صفحه 20 از 150 نخستنخست ... 1018192021223070120 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 191 به 200 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال

2. 4 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    فتح الله زاده لطف مدافع استقلال را جبران کرد
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    پس از باز شدن حساب باشگاه استقلال، عمران‌زاده اولین بازیکنی است که درصدی از قرارداد فصل پیش خود را دریافت می‌کند.

در فصلی که گذشت علی فتح الله زاده بارها به این موضوع اشاره داشت که شرمنده برخی بازیکنان است زیرا نتوانسته همانند سایر بازیکنان به آنها پول بدهد و حتی رویش نمی‌شود به چهره این نفرات نگاه کند زیرا با وجود دریافت مالی بسیار پایین، با انگیزه برای استقلال بازی می‌کنند.

یکی از این نفرات حنیف عمران‌زاده بود که فقط 35 درصد از مبلغ قرارداد فصل پیش خود را دریافت کرد و در نهایت هم مشخص شد که چرا میزان دریافتی او نسبت به سایر بازیکنان که 80 تا 95 درصد قرارداد را دریافت کردند بسیار پایین است.

اما حاجی چند روز پیش طی جلسه‌ای که با افشارزاده داشت سعی کرد تا لطف فصل پیش حنیف را به نوعی جبران کند. مدیرعامل سابق استقلال نام عمران‌زاده را در صدر نفراتی نوشت که از فصول پیش طلب دارند و از مدیرعامل جدید استقلال خواست تا هر چه زودتر نسبت به پرداخت مقداری پول به این مدافع اقدام کند.

افشارزاده هم وقتی متوجه میزان بسیار پایین دریافتی حنیف عمران‌زاده شد به این موضوع اشاره داشت که چنین بازیکنی را باید درست عبرت سایر بازیکنان کرد زیرا در شرایطی که بسیاری از بازیکنان فقط در کلام حرف از تعصب به پیراهن می‌زنند، حنیف توانست در باطن این موضوع را ثابت کند زیرا پول چندانی دریافت نکرد و گل‌های بسیار حساسی را هم برای استقلال به ثمر رساند.

با توجه به لطفی که فتح الله زاده در حق حنیف کرد حالا گفته می‌شود پس از باز شدن حساب باشگاه استقلال، عمران‌زاده اولین بازیکنی است که درصدی از قرارداد فصل پیش خود را دریافت می‌کند تا به این شکل انگیزه‌های بیشتری برای تمدید قرارداد داشته باشد

4. 4 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    جمشیدیان:مشکلی برای تمدید قرارداد با استقلال تهران ندارم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    هافبک همدانی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: مشکلی برای تمدید قرارداد با تیم استقلال تهران ندارم و منتظر تصمیم باشگاه هستم.

ˈاحمد جمشیدیانˈ روز پنجشنبه افزود: هم اکنون قراردادم با استقلال تهران به پایان رسیده است و با توجه به تغییرات مدیریتی منتظر تصمیم باشگاه هستم و باوجود اینکه استقلال در اولویت قرار دارد اما چند پیشنهاد از سایر تیم های لیگ برتری هم دارم.

وی اضافه کرد: امسال هم امیر قلعه نویی سرمربی استقلال است و چندین سال شاگرد وی بوده ام و اگر نیاز بداند در خدمت تیم استقلال خواهم بود.

جمشیدیان با اشاره به اینکه منتظر دریافت مطالبات خود از تیم استقلال هستم گفت: هنوز بابت فصل قبل پولی دریافت نکرده ام و امیدواریم با تغییرات مدیریتی ایجاد شده مشکلات مالی تیم حل شود.

هافبک استقلال تهران در ادامه گفت: استقلال سال قبل به لحاظ مالی مشکلات زیادی داشت و البته پرسپولیسی ها هم این شرایط را سپری کردند اما امسال با تغییرات ایجاد شده در سرخابی ها انتظار داریم مسایل مالی هم برطرف شود.

