صفحه 16 از 150 نخستنخست ... 614151617182666116 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 151 به 160 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsansalehi نمایش پست ها
    سلام بر "سناتور"
    من لذت می برم وقتی دوستان استقلالی را یکی یکی دوباره می بینم
    سلام احسان خوبی؟
    من هم از بودن با شما لذت میبرم

2. 2 کاربر مقابل از senatoor0937 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط senatoor0937 نمایش پست ها
    سلام احسان خوبی؟
    من هم از بودن با شما لذت میبرم
    بخدا دلم برای اینجا تنگ شده بود ! خوشحالم دوباره برگشتین (_ بخصوص استقلالی ها ) /

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsansalehi نمایش پست ها
    بخدا دلم برای اینجا تنگ شده بود ! خوشحالم دوباره برگشتین (_ بخصوص استقلالی ها ) /
    منم همینطور

6. 2 کاربر مقابل از senatoor0937 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط senatoor0937 نمایش پست ها
    منم همینطور

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    قلعه‌نویی: افشارزاده از اساتید ورزش است

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی و بهرام افشارزاده پس از بازدید از کمپ ناصر حجازی در یکی از زمین‌های تمرین که بازیکنان نونهال مشغول تمرین بودند حاضر شدند ابتدا امیر قلعه‌نویی خطاب به این نونهالان فوتبالی گفت: باید از مربیان تیم‌های پایه که برای شما زحمت می‌کشند تشکر کنیم. آنها از نظر اخلاقی و فنی به شما کمک می‌کنند تا رشد و پیشرفت کنید.

وی ادامه داد: افشارزاده از اساتید ورزش است که از او خواهش کردم بیاید برای شما صحبت کند. شما هم آینده‌سازان فوتبال ایران و استقلال هستید و باید در بحث اعتقادی و خواندن نماز و احترام به پدر و مادر و تحصیلات کوشا باشید.
    ویرایش توسط senatoor0937 : 05-20-2014 در ساعت 03:35 PM

10. 2 کاربر مقابل از senatoor0937 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افشارزاده خبر داد: با قلعه‌نویی به توافق کامل رسیدیم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    دیرعامل باشگاه استقلال در پایان از توافق کامل با امیر قلعه‌نویی برای فصل بعد خبر داد و گفت: می‌خواهم از آقای قلعه‌نویی، سرمربی محترم استقلال تشکر کنم. با ایشان به توافق لازم رسیده‌ایم و امیدوارم یک کار بزرگ را با یکدیگر آغاز کنیم.

مدیرعامل استقلال پس از بازدید از کمپ ناصر حجازی از توافق با امیر قلعه‌نویی خبر داد. امیر قلعه‌نویی و بهرام افشارزاده پس از حضور در کمپ ناصر حجازی از امکانات این مجموعه بازدید کردند.

افشارزاده در خلال تمرین نونهالان استقلال گفت: ما مسئولیت قبول کرده‌ایم و وظیفه داریم مشکلات را برطرف کنیم. شما نونهالان آینده‌ساز فوتبال ایران هستید. استقلال در حال حاضر پشتوانه‌ای ندارد و ما امیدواریم با برنامه‌هایی که داریم بر اساس اولویت‌هایمان به باشگاه خدمت کنیم.

مدیرعامل باشگاه استقلال در پایان از توافق کامل با امیر قلعه‌نویی برای فصل بعد خبر داد و گفت: می‌خواهم از آقای قلعه‌نویی، سرمربی محترم استقلال تشکر کنم. با ایشان به توافق لازم رسیده‌ایم و امیدوارم یک کار بزرگ را با یکدیگر آغاز کنیم

12. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    افشارزاده خبر داد/ هزینه ۳۵ میلیاردی استقلال برای لیگ چهاردهم

مدیرعامل باشگاه استقلال هزینه فصل آینده این تیم را تشریح کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، مدیرعامل باشگاه استقلال از تخصیص 35 میلیارد تومان برای باشگاه استقلال خبر داد و گفت: به جز قرار داد ما با اسپانسر که 20 میلیارد تومان است 10 میلیارد تومان از سازمان لیگ می‌گیریم و 5 میلیارد دیگر هم من از منابع دیگر تامین می‌کنیم.

