صفحه 2 از 150 نخستنخست 12341252102 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 11 به 20 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    استقلال بهترين تيم ايران؛ بايرن*مونيخ بهترين دنيا

تيم*هاي استقلال تهران و بايرن مونيخ به ترتيب به عنوان بهترين تيم*هاي باشگاهي فوتبال ايران و جهان در ماه آوريل سال جاري معرفي شدند.

فدراسيون بين*المللي آمار و تاريخ فوتبال دنيا (IFFHS) فهرست بهترين تيم*هاي باشگاهي جهان در ماه آوريل سال 2014 را اعلام کرد که در آن تيم فوتبال بايرن مونيخ، قهرمان فصل گذشته ليگ قهرمانان و قهرمان زودهنگام فصل جاري بوندس*ليگا همچون ماه*هاي گذشته صدرنشين است.

به گزارش تسنيم، باواريايي*ها با وجود شکست اخيرشان در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان برابر رئال مادريد با 354 امتياز همچنان به عنوان بهترين تيم باشگاهي دنيا در صدر جدول رده*بندي فدراسيون آمار و تاريخ قرار دارند هرچند آنها فاصله زيادي تا از دست دادن اين جايگاه ندارند، چون تيم*هاي رئال مادريد و اتلتيکو، دو فيناليست اين دوره از رقابت*هاي ليگ قهرمانان اروپا توانسته*اند فاصله خود را با صدر جدول کاهش دهند. رئال مادريد با 337 امتياز و اتلتيکومادريد با 315 امتياز به ترتيب در رده*هاي دوم و سوم قرار دارند.

در رده*بندي 200 تيمي فدراسيون آمار و تاريخ از تيم*هاي ايراني هم تيم استقلال تهران همچون دوره قبلي رتبه نخست را در اختيار دارد. آبي*پوشان تهران با 118.50 امتياز به طور مشترک با تيم*هاي بوردو و سن*اتين فرانسه در رده يکصدوسي*ام جهان قرار دارند. فولاد خوزستان هم دومين تيم برتر ايراني است که با 94.50 امتياز در رده يکصدونودويکم دنيا جاي دارد.

رده*بندي 10 تيم برتر جهان در ماه آوريل سال 2014 طبق محاسبات سايت آمار و تاريخ فوتبال جهان به شرح زير است:

1- بايرن مونيخ (آلمان) 354 امتياز

2- رئال مادريد (اسپانيا) 337 امتياز

3- اتلتيکومادريد (اسپانيا) 315 امتياز

4- لانوس (آرژانتين) 272 امتياز

5- اتلتيکوناسيونال (کلمبيا) 269 امتياز

6- بارسلونا (اسپانيا) 268 امتياز

7- سويا (اسپانيا) 250 امتياز

8- يوونتوس (ايتاليا) 249 امتياز

9- چلسي (انگليس) 244 امتياز

10- بنفيکا (پرتغال) 242 امتياز

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    اسامي 60 پيشکسوت استقلال در دست خادم

پيشکسوت باشگاه استقلال از ارسال ليست اسامي پيشکسوتان اين باشگاه به وزارت ورزش و جوانان خبر داد.

علي جباري با تاييد اين خبر که وزارت ورزش از او نام پيشکسوتان باشگاه استقلال را خواسته است، گفت: از وزارت ورزش با من تماس گرفتند و گفتند که ليست پيشکسوتان باشگاه استقلال را به آنها بدهم .البته نمي*دانم اين ليست را براي چه کاري مي*خواستند. آقاي پورحيدري هم کنار من بود و من از ليست بالاي يکصد نفري پيشکسوت استقلال ليستي 60 نفره که به ميزان سابقه و کار در استقلال در بالا قرار دارند را جدا کردم و به دفتر آقاي خادم دادم.

به گزارش ايسنا، اين صحبت علي جباري در حالي مطرح مي*شود که چند روزي است برخي رسانه*ها تعدادي از پيشکسوتان باشگاه استقلال را به عنوان گزينه*هاي اصلي هيات مديره استقلال مطرح مي*کنند و آن طور که جباري مي*گويد، ليست پيشکسوتان اين باشگاه ديروز به دست اميررضا خادم رسيده است.

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    جوانی که به خاطر استقلال فلج شد (+عکس)

"سجاد بیژن" طرفدار تیم استقلال تهران که بر اثر باخت این تیم سکته مغزی کرده و بعد از سه سال و نیم همچنان در بستر بیماری به سر می*برد و کسی از او سراغی نگرفته است.

