صفحه 15 از 150 نخستنخست ... 513141516172565115 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 141 به 150 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    زرينچه: ابقاي قلعه‌نويي عاقلانه‌ترين تصميم بود

پيشکسوت استقلال مي‌گويد هيات مديره اين تيم کار عاقلانه‌اي کرد که راي به بقاي قلعه‌نويي داد.

جواد زرينچه درباره اعضاي جديد هيات مديره استقلال گفت: اين هيات مديره را در مجموع خوب ارزيابي مي کنم. اين افراد کساني هستند که در فوتبال و اقتصاد شناخته شده هستند و با انتخاب قلعه‌نويي براي فصل بعد نشان دادند که به همه چيز واقف و آشنا هستند. من آينده خوبي را با اين اعضا مي‌بينم و از سويي ديگر وقتي مي‌بينيد که افشارزاده در راس کار است خوشحال مي‌شويد چرا که ايشان يک مدير برجسته ورزشي هستند که سالها در ورزش بوده‌اند و ان‌شاءالله در استقلال هم موفق مي‌شوند.

به گزارش ايسنا، او در ادامه افزود: مي‌خواهم از آقاي خادم هم تشکر کنم. ايشان از من خواستند در هيات مديره استقلال باشم اما من به ايشان گفتم از حسن ظن شما متشکرم ولي من بيشتر به مسائل فني علاقمندم و حضور در هيات مديره اين تيم را نپذيرفتم.

پيشکسوت استقلال در پاسخ به اين سوال که آيا حضورش با توجه به حضور قلعه‌نويي در استقلال قطعي است، بيان کرد: به نظرم همين که هيات مديره استقلال قلعه‌نويي را ابقا کرد، عاقلانه‌ترين اقدام را انجام داد. باقي مسائل حاشيه هستند و مهم نيستند. من صحبت حضوري با آقاي قلعه‌نويي نداشته‌ام و بايد اجازه دهيم ايشان خودش دستيارانش را انتخاب کند و در نهايت به تصميمش احترام بگذاريم چراکه اين مسئله به باشگاه کمک مي‌کند.

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    استقلالی‌ها امروز با اسپانسر جدیدشان قرارداد امضا می‌کنند

خبرگزاری تسنیم: جلسه انعقاد قرارداد اسپانسر جدید باشگاه استقلال امروز (سه‌شنبه) برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، پس از انتخاب اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال قرار است بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) جلسه انعقاد قرارداد بین باشگاه استقلال و اسپانسر جدید این باشگاه برگزار می‌شود تا وضعیت مالی آبی‌پوشان برای فصل آینده مشخص شود.

امیررضا خادم، نماینده تام‌الاختیار وزیر ورزش و جوانان در پیگیری فرایند خصوصی‌سازی و واگذاری استقلال و پرسپولیس درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، این خبر را تأیید کرد.

4. کاربر مقابل از senatoor0937 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط senatoor0937 نمایش پست ها
    استقلالی‌ها امروز با اسپانسر جدیدشان قرارداد امضا می‌کنند

خبرگزاری تسنیم: جلسه انعقاد قرارداد اسپانسر جدید باشگاه استقلال امروز (سه‌شنبه) برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، پس از انتخاب اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال قرار است بعدازظهر امروز (سه‌شنبه) جلسه انعقاد قرارداد بین باشگاه استقلال و اسپانسر جدید این باشگاه برگزار می‌شود تا وضعیت مالی آبی‌پوشان برای فصل آینده مشخص شود.

امیررضا خادم، نماینده تام‌الاختیار وزیر ورزش و جوانان در پیگیری فرایند خصوصی‌سازی و واگذاری استقلال و پرسپولیس درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، این خبر را تأیید کرد.

سلام بر "سناتور"
    من لذت می برم وقتی دوستان استقلالی را یکی یکی دوباره می بینم

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نظری جویباری : به افشارزاده گفتم قائم مقام فتح الله‌زاده بودم!
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    قائم مقام باشگاه استقلال در خصوص عدم حضور خود در این باشگاه گفت: من با آقای افشارزاده صحبت کردم و به ایشان گفتم که قائم مقام فتح الله‌زاده بودم.

علی نظری جویباری با اشاره به صحبت‌های روز گذشته خود با افشارزاده بیان کرد: روز گذشته با آقای افشارزاده تلفنی صحبت کردم که ایشان از من پرسید چرا به باشگاه نمی‌روم و من هم پاسخ دادم که قائم مقام فتح الله‌زاده بودم و با ایشان رفتم تا دست مدیریت جدید باشگاه باز باشد.

وی افزود: من نمی‌خواهم به باشگاه بروم که آقای افشارزاده رودربایستی کند و نتواند بهترین تصمیم را بگیرد. بهرحال ایشان مدیرعامل جدید باشگاه است و باید بهترین تصمیم را بگیرد که همه به آن احترام می‌گذارند. هر مدیری نیروی خودش را دارد و افشارزاده هم مدیر باتجربه‌ای است که می‌داند چه تصممیمی بگیرد.