14. کاربر مقابل از senatoor0937 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

حرفه ای
    افشارزاده: صحبت با قلعه‌نویی خودش یک نوع قرارداد است/ به نظری و امیری نگفتم کارتان را ادامه دهید

به گزارش خبرگزاری فارس، بهرام افشارزاده در نشست خبری بعد از قرارداد اسپانسر باشگاه استقلال گفت: در این چند روز مشکلی برای حساب‌های ما به وجود آمده که حساب‌های ما بسته شده اما راه‌هایی پیدا کردیم که بتوانیم سه میلیاردی که به ما تزریق شده واریز کنیم. طبق توافقی که انجام دادیم می‌خواهیم اول این مشکل را حل کنیم.

وی در خصوص بودجه باشگاه استقلال گفت: ما باید از سازمان لیگ هم مبلغ 10 میلیارد بگیریم که با حساب 20 میلیارد خودمان و 5 میلیاردی که خودم تامین می‌کنم 35 میلیارد پول داریم که برای لیگ چهاردهم آن را هزینه می‌کنیم.

مدیرعامل باشگاه استقلال در خصوص اینکه امروز علی امیری و نظری جویباری به باشگاه آمده بودند و تکلیف آنها چه شد، گفت: امروز بیش از 30 نفر به باشگاه آمدند و همه می‌توانند در باشگاه ما حضور پیدا کنند.

خبرنگاری گفت:‌اگر تکلیف آنها مشخص نیست پس چطور علی امیری تا بعداز ظهر امروز تلفن دستش بود و در باشگاه کار می‌کرد که افشارزاده گفت من به هیچ کس اجازه صحبت با بازیکنان را ندادم به این خاطر که باشگاه 45 میلیارد تومان بدهی دارد و اگر 35 میلیارد خودمان را وسط بگذاریم باید فکری کنم که با نفراتی که طلبکار هستند مذاکره کرده شاید بتوانم آنها را راضی کنم مقداری از طلبشان را ببخشند.

وی تاکید کرد: یک اولویت هم داریم و آن این است که کمپ استقلال باید تجهیز شود و خود باشگاه هم باید تعمیر شود. طبقه دوم و سوم باشگاه مشکلاتی دارد که ممکن است میهمانان خارجی بیایند و به همین دلیل باید سروسامانی به وضعیت باشگاه بدهیم.

خبرنگاری گفت: ظاهرا شما با حضور اهالی رسانه در باشگاه مخالفید که افشارزاده گفت: من که نمی‌توانم هخمه را در اتاق خودم کنار دستم بنشانم اما آن مشکل را حل کردم تا خدای ناکرده بی‌احترامی به رسانه‌ها صورت نگیرد.

وی در خصوص اینکه پرسپولیس یارگیری‌اش را شروع کرده و شما چه کار کرده‌اید، من نمی‌دانم قلعه‌نویی چه کاری کرده اما او ممکن است مذاکره کرده باشد. یکی از خبرنگاران گفت مگر مربی می‌تواند با بازیکنان مذاکره کند که افشارزاده کفت چرا نتواند من به هیچ عنوان در این زمینه دخالت نمی‌کنم چون کارهای بزرگتری در باشگاه دارم فردا گروهی را مشخص می‌کنیم که کار را پیش ببرند البته نه آن گروهی که قبلا حضور داشتند.ولی خیال ما که از اسپانسر راحت شود کار آن گروه جدید شروع خواهد شد. این را هم بگویم به هیچ عنوان قصد تخریب مدیران 40 سال گذشته استقلال را ندارم.

وی در خصوص اینکه آیا با قلعه‌نویی به توافق رسیده یا خیر، گفت:‌صحبت با قلعه‌نویی خودش یک نوع قرارداد است و نیازی به این مسائل ندارد.