به گزارش ایسنا این نوجوان 20 ساله از بخش سرفاریاب از توابع شهرستان چرام در استان کهگیلویه و بویراحمد از طرفدار متعصب و پرپا قرص تیم استقلال تهران است که بر اثر باخت این تیم و شکست استقلال در دقیقه ۹۰ مقابل تیم تراکتورسازی تبریز با نتیجه 3 بر 2، سکته مغزی کرده و فلج شده و بعد از گذشت حدود سه سال و نیم همچنان در بستر بیماری به سر می*برد و کسی از او سراغی نگرفته است.

پس از دیدار دو تیم تراکتورسازی تبریز و استقلال تهران و شکست استقلال در دقیقه ۹۰ یک هوادار جوان ۲۰ ساله و متعصب استقلال در بخش سرفاریاب از توابع شهرستان چرام استان کهگلویه وبویراحمد به نام سجاد بیژن دچار سکته مغزی شد که پس از انتقال به بیمارستان امام خمینی (ره) دهدشت و تلاش زیاد پزشکان به زندگی برگشت اما از ناحیه دو دست و دو پا فلج و تکلمش را نیز از دست داد و هم اکنون در خانه بستری است.

رحمت الله بیژن پدر سجاد که چوپان است در این رابطه به خبرنگار ایسنا گفت: فرزندم طرفدار متعصب و دو آتیشه استقلال تهران بود که بعد از اینکه در نیمه دوم شکست خورد سکته کرده است.

همچنین خاور پالیزان، مادر سجاد در این خصوص به خبرنگار ایسنا گفت: پدرش بی سواد و توان مالی خوبی نیز ندارد که برای درمان سجاد کاری انجام دهد.

وی افزود: سجاد در حال تماشای بازی استقلال و تراکتورسازی تبریز بود که در دقیقه آخر که استقلال گل سوم را خورد سکته مغزی کرد و به کما رفت تا اینکه به بیمارستان انتقالش دادیم و موضوع را که به پزشک گفتیم به ما جواب داد که مشکلی ندارد و خوب می*شود. پزشکان اعلام کردند که به کما رفته و 17ساعت در کما به سر برد، بعد از احیاء و بازگرداندنش گفتند که فلج شده و تکلمش را از دست داده است.

مادر سجاد با بیان اینکه پزشکان به ما گفتند که این بچه بر اثر فشار اینطور شده اظهارکرد: پزشکان گفتند اگر پول دارید می*شود در جاهایی درمانش کرد اما ما که خانواده فقیر و بی پولی هستیم چطور می*توانستیم او را درمان کنیم و بعد از حدود سه سال در خانه از او نگهداری می*کنیم و در بستر بیماری است. از لحاظ مالی ضعیف هستیم و تنها در حد اینکه بچه*مان گرسنه نباشد زندگی می گذرانیم.

پالیزان تصریح کرد: تاکنون یک مسئولی به ما سر نزده و حالی از سجاد نپرسیدند و هیچ کمکی به ما نکردند که بتوانیم او را درمان کنیم.

مادر سجاد بیان کرد: فرزندم طرفدار تیم استقلال بود و بیشتر از فرهاد مجیدی بازیکن این تیم خوشش می*آمد و عکسش هم بالای سرش زده است.

وی رو به خبرنگار ایسنا گفت: پسرم طرفدار هر کدام و هرکسی بود من خانه خراب شدم و نمی توانم کاری برایش کنم و دست شما هم درد نکند اگر بتوانید برای رضای خدا یک فرد خیر و پزشکی که بتواند درمانش کند برای ما پیدا کنی که به داد ما برسد خدا از شما هم راضی می شود.

مادر این جوان عنوان کرد: از مسئولان استانی و کشوری و خیران بخصوص مسئولان باشگاه استقلال و فرهاد مجیدی انتظار دارم هرچه از دستشان برمی آید برای درمان سجاد انجام دهند و کوتاهی نکنند.

سخاوت پالیزان دایی سجاد نیز گفت: سجاد علاقه خاصی به فرهاد مجیدی داشت و همیشه به من می گفت یک پیراهن آبی برایم بگیر و عکس فرهاد مجیدی را بر روی آن چاپ کن تا بپوشم و عکشس بر روی سینه ام باشد

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    جمشيديان: ماندن در استقلال افتخار و آرزو است

هافبک طراح استقلال مي*گويد مصدوميتش به طور کامل برطرف شده و دوست دارد در کنار آبي*ها بماند؛ هر چند اين مسئله خارج از دست اوست و بايد منتظر روشن شدن وضعيت آبي*پوشان باشد.

