دوستان کسی لینک دانلودی از اهنگ بدون کلامی که روی صحنه های اهسته وبین دونیمه مسابقات جام جهانی که از شبکه 3 پخش میشه داره اهنگ تیتراز برنامه رو نمیگم
ممنون
دوستان کسی لینک دانلودی از اهنگ بدون کلامی که روی صحنه های اهسته وبین دونیمه مسابقات جام جهانی که از شبکه 3 پخش میشه داره اهنگ تیتراز برنامه رو نمیگم
ممنون
ویرایش توسط caspian333 : 06-22-2014 در ساعت 05:18 PM
الان که سر کارم اگه وقت کردم نگاه میکنم اگه ضبط کرده باشم میگم.
دوستان اکثر بازی های جام جهانی رو ضبط کردم هر کی هر بازی میخواد دقیقه و ثانیه رو بگه ، وقت کردم واسش با کیفیت اچ دی میذارم.
فقط من هیچ سایت خوبی اکانت واسه اپلود ندارم بگین کجا واستون بهتره تا اونجا آپ کنم.
ویرایش توسط YAS : 06-23-2014 در ساعت 12:05 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی ماه تاب امشب چه زیباست
ندیدی جانم از غم ناشکیباست
چرا رفتی؟ چرا من بیقرارم
به سر سودای آغوش تو دارم
.
.
.
به یاد روز ها را سپری میکنم پدر
خوشتیپ خان(parsa8) این آهنگِ بی کلامِ؟؟؟؟؟؟! آهنگِ Ole با صدای خواهر Adelen رو میذاری به اسمِ بی کلام؟! خوشتیپ، فوقِ حرفه ای!!!!
این یابو علفی حکایتی داره برا خودش! وارد هر سایتی میشی تا عضو نشی کامروا نشی! اومدم از این سایت "آهنگ بدون کلامِ صحنه های آهسته ی بین دونیمه مسابقات جام جهانی" رو دانلود کنم دیدم ای دِلِ غافل باید عضو بشی منم بقدری کلافه و داغان بودم که با عصبانیت اعتراض و انزجار خودم رو در یابو علفی خلاصه کردم. باخِشلَر باجی!
یه جوانمرد لینکِ دانلود این آهنگِ بی کلام رو بزاره تا یه جماعتی کامروا بشن!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)