وی در پایان در خصوص اینکه نظری جوییاری و علی امیری امروز مدعی شدند شما از آنها خواسته‌اید به کارشان ادامه دهند، گفت: من هرگز چنین حرفی نزدم و فقط در جلسه امروز از اهمیت کار صحبت کردم. حتی آنها نمی‌دانستند من با قلعه‌نویی جلسه دارم. من امروز با همه در مورد اهمیت کار صحبت کردم و به هیچ کس قولی ندادم.

16. کاربر مقابل از senatoor0937 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    سبک‌دست: هواداران نگران مسائل مالی نباشند، دفتر مرکزی اسپانسر در تهران است
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    نماینده اسپانسر باشگاه استقلال گفت: هواداران نگران مسائل مالی نباشند، باشگاه را از لحاظ مالی حمایت می‌کنیم.

‌سبک‌دست پس از عقد امضای باشگاه استقلال با اسپانسر جدید گفت: از اینکه خدمت باشگاه مردمی و پرطرفدار استقلال هستیم بسیار خوشحالم در جلساتی که با وزارت ورزش و مسئولان استقلال در زمینه همکاري به توافق رسیدیم.

وی در مورد اینکه آیا با توجه به در پیش بودن فصل نقل و انتقالات ممکن است پول بیشتری را در اختیار باشگاه استقلال قرار بدهند، عنوان کرد: در مورد پرداختی‌ها جلساتی را برگزار کردیم و بندهایی را مشخص نمودیم و در قرارداد ذکر شده است، اگر درآمد ما زودتر تحقق پیدا کند پول را زودتر تحویل خواهیم داد. طبق توافقاتی که با مدیریت و وزارت ورزش و جوانان داشتیم هواداران نباید نگران باشند و ما استقلال را از لحاظ مالی پوشش می‌دهیم.

نماینده اسپانسر باشگاه استقلال عنوان کرد: فعالیت شرکت ما در زمینه مهندسی و طراحی پروژه در بحث پتروشیمی است و دفتر مرکزی ما در تهران قرار دارد.

وی در پایان در مورد اینکه نماینده باشگاه استقلال در هیأت‌مدیره کیست، عنوان کرد: افجه‌ای و پندار توفیقی نماینده اسپانسر در هیأت‌مدیره هستند

18. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    حاشیه‌های حضور مدیرعامل و سرمربی استقلال در کمپ حجازی
    تاکید قلعه‌نویی بر بهبود شرایط رختکن و قول افشارزاده برای اختصاص بودجه تجهیز کمپ

مدیرعامل استقلال در بازدید از کمپ مرحوم حجازی قول داد تا بودجه‌ای را برای تجهیز آن در نظر بگیرد.

بهرام افشارزاده و امیر قلعه‌نویی با حضور در کمپ باشگاه استقلال از امکانات این مجموعه بازدید کردند.

*امیر قلعه‌نویی بعد از ورود به کمپ استقلال و معرفی اعضای این مجموعه ساختمان اداری که در حال ساخت است را به مدیرعامل استقلال نشان داد. جالب اینجا است که افشارزاده کار سختی برای عبور از مصالح ساختمانی داشت و با کمک مسئولان کمپ از این قسمت بازدید کرد.

* رختکن استقلال هم قسمتی بود که توسط قلعه‌نویی و پورحیدری به افشارزاده نشان داده شد. سرمربی تیم استقلال تاکید داشت که رختکن باید شرایط بهتری داشته باشد.

*بهرام افشارزاده بعد از بازدید از امکانات کمپ خطاب به مدیرکمپ استقلال گفت:شما کارتان را ادامه بدهید و شرایط را برای تمرینات تیم فراهم کنید. انشا‌الله تیم تمرینات خود را از در این زمین آغاز می‌کند. من هم به زودی پس از بررسی شرایط باشگاه بودجه‌ای را برای تجهیز کمپ و امکانات شما فراهم ‌می کنم

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 16 از 150 نخستنخست ... 614151617182666116 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)