواداران و ملت بزرگ ایران هستند که نشان دادند اشتیاق زیادی به فوتبال دارند و باید دست به دست هم دهیم تا همه آنها خوشحال باشند.

همچنین افشین پیروانی در این خصوص در جمع بازیکنان گفت: حضور اسلامیان می‌تواند به تیم ملی کمک کند. افرادی که اینجا هستند کسانی هستند که تیم ملی را دوست دارند و می‌توانند به این تیم کمک کنند من هم به نمایندگی از بازیکنان از حضور تک تک شما تشکر می‌کنم و ابراز خوشحالی خود را بیان می‌کنم.

فعال
    شاگردان کی‌روش همچنان تیم اول آسیا

در جدیدترین رده‌بندی تیم‌های ملی فوتبال دنیا که از سوی فیفا منتشر شد تیم ملی ایران در مکان نخست آسیا و چهل‌و‌یکم جهان قرار دارد.

سایت فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) امروز (پنجشنبه) رده‌بندی برترین تیم‌های دنیا در بازه زمانی 7 می 2015 تا 4 ژوئن 2015 (17 اردیبهشت تا 14 خرداد 94) را اعلام کرد که طبق آن تیم ملی ایران با حفظ جایگاه نخست خود در بین تیم‌های آسیایی با یک پله سقوط در رده چهل‌و‌یکم جهان جای گرفت.

رده‌بندی 10 تیم برتر فوتبال دنیا به این ترتیب است:

1- آلمان 1775 امتیاز (بدون تغییر)
    2- بلژیک 1509 امتیاز (یک پله صعود)
    3- آرژانتین 1496 امتیاز (یک پله سقوط)
    4- کلمبیا 1435 امتیاز (بدون تغییر)
    5- برزیل 1392 امتیاز (بدون تغییر)
    6- هلند 1378 امتیاز (بدون تغییر)
    7- پرتغال 1229 امتیاز (بدون تغییر)
    8- اروگوئه 1183 امتیاز (بدون تغییر)
    9- فرانسه 1164 امتیاز (دو پله صعود)
    10- اسپانیا 1147 امتیاز (بدون تغییر)

رده‌‌بندی 5 تیم برتر آسیا به‌شرح زیر است:

1- ایران 717 امتیاز (یک پله سقوط - چهلم‌و‌یکم جهان)
    2- ژاپن 623 امتیاز (دو پله سقوط - پنجاه‌و‌دوم جهان)
    3- کره جنوبی 587 امتیاز (یک پله سقوط - پنجاه و هشتم جهان)
    4- استرالیا 532 امتیاز ( یک پله صعود– شصت و سوم جهان)
    5- امارات 496 امتیاز (پنج پله سقوط- هفتاد و سوم جهان)

فعال
    گزارش تمرین تیم ملی

بازیکنان تیم ملی فوتبال امروز عصر نیز از ساعت 18 تمرینات خود را آغاز کردند.

25 بازیکن حاضر در اردوی تیم ملی، از ساعت 18 تمرینات خود را زیر نظر کارلوس کی روش در ورزشگاه دستگری آغاز کردند.

*حدود 50 تماشاگر به تماشای تمرین امروز تیم ملی آمده بودند.

*امیرحسین پیروانی و کوروش برمک، امروز در تمرینات تیم ملی حضور یافتند، افشین پیروانی نیز برای دقایقی در کنار برادر خود به گفت و گو با وی پرداخت.

*یک خبرنگار خارجی از شبکه بین اسپور قطر به تماشای تمرین تیم ملی آمده بود.

*تنها غائب تمرین امروز تیم ملی سردار آزمون بود و مرتضی پورعلی گنجی نیز برای اولین بار در تمرینات تیم ملی حاضر شد.پ

*مهدی حیدری امروز نیز در غیاب دن گاسپار مربی دروازه بان های تیم ملی، وظیفه کارکردن با گلرها را داشت.

*انجام حرکات کششی و نرمشی و استارت های کوتاه و بلند، اولین تمرین ملی پوشان حاضر در اردو بود.

*در تمرین بعدی ملی پوشان به چهار گروه تقسیم شدند و بصورت دو گروه به پاسکاری با یکدیگر و شوت به دروازه مشغول شدند. در این تمرین بازیکنان پس از یک و دو باید با ضربه فنی دو دروازه نزدیک به یکدیگر را باز می‌کردند.

*پس از استراحتی کوتاه، بازیکنان باز هم به تمرین استارت پرداختند، آنها تا وسط زمین می رفتند و برمی گشتند.

*در تمرین بعدی ملی پوشان به سانتر از جناحین و شوت زنی پرداختند.

*پس از این تمرین، بازیکنان با به تن کردن کاورهای مختلف به چند گروه تقسیم شدند و به انجام حرکات ترکیبی و انواع پاس ها پرداختند.

