Express AM6 53°East
YHN
MTC
O1 TV
EBC1
omid e iran
Avang TV
PSNA TEST 01
PSNA TEST 02
on 12676 V 12000 FEC-3/4
Express AM6 53°East
YHN
MTC
O1 TV
EBC1
omid e iran
Avang TV
PSNA TEST 01
PSNA TEST 02
on 12676 V 12000 FEC-3/4
باسلام و سپاس از حمايت همه شما به اطلاع همه دوستان ميرسانيم كه شبكه EBC1 با [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 12676 عمودی سیمبل ریت 12000 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] یاهست، در تمامی ایران قابل دریافت می باشد.
روی آنتن رفتن شبکه ها یکی پس از دیگری ...
سه شبکه آونگ و YHN و امید ایران روی آنتن رفتند
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اکسپرس ای ام 6 یاه ست [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 12676 عمودی سیمبل ریت 12000
شبکه onyx ,gem life,GEM BOLLYWOOD
با ارتقا کیفیت به
کیفیت 1920*1080
رسید
سرانجام کیفیت و رزولوشن تمام شبکه های HD جم به Full HD تغییر یافت ::
دوستان و همراهان گرامی ، تا همین چند روز قبل ، از میان 10 شبکه موجود در فرکانس 12034 گروه رسانه ای جم ، شبکه های Onyx و Gem Life و Gem Bollywood با کیفیت HD (رزولوشن 720*1280) در حال پخش بودند و باقی شبکه ها با کیفیت Full HD (رزولوشن 1080*1920) . که روز گذشته کیفیت و رزولوشن این 3 شبکه هم از HD به Full HD تغییر یافت و اکنون پکیج Gem دارای 10 عدد شبکه باکیفیت خیره کننده Full HD می باشد .لازم به ذکر است که برای دریافت و مشاهده شبکه هایی اینچنینی اعم از HD و Full HD داشتن گیرنده (رسیور) HD ضروری است .
ویرایش توسط m2015 : 09-13-2015 در ساعت 10:29 AM
سري جديد برنامه شبكه نيم امشب ساعت ٢١/٣٠ درشبكه من وتو١
این آقا داریوش ایرانی، یا بهتر بگم میلاد استوار بچه شیراز، تمام تلاشش رو کرد که این چند سال حسابی حال ما رو بگیره !
روز اول گفت شبکه ها روی آنتن نمیرن و مسخره کرد، شبکه ها روی آنتن رفتن،
روز بعد گفت خود شبکه ها روحشون خبر نداره که روی آنتن میرن، خود شبکه ها اعلام کردن آقا ساکت شد!
(البته گناه داره، میگن کافر همه رو مثل خودش می بینه! یادمون نرفته شبکه BBC روز اول رسما اعلام کرد که روحشم خبر نداره رفته روی یاهست، یا یادمون نمیره روز اول TV Persia ها و PMC Music و PMC Family روحشون هم خبر نداشت به صورت HD رفتن روی یاهست! یا یادمون نمیره شبکه های iFILM English و iFILM رو به راحتی بدون اجازه بردن بالا ... ولی خوب، اونم یه راه موفقیت بود که ما نمی خوایم اون راه رو بریم !!!)
الانم داره میگه ایشالله هیچ وقت شبکه ها آغاز به کار نمی کنن، که چهره ایشون طی چند روز آینده دیدن داره!آقا داریوش، با دشمنی و مسخره بازی و توهین به قوم لر و کرد و ... که شما در میاری، فقط داری مشهور میشی، نه محبوب !
خیلی ها مشهور بودند اما محبوب نبودند، شما با توهین هایی که به تمامی فعالان رسانه ای داخل و خارج از کشور کردید هیچ گاه رو سفید نخواهی بود برادر من !
این جانب اهورا، به شما اعلام می کنم که همان طور که 8 شبکه تلویزیونی فارسی را به طور اختصاصی خبرشون رو بهتون دادم، چند سورپرایز جانانه دیگه هم واستون دارم ...
من اگر لر باشم یا کرد باشم یا ترک باشم، شعورم از تویی که به راحتی به قوم و اقوام این مملکت توهین می کنی بیشتره ...
آقا داریوش، شعور داشته باش و به جای تخریب و بیان مزخرفات خسته کنندت که ماشالله از زمانی که 8 شبکه بالا رفته 18 پست منفی و مخرب و تخریب و بد و بیراه علیه بنده و علامه و دار و دسته و نوچه و ... نوشتی، بشین کنار کارت رو بکن ! منم می تونستم داستان دزدی های نظری ها و نورت تلکام ها از شبکه 33TV (که مدیریتش به عهده خود محمد نظری بود) و Movie1 و ... را بزرگ کنم و با سند و مدرک آبروی خودت و رئیست رو ببرم، اما باور کن انقدر کار و زندگی و تفریح سالم دارم که حوصله این مسخره بازی ها و کل کل ها با تو رو ندارم، چه کار داری آقا [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ما می گیره یا نمی گیره، شبکه ها چی هستن چقدر کیفیت دارن! مردم انتخاب می کنن چی ببینن، مردم انتخاب می کنن چه کسی صادقانه از روز اول اومد کار کرد و به خدا و بنده بی احترامی نکرد ... مردم می فهمند که به چه کسی ظلم و بی احترامی شد و چه کسی بدشانسی اورد برادر من ...
آقا میلاد، این رسمش نیست برادر من ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)