وی با دفاع از عملکرد استقلال در فصل گذشته لیگ برتر و جام باشگاه های آسیا گفت: ما سال قبل با وجود مشکلات مالی و جدایی چند بازیکن کلیدی توانستیم با تلاش قلعه نویی به رتبه پنجم لیگ برسیم و اگر او نبود قطعا شرایط بدتری در استقلال بوجود می آمد.

وی خاطرنشان کرد: امسال با تغییرات ایجاد شده تیم های استقلال و پرسپولیس می توانند بهتر از فصل قبل ظاهر شوند و اکنون مطالبه بازیکنان و مربیان پرداخت بدهی ها است.

وی با اشاره به اینکه برای حفظ آمادگی در همدان تمرین می کند، اظهار داشت: چند روزی به همدان سفر کردم تا ضمن دیدار با اقوام و دوستان قدیمی، تمرینات آمادگی خود را دنبال کنم.

ˈاحمد جمشیدیانˈ هافبک فعلی تیم استقلال تهران سابقه بازی در تیم های فجر همدان، ملوان بندرانزلی، راه آهن تهران و سپاهان اصفهان را دارد

6. 4 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    پیام استقلالی‌ها در سالگرد فوت ناصر حجازی
    مجیدی: همیشه تو قلب ما هستی اسطوره/ تیموریان: اسطوره بدون شرح

بر همین اساس فرهاد مجیدی، کاپیتان سابق استقلال و آندرانیک تیموریان، هافبک دفاعی فصل گذشته استقلال در این خصوص در صفحه اجتماعی خود در اینستاگرام با انتشار دو عکس به شرح زیر از ناصر حجازی یاد کردند:

مجیدی با انتشار عکسی از دوران بازیگری خود در استقلال تحت هدایت حجازی نوشت: "همیشه تو قلب ما هستی اسطوره"
    همچنین آندو نیز با منتشر کردن عکسی از دوران بازیگری حجازی نوشت: "اسطوره بدون شرح"

8. 4 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    اینستاگرام رحمتی/ادای دین به روح ناصرخان
    هدی رحمتی هم در صفحه اینستاگرامش اینگونه به سومین سالگرد درگذشت الگوی فوتبالی‌اش واکنش نشان داد...

10. 4 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    برتری پرگل پیشکسوتان استقلال مقابل رسانه ورزش
    در دیداری که به مناسبت سومین سالگرد درگذشت مرحوم ناصر حجازی برگزار شد، تیم پیشکسوتان استقلال مقابل رسانه ورزش به برتری رسید.

دیدار تیم‌های پیشکسوتان استقلال و رسانه ورزش به مناسبت سومین سالگرد درگذشت ناصر حجازی دروازه‌بان اسطوره‌ای استقلال و تیم ملی فوتبال ایران از ساعت 17 و 15 دقیقه امروز در ورزشگاه شهید دستگردی آغاز شد.

این دیدار در نیمه نخست با برتری استقلالی‌ها با نتیجه 4 بر 3 همراه شد. در نیمه دوم نیز استقلالی‌ها 4 گل دیگر به ثمر رساندند تا نتیجه نهایی این دیدار 8 بر 3 به سود پیشکسوتان استقلال شود.

گل‌های پیشکسوتان استقلال را آتیلا حجازی (2 گل)، ادموند اختر (2 گل)، علی چینی و سیروس دین‌محمدی و ایوب اصغرخانی (2 گل) وارد دروازه حریف کردند و گل‌های تیم رسانه ورزش توسط عادل فردوسی‌پور (2 گل) و محمود نجف‌زاده به ثمر رسید.

