اعضای جدید وروردی تیم استقلال :
روزبه چشمی - سیدمهدی رحمتی - جابر انصاری - میثم مجیدی - محمد امین حاج محمدی
اعضای جدید وروردی تیم استقلال :
روزبه چشمی - سیدمهدی رحمتی - جابر انصاری - میثم مجیدی - محمد امین حاج محمدی
صادقی بازیکن مازاد استقلال شد (نامه)
امیرحسین صادقی امروز با حضور در باشگاه استقلال با نامه عجیب و دور از انتظاری مواجه شد.
کاپیتان باسابقه استقلال که در دو جام جهانی نیز پیراهن تیم ملی را بر تن کرده، بنا به صلاحدید پرویز مظلومی در لیست مازاد این تیم قرار گرفت.
امیرحسین صادقی که امروز برای مشخص شدن وضعیت خود به باشگاه استقلال مراجعه کرده بود با این نامه دور از انتظار مواجه شد تا به او اعلام شود به همکاری 14 ساله اش با استقلال پایان دهد.
امیرحسین صادقی در اقدامی جنجالی نامه باشگاه مبنی بر حضورش در لیست مازاد را در صفحه شخصی اش منتشر کرد.
برنامه 3 سال پرویز مظلومی به استقلال
پرویز مظلومی سرمربی استقلال به این باشگاه برنامه 3 ساله داده است.
مظلومی که هفته گذشته به سمت سرمربی استقلال انتخاب شده، امروز اعلام کرد اگرچه تیمش برای قهرمانی خواهد جنگید قول قهرمانی نمی دهد. او گفت: قول قهرمانی دادن کار درستی نیست و اگر من این کار را انجام بدهم مردم را فریب داده ام. البته ما برای رده های بالا خواهیم جنگید و می خواهیم حتما سهمیه آسیایی را به دست بیاوریم اما این به آن معنا نیست که حتما قهرمان می شویم.
مظلومی با تاکید تغییر اسکلت تیم و جوانگرایی گفت: انشاالله در پایان برنامه 3 ساله قصد داریم ستاره سوم را هم به پیراهن استقلال اضافه کنیم.
مجیدی: از استقلال راحتتر به تیمملی میروم
مدافع جدید استقلال از جو حاکم در این تیم کاملا راضی به نظر می رسد.
میثم مجیدی گفت که به استقلال آمده تا بازی اش بیشتر به چشم بیاید و بتواند به تیمملی دعوت بشود.
* در مورد جو استقلال صحبت کن. پیش از ورود به این تیم چه تصوری از استقلال داشتی؟
واقعا جو خوب است و آنطور که پیش از این به من می گفتند فضای استقلال فضای سنگینی نیست. اتفاقا در این تیم رفاقت ها بسیار بالا هست و همه تلاش می کنند تا بازیکنان جدید با جو موجود هماهنگ شوند.
* به چه کسی بیشتر از هم نزدیک شده ای؟
بزرگترهای تیم خیلی برخورد خوبی با ما دارند به ویژه آقای طالبلو، حنیف عمرانزاده و مهدی رحمتی به ما خیلی کمک می کنند تا با جو موجود هماهنگ شویم.
* در فصل نقل و انتقالات از سپاهان و تراکتورسازی هم پیشنهاد جدی داشتی. چطور شد که استقلال را انتخاب کردی؟
من با آقای بختیاری و ویسی مشورت کردم به هر حال آنها از من باتجربه تر بودند و بعد از مشورت با آنها احساس کردم استقلال برای پیشرفتم مناسب تر است و با این تیم قرارداد امضا کردم. با توجه به اینکه من شاگرد آقای پورحیدری و مظلومی بوده ام، فکر کردم در اینجا می توانم خیلی بهتر پیشرفت کنم. امیدوارم بتوانم جواب اعتماد آنها را بدهم.
* در نیم فصل گذشته حمید درخشان هم دنبال تو بود. چطور شد که پیشنهاد این تیم را قبول نکردی؟
در آن زمان باشگاه استقلالخوزستان شرایط خوبی نداشت و به همین دلیل من در استقلالخوزستان ماندم تا به این تیم کمک کنم. در اول فصل هم از پرسپولیس پیشنهاد داشتم اما پیشنهاد آنها جدی نبود و به همین دلیل به استقلال آمدم چون آنها به صورت کاملا جدی دنبال جذب من بودند.
* تو از آن دسته بازیکنانی هستی که از بچگی ادعا می کنند که استقلالی بوده یا نظر دیگری داری؟
نه، من تلاش می کنم از حاشیه ها دور باشم و ترجیح می دهم جواب این سوال ها را اصلا ندهم. من به هر تیمی که می روم با جان و دل بازی می کنم و در استقلال هم قطعا همین رویه را ادامه می دهم.
* مگر دوست داشتن یک تیم تو را قرار است به حاشیه ببرد؟
به هر حال روز اولی که به استقلال آمدم هدفم این بود که در آرامش به پیشرفتم فکر کنم. حتی با آقامهدی رحمتی هم که صحبت می کردم ایشان به من گفت که سعی کن کمتر مصاحبه کنی و تمرکزت روی فوتبالی باشد که بازی می کنی. من هم دوست دارم همین رویه را پیش بگیرم.