نظری جویباری در پاسخ به این سوال که آیا به همکاری خود با مدیریت جدید ادامه خواهید داد، خاطرنشان کرد: امروز با آقای افشارزاده تشکیل جلسه می‌دهیم و در این جلسه پیرامون همه چیز صحبت خواهد شد. امیدوارم که هر تصمیمی که گرفته می‌شود منشا خیر باشد

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ستاره های مشترک در لیست خرید علی دایی و قلعه نویی
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    از این دست ستاره ها می توان به نفراتی مثل بختیار رحمانی و عبدالله کرمی از فولاد، امید ابراهیمی از سپاهان، کریم انصاری فرد از تراکتورسازی و قاسم حدادی فر از ذوب آهن اشاره کرد.

همزمان با آغاز فصل نقل و انتقالات مذاکره برای جذب بازیکنان نیز رونق گرفته و این روزها حتی سرمربی های مطرح نیز شخصا برای جذب بازیکن وارد مذاکره می شوند.
    علی دایی و امیر قلعه نویی که حضورشان در پرسپولیس و استقلال قطعی شده، نفرات زیادی در لیست خرید خود دارند که البته قلعه نویی به خاطر برنامه ریزی برای تغییر گسترده در کادر بازیکنان، نفرات بیشتری را مدنظر قرار داده است.
    برخی بازیکنان مطرح تیم های دیگر از سوی هر دو مربی مورد توجه قرار گرفته اند و باید دید در نهایت سر از کدام تیم مطرح تهران در می آورند.
    از این دست ستاره ها می توان به نفراتی مثل بختیار رحمانی و عبدالله کرمی از فولاد، امید ابراهیمی از سپاهان، کریم انصاری فرد از تراکتورسازی و قاسم حدادی فر از ذوب آهن اشاره کرد.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ملاقات برادر افشارزاده و سردار کمالی با مدیرعامل استقلال
    برادر مدیرعامل جدید باشگاه استقلال امروز به دیدار بهرام افشارزاده رفت.

بهرام افشارزاده مدیرعامل باشگاه استقلال چند روزی است کار خود را در این باشگاه آغاز کرده است.

* سردار کمالی و سرتیپ افشارزاده برادر بهرام افشارزاده امروز برای تبریک به مدیرعامل جدید استقلال به دفتر باشگاه آمدند.

* علی امیری، امیر عرب و نظری جویباری، معاون‌های باشگاه استقلال برای صحبت در مورد وضعیت باشگاه و نحوه همکاری، امروز به باشگاه آمدند.

* داریوش مصطفوی، مدیرعامل سابق پرسپولیس و رئیس سابق فدراسیون فوتبال امروز به دفتر باشگاه استقلال آمد.

* افرادی که در مقابل درب باشگاه استقلال هستند، اجازه حضور خبرنگاران را در باشگاه نمی‌دهند و اعلام کردند مسئولان باشگاه دستور داده‌‌اند کسی وارد باشگاه نشود

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افشارزاده : قلعه‌نوعی کار خود را خوب بلد است،15 میلیارد تومان برای فصل آینده استقلال کافی نیست

بهرام افشارزاده در خصوص تعیین سقف بودجه 15 میلیاردی برای باشگاه‌های لیگ برتری گفت: این مبلغ اصلا جوابگوی هزینه‌های استقلال نیست و لازم است تا جلسه‌ای را با فدراسیون فوتبال برگزار کنیم همچنین با رئیس سازمان لیگ نیز در این خصوص نشستی خواهیم داشت.

وی در خصوص جذب بازیکن‌ها و برنامه باشگاه برای فصل آینده گفت: این مسائل در اختیار قلعه‌نوعی سرمربی تیم است و او کار خود را بلد است و مسائل مربوط به بازیکنان را پیگیری می‌کند.

وی در پایان گفت: بعد از ظهر امروز جلسه انعقاد قرارداد بین باشگاه استقلال و اسپانسر جدید این باشگاه برگزار می‌شود.

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    قلعه‌نویی به باشگاه استقلال رفت
    امیر قلعه‌نویی سرمربی استقلال ظهر امروز ساعت ۱۳ وارد باشگاه استقلال شد تا با بهرام افشارزاده مدیرعامل جدید این باشگاه دیدار داشته باشد.

امیر قلعه‌نویی که از سوی هیئت مدیره باشگاه استقلال برای هدایت تیم فوتبال این باشگاه در فصل آینده انتخاب شد، امروز (سه‌شنبه) برای برگزاری نشست با افشارزاده به باشگاه استقلال رفت.
    از اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال منصور پورحیدری نیز در باشگاه حضور دارد و در نشست با قلعه‌نویی و افشارزاده شرکت کرده است

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    پس از جلسه با قلعه‌نویی، افشارزاده: قلعه‌نویی فعلا لیستی نداده است
    مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: تا پول نگیریم و بودجه بازیکنان مشخص نشود نمی‌توان درخصوص لیست بازیکنان صحبت کرد.

