صفحه 14 از 150 نخستنخست ... 412131415162464114 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 131 به 140 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    پیراهن مجیدی به حراج گذاشته می شود
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    قرار است در این حراج 11 پیراهن کاپیتان سابق آبی*پوشان به فروش برسد و اصلی*ترین آنها پیراهن*هایی است که فرهاد با آنها توانسته 4 بار دروازه سرخپوشان را باز کند.
    آی اسپورت - اینروزها بازار شایعات در مورد فرهاد مجیدی داغ است. از طرفی گفته می شود او به ایران برمی گردد تا رئیس کمیته فنی باشگاه استقلال شود و از طرف دیگر بحث حضور او در باشگاه الوصل امارات به عنوان مسئول تیم های پایه این باشگاه به گوش می رسد.

در چنین شرایطی سایتهای هواداری باشگاه استقلال خبر جدیدتری در مورد بازیکن محبوب این باشگاه را مطرح کرده اند.
    آنها معتقدند، فرهاد مجیدی چند وقت دیگر به ایران برمی*گردد و یک اقدام مهم و خیرخواهانه را در دستور کار قرار می*دهد. شنیده*های ما حاکی از آن است که دوستان کاپیتان سابق استقلال در تلاش هستند تا چند وقت دیگر شرایط را برای برپایی حراج خیرخواهانه پیراهن*های فرهاد مجیدی فراهم کنند. در این خصوص گفته می*شود قرار است در این حراج 11 پیراهن کاپیتان سابق آبی*پوشان به فروش برسد و اصلی*ترین آنها پیراهن*هایی است که فرهاد با آنها توانسته 4 بار دروازه سرخپوشان را باز کند.
    قرار است تمام عواید این حراج بزرگ به امور خیریه اختصاص داده شود. بخشی از آن به انجمن کودکان سرطانی محک می*رسد و بخش دیگری نیز به شیرخوارگاه آمنه اختصاص داده خواهد شد.

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    دکتر فتح*الله*زاده برای دیدار با افشارزاه در باشگاه استقلال حاضر شد
    علی فتح*الله*زاده برای دیدار با بهرام افشارزاده مدیرعامل جدید باشگاه آبی*پوشان در محل این باشگاه حاضر شد.

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    مديرعامل پرسپوليس به باشگاه استقلال رفت

مديرعامل باشگاه پرسپوليس به باشگاه استقلال رفت تا با افشارزاده ديدار کند.

عليرضا رحيمي دقايقي پيش به محل باشگاه استقلال رفت تا با بهرام افشارزاده ديدار کند.

به گزارش فارس‏، رحيمي که براي عرض تبريک به افشارزاده به باشگاه استقلال رفته است وقتي با سوال خبرنگاران مبني بر حضورش رو به رو شد به آنها گفت: ما که نبايد هميشه جنگ داشته باشيم آمده*ام به افشار زاده سر بزنم.

همچنين نگهبان باشگاه استقلال به محض ديدن مدير عامل پرسپوليس خطاب به وي گفتند آبيته که رحيمي گفت ما مخلص همه ورزشي ها هستيم.

چند نفر از دوستان افشارزاده از اصفهان با گل و شيريني به باشگاه استقلال رفتند تا به وي تبريک بگويند. آنها از اصفهان به تنرهان آمده*اند.

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افشارزاده: تغييري در معاونت*ها ايجاد نمي*شود

مديرعامل باشگاه استقلال به صحبت*هاي عضو پيشين هيئت مديره اين باشگاه واکنش نشان داد و گفت که باشگاهداري هم ياد خواهد گرفت!

بهرام افشارزاده در مورد اينکه آيا امروز با قلعه*نويي جلسه*اي را برگزار مي*کند، گفت: متاسفانه امروز درگير جلسات ديگري هستم و فردا با قلعه*نويي جلسه خواهم داشت.

به گزارش تسنيم، وي در واکنش به صحبت*هاي احمد شهرياري مبني بر اينکه افشارزاده سابقه تيم*داري و باشگاه*داري ندارد، اظهار داشت: شهرياري چه کسي است؟!

مديرعامل باشگاه استقلال پس از اينکه متوجه شد شهرياري عضو سابق هيئت مديره اين باشگاه است و اين صحبت*ها را مطرح کرده، گفت: ايرادي ندارد، من که همه کاري کرده*ام و انشاالله به زودي باشگاهداري را هم ياد مي*گيرم. فقط نمي*دانم چه کسي در سپاهان باشگاهداري مي*کرد. ايرادي ندارد حتماً شهرياري درست مي*گويد، من حاضر هستم پيش او درس ياد بگيرم!

افشارزاده در خصوص اينکه گفته مي*شود صادق رئيسي*کيا به عنوان قائم مقام باشگاه استقلال مي*آيد و در سطح معاونت باشگاه استقلال تغييراتي ايجاد مي*شود، خاطر نشان کرد: هيچ تغييري تا بعد از بستن تيم در کار نيست و همه سر کار خود قرار دارند و براي استقلال انجام وظيفه مي*کنند.

وي در پايان شرايط کار کردن در باشگاه استقلال را خوب توصيف کرد و گفت: از قول من از شهرياري تشکر کنيد.

