صفحه 5 از 15 نخستنخست ... 34567 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 41 به 50 از 143

موضوع: تاپیک تیم ملی فوتبال ایران -. اخبار و آپدیت

حرفه ای

گزارشی از وضعیت این لحظه های اردوی تیم ملی/نبی امیدوار است نتیجه برگردد/بازیکنان زیاد امیدوار نیستند

ورزش > فوتبال ملی - بازیکنان تیم ملی ایران می گویند بعید است نتیجه بازی با عراق عوض شود.
    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ امروز ملی پوش ها هم مثل تمام مردم ایران در اردو منتظر خبرهای خوب هستند. خسرو حیدری مدافع تیم ملی می گوید: «ما هم خبری نداریم و مثل شما منتظر هستیم.» این جمله ای است که اغلب بازیکنان تیم ملی در اردوی تیم ملی به زبان می آورند. همیشه در این ساعت، تمام بازیکنان ایران خواب هستند ولی حالا بازیکنان بیدار هستند و مثل تمام مردم ایران، منتظرند تا خبرنهایی را بشنوند. هوشنگ مقدس و مهدی نبی دو مسئول تیم ملی امروز راهی سیدنی شدند تا مدارک لازم را در اختیار مقامات کنفدراسیون و فیفا قرار دهند. آنها تنها چند دقیقه است که به اردوی تیم ملی در کانبرا رسیده اند. یکی از بازیکنان تیم ملی در رابطه با شایعه تغییر نتیجه بازی با عراق می گوید: «من تصور نمی کنم نتیجه عوض شود چون در اینصورت باید نتیجه بازی های مقدماتی را هم تغییر بدهند.»
    جواد نکونام کاپیتان تیم ملی از جمله بازیکنانی است که در این زمینه پیگیری های لازم را انجام می دهد. طبق خبرهای رسیده، بازیکنان در گروههای چند نفری در اتاق های مختلف جمع شده اند و امیدوار هستند کنفدراسیون فوتبال آسیا سرانجام نتیجه مسابقه را بازگرداند. نبی سرپرست فدراسیون پس از بازگشت به اردوی تیم ملی ابراز امیدواری کرده که قانون رعایت شود و بازی سه بر صفر به نفع ایران شود اما او هم مثل تمام مسئولان، همه چیز را به جلسه فردا موکول می کند. اما بازیکنان تیم ملی زیاد امیدوار نیستند که این اتفاق بیفتد. با هر کدام از آنها که حرف می زنیم، می گویند با رفتاری که کنفدراسیون فوتبال آسیا در این دوره از رقابت ها با تیم ملی ایران داشته، غیر ممکن است نتیجه بازگردد.

2. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

دامادی نماینده مردم ساری در مجلس:تعویض کروش با "ویچ" های درجه 3 اشتباه است

ورزش > فوتبال ملی - دامادی گفت: وزن فدراسیون ما در کنفدراسیون آسیایی پایین است و کرسی بزرگ و قابل اعتنایی در آنجا نداریم لذا همین موضوع در بسیاری از مسائل و در بازی ها تاثیر می گذارد.
    خانه ملت نوشت:محمد دامادی با اشاره به بازی های تیم ملی فوتبال ایران در بازی های جام ملت های آسیا گفت: تیم ملی در گروه خود بازی های خوبی انجام داد به طوری که هماهنگی و یکدلی در این تیم به خوبی مشهود بود.
    نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بازی های خوب تیم ملی باعث شور و اشتیاقی در بین مردم و رسانه ها شد.
    وی در ادامه با اشاره به عملکردی سرمربی تیم ملی ایران، گفت: کارلوس کی روش نیز عملکرد قابل قبولی داشت و باعث شد وزن قابل توجهی به بازی های ما داده شود.
    دامادی در ادامه در رابطه با استخدام مربی و سرمربی خارجی عنوان کرد: مسئولان باید در استخدام مربیان و سرمربیان خارجی دقت کنند تا پول و درآمد این کشور صرف "ویچ" های بی فایده که بعضا درجه سه هم هستند، نشود.
    این عضو کمیسیون عمران مجلس نهم تصریح کرد: کارلوس کی روش پرتغالی است و فوتبال ما به فوتبال پرتغال نزدیک است در نتیجه کی روش می تواند تشخیص دهد که چه طور باید از بازیکنان ما به خوبی استفاده کند.
    وی در ادامه با بیان اینکه با وجود بازی خوب بازیکنان تیم ملی که به صورت ده نفره بازی می کردند، گفت: با این حال در نهایت بازی به پنالتی خورد و باعث شد نتیجه به نفع ما تمام نشود.
    دامادی ادامه داد: در خصوص بازیکن عراقی و یا نحوه داوری کارشناسان باید نظر بدهند و مسئولان این حیطه باید موارد لازم را به شدت پیگیری کنند البته شاید اگر داور می دانست بازیکن ما کارت زرد دارد شاید کارت زرد دوم را نشان نمی داد.
    عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: تصور می کنم وزن فدراسیون ما در کنفدراسیون آسیایی پایین است و کرسی بزرگ و قابل اعتنایی در آنجا نداریم لذا همین موضوع در بسیاری از مسائل و در بازی ها تاثیر می گذارد.

4. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

کارلوس کروش:درخشان باعث شرمساری فوتبال ایران شد/قلعه نویی رهبر تحریم کردن بازیکنان در تیم ملی بود

ورزش > فوتبال ملی - سرمربی ایران می گوید:«درخشان چه اختیار فکری دارد که درباره تیم ملی حرف می زند.کارنامه ایشان در تیم ملی زیر 17 سال کاملا مشخص است.»
    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛سرمربی تیم ملی ایران در نشست خبری که امروز در هتل محل اقامت تیم ملی در استرالیا برگزار شد گفت:«یک روز پس از شکست مقابل عراق باید توضیح بدهم که دقیقا کجا بودیم و امروز به کجا رسیدیم.من می خواهم کمی هم درباره آینده حرف بزنم.شما می دانید که من در ماه های قبل به خاطر دلایلی سکوت کرده بودم.من تمام تلاشم را کرده بودم تا به خاطر منافع ملی هر چیزی را به زبان نیاورم اما امروز فکر می کنم حالا که نتوانستیم به رویایی که داشتیم برسیم باید گزارشی از آنچه که انجام دادیم را به شما بگویم.»
    کروش این را گفت و ادامه داد:«قبل از جام جهانی با وجود همه مشکلاتی که داشتیم قدم به قدم حرکت کردیم.ما هر اردویی را در یک جایی برگزار می کردیم.در نهایت عملکردی در جام جهانی داشتیم که خیلی ها راضی نبودند.البته بعضی ها هم کمتر رضایت داشتند.من خوشحالم که بعد از جام جهانی کفاشیان از من حمایت کرد.هواداران هم حمایت خوبی از من داشتند.با توجه به این که اکثر بازیکنان هم تمایل داشتند من در تیم ملی ایران بمانم با این تیم ادامه همکاری دادم.»
    سرمربی تیم ملی با اشاره به اینکه توقع داشت پس از جام جهانی اوضاع بهتر شود ادامه داد:«به خاطر حمایت هایی که شد این رویا را داشتم که شرایط بهتر می شود اما متاسفانه همه چیز بدتر شد.ما دشواری های بدی را تجربه کردیم.هیچ حمایت مالی از ما نشد و این واقعیتی بود که ما با آن روبرو بودیم.ما کاری نمی توانستیم بکنیم و بازی ها هم یکی پس از دیگری لغو می شدند.ما بازی تدارکاتی نداشتیم و شما دیدید که من با ارتباطاتی که داشتم در اردوی پرتغال سه بازی دوستانه برگزار کردم.در اردوی آفریقای جنوبی هم این اتفاق افتاد.حتی تیم فلسطین که توافق کرده بود با ما بازی کند این توافق را برهم زد.امروز می‌خواهم خیلی شفاف صحبت کنم.»
    کروش ادامه داد:«من همیشه سعی کرده ام که دور و برم را به خوبی نگاه کنم.آن زمان می‌بینم که مربیان زیادی در فوتبال ایران هستند که با همین نوع مشکلات دست و پنجه نرم می‌کنند اکثر مربیان ایران نسبت به امکانات فوتبال ایران مشکل دارند و با مشکلات مالی دست و پنجه نرم می‌کنند. در نتیجه همه ما با یک نوع مشکل مواجه هستیم برای همین همیشه به خودم می‌گویم چرا باید گله و شکایت می‌کردم بلکه باید واقعیات را بپذیرم. همیشه صحبت‌هایی که با بازیکنانم می‌کنم می‌خواهم با شما در میان بگذارم.قطر و امارات منابع بیشتری دارند اما این مطلب باید ما را قوی‌تر کند یا ضعیف‌تر یا باید به ما روحیه دهد یا روحیه ما را بگیرد؟ همیشه به بازیکنانم می‌گویم هیچ بهانه‌ای ندارید بلکه با مجموعه مشکلاتی که با آن روبرو هستیم باید آنها یک منبع انگیزه و چالش بزرگی باشد که ما را تبدیل به تیمی قدرتمند کند. شکی نداریم که آنهایی که در فوتبال ایران هستند تقریبا با این مشکلات روبرو هستند برای همین فکر می‌کنم وقتی همه ما افرادی هستیم که جزو یک خانواده در کنار هم هستیم باید دست در دست هم داده تا برای مشکلات فوتبال راه‌حلی پیدا کنیم.»
