صفحه 108 از 150 نخستنخست ... 85898106107108109110118 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,071 به 1,080 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال

فعال
    بهترين خاطره گل دقيقه 93 به پرسپوليس است

پيروز قرباني از مدافع سابق استقلال که سابقه 12 حضور در دربي را دارد، بهترين خاطره اش را از اين بازي گل دقيقه 93 خودش به پرسپوليس مي‌ داند.

قربانی گفت: اولین حضورم در داربی مقابل علی دایی بود که یکی از افتخارات من در آن دوران بود.

دستم به توپ خورد

خاطره خاصی از دربی ها یادم نمی‌ آید، فقط هیجان و شور هواداران خاطرات خوشی را در ذهنم رقم زده است. یادم می‌ آید در یک بازی جباری مهاجم پرسپولیس قیچی برگردان زد و فاصله ما به هم خیلی نزدیک بود، دستم به توپ خورد اما داور تشخیص داد که پنالتی نیست. درست یادم نمی‌ آید که بعد از آن در نود چه اتفاقاتی افتاد ولی مثل اینکه می‌ گفتند سر این صحنه خیلی بحث پیش آمده است. اینقدر فاصله ما نزدیک بود که من حتی ندیدم توپ به دستم خورد.

اولین حضور در دربی مقابل دایی

اولین حضور من و امیرحسین در دربی مقابل علی دایی بود که به هر حال کاپیتان تیم‌ملی بود و بازی کردن ما مقابل او یک افتخار بزرگ بود. البته فکر می‌ کنم آن زمان از ناحیه کمر مصدوم بود و خیلی مثل همیشه بازی نمی‌ کرد. ما هم جوان بودیم و خیلی انگیزه داشتیم که جلوی دایی خودمان را نشان دهیم. البته من فکر می‌کنم سال 82 برهه ای بود که استقلال خیلی خوب کار می‌ کرد. تیم جوانی داشتیم اما نقش چند نفر باتجربه را نمی‌ توان نادیده گرفت. مثلا خرمگاه و فکری پشت من و امیرحسین بازی می‌ کردند و کار ما را تکمیل می‌ کردند.

من با استقلال بزرگ شدم

واقعیت این است که ماجرای جدایی من از استقلال طوری رقم خورد که همیشه فکر می‌ کنم زود تصمیم گرفتم. به هر حال من از دوره جوانان در استقلال بودم و با این تیم بزرگ شدم و به رده بزرگسالان رسیدم. هیچ وقت با ذات استقلال مشکلی نداشتم اما با افرادی که اشتباهی پایشان به این تیم باز می‌ شود حتی اگر محبوب هم باشند برخورد می‌ کنم و همیشه نظر شخصی ام را در این مورد می‌ گویم.

افرادی که اشتباهی به استقلال راه پیدا کردند

قربانی در پاسخ به این سوال که این صحبت شما شائبه اسمی مثل امیر قلعه‌نویی را در ذهن ها به وجود می‌ آورد گفت که کلا من اگر مصاحبه ای کردم افرادی که هوادار تیم بودند، کاملا می‌ دانند منظور ما با چه کسی است. من هیچ وقت در مورد فتح‌الله‌زاده حرفی نزده ام اما شما ببینید ایشان از قدیم برای استقلال زحمت کشیده یا نظری که جزو قدیمی های باشگاه است. اما آرزویم همیشه این بود که درست مثل فدراسیون و کشتی در فوتبال همه اشخاص از مدیر تا مقامات پایین تر فوتبالی باشند و حرف بازیکن را بفهمند.

افسوس نمی‌ خورم

درست است که امیرحسین در تیم استقلال کاپیتان است و من در تیم دیگری بازی می‌ کنم. اما هیچ وقت از جمله بازیکنانی نیستم که بخواهم بگویم کاش جای فلانی بودم و یا اینکه بغضم بگیرد بابت بازی تیم سابقم اما خب در این سال ها شده که به خاطر نتایج ضعیف بعضی از دیدارهای استقلال برای هواداران ناراحت شدم. چون به نظر من کسی که می‌ آید استقلال صددرصد لیاقتش را داشته، یعنی از بین 25 بازیکن 17، 18 نفر با شایستگی آمدند.

