دوستان کسی لینک دانلودی از اهنگ بدون کلامی که روی صحنه های اهسته وبین دونیمه مسابقات جام جهانی که از شبکه 3 پخش میشه داره اهنگ تیتراز برنامه رو نمیگم
ممنون
دوستان کسی لینک دانلودی از اهنگ بدون کلامی که روی صحنه های اهسته وبین دونیمه مسابقات جام جهانی که از شبکه 3 پخش میشه داره اهنگ تیتراز برنامه رو نمیگم
ممنون
ویرایش توسط caspian333 : 06-22-2014 در ساعت 05:18 PM
الان که سر کارم اگه وقت کردم نگاه میکنم اگه ضبط کرده باشم میگم.
دوستان اکثر بازی های جام جهانی رو ضبط کردم هر کی هر بازی میخواد دقیقه و ثانیه رو بگه ، وقت کردم واسش با کیفیت اچ دی میذارم.
فقط من هیچ سایت خوبی اکانت واسه اپلود ندارم بگین کجا واستون بهتره تا اونجا آپ کنم.
ویرایش توسط YAS : 06-23-2014 در ساعت 12:05 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
خوشتیپ خان(parsa8) این آهنگِ بی کلامِ؟؟؟؟؟؟! آهنگِ Ole با صدای خواهر Adelen رو میذاری به اسمِ بی کلام؟! خوشتیپ، فوقِ حرفه ای!!!!![]()
این یابو علفی حکایتی داره برا خودش! وارد هر سایتی میشی تا عضو نشی کامروا نشی! اومدم از این سایت "آهنگ بدون کلامِ صحنه های آهسته ی بین دونیمه مسابقات جام جهانی" رو دانلود کنم دیدم ای دِلِ غافل باید عضو بشی منم بقدری کلافه و داغان بودم که با عصبانیتاعتراض و انزجار خودم رو در یابو علفی خلاصه کردم. باخِشلَر باجی!
یه جوانمرد لینکِ دانلود این آهنگِ بی کلام رو بزاره تا یه جماعتی کامروا بشن!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)