نخستين اقدام مديرعامل جديد استقلال
مديرعامل باشگاه استقلال در نخستين اقدام خود از مدير کمپ استقلال درخواست کرد وضعيت اين کمپ را براي وي تشريح کند.
بهرام افشارزاده امروز (يکشنبه) راهي ساختمان باشگاه استقلال شد تا 3 ساعت به آغاز جلسه هيئت مديره به وضعيت امور باشگاه رسيدگي کند.
به گزارش تسنيم، وي ابتدا آمار تعداد کارکناني که در ساختمان باشگاه استقلال فعاليت مي*کنند را جويا شد و سپس از مدير کمپ استقلال خواست تا وضعيت کمپ را براي وي تشريح کند.
بهرام افشارزاده صبح امروز به همراه منصور پورحيدري وارد ساختمان باشگاه استقلال شد.
پورحيدري اعلام کرد که امير قلعه*نويي به دليل بيماري امروز در ساختمان باشگاه حضور پيدا نمي*کند.
قرار است جلسه هيئت مديره باشگاه استقلال ساعت 12 امروز برگزار شود.
افشارزاده ساختمان باشگاه استقلال را تحویل گرفت
مدیرعامل جدید باشگاه استقلال ساختمان این باشگاه را تحویل گرفت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال بهرام افشارزاده صبح امروز با ورود به ساختمان باشگاه استقلال کار خود را رسما آغاز کرد.
مدیرعامل جدید استقلال که روز گذشته با اکثریت آرا از هیات مدیره جانشین فتح*الله زاده شده است امروز در ساختمان سعادت آباد حاضر شد و با کارمندان این باشگاه به صحبت پرداخت.
قرار است نشست هیات مدیره باشگاه استقلال ساعت 12 امروز در محل این باشگاه برگزار شود.
عمران*زاده:با نام استقلال تُن ماهی و اُدکلن ساخته*اند،آقای افشارزاده جلوی این کار*ها را بگیر!
مدافع تیم فوتبال استقلال گفت: شرکتی با نام استقلال تن ماهی و ادکلن روانه بازار می*کند و امیدوارم افشارزاده با ورودش به باشگاه جلوی این کارها را بگیرد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حنیف عمران*زاده اظهار داشت: متاسفانه دیروز مسئول یکی از شرکتهایی که سال گذشته و دو سال پیش اسپانسر استقلال بود حرفهایی زده که مجبور هستم پاسخ آنها را بدهم.
وی افزود: حرف*های مسئولان شرکت صدرای پاسارگاد کاملا دروغ است و باید در مورد این آدمها بگویم که آنها کسانی هستند که آنقدر رابطه خوبی با هم دارند به همین خاطر هر شش ماه کل هیات مدیره آنها تغییر می کند!
مدافع تیم استقلال تاکید کرد: آقایان ١٥ ماه است که من را سر می دوانند و پول من را نمی دهند. دو سال پیش در حالی که ١٠ هفته به پایان فصل مانده بود یک چک به من دادند و مدام من را بردند و آوردند و جالب است وقتی به آنجا رفتیم طبق آخرین حسابرسی که با حضور علی امیری و اسدی معاون مالی باشگاه انجام شد، این آقایان باز هم ٢٥٠ میلیون تومان بدهکار شدند.
عمران زاده تاکید کرد: فقط یک قلم از این آقایان بگویم که در ازای چاپ سررسید برای باشگاه استقلال ١٠٠ میلیون تومان فاکتور صادر کردند که من نمی دانم چه سررسیدی چاپ کردند که قیمتش ١٠٠ میلیون شده است. اگر با آب طلا سررسید را چاپ می کردند، اینقدر نمی شد. شما ببینید این شرکت فقط از یک تیم ١٠٠ میلیون بابت سررسید گرفته و تا آخر خودتان بقیه قضایا را متوجه شوید.
مدافع استقلال در پاسخ به این سوال که سرانجام تکلیف این طلب خود از باشگاه استقلال یا شرکت مربوطه چه شد؟ گفت: من تا الان اقدامی انجام نداده ام فقط به خاطر یک نفر که در آن شرکت وجود دارد و شخص علی فتح الله زاده حرفی نزده ام، اما مهر باشگاه استقلال پشت این چک خورده و آن را در اختیار وکیلم قرار داده ام و خطاب به این آقایان می گویم که وقتی شرکت را پلمپ کردم، آن وقت قیافه شما دیدنی است.