گل دقیقه 93

بهترین بازی دربی از نظر من، از 12 بازی ای که در آن حضور داشتم همان بازی 3 ـ2 سال 83 است که من توانستم در دقیقه 93 به پرسپولیس گل بزنم. این شیرین‎ترین خاطره من از دربی هایی است که در آن حضور داشتم.

فعال

نیمه فعال
    لعنت به سرطان
    ...............................

من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت

..........................

فعال
    غلامحسین مظلومی ...................

فعال
    ...و سرانجام مظلومي هم رفت

غلامحسين مظلومي با نام اصلي غلامحسين مظلوم تنگستاني که يکي از بهترين مهاجمان و گلزنان تاريخ فوتبال ملي و باشگاهي ما بود، بعد از مدتي پنجه نرم کردن با بيماري خود به حکم قضا گردن نهاد و جان به جان آفرين تسليم کرد.

مظلومی در روز 23 دی ماه سال 1328 در شهرآبادان؛ شهر احمدآباد و بریم و پتاس به دنیا آمد، شهری که از دل آن جاسمیان و دهداری و بسیاری دیگر به تیم‌ملی معرفی شدند. بعدها هم غلامحسین مظلومی مشهورترین و اولین بازیکن دهه 50 آبادانی در تیم‌ملی بود. مظلومی رکورددار کسب آقای گلی در مسابقات مختلف بود. به جز تورنمنت هایی مثل جام میلز، باردولو، اتحاد باشگاه ها و ... او در مسابقاتی مثل جوانان 1969 آسیا با 6 گل و جوانان 1970 آسیا با 5 گل آقای گل شد. این دو مسابقه در تایلند و فیلیپین برگزار شد.

او در مسابقات آسیایی 1974 تهران که به قهرمانی فوتبال ملی ما منجر شد، با 5 گل آقای گل رقابت ها شد و بالاخره در سال های 1352، 1353 و 1355 با تیم های تاج و شهباز 3 بار آقای گلی را در رقابت های لیگ تخت جمشید به دست آورد.

غلامحسین مظلومی 2 برادر فوتبالیست به نام های پرویز و محمد داشت که این دومی در تیم شاهین بازی می‌ کرد. غلامحسین در شهر آبادان برای تیم تاج این شهر بازی می‌ کرد و در سال 49 بعد از درخشش در مسابقات جوانان آسیا به تیم تاج تهران آمد، رایکوف که اولین کاشف استعداد مظلومی بود ابتدا در تیم‌ملی جوانان از وجود مظلومی بهره برد و وقتی سرمربی تاج شد، از او خواست که به این تیم برود. اتفاقا در اولین میدانی که رایکوف آبی‌پوشان را همراهی کرد تاج قهرمان شد و مظلومی با 5 برد، آقای گل این رقابت ها هم شد.

مظلومی بعد از پایان عمر فوتبال که بسیار مستعجل بود و در سال 57 به علت پارگی مینیسک به پایان رسید، به مربیگری روی آورد. مدتی مربی تیم نیرومند بود که به پیام تغییر نام داد. او هدایت آبی‌پوشان پایتخت را در سال 67 برعهده داشت. یک سال بعد سرمربی تیم‌ملی امید شد. در عرصه ملی سرمربیگری نوجوانان هم از جمله فعالیت های او بوده است؛ او به جز سرپرستی استقلال در سال 88 و مدیریت تیم های پایه این باشگاه در تیم های باشگاهی بسیاری مربیگری کرده که از آن جمله می‌ توان به شهرداری کرمان، مقاومت تهران، کشتی سازی بندرعباس، پتروشیمی ماهشهر، موتوژن تبریز، استقلال نوین تهران و ... می‌ توان اشاره کرد.

