صفحه 10 از 150 نخستنخست ... 891011122060110 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 91 به 100 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    صاحب پناه رئيس هيئت مديره استقلال شد

اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال رئيس و نايب رئيس هيئت مديره را انتخاب کردند.

در نشست امروز هيئت مديره استقلال کامران صاحب پناه با 5 راي در مقابل 4 راي مقداد نجف نژاد، به عنوان رئيس هيات مديره باشگاه استقلال انتخاب شد.

رضا صادق پور هم به عنوان نايب رييس هيئت مديره انتخاب شد.

اين نشست صبح امروز در محل وزارت ورزش و جوانان با حضور امير رضا خادم، نماينده بازرسي کل کشور و اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال برگزار شد.

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    سخنگوی استقلال: مانع پلمپ شدن باشگاه و مسدود شدن حساب*ها شدیم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    سخنگوی باشگاه استقلال می*گوید در نخستین تصمیم اعضای هیات مدیره، جلوگیری از پلمپ شدن درب باشگاه و مسدود شدن حساب*های مالی باشگاه استقلال انجام شد.

در نشست خبری سخنگوی جدید باشگاه استقلال که با حضور تعداد معدودی از نمایندگان رسانه*ها برگزار شد، سید سعید افجه*ای خاطرنشان کرد: همه دوستداران و هواداران باشگاه استقلال پشتیبانان اصلی آن هستند و من امروز به همه آن*ها سلام می*کنم.

او ادامه داد: در جلسه*ای که با حضور 9 نفر از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال برگزار شد، مدیرعامل، رییس هیات مدیره و سخنگوی باشگاه انتخاب شدند. در اینجا تشکر ویژه*ای از آقای دکتر گودرزی می*کنم که با تدبیری که داشتند، با یک تصمیم*گیری مناسب در جهت اهداف دولت تدبیر و امید گام برداشتند. البته در این میان لطف و همکاری خوبی که ایشان داشتند بسیار تاثیرگذار بود که نتایج آن را در آینده خواهید دید.

سخنگوی باشگاه استقلال افزود: در کنار ایشان چهره بزرگ ورزشی ایران یعنی آقای امیررضا خادم که حسن ظن به من و سایر اعضا داشتند، تصمیم*های مناسبی را گرفتند و با برنامه*های خوبی که دارند در جهت رفع مشکلات باشگاه استقلال که از سال*های گذشته باقی مانده، گام برخواهند داشت.

افجه*ای در مورد اولین جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال نیز گفت: خوشبختانه دیروز (جمعه) دفتر باشگاه در حال پملپ شدن بود و حساب*های باشگاه به خاطر مسائل مالی و مالیاتی در آستانه مسدود شدن قرار گرفته بود، آقای خادم با همکاری آقای نثاری مانع از این اقدام شدند. فردا نیز اولین جلسه اعضای هیات مدیره در محل باشگاه برگزار خواهد شد و تصمیماتی در جهت رضایت هواداران گرفته و اعلام می*شود

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    شرکت توسعه صنایع نوین اسپانسر استقلال شد
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    بعد از مشخص شدن اعضای هیأت مدیره استقلال امروز اسپانسر این باشگاه نیز مشخص شد.

امیررضا خادم ،از اسپانسر 20 میلیاردی باشگاه استقلال خبر داد و گفت: شرکت توسعه صنایع نوین اسپانسری آبی*پوشان را قبول کرده است.

وی همچنین درباره اتفاقات رخ داده در وزارت ورزش مبنی بر اعتراض خبرنگاران برای اطلاع*رسانی اظهار داشت: من در جلسه بودم که دیدم مدیرعاملی افشارزاده به من پیامک شد. به آقایان حاضر در جلسه این موضوع را گفتم. خبرنگاران هم حق دارند و حالا می*بینم این اتاق من چقدر شنود دارد

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    فتح الله زاده: از انتخاب افشارزاده واقعا خوشحال شدم، گزینه دیگری می*آمد، شرایط بدتر می*شد
    مدیرعامل سابق باشگاه استقلال گفت: از انتخاب بهرام افشارزاده به عنوان مدیرعامل جدید آبی*پوشان واقعا خوشحال شدم.

علی فتح*الله*زاده در خصوص انتخاب بهرام افشارزاده به عنوان مدیرعامل جدید آبی*پوشان اظهار داشت: واقعا خوب شد که افشارزاده مدیرعامل استقلال شد. هر گزینه دیگری به جای او می*آمد شرایط بدتر می*شد.

وی ادامه داد: افشارزاده سال*ها در عرصه ورزش مدیریت کرده و به او این سمت جدید را تبریک می*گویم. امیدوارم روزهای خوبی در استقلال داشته باشد. از صمیم قلب می*گویم از انتخاب افشارزاده به عنوان مدیرعامل استقلال بسیار خوشحال شدم.

مدیرعامل سابق آبی*پوشان سایر صحبت*های خود را به آینده موکول کرد

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افجه*ای: مشخص نیست چه زمانی به وضعیت قلعه*نویی رسیدگی می*شود
    سخنگوی باشگاه استقلال اعلام کرد هنوز مشخص نیست که در کدام جلسه هیئت مدیره این باشگاه به وضعیت فنی تیم و قلعه*نویی رسیدگی می*شود.

