صفحه 26 از 150 نخستنخست ... 1624252627283676126 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 251 به 260 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    فراخوان‌سازمان‌ليگ براي دريافت کارت‌هاي خبري

روابط عمومي سازمان ليگ فوتبال ايران، شرايط دريافت کارت هاي پوشش خبري و تصويري را براي فصل 94-93 ليگ برتر و جام آزادگان اعلام کرد.

به گزارش ورزش سه و به نقل از پايگاه اطلاع رساني سازمان ليگ، مدير روابط عمومي و امور رسانه سازمان ليگ فوتبال ايران با اعلام اين مطلب گفت: با هماهنگي هاي بعمل آمده با حراست وزارت ورزش و جوانان، رسانه هاي نوشتاري، تصويري و سايت هاي خبري تا پايان خرداد فرصت دارند تا فهرست خبرنگاران، عکاسان، تصوير برداران و گزارشگران خود را براي دريافت کارت خبرنگاري به اين سازمان معرفي کنند.

حجت الله بهمني افزود: خبرنگاران مقيم شهرستان ها براي دريافت اين کارت معرفي نامه هاي خود را به روابط عمومي هيات هاي فوتبال استان مربوطه تحويل دهند.

وي اظهارکرد: براي دريافت کارت هاي پوشش خبري و تصويري، همراه داشتن 2 قطعه عکس، کپي کارت ملي و معرفي نامه الزامي است.

مديرروابط عمومي و اموررسانه سازمان ليگ فوتبال ايران بيان کرد: با توجه به ظرفيت محدود جايگاه خبرنگاران درورزشگاه هاي کشور، رسانه هاي نوشتاري، تصويري و سايت هاي خبري در اعلام اسامي نفرات خود دقت لازم را بعمل آورند.

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    مخالفت باشگاه فولاد با حضور شریفات، رحمانی و جماعتی در استقلال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    باشگاه فولاد اعلام کرد اجازه حضور بازیکنانی چون رحمانی، شریفات و جماعتی را به استقلال و تیم های دیگر نخواهد داد.

طی چند روز گذشته صحبت‌هایی پیرامون حضور بازیکنانی چون شریفات، رحمانی و مهرداد جماعتی در استقلال شنیده‌ می‌شود اما سرپرست تیم فولاد خوزستان اعلام کرد این باشگاه اجازه حضور بازیکنان مطرح خود را به تیم های دیگر نخواهد داد.

ابن قاسم در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس گفت:باشگاه فولاد متشکل از بازیکنانی چون شریفات، جماعتی، عبدالله کرمی، رحمانی، رفیعی، رضایی و خیلی ‌های دیگر است و تیم ما بدون این نفرات معنی ندارد. باشگاه و این بازیکنان با هم معنا پیدا می کنند.

وی افزود:بدون شک به دنبال این موضوع هستیم که شاکله اصلی تیم خود را حفظ کنیم و به همین دلیل اجازه جدایی بازیکنان خود را نخواهیم داد.

سرپرست تیم فولاد در خصوص شایعه حضور رحمانی، شریفات و جماعتی در استقلال گفت:شریفات با ما قرار داد دارد و او در فولاد ماندنی است و بقیه بازیکنان را هم حفظ خواهیم کرد.

ابن قاسم در خصوص اینکه گفته می‌شود شریفات سرباز است و امسال باید در تراکتورسازی یا ملوان بازی کند گفت: این موضوع را تکذیب می‌کنم. همانطور که گفتم شریفات یک سال دیگر با ما قرارداد دارد و در تیم ما ماندنی است

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    با ارسال نامه، استقلال خوزستان رسما خواهان هافبک استقلال تهران شد، مذاکره نظری جویباری با نوری
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    باشگاه استقلال خوزستان رسما خواهان جذب هافبک جوان تیم فوتبال استقلال تهران شد.

باشگاه استقلال در راستای تمدید قرارداد بازیکنان مد نظر قلعه‌نویی روز گذشته با پژمان نوری برای تمدید قرارداد مذاکره کرد.