او در مسابقات المپیک 1976 مونترال، گل پیروزی بخش ایران را برابر تیم‌ملی کوبا به ثمر رساند، مظلومی با ثبت 21 گل ملی به مدت 19 سال رکورددار این عرصه بود و رکوردش توسط علی دایی در سال 75 شکسته شد.

"ورزش سه" فقدان مظلومی را به جامعه فوتبال ایران، خانواده، بخصوص همسر و فرزندان تسلیت می‌گوید و از خدای منان خواستار آمرزش و علو درجات برای فقید سعید است.

فعال
    پیام تسلیت بهرام افشارزاده به مناسبت درگذشت غلامحسین مظلومی
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    مدیرعامل استقلال طی پیامی در گذشت غلامحسین مظلومی را تسلیت گفت.

مدیرعامل استقلال طی پیامی درگذشت غلامحسین مظلومی، پیشکسوت بزرگ باشگاه استقلال را تسلیت گفت. این پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون
    درگذشت اسطوره بی ادعای باشگاه استقلال و تیم ملی دردی بزرگ بود که رخ داد. غلامحسین مظلومی مردی بود که برای فوتبال این مملکت زحمت کشید و خدمات بزرگ ایشان به ورزش ایران غیرقابل چشم پوشی است. باشگاه استقلال همواره خودش را به زحمات امثال او مدیون می داند و می داند که هیچ گاه جای خالی امثال مظلومی در فوتبال ایران پر نخواهد شد. مشی پهلوانی مظلومی چیزی بود که او را از خیلی ها متمایز می کرد.

نگاهی به آمار درخشان مظلومی در فوتبال ایران این درد و غصه را بیشتر می کند که چرا ما از وجود امثال او بی بهره شده ایم و امیدوارم که خداوند بزرگ، این پیشکسوت بزرگ فوتبال ایران را در کنار ائمه اطهار جای دهد. بی شک باشگاه استقلال و فوتبال ایران مردی مثل او را فراموش نمی کند.

اینجانب این مصیبت وارده را به جامعه بزرگ ورزش کشور، هواداران و خانواده محترم ایشان تسلیت عرض نموده و برای بازماندگان آن مرحوم خصوصا همسر محترمه، فرزندان عزیز و اخوان محترم ایشان آرزوی صبر جزیل دارم.
    بهرام افشارزاده، مدیرعامل باشگاه استقلال

فعال
    برای سرطلایی‌ای که نتوانست سرطان را دریبل بزند
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    پیشکسوت فوتبال ایران پس از دو سال دست و پنجه نرم کردن با بیماری سرطان درگذشت.

غلام سر طلایی در گذشت. خبر کوتاه بود و البته تاسف آور. مردی که به مدت 15 سال رکورددار گلزنی در سطح ملی ایران بود، بعد از دو سال مبارزه با سرطان بالاخره دعوت حق را لبیک گفت و به هم بازی سابقش، ناصر حجازی پیوست.

غلامحسین مظلومی در سال 47 به تاج پیوست. او از اعضای تیم طلایی استقلال بود که نخستین قهرمانی آسیا را برای این تیم کسب کردند و در آن تیم از بازیکنان اصلی به شمار می رفت. وی با زدن 5 گل در آن رقابت ها علاوه بر آقای گلی، نقش بسیار پررنگی در آن موفقیت ایفا نمود. البته او رکوردی خاص هم از خود در این باشگاه به جا گذاشت.او با پشت سر گذاشتن 41 بازی و زدن 90 گل در استقلال در موفقیت های این باشگاه سهم بزرگی داشت و از کسانی بود که در پرطرفدار شدن آبی پوشان موثر بود.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]غلامحسین مظلومی