سیدسعید سیف*افجه*ای درباره نخستین جلسه رسمی هیئت مدیره استقلال که با مسئولان وزارت ورزش و جوانان برگزار شد، اظهار داشت: ابتدا باید از آقای گودرزی، وزیر ورزش و جوانان و همچنین معاون ایشان، امیررضا خادم که قهرمان ملی است، تشکر کنم که حسن ظن داشتند و عزم*شان را جزم کرده بودند تا مشکلات استقلال را برطرف کنند.
    وی ادامه داد: وزیر ورزش و آقای خادم پیش از مشخص شدن شرح وظایف اعضای هیئت مدیره به دنبال حل مسائلی چون تسویه حساب با بازیکنان بودند و به کمک رضا نثاری مانع پلمپ شدن دفتر باشگاه استقلال شدند. این عزیران با حمایت*هایی که داشتند جلوی بسته شدن حساب*های باشگاه استقلال را گرفتند.
    سخنگوی باشگاه استقلال با اشاره به اهداف هیئت مدیره این باشگاه برای فصل آینده تصریح کرد: نخستین بحث هیئت مدیره در مورد اسپانسر باشگاه بود. همانطور که آقای خادم پیش از این اعلام کرده بود، قرار بر این شد که گروهی اسپانسری باشگاه استقلال را برای یک فصل برعهده بگیرد اما در جلسه امروز (شنبه) به این نتیجه رسیدیم که شرکت توسعه صنایع نوین که در کار پل*سازی است، اسپانسر استقلال باشد و سایر افراد اقتصادی نیز گوشه*ای از کار باشگاه را در دست بگیرند.
    افجه*ای با بیان اینکه اسپانسر باشگاه استقلال برای فصل آینده 20 میلیارد تومان در اختیار این باشگاه قرار خواهد داد، خاطرنشان کرد: ممکن است با بستن قراردادها و احتمالاً گرفتن حق پخش تلویزیونی بودجه باشگاه افزایش یابد. با تدابیری که اتخاذ خواهیم کرد، بخشی از مشکلات استقلال مانند مالیات، بدهی*های هتل*ها و ... حل می*شود تا استقلال برای فصل آینده مشکلات اینچنینی نداشته باشد. ضمن اینکه بدهی استقلال 40 میلیارد تومان است و قرار نیست که در یک*سال این بدهی پرداخت شود، چون پرداخت بدهی*های گذشته باشگاه نیاز به زمان دارد.
    وی در خصوص تکلیف کادر فنی و بازیکنان استقلال گفت: هنوز مشخص نیست که در کدام جلسه هیئت مدیره به وضعیت فنی تیم و قلعه*نویی رسیدگی می*شود./ش

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افشارزاده فردا ساختمان باشگاه را تحويل مي*گيرد

مديرعامل جديد باشگاه استقلال فردا در ساختمان اين باشگاه مستقر خواهد شد.

بهرام افشارزاده که امروز با اکثريت آراء به عنوان مديرعامل باشگاه استقلال انتخاب شد، فردا ساختمان اين باشگاه را تحويل خواهد گرفت. قرار است وي پس از حضور در باشگاه استقلال و آشنايي با کارمندان اين باشگاه در دفتر خود مستقر شود.

نشست اعضاي هيأت مديره استقلال براي بررسي وضعيت مالي اين باشگاه و همچنين کادر فني آبي*پوشان فردا ساعت 12 برگزار خواهد شد.

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    زمان جلسه هيئت مديره استقلال مشخص شد

ساعت برگزاري جلسه فردا (يکشنبه) اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال مشخص شد.

پس از جلسه امروز (شنبه) اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال با مسئولان وزارت ورزش و جوانان، قرار است فردا نخستين جلسه رسمي آنها برگزار شود تا به بحث و تصميم*گيري در خصوص شرايط باشگاه بپردازند. اين جلسه ساعت 12 فردا (يکشنبه) در ساختمان باشگاه استقلال برگزار خواهد شد.

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    قلعه*نويي صد*در*صد سرمربي استقلال است

مديرعامل جديد باشگاه استقلال از سرمربيگري قطعي قلعه*نويي در ليگ برتر فصل آينده خبر داد.

بهرام افشارزاده در خصوص برنامه*هاي خود در باشگاه استقلال و همچنين مسائل مختلف صحبت*هاي زير را انجام داد.

* در ابتدا از هدف*گذاري و برنامه*هاي خود در روزهاي اول کار بگوييد.

اول از همه بايد وضعيت بدهي باشگاه را روشن کنيم و بايد ديد وزارت ورزش چه هدفي را دنبال مي*کند، بايد ببينم آيا بحث خصوصي*سازي مطرح است يا اينکه باشگاه در مجموع تصميم دارد بحث قهرماني را پيگيري کند ضمن آنکه بايد به بحث استعداديابي هم توجه کنيم، فردا به همين منظور با اعضاي هيأت مديره باشگاه جلسه داريم.