    سرمربی تیم ملی با بیان اینکه همه به این تیم ملی افتخار می کنند ادامه داد:«بازیکنان من در سه بازی قبلی خودشان عملکرد خوبی داشتند.آنها حتی بازی خوبی مقابل عراق 10 نفره انجام دادند.متاسفانه باختیم اما آروزی ما این بود که برای هواداران مدال بیاوریم.به همین دلیل هیچ کس ناراحت تر از بازیکنان،کادر فنی و مردم نیست.متاسفانه تیم سومی که دیشب در حال بازی بود دست و بال ما را بست. بازی در دستان ما بود اما آنها زنجیر انداختند و ما را محاصره کردند. این واقعیت فوتبال است و فوتبال از آن برنده‌هاست. ما نتوانستیم مدال بیاوریم اما اینجا توانستیم یک مطلب بزرگ را به دست بیاوریم. فکر می‌کنم اینجا رسانه‌های استرالیا، هواداران و حتی مربیان تیم‌های دیگر به تیم ایران احترام گذاشتند و می‌گذارند.»
    کروش در ادامه نشست خبری اش گفت:«من باید چند کلمه ای درباره باتجربه ها حرف بزنم.آنها الگوی خوبی از تعهد، از خودگذشتگی و شجاعت بودند و امروز در تیم ملی دیگر با داستان افرادی که به تیم ملی پشت می‌کنند مواجه نیستیم. کاپیتان من دیشب به رکورد 149 بازی ملی رسید که این یک عدد و دستاورد فوق‌العاده است البته عدد و رقم مهم نیست بلکه الگویی که او از خود به جای گذاشت مهم است. الگویی برای بازیکنان جدید جوان است.»
    او با بیان اینکه 10 بازیکن جدید و جوان را به تیم ملی معرفی کرده است می گوید:«من تشکر می کنم از بازیکنانی مثل غفوری، رضاییان، پورعلی گنجی و امیری آنه هم به خاطر کاری که انجام دادند.همینطور بازیکنانی مثل رفیعی، آزمون و جهانبخش که همین وضعیت را داشتند.ما امروز به خانه بر می گردیم بدون اینکه هیچ مدالی داشته باشیم.اما این بازگشت ما به خانه با یک آینده همراه است.من می خواهم روی یک موضوع تاکید کنم اینکه کاری که نباید انجام می دادیم را انجام دادیم.ما پس از جام جهانی یک سال فرصت داشتیم اما شش ماه خوابیدیم.اگر می توانستیم در بین جام جهانی تا جام ملت ها طبق برنامه هایمان پیش برویم فکر می کنید چه اتفاقی می افتاد؟شاید تفاوتش همان گلی بود که مسی وارد دروازه ما کرد.ما در جام جهانی درسمان را یاد گرفتیم اما چه اتفاقی افتاد؟ما چند ماه زمان از دست دادیم.در حال حاضر هم باید بیاییم و درباره جوانان حرف بزنیم.به نظرم باید برگردیم خانه و روحیه مان را بازسازی کنیم.باید کمی فکر کرد و خیلی سریع برای جام جهانی آماده شد.این گزارش مختصری بود از آنچه در این مدت اتفاق افتاده است.با کمال احترامی که برای کسانی که نقطه‌نظرات مختلف دارند فکر می‌کنم 4 مسابقه عالی را در جام ملت‌ها پشت سر گذاشتیم. تیم بحرین را بدون هیچ شک و شبهه‌ای شکست دادیم، رقیبی سنتی که همیشه برای ایران دردسرساز بوده است.ما قطر را بردیم که چند ماه پیش در جام خلیج فارس قهرمان شده بود.ما اماراتی را شکست دادیم که ژاپن را از گردونه رقابت ها حذف کرده است.ما مقابل عراق هم ده نفره شدیم و در ضربات پنالتی شکست خوردیم.ما به خانه بر می گردیم بدون مدال اما نه با دستان خالی.مطمئن هستم که با سرمایه‌گذاری و همت و تلاش مستمر آینده درخشانی خواهیم داشت. »