وی تاکید کرد: دیدید که طلبکاران باشگاه پرسپولیس و استقلال با اقدام قانونی حکم پلمپ باشگاه را گرفته بودند، ولی این بار از حقم نمی گذرم و خوبی این شکایت این است که دادگاه همه چیز را بررسی می کند و آن وقت سود این 15 ماه تاخیر را هم می گیرم. من روی صحبتم با بهرام افشارزاده، مدیرعامل باشگاه استقلال است، به ایشان تبریک می گویم و امیدوارم که در راه سنگینی که در پیش دارد، موفق باشد و جا دارد از علی فتح الله زاده هم تشکر کنم که در این سالها برای استقلال خیلی زحمت کشید. اما آقای افشارزاده این را بدان که این آقایان در این شرکت پول اسپانسر استقلال را خوردند و شما اجازه ندهید این اتفاقات رخ دهد. من اگر به جایی نرسم، چک را به باشگاه استقلال می دهم و از افشارزاده می خواهم آن را نقد کند، اما آقایان در آن شرکت بدانند من می دانم که آنها از نام استقلال چه سوء استفاده ای می کنند.
وی تاکید کرد: هنگامی که در جلسه با نماینده آنها نشسته بودم، شنیدم که قرار است چه قراردادهایی بابت باشگاه استقلال ببندند و آقایان با نام استقلال تن ماهی و عطر و ادکلن و نودل زده*اند و از این راه پول درمی آورند، بدون اینکه باشگاه استقلال در جریان باشد و ریالی از آنها بگیرد. امیدوارم افشارزاده به این موضوع ها پیگیری کند که اگر این کارها را انجام ندهد، قطعا با این شرکت به مشکل خواهد خورد، چون آنها از برند استقلال استفاده می کنند، ولی به روی خود نمی آورند.
عمران زاده درباره اینکه برای فصل بعد چه تصمیمی گرفته است، گفت: در این مدت آنقدر فوتبال زده شده بودم که مدتی استراحت کردم و خوشبختانه شرایط روحی ام خوب است، فعلا تصمیمی نگرفته ام اما اول باید بنشینم و با مسوولان استقلال برای مطالباتم صحبت کنم. همیشه اولویت من استقلال بوده، اما شرایط من هم باید در نظر گرفته شود، اجازه بدهید زمان بگذرم تا ببینیم چه اتفاقاتی رخ خواهد داد
قلعه*نويي به جلسه هيات*مديره نمي*رود
سرمربي آبي*پوشان به جلسه هيات مديره باشگاه استقلال نمي*رود.
بهرام افشارزاده، مديرعامل جديد باشگاه استقلال صبح امروز (شنبه) به طور رسمي کارش را در ساختمان اين باشگاه در سعادت آباد آغاز کرد. او پس از جلسه با منصور پورحيدري، همراه مرتضي کامراني، رييس کمپ ناصر حجازي ديدار کرد و آخرين وضعيت اين کمپ را جويا شد.
به گزارش ايسنا، گفته مي*شد امير قلعه*نويي در جلسه امروز هيات مديره باشگاه استقلال شرکت مي*کند ولي منصور پورحيدري با اعلام اين که سرمربي آبي پوشان به دليل بيماري و چشم درد نمي*تواند در جلسه حاضر شود، حضور او را در ساختمان باشگاه استقلال منتفي دانست.
ساعت 12 امروز جلسه هيات مديره باشگاه استقلال در همين ساختمان برگزار مي*شود و احتمالا سرنوشت کادر فني آبي*پوشان در اين جلسه روشن مي*شود.
افشار زاده: هیچ گزینه*ای جز قلعه*نویی نداریم، قلعه نویی چشمم را عمل کرده است .
قلعه*نویی چشمش را عمل کرده و مریض است و هنوز ندیدمش تا با هم صحبت کنیم. من تازه 24 ساعت است که آمده*ام و فعلا به حساب و کتاب*های باشگاه رسیدگی می*کنم.
مدیرعامل جدید باشگاه استقلال روزهای خاصی را در زندگی ورزشی*اش تجربه می*کند. او که همواره تجربه کار ستادی داشته و هرگز درگیر کارهای اجرایی آن هم به وسعت باشگاه استقلال نبوده، این روزها با آن افشارزاده آرام و خوش*روی کمیته ملی المپیک هیچ تناسبی ندارد.