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    فتح*الله*زاده: به عنوان یار ذخیره در خدمت استقلال خواهم بو
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    خوشحالم که یک مدیر ورزشی به عنوان مدیرعامل انتخاب شده است. البته من دو نفر از اعضای هیأت*مدیره را نمی*شناسم ولی حتماً آدم*های توانمندی بوده*اند که انتخاب شده*اند
    +
    به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال دکتر فتح الله زاده پس از دیدارش با مدیر عامل باشگاه استقلال اظهار داشت: آمده بودم ریز بدهی*ها را به آقای افشارزاده بدهم و بروم. به هرحال سعی می*کنم هر یکی، دوماه به آقای افشارزاده سر بزنم علی فتح*الله*زاده، مدیرعامل سابق استقلال که امروز ظهر برای خوشامدگویی به بهرام افشارزاده به دفتر باشگاه رفته بود و در پایان این جلسه تأکید کرد از این به بعد به عنوان یار ذخیره در خدمت استقلال خواهد بود.
    فتح*الله*زاده گفت: خوشحالم که یک مدیر ورزشی به عنوان مدیرعامل انتخاب شده است. البته من دو نفر از اعضای هیأت*مدیره را نمی*شناسم ولی حتماً آدم*های توانمندی بوده*اند که انتخاب شده*اند. من از تصمیم وزارت ورزش مبنی بر انتخاب اعضای جدید هیات*مدیره حمایت می*کنم. و حرف آخر: من در خدمت استقلالم و برخلاف خیلی*های دیگر علیه باشگاهم مصاحبه نخواهم کرد.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افشارزاده: بدهی*های استقلال را فتح*الله*زاده به بار نیاورده
    بدهی*های استقلال را ایشان به بار نیاورده*اند. بدهی از قبل انباشته شده است

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال بهرام افشارزاده مدیرعامل جدید باشگاه استقلال پس از دیدارش با علی فتح الله زاده اظهار داشت: هیچ تغییری تا بعد از بستن تیم در کار نیست و همه سر کار خود قرار دارند و برای استقلال انجام وظیفه می*کنند. بهرام افشارزاده بعد از دوره دبیرکلی المپیک حالا در متن یک باشگاه شلوغ و پرهوادار است و باید هرروز مصاحبه کند. وی به خبرنگاران گفت: آقای فتح*الله*زاده مدیر توانمندی است و من از تجربه ایشان استفاده می*کنم. خوشحال هم هستم که ایشان به دیدار بنده آمدند. از افشارزاده درباره بدهی*های استقلال سوال شد که او گفت: بدهی*های استقلال را ایشان به بار نیاورده*اند. بدهی از قبل انباشته شده است. او همچنین گفت: قصد دارد رشته*های دیگر را در باشگاه استقلال فعال کند.

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    هيات*مديره*سرخابي*هابه ديدار وزير ورزش مي*روند

نشست هيات مديره باشگاه استقلال فردا با حضور وزير ورزش و جوانان برگزار مي*شود.

دومين نشست هيات مديره باشگاه استقلال با ترکيب جديد اعضاي هيات مديره فردا ساعت 18 در محل وزارت ورزش و جوانان برگزار خواهد شد.

به نقل از ايسنا، در اين نشست محمود گودرزي وزير ورزش و جوانان نيز حضور خواهد داشت.

امروز (دوشنبه) نيز نشست هيات مديره باشگاه پرسپوليس با وزير ورزش و جوانان از ساعت 17 آغاز شده است.

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افشارزاده فردا به بازدید کمپ مرحوم حجازی می*رود
    مدیرعامل باشگاه استقلال فردا به بازدید کمپ مرحوم ناصر حجازی خواهد رفت.

بهرام افشارزاده همان طور که صبح امروز دستور ادامه روند آماده سازی کمپ باشگاه استقلال را داده بود تصمیم دارد خودش هم بازدیدی از کمپ باشگاه استقلال داشته باشد.

وی قرار است فردا ساعت 14 بازدیدی از کمپ مرحوم ناصر حجازی داشته باشد. این اولین اقدام مدیرعامل استقلال برای تکمیل کمپ آبی پوشان است

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

18. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقدی زاده : امیدوارم استقلال با مدیریت افشارزاده موفق باشد
    اینجانب ازدرگاه ایزدمنان عزت، سربلندی و توفیق ایشان و سایر اعضای محترم هیات مدیره را مسالت دارم و بر خود واجب می دانم که از وزیر محترم ورزش و جوانان بابت این انتخاب تشکر و قدرانی نمایم همچنین جا دارد از زحمات آقای دکتر فتح الله در طول دوران تصدی مدیریت باشگاه صمیمانه سپاسگزاری کنیم .

عباس نقدی زاده رییس کانون هوادران باشگاه استقلال در گفتگویی کوتاهی ، انتخاب آقای افشار زاده را به عنوان مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال تبریک گفت و اظهار داشت : اعتقاد دارم حضور ایشان در این مسئولیت به عنوان یک مدیر ورزشی با سوابق ارزشمند و با کوله بار گرانی از تجربه ، نوید موفقیت بیش از پیش باشگاه معظم در عرصه های مختلف را در پی دارد .

نقدی زاده اضافه کرد : اینجانب ازدرگاه ایزدمنان عزت، سربلندی و توفیق ایشان و سایر اعضای محترم هیات مدیره را مسالت دارم و بر خود واجب می دانم که از وزیر محترم ورزش و جوانان بابت این انتخاب تشکر و قدرانی نمایم همچنین جا دارد از زحمات آقای دکتر فتح الله در طول دوران تصدی مدیریت باشگاه صمیمانه سپاسگزاری کنیم .
    وی در پایان ضمن خرسندی از حضور دوباره امیر قلعه نویی در راس کادر فنی تیم فوتبال استقلال ، ابراز امیدواری کرد در فصل آینده با درایت ایشان ، شاهد اعتلای هر چه بیشتر نام استقلال باشیم

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 14 از 150 نخستنخست ... 412131415162464114 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 12 مهمان ها)