    در ادامه این نشست خبرنگاری از او سوال کرد که آیا همکاری شما با تیم ملی تداوم خواهد داشت یا نه که او گفت:«من نمی وخواهم در مورد این سوال درباره علایق شخصی حرف بزنم.حرف زدن در این مورد اشتباه است.باید این سوال را بنابر مدرن کردن فوتبال ایران و مسیری که می‌خواهد انتخاب کند به آن پاسخ داد. من حرف هایم را شفاف می زنم.در سال های گذشته هم سعی کرده ام تا آرامشم را حفظ کنم.من درباره یکسری از قسمت‌های فوتبال ایران سکوت می کنم.حتی یک قسمت‌هایی که در مورد تیم ملی به صورت غیرمتحرمانه شد صحبتی نکردم و فقط جاهایی صبحت کردم که راجع به منافع تیم ملی بود نه شخص کارلوس کروش ولی این سکوت و نگرش بنده باعث سوتفاهم یکسری افراد شده است به خاطر اینکه جوابی ندادم و سکوت کردم این سوتفاهم پیش آمده و این تفکر در ذهن آنها به وجود آمده که بنده بی‌تفاوت هستم یا ضعیف و ترسو شدم یا فاصله گرفتم.اما آنها مرتکب اشتباه شدند هرچند که برخی افراد دنبال آن بودند که با من مشکل داشته باشند و شاید فکر می‌کنند شخص خوبی را پیدا کردند به همین خاطر آنها می‌گویند بس است و دیگر کافی است.»
    کروش ادامه داد:« من کارم را انجام می‌دهم نه به خاطر خودم بلکه به خاطر بازیکنان تیم ملی. بعضی افراد در طول این مدت به تیم ملی لطمه وارد کردند و یا مستقیم این کار را کردند و وقتی باشگاهشان باخت بازیکنان ملی‌پوش را مقصر اعلام کردند و اعتماد به نفس و باور بازیکنان را چه در تیم ملی و چه در خارج از تیم ملی را خدشه‌دار کردند. آقای قلعه‌نویی نیز روند تحریم‌ کردن بازیکنان در تیم ملی را در جام جهانی رهبری کردند. ایشان قرار بود قبل از جام جهانی بازیکنان را در اختیار من بگذارند که این کار را نکردند چه چیزی می‌شد از این کارها به دست آورد؟ دقیقا برعکس من فکر می‌کنم ما مربیان کنار هم باشیم چون همه ما یک مشکل داریم و باید راهکاری برای آن اعلام کنیم. ایشان برخی از اوقات که خودش نمی‌خواست مستقیم صحبت کند به دستیارانش می‌گفت صحبت کنند و یا افرادی که از خودشان بود مثل پزشک و فیزیوتراپ تیم و یا مدیرعامل سابق استقلال.»
    کروش در ادامه حرف هایش به حمید درخشان اشاره کرده و گفت:«سرمربی پرسپولیس بر این عقیده است که باید تیم ملی عراق را شکست می داد و من باید فورا از تیم ملی بروم.مشکلی ندارم اگر همکاران عزیز من نقطه‌نظر متفاوتی نسبت به من دارند ولی وقتی این کار را انجام می‌دهیم که با دست بردن بر واقعیاتی که موجود است و با استفاده از منافع خاص مخصوصا لطمه به بازیکنان تیم ملی و اینجا است که باید بگویم دیگر بس است.»
    کروش به خطاب به منتقدینش می گوید:«شما دیدید که با نکونام و آندو چه کار کردند؟به این دو بازیکن از لحاظ روحی و روانی ضربه زدند تا در تیم ملی عملکرد بدی داشته باشند.من به درخشان می گویم که شما چه اختیار فکری دارید که درباره تیم ملی حرف می زنید؟ایشان یک بار مربی زیر 17 ساله های ایران بودند که عملکردش این بود،با تقلب و حضور بازیکنان صغر سن 4 سال از مربیگری محروم شد.او به خاطر یک عمل غیر قابل قبول باعث شرم کشورش شد.ضمن اینکه در سال 1986 همراه 13 بازیکنان دیگر تیم ملی را تحریم کرد. آیا امروز هم می‌خواهید شاهد این مسائل درتیم ملی باشید؟ »
    کروش اشاره به تیم هایی که درخشان سرمربی آنها بوده می کند و می گوید:«تیم هایی مثل پیکان، شهرداری تبریز، داماش و شاهین با درخشان به لیگ پایین‌تر سقوط کردند.ضمن اینکه پرسپولیس هم از 10 بازی در 4 بازی شکست خورده است.این ها افتخارات درخشان هستند.ایشان می گوید که تیم ملی تهاجمی بازی نمی کند اما میانگین گل ما در هر بازی 1.72 است.اما پرسپولیس که تحت رهبری ایشان است میانگین 1.2 گل را دارد.بنابراین چگونه به خود اجازه اخلاقی می‌دهد تا او و قلعه‌نویی در مورد تیم ملی حرف بزنند. یک ماه تیم را به خاطر استقلال تعطیل کردند تا به آسیا برودو ایشان از حمایت‌هایی که برای تیم ملی بود استفاده کرد اما چه دستاوردی به دست آورد؟