* در اين چند روز صحبت*هايي در مورد گزينه*هاي ديگري علاوه بر قلعه*نويي در رأس کادر فني استقلال شنيده مي*شود، نظر شما چيست؟

امير قلعه*نويي يکي از مربيان بزرگ ايران است و هيچ گزينه ديگري بجز او نداريم و او صددرصد مربي فصل بعد استقلال است.

* آيا شما هم قصد داريد بحث سقف قرارداد باشگاه*ها را رعايت کنيد؟

من بايد در اين زمينه با فدراسيون صحبت کنم و ببينم آيا اين رقمي که مطرح شده براي تمامي هزينه*هاي يک باشگاه است يا اينکه براي جذب بازيکن و مسائل ديگر.

* ظاهراً اظهار کرده بوديد که استقلال در بحران قرار دارد با چه استدلالي به اين موضوع اشاره کرديد؟

اول از همه بايد ببينم وضعيت مالي باشگاه به چه صورت است ولي واقعاً استقلال بدهي*هاي زيادي دارد و بايد تکليف اين موضوع روشن شود. بايد ببينم تعهد اسپانسر به باشگاه رعايت مي*شود يا خير و ببينم چه کساني از باشگاه طلب*کار هستند، بايد ببينم فتح*الله زاده چقدر براي استقلال هزينه کرده و آيا او از باشگاه طلب*کار است يا خير، در اين بين بحث هواپيماي و مطالبات آن هم بايد پيگيري شود.

* و به عنوان سئوال پاياني در خصوص جذب بازيکنان و تمديد قرارداد آنها فکري کرده*ايد؟

اين هم يکي از مباحثي است که فردا بايد در نشست هيأت مديره مطرح شود و در خصوص آن با ساير اعضاي هيأت مديره صحبت کنم چون همانطور که گفتم همه چيز بستگي به مسائل مالي باشگاه دارد.

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    بيانيه فتح*الله*زاده پس از جدايي از باشگاه*استقلال

علي فتح*الله*زاده بعد از جدايي از باشگاه استقلال بيانيه*اي را صادر کرد.

علي فتح*الله*زاده با صدور بيانيه*اي در سايت باشگاه استقلال از زحمات مجموعه خود تشکر کرد.

وي در اين بيانيه نوشت:با سپاس و تشکر، از تلاش مجدانه و بي*رياي همکارانم در هيات*مديره و معاونين و مشاورين و بازيکنان، در سال*هاي اخير براي استقلال بزرگ و ماندگار، روزهاي قرين موفقيت* را آرزو کرده براي سرمربي محترم و کادرفني پرافتخارترين تيم ايران پيروزي*هاي بيشتر و نيل به درجات بالاتر را مسئلت نموده، نويد برتري*هاي افزون*تري را به همه استقلالي*ها که تيم خود را هيچگاه تنها نخواهند گذاشت مي*دهم.

فتح*الله*زاده با سپاس و تشکر، از تلاش مجدانه و بي*رياي همکارانش در هيات*مديره و معاونين و مشاورين و بازيکنان، در سال*هاي اخير براي استقلال بزرگ و ماندگار، روزهاي قرين موفقيت* را آرزو کرده براي سرمربي محترم و کادرفني پرافتخارترين تيم ايران پيروزي*هاي بيشتر و نيل به درجات بالاتر را مسئلت نموده، نويد برتري*هاي افزون*تري را به همه استقلالي*ها که تيم خود را هيچگاه تنها نخواهند گذاشت داده است.

فتح*الله*زاده يادآور شد: مثل هميشه به عنوان يک استقلالي سرسخت، مانند همه هواداران حامي و پشتيبان استقلال خواهم بود.

18. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقد شدن 3ميليارد تومان در بدو ورود افشارزاده

اسپانسر استقلال از نقد شدن دو فقره چک 1.5 ميلياردي براي باشگاه آبي*پوشان خبر داد.

به نقل از پايگاه خبري وزارت ورزش و جوانان، سبک دست، نماينده اين شرکت در باشگاه استقلال با اشاره به سرمايه گذاري 20 ميليارد توماني اين شرکت در باشگاه آبي پوشان پايتخت گفت: تاکنون دو فقره چک يک و نيم ميلياردي براي اين باشگاه نقد شده است و اميدواريم شرايط سرمايه گذاري به گونه اي باشد که سال آينده هم اين همکاري را ادامه دهيم.

وي در ادامه با اعلام علاقمندي مديران شرکت به موفقيت باشگاه استقلال و رضايت هواداران اين تيم محبوب گفت: حمايت مالي را شروع کرده ايم و توافقات لازم را هم با وزارت ورزش و جوانان داشته ايم، براي مديران اين شرکت در درجه اول موفقيت استقلال و رضايت هواداران مهم است و بعد منافعي که از سرمايه گذاري حاصل اين شرکت خواهد شد.

وي تاکيد کرد: کار ما اقتصادي است و دخالتي در وظايف فني مدير عامل و ماموريت هيات مديره باشگاه نداريم و با آنها در تعامل کامل هستيم.

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 10 از 150 نخستنخست ... 891011122060110 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)