ترکیب پیشکسوتان استقلال:

نیوشک - سیروس دین‌محمدی - علیرضا اکبرپور - محمد نوری - آتیلا حجازی - علی چینی - محمد خرم‌گاه - بهروز پرورشخواه - محمد نوازی - علیرضا منصوریان و ایوب اصغر خانی

ترکیب رسانه ورزش:

امین پاریاب - سیامک خواجی - اسماعیل کیاحیرتی - مرتضی احمدی - سیامک آقایاری - علیرضا خلیفه - مهدی نفر - محمد سیانکی - عادل فردوسی‌پور - محمود نجف زاده - مهدی محمدی.

این دیدار با حاشیه‌‌هایی همراه بود.

*حدود 15 دقیقه قبل از آغاز مسابقه مراسمی به مناسبت سومین سال درگذشت ناصر حجازی برگزار شد و عادل فردوسی‌پور کاپیتان تیم رسانه ورزش دو قاب عکس بزرگ مرحوم حجازی را به فرزند وی یعنی آتیلا حجازی که در ترکیب رسانه ورزش حضور داشت اهدا کرد.

*فردوسی‌پور با آتیلا حجازی و سایر استقلالی‌ها برخورد بسیار گرمی داشت و قبل از آغاز مسابقه بازیکنان دو تیم به صورت مشترک عکس یادگاری گرفتند.

*کادر فنی و بازیکنان تیم رسانه ورزش حدود 5 دقیقه قبل از ورود به زمین در رختکن باقی مانده و برای مرحوم حجازی فاتحه خواندند.

*حدود 200 تماشاگر برای تماشای این مسابقه خود را به ورزشگاه رساندند که تشویق‌های آنها در نوع خود جالب توجه بود. این عده آتیلا حجازی را با شعار یادگار حجازی تشویق کردند و به دفعات نیز مرحوم حجازی توسط استقلالی‌ها تشویق شد.

*این دیدار به صورت مستقیم از شبکه ورزش پخش شد.

*عکس‌‌های ناصر حجازی که این دیدار به مناسبت سالگرد وی برگزار شد در مکان‌های مختلف ورزشگاه دستگردی نصب شده بود.

*هر زمانی که استقلال گل می‌زد هواداران با شعار استقلال واقعی همینه، این تیم را تشویق می‌کردند.

*در همان دقایق نخست علیرضا اکبرپور مصدوم شد و جای خود را به محمدرضا مهران‌پور داد.

*رضا صادق‌پور و سیدرضا سیف افجه‌ای از اعضای هیأت مدیره استقلال در ورزشگاه حضور داشتند و در بین دو نیمه به رختکن استقلال رفتند.

*آتیلا حجازی پس از گلزنی به شدت توسط هواداران تشویق شد. همچنین حاضران در ورزشگاه پس از گلزنی فردوسی‌پور او را با شعار عادل عشق ناصر تشویق کردند.

*در اواخر نیمه اول آتیلا حجازی از ترکیب استقلال بیرون آمده و جای خود را به ستار همدانی داد. وی در بین دو نیمه با اعضای هیأت مدیره استقلال که در ورزشگاه حاضر بودند عکس یادگاری گرفت.

*بنر بزرگ ناصر حجازی از سوی هواداران روی سکوها پهن شده بود که زیر عکس حجازی نوشته شده بود اسطوره استقلال ناصر حجازی یادت همیشه در قلب ما خواهد بود.

*در این مسابقه تعویض‌هایی انجام شد که از جمله آنها می‌توان به ورود ستار همدانی، علی رضایی و ادموند اختر در ترکیب استقلال و روح‌الله وحدتی و مهدی توتونچی در ترکیب رسانه ورزش اشاره کرد.

*در پایان دو تیم با یکدیگر عکس یادگاری گرفتند

12. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    منصوریان: از پیشکسوتان استفاده ابزاری می‌شود؛ آن‌ها استقلال را سرپا نگه داشته‌اند
    بازیکن سابق تیم فوتبال استقلال گفت: تعریف واقعی از پیشکسوتان وجود ندارد و هر مجموعه مدیریتی جدیدی که روی کار می‌آید از آن‌ها استفاده ابزاری می‌کند.