چرتا هر بار که موفق می شوند و بازی ها را می برند نمی گویند به خاطر تیم ملی بود اما هر بار که می بازند می گویند ملی پوشان ناآماده بودند.من این موضوع را از قول او گفتم.امیدوارم به نظرات بنده احترام بگذارند همان طور که من برای آنها احترام می گذارم.تا امروز فقط آنها حرف می زدند و امروز دیگر نوبت من است.نظر من هم خیلی ساده است.نمیشود دل همه را به دست آورد.من به همه احترام می‌گذارم حتی کسانی که به من احترام نمی‌گذارند اما باید بگویم برخی از افراد از لحاظ اخلاقی اجازه ندارند در مورد تیم ملی صحبت کنند و بهتر است روی کار خود تمرکز کنند تا نتایج بهتری را برای هوادارانشان به ارمغان بیاورند.»
    سرمربی تیم ملی با بیان اینکه فوتبال ایران باید تغییر کند ادامه داد:«ما مربیان باید همدل و متحدتر باشیم اما واقعیت این است که این دو نفر کار خود را نمی‌کنند و فقط در مورد کار بقیه صحبت می‌کنند.وقتی نگرش یکسری آدم‌ها عوض نمی‌شود پس خود آدم‌ها باید عوض شوند. اتفاقا بگذارید حرفی بزنم که سوپرایز شوید احتمالا باید خود من عوض شوم و تغییر کنم اما اجازه دهید این تصمیم در اختیار مسئولان و هواداران باشد نه مربیان و این مورد را خودم می‌گویم که باید عوض شوم. یک بار دیگر تاکید می‌کنم درباره فوتبال ایران می‌خواهم صحبت کنم و افراد و سیستم‌ها باید در این فوتبال باید تغییر کند و باید متدهای جدید در آن وارد شوند.»
    کروش ادامه داد:«من هرگز آروزی شکست یک مربی دیگر نمی کنم.کاری هم نمی کنم که باعث تخریب یک مربی شوم.پدر من بازیکن و فوتبالیست بود و به من گفته بود هر وقت که وارد مسابقه می‌شوم می‌دانم یا این نیمکت یا آن نیمکت در پایان مسابقه خانواده‌هایشان اشک خواهند ریخت برای همین هیچ گاه آرزوی شکست نمی کنم و هر دفعه هم که می‌برم به فکر زن یا بچه بازیکن تیم حریف هستم که در حال گریه کردن است و دیده‌اید در این زمان اولین کاری که می‌کنند به فکر خانواده تیم شکست خورده بودم.»
    کروش دوباره به قلعه نویی و درخشان اشاره کرد و گفت:«این آقایان که اسمشان را بردم استحقاق اینکه در جایگاه مربی در فوتبال ایران بنشینند را ندارند.این دو شخص مسئول یکسری وظایف در ایران هستند اما شک نداریم یک قبیله پشت اینهاست و باز هم تاکید می‌کنم که این دو نفر استحقاق نشستن روی صندلی مربیگری را ندارند.»
    خبرنگاری از او درباره دوپینگ بازیکن عراقی سوال کرد که او این واکنش را نشان داد:«این یک بحث حساس است.تا جایی که من در حریان هستم فدراسیون فوتبال مکاتباتی را انجام داده است.اما وقتی پای اسامی مثل مارادونا،کروش و بنجامین در میان باشد یک سری ها خودشان را مقابل آنها قرار می دهند تا در مقابل فساد در ورزش به عنوان فرشته ورزش معرفی شوند.اما شخصی مثل عبدالزهرا را به فردا موکول می کنند و پشت گوش می اندازند.به نظر من فدراسیون ایران باید خیلی محکم دراین خصوص عمل کند.»
    کروش دوباره به داور بازی با عراق اشاره کرد و گفت:«در شبکه های استرالیایی بسیاری از کارشناسان گفتند که او از لیگ هم محروم شده است.جالب اینجاست که آنها می گفتند اگر می خواهید ویلیامز با شما مدارا کند باید با او مدارا کنید اما اگر چیز بدی بگویید دنبال انتقام می رود. با کشوری با 80 میلیون جمعیت که فوتبال در خون آن است و حتما ورزش اول کشور است باید بهتر از اینها برخورد شود.»

6. کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

از پنجعلی تا امیری؛ 11 بازیکنی که پنالتی آسیایی از دست دادند

ورزش > فوتبال ملی - احسان حاج صفی و وحید امیری با از دست دادن پنالتی های خود در بازی مقابل عراق، به لیست بازیکنانی اضافه شدند که در تاریخ جام ملت های آسیا با بدشانسی ضربات پنالتی خود را از دست داده اند.
    به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در 8 دیداری که سرنوشت تیم ملی در تاریخ این مسابقات در ضربات پنالتی مشخص شده است، 11 بازیکن پنالتی خود را از دست داده اند:
    در جام 1984، محمد پنجعلی در بازی مقابل عربستان و جعفر مختاری فر در بازی مقابل کویت ضربات پنالتی خود را از دست دادند تا ایران هر دو بازی را واگذار کند.
    در جام 1996، علی دایی و داریوش یزدانی مقابل عربستان پنالتی خراب کردند تا ایران از صعود به فینال بازماند. در بازی رده بندی مقابل کویت نیز مجتبی محرمی پنالتی خود را از دست داد اما ایران بهرحال پیروز شد.
    در جام 2004، در دیدار نیمه نهایی مقابل چین یحیی گل محمدی و ایمان مبعلی دو ضربه پنالتی خود را از دست دادند تا ایران بازهم از صعود به فینال بازبماند.
    در جام 2007 و در دیدار یک چهارم نهایی مقابل کره جنوبی، رسول خطیبی و مهدی مهدوی کیا دو پنالتی را خراب کردند تا ایران از گردونه مسابقات حذف شود.

8. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

فیفا مدارک دوپینگی بودن بازیکن عراق را دریافت کرد؛ AFC رای محرومیت صادر نکرده است

فدراسیون جهانی فوتبال با ارسال نمابری به فدراسیون فوتبال ایران تایید کرد که مدارک دوپینگی بودن ملی پوش عراق دریافت کرده است. فیفا روز شنبه در نامه‌ای رسمی اعلام کرد که مدارک دوپینگی بودن علا عبدالزهرا بازیکن ملی پوش تیم عراق که فدراسیون فوتبال ایران ارسال کرده را دریافت کرده است.نامه فیفا تنها تایید می‌کند که مدارک دریافت شده است اما برای اعلام دوپینگی بودن یا برای محرومیت یک بازیکن به واسطه دوپینگی بودن، نیازمند تشکیل کمیته انضباطی است که به نظر می‌رسد تاکنون کمیته انضباطی AFC در این خصوص تشکیل جلسه نداده و محرومیتی برای عبدالزهرا اعمال و ابلاغ نشده است.

10. 2 کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    به محض رسیدن اخبار جدید در همین جا اعلام خواهد شد

12. کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای

شب زنده داری با امید بازگشت به جام

بامداد روز یکشنبه (امروز) رای نهایی در مورد تخلف بازیکن تیم ملی عراق اعلام خواهد شد. تمام فوتبال دوستان ایرانی منتظر این لحظه حساس هستند تا شاید اتفاقی خاص تیم ملی را به جام ملت ها بازگرداند.