در نشست روز گذشته نظری جویباری و پژمان نوری در خصوص رقم پرداختی فصل آینده و مطالبات بازیکنان از فصل قبل بحث و تبادل نظر شد.

قرار است نوری مجددا جلسه‌ای را با نظری جویباری برگزار کرده و در خصوص تمدید قرارداد با معاون ورزشی استقلال گفت‌گو کند.

همچنین باشگاه استقلال خوزستان با ارسال نامه رسمی به باشگاه استقلال تهران خواستار جذب ایمان باصفا شد. این بازیکن یک سال دیگر با استقلال قرارداد دارد و قلعه‌نویی مخالف جدایی این بازیکن است به همین منظور با وجودی که تیم‌ خوزستانی 15 روز پیش نامه رسمی خود را به باشگاه استقلال خوزستان ارسال کرده هنوز پاسخی از مسئولان تیم تهرانی نگرفته است. قرار است مجددا در این خصوص مذاکراتی بین دو باشگاه صورت بگیرد

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    منصوريان سرمربي نفت تهران شد

عليرضا منصوريان سرمربي تيم فوتبال نفت تهران شد.

مديران باشگاه نفت تهران پس از بررسي گزينه هاي مربيگري اين تيم، سرانجام عليرضا منصوريان، سرمربي پيشين تيم ملي اميد را به عنوان سرمربي تيم خود انتخاب کردند.

باشگاه نفت سه گزينه نهايي داشت که در نهايت امشب با عليرضا منصوريان به توافق رسيد.

منصوريان براي يک فصل هدايت تيم فوتبال نفت تهران را برعهده گرفت.

يحيي گل محمدي سرمربي فصل پيش نفت تهران بود.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ساعت پرواز تيم ملي فوتبال ايران به برزيل

ساعت پرواز تيم ملي فوتبال ايران به برزيل براي حضور در جام جهاني 2014 مشخص شد.

کاروان تيم ملي فوتبال ايران براي حضور در رقابت‌هاي جام جهاني 2014 برزيل سه‌شنبه ساعت 5 صبح تهران را به مقصد اين کشور ترک خواهد کرد.

به گزارش فارس، قبل از ترک ايران، ملي‌پوشان دوشنبه شب در جشن بدرقه تيم ملي در سالن 12 هزارنفري شرکت خواهند کرد.

12. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    توافق احتمالی ابراهیمی با استقلال
    ابراهیمی بازیکنی است که قلعه‌نویی او را از هرمزگان به سپاهان آورد و در تیم پرطرفدار اصفهانی به او میدان داد.

افبک سپاهان یه صورت پنهانی با باشگاه استقلال وارد مذاکره شد.طی چند روز گذشته شایعات فراونی پیرامون حضور امید ابراهیمی در پرسپولیس مطرح شده اما جالب است بدانید ابراهیمی با امیر قلعه نویی نیز صحبت‌هایی را انجام داده و ظاهرا به سمت باشگاه استقلال تغییر مسیر داده است.این بازیکن که رفقات دیرینه‌ای با خسرو حیدری دارد با شماره ۲ استقلال هم مشورت کرده و به نظر می رسد طی چند روز آتی با استقلال قرارداد امضا کند.ابراهیمی بازیکنی است که قلعه‌نویی او را از هرمزگان به سپاهان آورد و در تیم پرطرفدار اصفهانی به او میدان داد.

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ویرایش توسط ehsansalehi : 06-01-2014 در ساعت 11:55 AM

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    اعلام ليست نهايي تيم ملي ايران در جام جهاني

فهرست 23 بازيکن نهايي کارلوس کي‌روش براي حضور در جام جهاني 2014 اعلام شد.

سرمربي پرتغالي تيم ملي با خط کشيدن روي نام 4 بازيکن حاضر در اردوهاي آماده‌سازي در آفريقاي جنوبي و اتريش 23 بازيکن زير را براي حضور در جام جهاني بيستم به برزيل خواهد برد.