احمد جمشيديان در پاسخ به اين سوال که آيا مصدوميتي که فصل گذشته داشته به طور کامل برطرف شده است، گفت: خوشبختانه مصدوميتم کامل برطرف شده است. متاسفانه شنيده*ام که گفته*اند مصدوم هستم اما اين طور نيست. در 5-6 بازي آخر استقلال به ميدان رفتم و در بازي با الشباب عربستان به دليل کشيدگي عضله به ميدان نرفتم و در بازي با الريان هم کادرفني نخواست روي من ريسک کند؛ چرا که بازي تشريفاتي بود. در حال حاضر با تمرينات فردي خودم را آماده نگاه داشته*ام و به هيچ وجه مشکل جسماني و بدني ندارم. گواه صحبتم را درباره وضعيت مصدوميتم مي*توانيد از دکتر نوروزي بپرسيد.

به نقل از ايسنا، او در پاسخ به سوالي درباره طلبش از استقلال و اين که آيا رقم منتشر شده از قراردادهاي آبي*پوشان درباره او درست بوده يا خير، اظهار کرد: 70 درصد از پولم را طلب دارم و رقم منتشر شده من تقريبا درست بود. از اين جهت مي*گويم تقريبا چرا که برخي شرايط ضمن قراداد هستند که رقم را بالا و پايين مي*برند. به هرحال رقم منتشر شده اکثر بازيکنان استقلال صحيح است و رقم منتشر شده من هم 90 درصد صحيح است.

هافبک طراح استقلال در پاسخ به سوالي مبني بر اين که آيا هيچگاه جهت گرفتن مطالباتش به باشگاه مراجعه کرده است، بيان کرد: از روزي که قرارداد بستم، يک بار هم به باشگاه استقلال نرفتم. اصلا شماره فتح*الله*زاده را ندارم و نمي*خواهم که داشته باشم. بابت طلبم هم انشاءالله که مشکل حل مي*شود. اهل باشگاه رفتن و زنگ زدن نيستم.

او در پاسخ به اين سوال که برنامه*اش براي فصل بعدي چيست و آيا تمايل دارد در استقلال بماند، گفت: قراردادي با استقلال ندارم. واقعا فصل گذشته کابوس*وار گذشت و البته ماندن در استقلال براي هر بازيکن افتخار و آرزو محسوب مي*شد اما نکته اصلي اين است که وضعيت فعلي استقلال قابل پيش*بيني نيست. من دوست دارم بمانم و بهترين بازي*هايم را به جبران فصل گذشته ارائه دهم اما اين دست من نيست و بايد ببينيم سرنوشت باشگاه چه مي*شود.

جمشيديدان ادامه داد: من با دو سه تيم صحبت کرده*ام اما بحث اصلي همان است که گفتم. شرايط خيلي از تيم*ها مثل استقلال است و آنها يا سرمربي ندارند يا وضعيت مديرانشان در هاله*اي از ابهام است. با اين وضعيت ما بايد منتظر باشيم و بعد از روشن شدن تکليف تيم*ها کارمان را شروع کنيم.

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ماجدی : باید اولویت درانتخاب هیات مدیره استقلال افراد اقتصادی باشند
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    سرپرست تیم فوتبال استقلال گفت: اولویت وزارت ورزش برای انتخاب هیات مدیره جدید استقلال باید کسانی باشد که از قدرت اقتصادی بالایی برخوردار بوده و توانایی درآمدزایی بالا از برند باشگاه را داشته باشند.

میرشاد ماجدی در خصوص هیات مدیره جدید باشگاه استقلال که قرار است توسط وزارت ورزش معرفی شود، گفت: به نظر می رسد که تکلیف هیات مدیره جدید استقلال طی 48 ساعت آینده مشخص می شود. در حال حاضر یک روز هم برای بستن تیم هایی همچون استقلال و پرسپولیس اهمیت زیادی دارد به همین دلیل است که تکلیف هیات مدیره جدید استقلال هرچه سریعتر مشخص شود چون این موضوع به نفع هواداران است. البته مسئولان وزارت ورزش به اهمیت این موضوع به خوبی واقف هستند.