* تو برای بازی دوستانه با ازبکستان در لیست 50 نفره تیمملی حضور داشتی چطور شد که به اردو نیامده خط خوردی؟
متاسفانه یا خوشبختانه نتوانستم تیمملی را همراهی کنم. از این جهت می گویم خوشبختانه که ما در بازی پلی آف با استقلالخوزستان شرکت کردیم و خدا را شکر که توانستیم این تیم را در لیگبرتر نگه داریم. با این حال باید از آقای کیروش تشکر کنم که آنقدر بازیکنان را زیرنظر دارد که حتی از استقلالخوزستان هم بازیکن دعوت می کند. امیدوارم در اردوهای بعدی این شانس را داشته باشم که بتوانم باز هم به اردوها دعوت شوم.
* قبول داری که در استقلال شرایطت برای حضور در تیمملی بیشتر فراهم است؟
صددرصد همین طور است و من یکی از دلایلی که به استقلال آمدم هم همین است. در اینجا بازی ها پخش مستقیم می شود و یک بازیکن خیلی بیشتر در چشم است. به همین دلیل باید از این فرصت استفاده کنم تا بتوانم بار دیگر به تیمملی دعوت شوم.
خسرو حیدری با استقلال 2 ساله بست
خسرو حیدری مدافع باتجربه استقلال با این باشگاه برای ادامه همکاری به توافق رسید.
خسرو که یکی از باتجربه ترین بازیکنان استقلال محسوب می شود بعد از برگزاری جلسه ای با علی نظری جویباری دو ساله دیگر در استقلال ماندنی شد.
حیدری که در زمان سرمربیگری امیر قلعه نویی درسال 1387 به استقلال پیوسته 31 ساله است و به جز وقفه یک ساله ای که آن را در سپاهان گذرانده، یکسره در استقلال بوده و یکی از بازیکنان باتجربه آبی هاست. خسرو در جام جهانی 2014، جام ملت های آسیا 2015 و اردوی آخر تیم ملی نیز حضور داشته و قصد دارد در سال جدید نمایش بهتری داشته باشد.
حیدری: بدون شرط قراردادم را تمدید کردم
خسرو حیدری با حضور در باشگاه استقلال به مدت دو فصل دیگر قراردادش را با این تیم تمدید کرد.
بال راست استقلال که امروز قراردادش را به مدت دو فصل دیگر با این تیم به امضا رساند در این باره گفت: خیلی خوشحالم که بار دیگر در خدمت استقلال هستم و امیدوارم بتوانیم فصل خوبی برای هواداران رقم بزنیم.
وی در گفتگو با خبرنگار "ورزش سه" ادامه داد: بدون هیچ شرطی پیشنهاد تمدید قرارداد استقلال را پذیرفتم و خوشحالم که بار دیگر در خدمت این تیم و هوادارانش هستم.
خسرو حیدری با اعلام اینکه به زودی در تمرینات استقلال حاضر خواهد شد گفت: در اولین تمرین استقلال بعد از تعطیلات حاضر خواهم بود و به همراه تیم استارت خواهم زد. پوشیدن پیراهن استقلال افتخار بزرگی برای من است و همانطور که گفتم هیچ شرط و شروطی برای ادامه همکاری با استقلال نداشتم و بعد از صحبتی که با مسوولان این تیم داشتم قراردادم را تمدید کردم.
حیدری در پایان گفت: استقلال خانه ام است و من در این مدت با هیچ تیم دیگری مذاکره نکردم و دوست داشتم در فصل آینده هم همکاری کنم. امیدوارم فصل خوبی داشته باشیم و هواداران را راضی نگه داریم.
پورحیدری سرپرست استقلال شد
منصور پورحیدری به عنوان سرپرست تیم فوتبال استقلال انتخاب شد.
پورحیدری که سابقه هدایت استقلال تا قهرمانی آسیا را در کارنامه دارد ، با عقد قراردادی رسما سرپرست استقلال در سال تازه خواهد بود .
او دقایقی پیش با علی نظری جوییاری قرارداد کتبی امضا کرد.
امیدابراهیمی در استقلال ماند (عکس)
امید ابراهیمی قرارداد خود را با استقلال تمدید کرد.
او که موفق شده جایگاه خود را در تیم ملی تثبیت کند و البته یکی از هافبک های تاثیرگذار لیگ برتر هم به شمار می آید، از ابتدا هم مورد نظر پرویز مظلومی بود و بعد از توافقی که بر سر مسائل مالی با باشگاه استقلال کرد، قرارداد خود را تمدید کرد. او فصل گذشته در استقلال 9 گل زد و بی تردید یکی از بهترین هافبک های دفاعی لیگ محسوب می شود. شاید اگر گل های 3 امتیاز ابراهیمی در بازی با سایپا و سپاهان نبود استقلال در پایان فصل گذشته در رتبه ای به مراتب پایین تر از ششم ایستاده بود.
ابراهیمی فصل گذشته و در زمان سرمربیگری امیر قلعه نویی با باشگاه استقلال قرارداد امضا کرد و آنقدر خوب بود که حالا هم مورد توجه پرویز مظلومی قرار بگیرد. گفته می شود خسرو حیدری هم در راضی کردن این بازیکن نقش پررنگی داشته است چون او از سپاهان و پرسپولیس هم پیشنهاد جدی داشت ولی در نهایت ترجیح داد با استقلال قرارداد امضا کند. ابراهمیی بی تردید یکی از شاه ماهی های فصل نقل و انتقالات است که ترجیح داد لیگ پانزدهم هم پیراهم آبی استقلال را بر تن کند.
![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)