بهرام افشارزاده پس از جلسه امروز خود با امیر قلعه‌نویی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: فعلا می‌خواهیم به کمپ برویم و امکانات آنجا را بررسی کنیم چرا که با آغاز تمرینات باید هر چه سریعتر وضعیت کمپ استقلال روبه‌راه شود.

وی در مورد جلسه امروزش با قلعه نویی گفت: در خصوص امکانات، مباحث مالی، چگونگی پرداخت قراردادها و در مجموع در مورد بدهی‌ها صحبت کردیم.

مدیرعامل استقلال در مورد اینکه آیا لیست بازیکنان فصل آینده استقلال را از قلعه‌نویی دریافت کرده است یا خیر گفت: اجازه دهید اول پول بگیریم و بعد در این خصوص صحبت کنیم. هنوز بودجه ما مشخص نیست و تا آن زمان نمی‌توان در خصوص لیست بازیکنان صحبت کرد

18. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    پورحیدری: سقف بودجه برای باشگاه‌‌ها قابل اجرا نیست/اختلاف بین هیات مدیره استقلال صحت ندارد

منصور پورحیدری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص هیأت مدیره جدید باشگاه استقلال گفت: من این هیأت مدیره را با هیأت مدیره قبلی قیاس نمی‌کنم چرا که افراد قبلی هم زحمات زیادی کشیدند اما در شرایط خاصی بودند و آن هیأت مدیره مشکلات مالی زیادی داشت اما هیأت مدیره جدید هم علاقمند هستند تا به باشگاه کمک کنند و امیدوارم که چیزی که به دنبال آن هستند را بتوانند فراهم کنند. البته این حرف‌های من به این دلیل نیست که بگویم هیأت مدیره قبلی این کارها را نکرد.

وی ادامه داد: اعتقاد من این است که هیأت مدیره جدید همگون، همدل و همفکر هستند و این بهترین ترکیبی است که می‌توانست برای باشگاه استقلال فراهم شود.

عضو هیأت مدیره باشگاه استقلال درباره اینکه گفته می‌شود در اولین جلسه هیأت مدیره باشگاه استقلال اختلافاتی میان اعضای آن رخ داده،‌خاطرنشان کرد: این حرف‌هایی است که عده‌ای از خبرنگاران در تعطیلات لیگ مطرح می‌کنند تا به زعم خودشان فوتبال را داغ کنند.اصلا چنین مسائلی وجود ندارد که اگر هم باشد چیز بدی نیست چرا که اختلاف سلیقه و بحث در هر ترکیبی باعث رشد می‌شود.

پورحیدری در مورد حمایت قاطع اعضای هیأت مدیره باشگاه استقلال از امیر قلعه‌نویی اظهار داشت: هم گروه فعلی و هم گروه قبلی از امیر قلعه‌نویی حمایت کرده و می‌کنند چرا که او مربی کارنامه‌داری است و هیأت مدیره جدید هم خواسته تا قلعه‌نویی در تیم باقی بماند. من آینده استقلال را روشن می‌بینم و همگی همکاران در تلاش هستند تا تیم در زمان مناسبی بسته و تمریناتش آغاز شود.

عضو هیأت مدیره باشگاه استقلال در خصوص رقم منتشر شده از سوی سازمان لیگ مبنی بر اینکه استقلال برای فصل آینده فوتبال 15 میلیارد تومان سقف بودجه دارد و آیا با این بودجه استقلال می‌تواند تیم مناسبی ببندد، اظهار داشت: من نمی‌دانم منبع سازمان لیگ برای انتشار چنین رقمی چه بوده و اصلا این رقم از کجا آمده است اما می‌دانم که از باشگاه‌ها در این باره نظر خواسته‌اند اما اگر من بخواهم در این باره حرف بزنم باید بگویم که 15 میلیارد که هیچ حتی اگر 10 میلیارد تومان هم اعلام می‌شد مشکلی نبود اما به شرطی که این قضیه برای همه تیم‌ها اجرایی شود و فقط مختص به استقلال و پرسپولیس نباشد.

وی ادامه داد: متأسفانه فقط باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس قابل کنترل هستند و بقیه باشگاه‌ها چنین شرایطی ندارند و اگر این مبلغ قطعی شود فقط استقلال و پرسپولیس ضرر می‌کنند چرا که این دو باشگاه ملزم به اجرای این رقم می‌شوند اما سایر باشگاه‌ها کار خودشان را می‌کنند و کسی هم نیست که به حساب آنها رسیدگی کند.

20. کاربر مقابل از senatoor0937 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 15 از 150 نخستنخست ... 513141516172565115 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 14 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 14 مهمان ها)