علیرضا منصوريان کاپیتان اسبق تیم استقلال بعد از پایان دیدار دوستانه پیشکسوتان استقلال و رسانه ورزش با اشاره به این مسابقه اظهار داشت: بازی خوبی برگزار شد و جا دارد از اهالی رسانه تشکر کنم که همیشه مقدمات برگزاری چنین مسابقاتی را فراهم می‌کنند و خوشحالم که بعد از مدت‌ها توانستم دوستانم را در اینجا ببینم. هر چند فکر می‌کنم اگر بازی کمی دیرتر برگزار می‌شد، شرایط برای هر دو تیم بهتر بود.

وی در خصوص نقش پیشکسوتان در باشگاه‌های مختلف گفت: به اعتقاد من پیشکسوتان تعریف واقعی ندارند و هر مجموعه مدیریتی جدیدی که روی کار می‌آید به نوعی از آنها استفاده ابزاری می‌کند.

منصوریان تأکید کرد: من پیش بینی کرده‌ام که نزدیک به 250 پیشکسوت خوب در باشگاه‌مان داریم ولی اعتقاد دارم باید از آنها بهتر استفاده شود و با احترام به آنها می‌توان از تجربیات آنها استفاده مطلوب کرد.

کاپیتان سابق تیم استقلال با اشاره به اینکه فردا مراسم بزرگداشت ناصر حجازی بر سر مزار وی برگزار می‌شود و با تأکید بر این موضوع که پیشکسوتان باید نقش‌شان پررنگ‌تر باشد، گفت:‌ پیشکسوتانی می‌شناسم که بیش از نیمی از تاریخ فوتبال ایران را تا به امروز رقم زده‌اند و کسانی را می‌شناسم مثل آقای فرامرز ظلی، جواد قراب، مراغه‌چیان و خیلی‌های دیگر ‌که به نوعی این نفرات الگوهای ما هستند و این تیم پیشکسوتان، استقلال را سرپا نگه داشته‌اند.

وی تأکید کرد: من امیدوار هستم که این عزیزان مورد توجه ویژه‌ای قرار بگیرند چون در همه جای دنیا اینگونه است که از پیشکسوتان باشگاه‌ها به بهترین شکل استفاده می‌شود اما همانطور که گفتم در اینجا نگاه به این عزیزان فقط ابزاری است.

14. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    شکست رسانه‌ورزش در بازي بزرگداشت حجازي

تيم رسانه ورزش در ديداري دوستانه برابر پيشکسوتان استقلال شکست خورد.

در ديداري دوستانه که عصر امروز به مناسبت فرا رسيدن سومين سالگرد در گذشت ناصرحجازي در ورزشگاه دستگردي برگزار شد،تيم رسانه ورزش با نتيجه 8 بر 3 برابر تيم پيشکسوتان استقلال شکست خورد. آتيلا حجازي، سيروس دين محمدي و ادموند اختر(2 گل)و علي چيني و ايوب اصغرخاني 8 گل استقلال را به ثمررساندند و عادل فردوسي‌پور (2 گل) ومحمود نجف‌زاده سه گل رسانه ورزش را وارد دروازه حريف کردند.

به گزارش ايسنا، از اين ديدار تماشاگراني هم ديدن کردند. آنها با در دست داشتن بنري از ناصر حجازي ياد و خاطره اين دروازه‌بان فقيد فوتبال ايران را زنده نگه داشتند.

16. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    منصوريان: از پيشکسوتان استفاده ابزاري مي‌شود

بازيکن سابق تيم فوتبال استقلال گفت: تعريف واقعي از پيشکسوتان وجود ندارد و هر مجموعه مديريتي جديدي که روي کار مي‌آيد از آن‌ها استفاده ابزاري مي‌کند.