اعلام کرده*اید قلعه*نویی همچنان به کارش در استقلال ادامه خواهد داد،* قرارداد او چه زمانی امضا می*شود تا رسماً کارش را شروع کند،* آیا گزینه دیگری غیر از قلعه*نویی دارید؟صد مرتبه گفته*ام که قلعه*نویی شخص اول، اول،* اول،* اول ما برای هدایت استقلال در فصل جدید است و هیچ گزینه دیگری جز وی نداریم، حتی به گزینه دیگری فکر هم نمی*کنیم. ما باید فکر جاهای دیگری باشیم و قلعه نویی اولویت آخر ماست. ما باید به فکر حساب و کتاب باشگاه باشیم و به آن سرو سامان بدهیم. قلعه نویی هم علاوه بر اینکه سرمربی استقلال است مشاور عالی بنده هم هست.
کاظم اولیایی مدیر عامل سابق باشگاه استقلال اعلام کرده مطمئن هستم افشارزاده در استقلال موفق نمی*شود در این رابطه چه صحبتی دارید؟
سعی می*کنیم که موفق شویم.
به نظر می*رسد از حالا باید انتقادات زیادی را به جان بخرید؟اشکالی ندارد. اولیایی به جای این حرف*ها بیاید و به من کمک کند. من مدیرکل تهران بودم و اولیایی رئیس تربیت*بدنی قم بود و قبلاً هم در باشگاه استقلال بوده و اگر علاقه*مند است بیاید کمک کند تا شکست نخورم چون اگر من شکست بخورم باشگاه شکست می خورد.
صاحب*پناه به عنوان رئیس هیات مدیره باشگاه اعلام کرده امسال حداقل یک یا دو جام می*خواهیم. شما هم قول کسب جام می*دهید؟اعضای هیات مدیره می*توانند مصاحبه کنند. سخنگوی باشگاه هم افجه*ای است و خودم هم در موراد مختلف صحبت می*کنم. ما هنوز به بستن تیم نرسیده*ایم و به دنبال حساب و کتاب*ها هستیم، اما در مجموع هدف ما موفقیت تیم است و فقط کمک می*کنیم تا استقلال موفق شود.
قلعه*نویی لیست بازیکنان مورد نظرش را به شما داده؟(به شدت عصبانی می*شود) قلعه*نویی چشمش را عمل کرده و مریض است و هنوز ندیدمش تا با هم صحبت کنیم من تازه 24 ساعت است که آمده*ام و فعلا به حساب و کتاب*های باشگاه رسیدگی می*کنم تا ببینیم در آینده چه اتفاقی می*افتد
رحمتی:پاسخ رئیس فدراسیون و بقیه بماند بعد از جام جهانی،مشکلی برای تمدید قرارداد با استقلال ندارم
دروازه*بان تیم فوتبال استقلال گفت:پاسخ به اظهارات رئیس فدراسیون فوتبال و بقیه بماند برای بعد از مسابقات جام جهای برزیل.
در ابتدا از تغییر و تحول در استقلال شروع کنیم.جا دارد از همین طریق به علی فتح*الله زاده یک خسته نباشید بگویم زیرا وی در استقلال زحمات زیادی کشید و انصافا او خیلی برای این تیم تلاش کرد. به بهرام افشارزاده هم تبریک می*گویم و برای او آرزوی موفقیت می*کنم و امیدوارم هیات مدیره جدید استقلال برنامه*های خوبی را برای این تیم در نظر بگیرد.به این تغییرات خوشبین هستی؟به نظر من استقلال و پرسپولیس جزو تیم های پرطرفدار ایران هستند و نتیجه گیری این دو تیم تاثیر به سزایی در روند کلی فوتبال ایران دارد.به خصوص اینکه نتایج این دو تیم روی مردم اثر گذار است.تماشاگران هر دو تیم با بردهای استقلال و پرسپولیس تیم خوشحال و با باخت*های آنها ناراحت می*شوند.با صحبت*های و پیگیری های آقای خادم مطمئنا راهکارهای مناسبی برای حل مشکلات این دو تیم در نظر گرفته شده است.توقعت از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال چیست؟من امیدوارم هیات مدیره و شخص آقای افشارزاده بستری را برای این باشگاه فراهم کند که مشکلات گذشته را نداشته باشد. بازیکنان و طرفداران استقلال توقع دارند تیم شرایط بهتری نسبت به گذشته داشته باشد و استقلال سال موفقی را سپری کند.برای فصل آینده چه تصمیم گرفته*ای؟من مشکلی برای تمدید قرارداد با استقلال ندارم، سال گذشته کاپیتان این تیم بودم و سال سختی را هم پشت سر گذاشتیم.اولویت اول من همیشه استقلال است و مشکلی برای تمدید قرارداد ندارم.
