صفحه 4 از 15 نخستنخست ... 2345614 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 143

موضوع: تاپیک تیم ملی فوتبال ایران -. اخبار و آپدیت

حرفه ای
    اشتباه بچگانه پولادي، ما را حذف کرد
    پیوس: باز هم کی‌روش باید بماند

فرشاد پيوس بازيکن سابق تيم‌ملي معتقد است که در حال حاضر هيچ مربي اي به اندازه کارلوس کي‌روش نمي‌ تواند براي تيم‌ملي مثمرثمر باشد.

پیوس در گفت‌وگو با خبرنگار "ورزش سه" گفت: ما بازی های واقعا خوب و قابل قبولی از ایران در آسیا دیدیم و اگر پولادی آن اشتباه بچگانه را انجام نمی‌ داد، ایران فینالیست می‌ شد.

اشتباه بچگانه پولادی

ما بازی های خوب و حساب شده و منطقی از ایران در بازی های آسیایی دیدیم. به هر حال همه آرزوی مردم این بود که تیم ایران در این رقابت ها اول شود، بچه ها هم واقعا زحمت کشیدند و 80 دقیقه 10 نفره در مقابل عراق ایستادند و با تعصب فوتبال بازی کردند. اما متاسفانه اشتباه بچگانه پولادی باعث شد که ما نتوانیم جزو 4 تیم باشیم.

باید دوباره با کی‌روش مذاکره کنیم

باید هر چه زودتر با کی‌روش پای میز مذاکره بنشینیم و او را نگه داریم چون غیر از کی‌روش کسی نمی‌ تواند به فوتبال ما کمک کند و با فدراسیون کنار بیاید. ما نباید مثل کشورهای عربی تا نتیجه نگرفتیم سرمربی تیم را عوض کنیم.

استفاده از بازیکنان جوان

کی‌روش از بازیکنانی در رقابت های آسیایی استفاده کرد که شاید هیچ مربی ایرانی ای جرات گذاشتن آنها در زمین را نمی‌ کرد و هر کسی بود از همان بازیکنان قدیمی استفاده می‌ کرد. ما باید هر چه زودتر با کی‌روش مذاکره کنیم تا او برنامه هایش را تا جام‌جهانی آمریکا به فدراسیون بدهد. متاسفانه بعضی از دوستان هم غرض ورزی دارند یا اینکه با خودش کی‌روش اختلاف دارند اما باید منطقی باشیم. این تیم بدون بازی تدارکاتی اینطور بازی می‌ کند.

مدیریت کی‌روش روی تیم های پایه

10نفره شدیم، گل خوردیم و توانستیم جبران کنیم. یکسری دوستان زود قضاوت می‌ کنند کی‌روش سبک بخصوص خودش را دارد و نظم و انضباط خوبی را بر تیم حاکم کرده، من نمی‌ خواهم از او دفاع کنم قطعا تیم‌ملی ایران مشکلاتی هم داشته ما باید روی تیم های پایه مان کار کنیم و اگر قرار باشد کی‌روش بماند، فرصت زیادی دارد که بتواند بالای سر این تیم ها باشد. ما به این طریق می‌ توانیم بهترین نتیجه را بگیریم.

2. 3 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    الهامی: حقیقی هیچ اشتباهی نداشت

ساکت الهامي مربي تيم پيکان معتقد است در فاز حمله تيم‌ملي مي‌‌توانست خيلي بهتر بازي کند.

به گزارش "ورزش سه"، ساکت الهامی در رابطه با بازی های تیم‌ملی ایران معتقد است: از نظر نوع بازی، شکل دار بازی می‌ کردیم مخصوصا در فاز دفاعی حرف های زیادی برای گفتن داشتیم. من فکر می‌ کنم در مجموع نتایج تیم‌ملی در این مسابقات راضی کننده بود، چون بد نتیجه نگرفتیم، تیممان کاملا ساختار داشت مخصوصا در دفاع خیلی حرفه ای بازی کردم و البته نکته مثبت دیگر آنالیز حریفان بود. تیم ما وقتی به زمین می‌ آمد کاملا معلوم که بازیکنان حریف و تاکتیک آنها برای بازیکنان تیم ما آنالیز شده است.

الهامی در مورد نکات مورد انتقاد تیم‌ملی گفت: ما در حمله برنامه خاصی نداشتیم. در حالی که خیلی بهتر از این می‌ توانستیم در حملات شرکت کنیم. انتقاد دیگری که به این تیم دارم این است که میزان فشار وارد شده به بازیکنان توازن وجود نداشت و تقسیم انرژی بالانس نبود.

او در پایان گفت: البته صبح بازی آقای کی‌روش هم در این باخت بی تاثیر نبود چراکه او از تمام سرمایه های ما استفاده نکرد. این تیم در حالی به مسابقات رفت که خلعتبری، محمد نوری و سیدمهدی رحمتی در ایران بودند. درست است مربیگری سلیقه ای است اما پشت سلیقه ایشان هیچ طرح و برنامه ای نبود، به عنوان مثال به نظرم حقیقی گلر خیلی خوب است و اصلا عملکردی بدی نداشت اما وقتی رحمتی از او بهتر است چرا نباید در تیم‌ملی بازی کند.

4. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    دوپينگ را در ليگ ايران جدي بگيريد
    قلعه‌نویی: جواب کی‌روش را در بیانیه می‌دهم

امير قلعه‌نويي سرمربي استقلال برخلاف حميد درخشان سرمربي پرسپوليس تشخيص داد پاسخ کارلوس کي‌روش را در بيانيه اي بدهد.

به گزارش "ورزش سه" در حالی که خبرنگاران حوزه استقلال امروز با تجمع در تمرین آبی ها قصد داشتند پاسخ قلعه‌نویی را به حرف های کی‌روش بگیرند، این مربی ترجیح داد حرفی در این باره نزند و اعلام کرد: بیانیه می‌ دهم. البته شاید هم این کار را نکنم.

بازی ها را سر برنامه قبلی برگزار کنید
    وقتی برنامه ای اعلام می‌ شود همه برنامه شان را برطبق آن می‌ چینند و برنامه ریزی می‌ کنند. خیلی از تیم ها هنوز نیامدند ایران و توصیه من به دوستان این است که بازی ها را سر همان برنامه ای که قبلا اعلام کردند، برگزار کنند. وقتی بازی ها تعطیل شد ما 15 نفر هم نداشتیم و بیشتر کارهای بدنی کردیم تا کارهای تاکتیکی. حالا منتظریم بازیکنان ملی بیایند و شرایط تیمی مان دوباره شکل بگیرد. البته دو بازیکن هم در تیم‌ملی مصدوم داده ایم و امیدواریم کارشان به جراحی نکشد.

در مورد دوپینگ باید دقت شود
    دو ماه پیش از آقایان خواستم 2 مطلب را مورد توجه قرار بدهند که یکی اش همین بود. مصاحبه هایم هست. من در مورد دوپینگ به آقای هاشمیان هشدار داده بودم. حواس ما باید به این موضوع باشد. باید نظارت کنیم که کار به اینجاها نکشد.

6. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    ساعت 3 بامداد تکلیف تیم سعود کننده معلوم میشه

8. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط yaran نمایش پست ها
    ساعت 3 بامداد تکلیف تیم صعود کننده معلوم میشه
    یا ابرفض

10. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    AFC‌ شکایت ایران را پذیرفت

کنفدراسیون فوتبال آسیا برای بررسی شکایت ایران در موضوع احتمال دوپینگی و محروم بودن علا الزهرا بازیکن تیم ملی عراق تشکیل جلسه می‌دهد.
    هوشنگ مقدس که به همراه مهدی محمدنبی برای اعلام شکایت ایران به AFC مبنی بر اینکه یکی از بازیکنان تیم عراق به خاطر دوپینگ محروم بوده است، به سیدنی رفته بود، در بازگشت به هتل تیم ملی، اظهارکرد: ما شکایت‌مان را به AFC‌ اعلام کردیم و تمام مستندات و مدارک لازم که کامل هم بود را به آنها دادیم. AFC‌ شکایت ایران را پذیرفت و قرار شد صبح یک‌شنبه کمیته انضباطی AFC در این خصوص تشکیل جلسه دهد و نظرش را در این باره اعلام کند.

مقدس همچنین گفت: خوشبختانه فیفا در جریان این موضوع است چرا که دو روز قبل از بازی ستاد نادو در ایران به فیفا نامه‌ای ارسال کرده بود مبنی بر اینکه علاعبدالزهرا بازیکن تیم عراق به علت دوپینگ محروم است و نمی‌تواند مقابل ما بازی کند. اکنون فیفا هم در جریان شکایت ما به AFC قرار دارد و امیدواریم این موضوع نتیجه بدهد.

وی درباره بازگشت تیم ملی به ایران نیز گفت: تکلیف این موضوع تا فردا مشخص می‌شود و اگر AFC رای به احقاق حق ایران داد که تیم ملی در جام ملت‌ها باقی می‌ماند و اگر هم غیر از این شد در کوتاه‌ترین زمان به ایران بر می‌گردیم.

در حال حاضر امیدواری در میان برخی بازیکنان تیم ملی مبنی بر اینکه ممکن است با حکم AFC ایران دوباره به جام برگردد وجود دارد هر چند تیم ملی امروز تمرینی نداشت.

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    تیموریان بهترین پاسور جام‌ملت‌های آسیا

آندرانيک تيموريان هافبک تيم‌ملي فوتبال ايران با 3 پاس گل مستقيم بهترين رکورد را در بين بازيکنان جام‌ملت‌هاي آسيا دارد.

تیموریان که دیروز دوباره یک پاس گل مقابل عراق صادر کرد، سه پاس گل مستقیم برای هم تیمی هایش ساخته و پرداخته کرده که این رکورد او را در صدرجدول گلسازهای آسیایی قرار می‌ دهد. آندو البته روی سه گل دیگر ایران هم تاثیر گذاشته که این توپ ها به دلیل تاثیرگذاری برخی از بازیکنان دیگر قبل از به ثمر رسیدن گل در زمره پاس های گل وی به حساب نیامدند.

