دوستان، کسی لینک آهنگ سامان و یه خواننده عربستانی به اسم جواد علی رو با کیفیت 320 داره؟؟
همون آهنگی که میگه: به خدا که قسم دل تو روزی میمیره / دیگه قلب منو عزیزم کس دیگه میگیره ....
دوستان، کسی لینک آهنگ سامان و یه خواننده عربستانی به اسم جواد علی رو با کیفیت 320 داره؟؟
همون آهنگی که میگه: به خدا که قسم دل تو روزی میمیره / دیگه قلب منو عزیزم کس دیگه میگیره ....
من خیلی دنبالش میگشتم ولی نیافتم الان یه 128 دارم بد نیس
من 192 رو دارم ولی 320 باید بهتر باشه
192 با 320 زیاد فرقی نداره ها
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید ، کسی آهنگ "تنهای تنها" آفای معین رو با کیفیت 320 داره؟
کسی آهنگ شهرام ناظری که برای صعود ایران به جام جهانی اجرا شد رو با کیفیت داره؟
به نام خدای جهان آفرین به پیش ای جوانان ایران زمین
به میدان برانید و گامی زنید به ذهن جهان نقش نامی زنید
و آهنگ یا کلیپ نوایی استاد غلامعلی پورعطایی اونی که فردین خلعتبری آهنگ سازیشو انجام داده و از تلویزیون پخش می شد
مرسی
اسم آلبوم " امر الحب "
اسم آهنگ " يجيلك يوم "
لینک یو توب [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی پیدا کرد بزاره
منم دوس دارم اهنگش رو
ویرایش توسط omidha : 01-26-2015 در ساعت 12:32 PM
مطمئنی اسم آلبوم رو درست گفتی؟؟
من سرچ کردم دیدم اسم آهنگای آلبوم امرالحب اینا بود:
01.Be 2amr El Hob
02.Z3ool
03.Kelma
04.Al Kowkab
05.Be 2amr El Hob (Hendi)
06.Mabtes2alsh
07.Ala Allah (Remix)
08.Sheketk
09.Be 2amr El Hob (Ro2ya Jadeda)
10.Al Kowkab (Ro2ya Jadeda)
آهنگ یجیلک یوم تو این آلبوم نبود
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)