در این چند روز اخیر از طرف آیت*اللهی و نبی مصاحبه*هایی در مورد تو انجام شد و امروز کفاشیان در اظهار نظری گفته رحمتی برای بازگشت به تیم ملی باید نامه عذرخواهی سه خطی را امضا می*کرد. نظر تو چیست؟من علی کفاشیان را دوست دارم و برای او احترام زیادی قائل هستم اما چون تمام فکر و ذکر تیم ملی و مردم خوب کشورم معطوف به جام جهانی است ترجیح* می*دهم سکوت کنم و حرفی نزنم و در کنار مردم برای موفقیت تیم ملی دعا کنم ولی چون خیلی از دوستان دوست دارند با دروغ و انحراف فکری اذهان مردم را فریب بدهند بلافاصله بعد از بازی*های تیم ملی در جام جهانی با اجازه شخص آقای کفاشیان تمامی اسناد و مدارک و فایل*های صوتی را در اختیار یک خبرگزاری معتبر قرار می*دهم تا مردم در جریان همه امور قرار بگیرند و حرف*هایم به آنها ثابت شود.
اگر قهرماني ميخواهند بايد قلعه نويي را نگه دارند
سرپرست تيم فوتبال استقلال گفت: اگر هيأت* مديره باشگاه قهرماني مي*خواهد بهترين گزينه امير قلعه*نويي است.
ميرشاد ماجدي در حاشيه جلسه هيأت*مديره باشگاه استقلال در جمع خبرنگاران گفت: من خودم غافلگير شدم و نمي*دانستم امروز جلسه هيأت*مديره است. من ايران نبودم و امروز براي ارائه برخي از فاکتورها و نامه*هايي که از قبل مانده بود به باشگاه آمدم.
به نقل از فارس، وي در مورد ترکيب هيأت*مديره استقلال گفت: تيم خوبي جمع شده است و من 90درصد اعضاي هيأت*مديره را از نزديک مي*شناسم. برخي از آنها سابقه مديريتي خوبي دارند. اگر مسائل مالي حل شود شاهد يک استقلال رويايي خواهيم بود.
ماجدي در مورد مديرعاملي بهرام افشارزاده گفت:* افشارزاده يک مدير قديمي است که سالها در ورزش سمت بالايي داشته و فکر مي*کنم براي اولين مرتبه است که در فوتبال و باشگاه بزرگ استقلال مي*خواهد مديريت کند. او مدير قدرتمندي است اما قطعاً متوجه مي*شود که مديريت در فوتبال با سمت*هاي ديگر فرق دارد و اين باشگاه چقدر حاشيه خواهد داشت.
سرپرست استقلال با اشاره به مديران قبلي باشگاه بايد از فتح*الله*زاده و هيأت*مديره سابق هم تقدير و تشکر کرد و به فتح*الله*زاده هم خسته نباشيد گفت. شايد عنوان پنجمي براي هواداران استقلال خيلي راضي*کننده نباشد اما ما اين عنوان را با نداري*ها به دست آورديم و با کمبودها ساختيم و پنجم شديم.
وي در مورد شناختش از اعضاي هيأت*مديره گفت:* صاحب*پناه زماني که مديرعامل باشگاه پيکان بود من قائم*مقام بودم. صادق*پور هم براي فوتسال استقلال زحمت زيادي کشيده، افجه*اي هم در دبي و باشگاه ايرانيان بوده، معيني هم سال*ها در فدراسيون حضور داشته است و همه فوتبالي هستند در کنار اين جمع فوتبالي اگر تزريق مالي به خوبي صورت بگيرد اين هيأت*مديره مي*تواند اين کشتي را به سرمنزل مقصود برساند و آن را به خوبي هدايت کند.
سرپرست استقلال در مورد اينکه نظر قلعه*نويي را در مورد هيأت*مديره باشگاه مي*داند يا نه و با او در اين مورد صحبت کرده، گفت: من خارج از کشور بودم و هنوز با ايشان صحبت نکرده*ام اما به نظر من اولين و آخرين گزينه سرمربيگري استقلال بايد قلعه*نويي باشد. قلعه*نويي هيچ آلترناتيوي در استقلال ندارد و اگر هيأت*مديره قهرماني مي*خواهد و مي*خواهد در استقلال موفق شود بايد قلعه*نويي را به عنوان سرمربي انتخاب کند. البته قلعه*نويي هم برنامه و خواسته*هايي دارد که هيأت*مديره بايد آنها را برآورده کند. امير قلعه*نويي بهترين گزينه براي هدايت استقلال است.