مظلومی تا سال 54 در استقلال بود و بعد از به مشکل خوردن با برخی مسئولین وقت این باشگاه به شهباز رفت و در آن تیم هم مثل استقلال موفق عمل کرد.
    وی علاوه بر دوران موفق در رده باشگاهی، از بازیکنان بزرگ تیم ملی ایران نیز به شمار می رفت. وی در رده ملی با احتساب گل هایش در رده جوانان 37 گل به ثمر رساند که رکوردی بزرگ به شمار می رفت. رکوردی که با توجه به تعداد کم بازی های ملی در دوره وی، ارزشش را بیشتر نشان می دهد. مظلومی با 37 گل زده اش، پنجمین گلزن برتر فوتبال ایران در رده ملی محسوب می شود.
    غلام سرطلایی در آخرین حضور تیم ملی ایران در بازی های المپیک، تنها گل تیم ملی را برابر کوبا به ثمر رساند. المپیکی که حسرتش برای ما نزدیک به چهل ساله شدن است و البته او با زدن دو گل به کره جنوبی در رقابت های بازی های آسیایی 1974 در نیمه نهایی، در قهرمانی ایران درآن رقابت ها هم تاثیر بسزایی داشت.
    غلامحسین مظلومی در سن 30 سالگی به دلیل مصدومیت از فوتبال خداحافظی کرد و بعد از مدتی در سال 67 به عنوان سرمربی در استقلال به کار مشغول شد و سال بعد در کسوت سرمربی تیم ملی امید را بر عهده گرفت. او بعدها به عنوان سرپرست استقلال هم مدتی در این تیم بود. در سال 88 که مرفاوی سرمربی استقلال بود، مظلومی به عنوان سرپرست در استقلال مدتی حضور داشت.

غلامحسین مظلومی

سرطلایی فوتبال ایران در حالی درگذشت که در ماه های پایانی عمرش با بی توجه کمیته پیشکسوتان و باشگاه استقلال روبه رو بود و این بار تنها برخی از رسانه ها بودند که همچنان جویای حال او بودند. مظلومی در ماه های پایانی عمرش با کمک سردار احمدی مقدم به بیمارستان ولیعصر ناجا منتقل شد و این درحالی بود که توقع می رفت چنین اقدامی از سوی استقلال یا فدراسیون و کمیته پیشکسوتان صورت بگیرد. هرچند که بازیکنانی مثل برهانی و بنگر حسابشان را از بی وفاهای فوتبالی جدا کرده بودند.
    آرش برهانی بعد از گلی که به گسترش فولاد زد به ملاقات این پیشکسوت رفت و محسن بنگر، مدافع پرسپولیس در بازی با راه آهن عکس این مرد بزرگ را زیر پیراهنش زده بود.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]غلامحسین مظلومی

روزهای تلخ فوتبال ایران با درگذشت سرطلایی ادامه دارد و قطعا اهالی فوتبال و هواداران هیچگاه مرد بزرگی مثل او را فراموش نمی کنند. کسی که با زدن 5 گل در داربی پایتخت، در این مقام هم جایگاه خاصی دارد و فوتبال ایران تا ابد مدیون امثال او خواهد بود.
    در اینجا به گوشه ای از افتخارات این مرد بزرگ نگاهی می اندازیم:

گذری بر افتخاراتش

قهرمانی ۳ دوره جام میلز هندوستان با تیم استقلال
    اقای گلی جام میلز هندوستان با ۲۶ گل
    بهترین گلزن ۳ دوره از جام تخت جمشید
    بهترین گلزن باشگاه‌های آسیا با ۹ گل زده
    بهترین بازیکن اسیا در سال ۱۹۷۴ در مسابقات المپیک آسیایی تهران
    آقای گلی در المپیک آسیایی تهران با ۵ گل
    ۲ دوره قهرمانی و کسب مدالهای طلا در جام ملتهای آسیا همراه با تیم ملی ایران
    قهرمانی وکسب مدال طلا با تیم ملی در المپیک آسیایی تهران
    یک دوره قهرمان جام قهرمانان باشگاه های اسیا با تیم استقلال(تاج سابق)
    زننده تنها گل تیم ملی ایران به تیم ملی کوبا در المپیک مونترال کانادا ۱۹۷۶
    حضور در ۲ دوره مقدماتی جام جهانی ۱۹۷۴ آلمان غربی و ۱۹۷۸ آرژانتین
    بالاترین میانگین گل ملی ایران با به ثمر رساندن 0/77 گل در هر بازی
    بهترین گل زن تاریخ لیگ تخت جمشید با ۶۵ گل
    ۲ دوره اقای گلی مسابقات جوانان اسیا
    بهترین گل زن باشگاه استقلال در شهراورد تهران با ۵ گل (همراه با علی جباری)
    آقای گل جام ملت های اسیا ۱۹۷۶

دوران مربی گری:

سرمربی تیم فوتبال بزرگسالان استقلال در سال ۱۳۶۷
    سرمربی تیم فوتبال امید ایران سال ۱۳۶۸
    سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز لیگ آزادگان سال‌های ۱۳۷۱ و ۱۳۷۳
    سرمربی تیم فوتبال شهرداری کرمان، مقاومت تهران، کشتی سازی بندرعباس، پتروشیمی ماهشهر و موتوژن تبریز، استقلال نوین تهران و پیام تهران در لیگ دسته یک
    مدیر فنی تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان ایران
    سرمربی تیم ملی نوجوانان ایران
    مدیرفنی تیم‌های پایه استقلال و پاس
    سرپرست تیم فوتبال بزرگسالان استقلال در سال ۱۳۸۸
    عضو کمیته فنی باشگاه استقلال در سال ۱۳۸۹
    سرپرست تیم فوتبال بزرگسالان شاهین بوشهر در لیگ برتر(جام خلیج فارس)

فعال
    تسليت کي روش به جامعه ورزش

سرمربي تيم ملي فوتبال ايران در گذشت غلامحسين مظلومي را تسليت گفت.

به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، کارلوس کی روش سرمربی تیم مربی ایران با ابراز تاسف و ناراحتی از درگذشت مرحوم غلامحسین مظلومی، این ضایعه را به جامعه ورزشی و خانواده این پیشکسوت تسلیت گفت.

گفتنی است، امروز غلامحسین مظلومی از پیشکسوتان فوتبال ایران بعد از تحمل مدتها درد و رنج بر اثر ابتلا به سرطلان در سن 65 سالگی درگذشت

فعال
    پيام هيات مديره استقلال براي مظلومي

هيات مديره باشگاه استقلال طي پيامي درگذشت غلامحسين مظلومي را تسليت گفت.

به نقل از سایت رسمی باشگاه استقلال، هیات مدیره استقلال طی پیامی درگذشت غلامحسین مظلومی، پیشکسوت فوتبال ایران را تسلیت گفت. این پیام که سید سعید افجه ای آن را در اختیار سایت باشگاه قرار داده، به شرح زیر است:

ضایعه فقدان اسطوره سرطلایی استقلال همه ما را در غم و اندوه فرو برد. بدین وسیله ضمن آرزوی شادی روح آن بزرگوار و تسلیت به خانواده محترم ایشان خصوصا همسر محترمه و فرزندان آن مرحوم که با ایثار و فداکاری فراوان به مراقبت از اسطوره استقلال و آسیا پرداختند، از خداوند متعال علو درجات برای آن مرحوم و صبر جمیل برای خانواده ایشان را آرزو مندیم.

همچنین از زحمات و بذل توجه بی شائبه و مستمر جناب آقای سردار احمدی مقدم و زیر مجموعه تحت فرمان ایشان جهت همکاری و کمک رسانی به خانواده آن مرحوم تشکر می کنیم.

هیات مدیره باشگاه استقلال

صفحه 108 از 150 نخستنخست ... 85898106107108109110118 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)