پس از شکست تلخ تیم ملی ایران مقابل عراق در یک ماراتن نفس گیر، که باعث شد تا بار دیگر فوتبال ایران از رسیدن به مراحل بالاتر جام ملت های آسیا باز بماند، اتفاقی افتاد که همه را برای بازگشت ایران به جام ملت ها امیدوار کرد. دوپینگ الزهرا بازیکن تیم ملی عراق مساله ای بود که پس از شکست تیم ملی ایران برابر عراق از سوی فدراسیون فوتبال کشورمان مطرح و AFC را به چالشی جدید و حساس دعوت کرد.
    دوپینگ علا عبدالزهرا هافبک تیم ملی عراق که به گفته فدراسیون فوتبال ایران، عراقی ها از آن اطلاع داشتند، می تواند باعث حذف عراق از گردونه رقابت های جام ملت های آسیا شود. چنین اتفاقی برابر است با حضور دوباره ایران در کوران بازی های جام ملت های آسیا که پس از دو بازگشت به بازی در جریان بازی می تواند سومین و شیرین ترین بازگشت ایران مقابل عراق باشد، بازگشتی که موجب حذف عراق و صعود ایران به نیمه نهایی خواهد شد.
    امکان روی دادن چنین اتفاقی گرچه بسیار بعید است ولی به هر حال تمامی فوتبال دوستان ایرانی منتظر رای نهایی AFC هستند تا شاید اتفاقی بیافتد که در تاریخ کم سابقه بوده است. تاخیر در بازگشت تیم ملی کشورمان به ایران نشان می دهد این امیدواری در بین آنها نیز وجود دارد و آنها نیز پا به پای هموطنان ایرانی شان منتظر صدور این رای هستند.
    معمای رونوشت نامه ارسالی FIFA به فدراسیون فوتبال عراق را اگر حل شده بدانیم؛ حضور عبدالزهرا در سه بازی مرحله گروهی یک معمای دیگر در این مورد خاص است که در صورت محکومیت تیم ملی عراق، دو تیم حذف شده گروه چهارم نیز می توانند ادعای حضور دوباره در این بازی ها را داشته باشند که این خود می تواند یک دردسر بزرگ برای AFC می باشد که می تواند صدور رای را با اختلال مواجه سازد!
    به هر حال همه ما منتظر رای AFC هستیم تا شاید این فرصت دوباره نصیب فوتبال ایران شود تا در دوره ای که ژاپن نیز دستش از جام کوتاه مانده تعداد قهرمانی هایش را برابر با این تیم به عدد چهار برساند.

وعده ما ساعاتی دیگر...

14. کاربر مقابل از yaran عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط yaran نمایش پست ها

شب زنده داری با امید بازگشت به جام

ما هم منتظریم ....

16. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    جلسه کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا

. ساعت 4صبح به وقت تهران ساعت 8 صبح به وقت کوالالامپور است. زمانی که می تواند جلسه آغاز شود. بعد از این جلسه حکم مربوط به بازی اعلام خواهدشد. مسوولان فدراسیون با توجه به مدارک بسیار امیدوار هستند و فکر می کنند می توانند تیم ملی را به نیمه نهایی برسانند. باید صبر کرد وامیدوار بود. این دوئل لعنتی ایران وعراق که تا دقیقه 120 و بعد از 6 پنالتی ادامه داشت انگار هنوز ادامه دارد. انگار این بازی تمام شدنی نیست.

18. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط moein1366 نمایش پست ها
    یه سوال.؟
    اردن چی.اون اعتراض نمیکنه؟
    آیا اردن حق اعتراض دارد؟

یکی از نکاتی که سبب شده همه تصور کنند این حکم به نفع ایران تغییر نمی کند نتایج گذشته عراق است. اعلا عبدالزهرا به خاطر دوکارته بودن بازی اخر را از دست داده. تیم ملی عراق به ژاپن باخته و در این بین فقط می ماند اردن که با پیروزی به مرحله بعد می رسد. این سیکل می تواند صدور رای به نفع ایران را کاملا غیرممکن کند. اما در اصل اردن به خاطر عدم اعتراض و شکایت امروز حقی برای اعتراض به نتیجه بازی ندارد و نتیجه بازی این تیم و اصولا هر تیم دیگری تغییر نخواهد کرد.

20. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 5 از 15 نخستنخست ... 34567 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)