ماجدي در مورد اسپانسر استقلال و پرسپوليس و اينکه اسپانسري که براي پرسپوليس انتخاب شده به مشکل خورده است، گفت:*وزارت ورزش وقتي افرادي را منصوب مي*کند قطعاً با دقت نظر اين کار را انجام داده و اينگونه نيست که بگوييم اسپانسرهايي که انتخاب شده*اند محتوايي نداشته*اند. در زمينه*هاي سياسي و امنيتي و مسائل مختلف به جمع*بندي رسيده*اند که اسپانسري انتخاب کرده*اند. همانطور که قرارداد محيطي فوتبال از 16 ميلياردتومان به 160 ميلياردتومان رسيد براي استقلال و پرسپوليس هم قطعاً جايگاهي در نظر گرفته*اند.
وي در مورد اينکه قلعه*نويي از تيم*هاي ديگر پيشنهاد دارد يا نه،* گفت: صد در صد قلعه*نويي از تيم*هاي ديگر پيشنهاد خواهد داشت،* مربي که 5-6 جام قهرماني به دست آورده نمي*تواند مربي معمولي باشد. اگر نظر من را بخواهيد قلعه*نويي اگر بماند و پول هم به باشگاه تزريق شود شاهد يک استقلال رويايي خواهيم بود.
ماجدي در مورد حضور اصفهاني*ها در مديرعاملي باشگاه استقلال و پرسپوليس گفت: نبايد در جزئيات اينقدر ريز شويم زماني که افشارزاده دبيرکل کميته المپيک بوده من کوچک بودم و در تيم نوجوانان بازي مي*کردم. انتخاب*هاي خوبي انجام گرفته است اگر فتح*الله*زاده رفته مديرعاملي آمده که مي*تواند بار مسئوليتي که به دوشش گذاشته*اند را به خوبي برعهده بگيرد.
قلعه*نويي سرمربي استقلال ماند
امير قلعه*نويي به عنوان سرمربي استقلال در ليگ چهاردهم فعاليت خواهد کرد.
افجه*اي سخنگوي باشگاه استقلال در پايان جلسه هيئت مديره اين باشگاه اعلام کرد که امير قلعه*نويي با اکثريت آراي هيئت مديره همچنان سرمربي اين تيم باقي ماند.
افشارزاده: قلعه*نويي از بزرگترين مربيان ايران است
مديرعامل باشگاه استقلال گفت: امير قلعه*نويي يکي از بزرگترين مربيان اين مملکت است و تمام هيات مديره روي حضور وي براي فصل آينده اتفاق نظر داشت.
بهرام افشارزاده در خصوص نشست هيات مديره باشگاه استقلال و حضور قلعه*نويي براي فصل آينده در استقلال گفت: با توجه به توانايي هاي امير قلعه*نويي و موفقيت*هايي که اين مربي داشته هيات مديره به صورت کامل بر اين موضوع تاکيد و اتفاق نظر داشت که وي سرمربي ما در فصل آينده باشد.
به نقل از فارس، وي افزود: امير قلعه*نويي يکي از مربيان بزرگ اين مملکت است و با منصور پورحيدري هماهنگي خوبي دارد به همين دليل تصميم گرفتيم فصل آينده هم با اين مربي همکاري کنيم.
مديرعامل باشگاه استقلال در خصوص محور جلسه هيات مديره اين باشگاه به فارس گفت: ما امروز در خصوص مسائل مالي حرف*هاي زيادي زديم و راهکارهاي مختلفي را بررسي کرديم. همچنين در خصوص وضعيت باشگاه و آکادمي و کمپ استقلال نيز صحبت کرديم که برنامه*ريزي هايي در اين راستا صورت مي*گيرد.
افشارزاده همچنين در خصوص وضعيت سقف بودجه باشگاه ها گفت: قرار است در اين خصوص جلساتي را با مسئولان فدراسيون فوتبال برگزار کنم و همچنين نامه هاي ارسالي فدراسيون به باشگاه را ببينم. هر آنچه تصميم گيري شود در اختيار عموم قرار خواهيم داد.
مديرعامل باشگاه استقلال در پايان در خصوص اينکه افجه*اي اعلام کرده حساب*هاي باشگاه مسدود شده گفت: نمي*توان گفت حساب *ها مسدود شده اما از ما خواسته اند تا حساب ها بررسي شود. من هم مکاتباتي را در اين زمينه انجام داده*ام و اين موضوع قابل حل است.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)