تیموریان عنوان بهترین پاسور را با فوزی عایش بازیکن تیم بحرین شریک است. بازیکنانی مثل کاگاوا، چادوری و عمر عبدالرحمان هر کدام دو پاس گل داده اند که این دو بازیکن آخری می‌ توانند این عنوان را از چنگ آندو در بیاورند.

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    طبق اخرین خبرها به احتمال زیاد بازی تکرار بشه

16. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    گفت و گوي اختصاصي با ملي‎پوش خاطي عراقي
    عبدالزهرا: مسوولان ایران با آبروی من بازی نکنند

بدون شک علا عبدالزهرا ، سوژه اصلي رسانه هاي ايراني در دو روز گذشته بوده است. دوپينگ او و اعتراض ايران به اين موضوع به اخبار اصلي جام ملتهاي آسيا بدل شده است.

هافبک تیم ملی عراق در مورد بحث دوپینگش به خبرنگار "ورزش سه" می گوید:« من نمی دانم این چه کارهایی است که مسئولان ایران انجام می دهند. آنها با انتشار این اخبار می خواهند ذهن مردم ایران را جای دیگری ببرند تا باخت را فراموش کنند و انتقادی انجام ندهند. من 6 ماه پیش برای تراکتورسازی بازی می کردم. 19 شهریور با این تیم فسخ قرارداد کردم. 20 شهریور با پرواز هوایی به بغداد رفتم. از آن زمان تاکنون چرا مسئولان ایرانی درباره دوپینگ من حرفی نردند؟ چرا مهرماه به من چیزی نگفتند؟ چرا آبان ماه حرفی نزدند؟ چرا گذاشتند و فقط نیم ساعت بعد از بازی این بحث را رسانه ای کردند؟»

عبدالزهرا در ادامه می گوید:« من یک بار در ایران تست دوپینگ دادم. مسئولان گفتند تست تو مشکوک است و باید یک بار دیگر از تو تست بگیریم. من هم با تراکتورسازی فسخ قرارداد کردم و به عراق رفتم. آن زمان مسئولان فدراسیون ایران باید با باشگاه جدید من یا فدراسیون عراق مکاتبه می کردند و می گفتند که من باید تست بدهم. آنها هیچ حرفی به من نزدند و نامه ای به من ندادند. واقعا نمی توانم درک کنم که چرا مسئولان ایران حالا یادشان افتاده که باید از من تست می گرفتند. آنها برای من آی تی سی صادر کردند اما حالا آمده اند و از مثبت بودن دوپینگ من حرف می زنند که جای تعجب دارد.»

علا عبدالزهرا در ادامه می گوید:« مگر ایرانی ها نمی گویند که من دوپینگ کرده ام؟ چرا خبرش روی سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا و حتی فیفا نیست؟ چرا فقط در رسانه های ایرانی می گویند که فیفا دوپینگ مرا تایید کرده؟ اگر من دوپینگ کرده ام، پس باید خبرش روی سایت های رسمی بیاید اما فعلا که خبری نیامده. این خوب نیست که مسئولان ایرانی با آبروی من بازی می کنند. آنها خودشان مسلمان هستند و می دانند در دین اسلام، آبروی کسی را نباید برد.یکی دو روز است که همه در استرالیا به من جور دیگری نگاه می کنند. من وقتی از تراکتورسازی جدا شدم، پولم را پس دادم. گفتم که این پول برای من که فقط چند بازی انجام داده ام حرام است اما حالا می بینم که این شایعات را برایم ساخته اند. اگر واقعا دوپینگی بودم چرا نیم ساعت بعد از بازی اعلامش کردید؟ مسئولان فوتبال ایران می خواهند مرا قربانی کنند تا خودشان قربانی نشوند و این برای ما دو کشور که دین مان اسلام است اتفاق خوبی نیست.»

18. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    فیفا تایید کرد؛ بازیکن عراق دوپینگی است

ورزش > فوتبال ملی - فیفا با ارسال نامه‌ای، دوپینگی بودن بازیکن تیم ملی عراق را تایید کرده است. با این حال ابهاماتی در مورد احتمال تغییر نتیجه دیدار با ایران وجود دارد.

به گزارش مهر، فیفا در نامه‌ای که به فدراسیون فوتبال فرستاده، دوپینگی بودن علا عبدالزهرا را تایید کرده است. به همین دلیل احتمال محرومیت تیم عراق و اعلام نتیجه به سود تیم ملی فوتبال ایران وجود دارد.
    گفته می‌شود تست دوپینگ علا عبدالزهرا بازیکن پیشین تراکتورسازی مثبت بوده و این موضوع به اطلاع فیفا هم رسیده بود. به همین دلیل حضور وی در تیم ملی عراق برابر ایران غیرقانونی بوده است.

20. کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 4 از 15 نخستنخست ... 2345614 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)