صفحه 117 از 150 نخستنخست ... 1767107115116117118119127 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,161 به 1,170 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

فعال
    گزارش تمرين استقلال

بازيکنان تيم فوتبال استقلال در ورزشگاه المپيک کيش به تمرين ريکاوري پرداختند.

بازیکنان تیم فوتبال استقلال پس از تساوی یک بر یک مقابل مس کرمان، امروز ساعت 18 به تمرین ریکاوری پرداختند.

با توجه به اینکه پیشکسوتان استقلال در یک دیدار نمادین ساعت 19 در همان ورزشگاه المپیک کیش با منتخبی از بازیکنان فعلی استقلال بازی داشتند برخی از بازیکنان استقلال روی نیمکت ورزشگاه نشستند تا به تماشای این دیدار بنشینند.

نکته قابل توجه اینکه برخی از بازیکنان مانند مربیان، پیشکسوتان را راهنمایی می‌کردند که چطور در زمین بازی کنند.

فعال
    پايان اردوي استقلالي‌ها در کيش

اردوي تيم فوتبال استقلال در جزيره کيش به پايان رسيد.

تیم فوتبال استقلال که اردوی 12 روزه ای را در جزیره کیش پشت سر گذاشت امروز با سفر به آبادان به این اردو پایان خواهد داد.

اعضای تیم استقلال با پرواز ساعت 20:30 از کیش راهی اهواز خواهند شد و سپس مسافت یکساعته تا آبادان را با اتوبوس طی خواهند کرد.

قرار است اعضای تیم فوتبال استقلال در هتل آزادی آبادان مستقر شوند.

فعال
    خسرو حیدری: خوشحالم برای ایران بازی کردم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    مدافع هافبک استقلالی تیم ملی فوتبال کشورمان : ما به قهرمانی امیدوار هستیم ولی اول باید به فکر حریفان پیش روی خود باشیم

خسرو حیدری بعد از پیروزی تیم ملی برابر قطر اظهار کرد: خوشحالم که بعد از مصدومیتی که برایم پیش آمده بود به تمرینات پیش از بازی با بحرین رسیدم و امروز هم این فرصت نصیبم شد تا در برابر قطر بازی کنم.

وی با اشاره به حضور پرتعداد تماشاگران ایران در ورزشگاه گفت: شاید اگر در ورزشگاه آزادی بازی می کردیم اینقدر تماشاگر برای حمایت از تیم ملی نمی آمد. از حمایت همه هواداران ممنونم که حتی وقتی که گل نزده بودیم ما را تشویق کردند.

مدافع تیم ملی در پایان درخصوص بالا رفتن شانس قهرمانی ایران در جام ملت ها گفت: ما به قهرمانی امیدوار هستیم ولی اول باید به فکر حریفان پیش روی خود باشیم.
    تیم ملی فوتبال ایران در دومین دیدار خود در جام ملت های آسیا امروز پنجشنبه به مصاف قطر رفت و با یک گل برابر این تیم به پیروزی رسید تا ضمن صعود به مرحله بعدی جام ملت ها قطر را از این مسابقه حذف کند.

فعال

فعال
    طالب لو: داور مي خواست بازي را کنترل کند

طالب لو دروازه بان استقلال ادعا مي کند که انگيزه زيادي دارد که بتواند در شروع نيم فصل دوم به استقلال کمک کند.

او که در نبود محسن فروزان در تمام بازی های دوستانه در درون دروازه استقلال قرار گرفته در این باره گفت: خدا را شکر برای من همه چیز خوب بوده است و من هم مثل سایر بازیکنان تمرینات منظمی را پشت سر می گذارم. انگیزه زیادی دارم که بتوانم با شروع نیم فصل دوم به استقلال کمک کنم. هر زمان که کادرفنی دوستور بدهد آماده ام تا به استقلال کمک کنم.

دروازه بان استقلال در مورد بازی دوستانه امروز تیمش با صنعت نفت آبادان که بازی خشنی هم به نظر می آمد به نسیم گفت: اتفاقا از نظر من این بازی خشن نبود و بازی با مس کرمان خیلی خشن بود. به هرحال همین که تواستیم اردوی کیش را با پیروزی تمام کنیم اتفاق خوبی است و من فکر می کنم صنعت نفت هم اصلا حریف دست و پا بسته ای نبود.

طالب لو در مورد کارت های زیادی که داور به بازیکنان دو تیم در طول بازی داد هم گفت: داور می خواست بازی را کنترل کند و گرنه بازی زیاد هم پربرخورد نبود. خدا را شکر که بدون هیچ مشکلی اردو را با موفقیت به پایان رساندیم.

فعال

فعال
    فخرالديني: ايران مي‌ تواند قهرمان آسيا شود

مدافع استقلال ادعا مي‌ کند تيم‌ملي توان شکست دادن امارات را هم مثل قطر و بحرين دارد.

میلاد فخرالدینی در این باره گفت: من فکر می‌ کنم با بازی هایی که تا حالا برگزار شده، ایران بهترین تیم گروه C مسابقات است، از نظر من امارات هم نمی‌ تواند برابر ایران حرف زیادی برای گفتن داشته باشد و ما بسیار تیم بهتری هستیم.

او در پاسخ به این سوال که آیا بازی های تیم‌ملی را در اردوی کیش دیده است یا نه هم گفت: بله ما با اجازه کادرفنی تمام بازی های تیم‌ملی را دیده ایم، به نظرم بچه ها تا به اینجای کار بسیار خوب کار کرده اند و نمایش خوبی داشته اند. امیدوارم بازی به بازی پیش برویم و بتوانیم در پایان به مقام قهرمانی برسیم.

مدافع استقلال در پاسخ به این سوال که آیا دوست نداشت در جام‌ملت‌ها‌ برای تیم‌ملی بازی کند یا نه هم گفت: قسمت این بوده که در تیم‌ملی نباشم و گله ای هم ندارم. من فکر می‌ کنم تیم‌ملی بازیکنان بسیار خوبی دارد و الان وقت صحبت در این مورد نیست، همه باید دعا کنیم تا بازیکنانی که در استرالیا هستند موفق شوند.

صفحه 117 از 150 نخستنخست ... 1767107115116117118119127 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 16 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 16 مهمان ها)