عليرضا منصوريان کاپيتان اسبق تيم استقلال بعد از پايان ديدار دوستانه پيشکسوتان استقلال و رسانه ورزش با اشاره به اين مسابقه اظهار داشت: بازي خوبي برگزار شد و جا دارد از اهالي رسانه تشکر کنم که هميشه مقدمات برگزاري چنين مسابقاتي را فراهم مي‌کنند و خوشحالم که بعد از مدت‌ها توانستم دوستانم را در اينجا ببينم. هر چند فکر مي‌کنم اگر بازي کمي ديرتر برگزار مي‌شد، شرايط براي هر دو تيم بهتر بود.

به گزارش فارس، وي در خصوص نقش پيشکسوتان در باشگاه‌هاي مختلف گفت: به اعتقاد من پيشکسوتان تعريف واقعي ندارند و هر مجموعه مديريتي جديدي که روي کار مي‌آيد به نوعي از آنها استفاده ابزاري مي‌کند.

منصوريان تأکيد کرد: من پيش بيني کرده‌ام که نزديک به 250 پيشکسوت خوب در باشگاه‌مان داريم ولي اعتقاد دارم بايد از آنها بهتر استفاده شود و با احترام به آنها مي‌توان از تجربيات آنها استفاده مطلوب کرد.

کاپيتان سابق تيم استقلال با اشاره به اينکه فردا مراسم بزرگداشت ناصر حجازي بر سر مزار وي برگزار مي‌شود و با تأکيد بر اين موضوع که پيشکسوتان بايد نقش‌شان پررنگ‌تر باشد، گفت:‌ پيشکسوتاني مي‌شناسم که بيش از نيمي از تاريخ فوتبال ايران را تا به امروز رقم زده‌اند و کساني را مي‌شناسم مثل آقاي فرامرز ظلي، جواد قراب، مراغه‌چيان و خيلي‌هاي ديگر ‌که به نوعي اين نفرات الگوهاي ما هستند و اين تيم پيشکسوتان، استقلال را سرپا نگه داشته‌اند.

وي تأکيد کرد: من اميدوار هستم که اين عزيزان مورد توجه ويژه‌اي قرار بگيرند چون در همه جاي دنيا اينگونه است که از پيشکسوتان باشگاه‌ها به بهترين شکل استفاده مي‌شود اما همانطور که گفتم در اينجا نگاه به اين عزيزان فقط ابزاري است.

18. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    باشگاه الاهلي: قرارداد جباري را فسخ نمي‌کنيم

مدير ورزشي باشگاه الاهلي قطر گفت: ما حاضر به فسخ قرارداد جباري نيستيم.

جاسم عبدالله مدير ورزشي باشگاه الاهلي در خصوص اينکه پس از شايعه بازگشت مجتبي جباري، هافبک الاهلي به ايران و شايد استقلال آيا اين باشگاه حاضر است قراردادش را با اين بازيکن فسخ کند گفت: جباري به تازگي قراردادش را يک فصل ديگر با الاهلي تمديد کرده بنابراين ما با اين بازيکن يک فصل ديگر قرارداد داريم. به دليل پيشنهاد تيم ديگر حاضر نيستيم قراردادمان با جباري را فسخ کنيم.

به نقل از فارس، مدير ورزشي باشگاه الاهلي در مورد اينکه آيا بازيکنان ايراني براي فصل آينده ليگ قطر در فهرست خريد اين باشگاه هستند يا خير گفت: ليست خريدمان به طور کامل هنوز مشخص نيست. با اين حال مي‌خواهيم با بازيکني به نام کمپل قرارداد امضا کنيم.

وي در مورد شايعه حضور بازيکناني نظير محمد نوري و هادي عقيلي در الاهلي گفت: من هم شنيده‌ام که عقيلي در راه قطر است اما هنوز در خصوص حضور اين بازيکن در الاهلي موردي قطعي نشده است.

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 20 از 150 نخستنخست ... 1018192021223070120 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 47 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 47 مهمان ها)