فعال
    جشن 50ماهگی حضور کی‌روش در ایران (عکس)

کارلوس کی روش در مراسمی با حضور علی کفاشیان پنجاه مین ماه حضورش در فوتبال ایران را جشن گرفت.

سرمربی تیم ملی در این جشن خودمانی کیک آبی رنگ خود را که عدد 50روی آن نقش بسته بود فوت کرد.

فعال
    265میلیون تومان قیمت همه تیم‌ملی اولی ها

بازی برابر ازبکستان برای تیم‌ملی فوتبال ایران بازی ارزشمندی بود و برای اولین بار 5 بازیکن بازی ملی شماره یک خود را انجام دادند.

جالب است بدانید که قیمت ثبت شده برای این 5 بازیکن در سازمان لیگ حرفه ای فوتبال ایران سرجمع 265 میلیون تومان بوده است یعنی حدود یک چهارم یکی از بازیکنان متوسط تیم‌ملی در جام‌جهانی 2014 برزیل.

در بین این 5 نفر مهدی طارمی در سند اولیه قراردادش 150 میلیون تومان قید شده است و به نوعی بین این 5 نفر گران ترین بازیکن بوده است و 4 نفر دیگر 115 میلیون تومان دریافت داشته اند. محمدحسین کنعانی بازیکن ملوان که 20 سال و 2 ماه سن دارد، 30 میلیون دریافت داشته که البته این رقم به خاطر آن است که او در تیم فوتبال پرسپولیس حضور داشته و سپس به ملوان رفته است. در رقم قرارداد میلاد محمدی بازیکن تیم راه‌آهن مبلغ 50 میلیون تومان قید شده است که او هم یکی از گران ترین بازیکنان این عرصه بوده است جالب آنکه بدانید سعید عزت اللهی که جوان ترین بازیکن تیم‌ملی در برابر ازبکستان بود تنها 25 میلیون تومان در مبلغ قراردادش قید شده است هر چند او در همان ابتدای فصل به اسپانیا رفت و به تیم C آتلتیکومادرید پیوست.

نکته جالب درباره این فهرست رقم قرارداد مهدی ترابی است سایپایی ها رقم قرارداد بازیکنان امید و زیر 21 سال خود را در ابتدای فصل قید نکردند اما به بازیکنانی که در نیم فصل و در این رده سنی به جمع خود افزودند، فقط 500 و 800 هزار تومان داده اند. با توجه به این سقف بسیار محدود به نظر می‌ رسد که حداکثر مبلغی که به این بازیکن پرداخته شده است 10میلیون تومان است که براین اساس مبلغ این 5 نفر روی هم به 265 میلیون می‌ رسد که سرمایه گذاری بسیار ارزشمند و صرف دار هم برای تیم های باشگاهی این افراد و هم برای تیم‌ملی فوتبال کشورمان بوده است. ضمن اینکه در لیگ امسال تعداد دیگری هم از این بازیکنان ظهور کردند که با بینش مثبت کی‌روش و با شجاعت او فرصت بازی در تیم‌ملی را یافتند.

فعال
    ایران 1 ترکمنستان 0

فعال
    ایران به رده سی‌وهشتم دنیا رسید

در تازه‌ترین رده‌بندی فیفا از تیم‌های ملی فوتبال جهان، شاگردان کارلوس کی‌روش با سه پله صعود در رده سی‌وهشتم جهان و رده اول تیم‌های آسیایی قرار دارند.

سایت فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) امروز (پنجشنبه) رده‌بندی تیم‌های ملی فوتبال دنیا در ماه جولای را اعلام کرد که بر طبق آن تیم ملی ایران با 716 امتیاز و با سه پله صعود رتبه سی‌و‌هشتم را در جهان و رتبه اول را در آسیا به خود اختصاص داده است.

در رده‌بندی کلی فیفا و به خصوص در جایگاه 20 تیم برتر دنیا اما تغییرات قابل توجهی صورت گرفته است، از جمله اینکه تیم ملی آرژانتین، نایب قهرمان کوپا آمه‌ریکا 2015 رده اول را از آلمان گرفته است و شیلی قهرمان این رقابت‌ها از رده نوزدهم به رده یازدهم رسیده است.

رده‌بندی 5 تیم برتر جهان به شرح زیر است:

1- آرژانتین 1473 امتیاز
    2- آلمان 1411
    3- بلژیک 1244
    4- کلمبیا 1218
    5- هلند 1204

رده‌بندی 5 تیم برتر آسیا:

1- ایران 716 امتیاز (سی‌وهشتم جهان)
    2- ژاپن 621 (پنجاهم جهان)
    3- کره جنوبی 608 (پنجاه‌ودوم جهان)
    4- استرالیا 559 (پنجاه‌‌و‌نهم جهان)
    5- امارات 487 (شصت‌و‌نهم جهان)

صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 412131415 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)