کارلوس کي‌روش اسامي 23 بازيکن تيم ملي اعزامي به رقابت‌هاي جام‌جهاني 2014 برزيل را در حالي اعلام کرد که فردا بعدازظهر و پس از دريافت آخرين وضعيت پزشکي هاشم بيگ‌زاده، بازيکن بيست‌وسوم از بين بيگ‌زاده و خانزاده اعلام خواهد شد اما در عين حال و در صورت انتخاب هاشم بيگ‌زاده نيز محمدرضا خانزاده به برزيل سفر مي‌کند.

به گزارش ورزش سه، فهرست تيم ملي براي حضور در جام‌جهاني بر اساس اعلام پايگاه اينترنتي فدراسيون فوتبال به شرح زير است:

دروازبانان:

رحمان احمدي، عليرضا حقيقي، دانيل داوري

مدافعان:

مهرداد بيت‌آشور، هاشم بيگ‌زاده، پژمان منتظري، سيدجلال حسيني، اميرحسين صادقي، احمد آل‌نعمه، مهرداد پولادي، حسين ماهيني، خسرو حيدري، محمدرضا خانزاده

هافبک‌ها:

آندرانيک تيموريان، جواد نکونام، قاسم حدادي‌فر، رضا حقيقي‌، بختيار رحماني، احسان حاج‌صفي

مهاجمان:

اشکان دژآگه، مسعود شجاعي، رضا قوچان‌نژاد، عليرضا جهانبخش، کريم انصاري‌فرد

بازيکنان بايد ضمن به همراه داشتن لوازم شخصي خود از جمله کفش‌هاي مربوط به بازي در شرايط باراني و عادي راس ساعت 15:30 دقيقه روز دوشنبه 12 خرداد در محل هتل آزادي خود را به کادر فني معرفي کنند.

فهرست 23 نفر نهايي روز سوم ژوئن (13 خرداد) بر اساس درخواست فيفا اعلام خواهد شد.

18. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    قرارداد 3ساله خرسندنيا با استقلال

هافبک جديد تيم فوتبال استقلال گفت: کار با قلعه‌نويي سخت است اما به موفقيت در استقلال خوشبين هستم.

محمدرضا خرسند‌نيا هافبک تدافعي 26 ساله تيم پديده مشهد با قرارداد 3 ساله به استقلال پيوست.

خرسندنيا در گفت و گو با فارس،در خصوص پيوستنش به استقلال گفت:من سال گذشته در پديده بودم و سابقه عضويت در پيکان را هم دارم.از باشگاه استقلال با من تماس گرفتند و نظري جويباري با من قرارداد بست.

وي افزود: از ذوب‌آهن و گسترش فولاد هم پيشنهاد داشتم ولي وقتي گفتند در ليست قلعه‌نويي هستي براي مذاکره به تهران آمدم.

هافبک جديد آبي پوشان در پاسخ به اين سوال که کار با قلعه‌نويي را چطور مي‌بند گفت: کار با قلعه‌نويي سخت است ولي من خوشبين هستم. هر کار سختي خودش يک شيريني دارد ولي من تمام تلاش خود را براي موفقيت انجام مي دهم.

وي در خصوص اينکه چه کسي براي حضور در استقلال با او مشورت کرده گفت: من از خيلي ها مشورت گرفتم و حتي در اين زمينه با ميثاقيان صحبت کردم و او هم اعلام کرد بازي در تيم هاي بزرگ موجب پيشرفت مي‌شود. من از خيلي ها مشورت گرفتم چون آنها چند پيراهن از من بيشتر پاره کرده بودند.

وي همچنين در پايان گفت: از قول من بنويسيد افتخار مي‌کنم در ليست قلعه‌نويي هستم و اميدوارم جواب اعتماد او را بدهم.

20. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 26 از 150 نخستنخست ... 1624252627283676126 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)