وی در همین خصوص افزود: به نظر من اولویت وزارت ورزش برای انتخاب هیات مدیره جدید استقلال باید کسانی باشد که از قدرت اقتصادی بالایی برخوردار بوده و توانایی درآمدزایی بالا از برند باشگاه را داشته باشند البته باید در ترکیب این هیات مدیره افراد ورزشی و اهل فن نیز حضور داشته باشند.

سرپرست تیم استقلال در پاسخ به این پرسش که آیا مدیرعامل این باشگاه می تواند یک غیر استقلالی باشد، اظهار داشت: در حال حاضر ما در فوتبال خود فقط شعار حرفه ای می دهیم و در اکثر موارد سنتی عمل می کنیم. باشگاه استقلال دارای مدیران ورزشی قوی است و به همین دلیل در انتخاب مدیرعامل باید اولویت استقلالی بودن وی باشد اما اگر وزارت ورزش یک مدیر ورزشی غیر استقلالی همچون رحیمی را انتخاب کند باید به این تصمیم وزارت ورزش احترام گذاشت.

ماجدی در خصوص اینکه آیا قلعه نویی برای ادامه همکاری با وی در لیگ چهاردهم نیز صحبت کرده، گفت: قلعه نویی یک مربی حرفه ای است و باید به تصمیمات وی در خصوص انتخاب کادر تیم احترام گذاشت. هنوز قلعه نویی برای ادامه همکاری در لیگ چهاردهم با من صحبتی نداشته است اما من خوشحال می شوم که در کنار وی بمانم چون من و قلعه نویی در یک جبهه هستیم و با خصوصیات یکدیگر در زمینه کاری و اخلاقی به خوبی آشنا هستیم

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    اعلام گزینه*های مدیرعاملی استقلال

معاون پارلمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: برای مدیرعاملی استقلال اسامی مختلفی مطرح است اما هنوز تصمیم*گیری نشده است.

امیررضا خادم در خصوص شایعه انتخاب بهرام افشارزاده به عنوان مدیرعامل استقلال گفت: این روزها اسامی مختلفی به عنوان مدیرعامل جدید استقلال مطرح می*شود که همگی افراد قابل احترامی هستند اما هنوز هیچ گزینه*ای نهایی نشده است. قبلا صحبت از آقای ساکت بود. تا دیروز بحث آقای آجرلو بود و امروز نیز نوبت به آقای افشارزاده رسیده است.

وی ادامه داد: برای آقای افشارزاده احترام زیادی قائلیم اما تاکنون مذاکره*ای با ایشان در این خصوص صورت نگرفته است.

خادم در پاسخ به این سؤال که تکلیف هیأت مدیره و مدیرعامل چه زمان مشخص می*شود، گفت: هنوز به جمع*بندی نهایی نرسیده*ایم اما تلاش می*کنیم تا پایان هفته جاری این اتفاق رخ دهد.

وی در مورد اسپانسر باشگاه استقلال تأکید کرد: با گزینه*های مختلفی در حال مذاکره هستیم اما در این مورد نیز هنوز به توافقی نرسیده*ایم.

خادم در پاسخ به این سؤال که اگر توافقی صورت نگرفته چرا عنوان شده اسپانسر استقلال از لحاظ مالی وضعیت بهتری نسبت به پرسپولیس دارد، گفت: 2- 3 گزینه پیشنهاد داده*اند که همگی پیشنهاد مالی بهتری ارائه کرده*اند اما از نظر ما فقط مباحث مالی مطرح نیست و باید استعلام*های لازم صورت بگیرد. من به تنهایی در این خصوص تصمیم گیرنده نیستم.

18. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    نکونام، چهاردهمين گلزن برتر جهان در سال 2014

براساس اعلام فدراسيون آمار و تاريخ فوتبال جهان، کاپيتان تيم ملي ايران به عنوان چهاردمين گلزن برتر 4ماه نخست سال 2014 شناخته شد.

به گزارش ورزش سه به نقل از فدراسيون فوتبال، فدراسيون آمار و تاريخ فوتبال جهان ليستي از برترين گلزنان جهان از ابتداي سال ميلادي تا 14 آپريل تهيه و منتشر کرده است که بر اساس آن جواد نکونام کاپيتان تيم ملي ايران، با 5 گلي که در رده باشگاهي در تيم الکويت به ثمر رساند در رده 13 اين ليست قرار گرفته است.

بر اساس اين گزارش 26 بازيکن در اين بازه زماني حداقل 5گل به ثمر رسانده اند و ازنکات جالب توجه آن نبود نام مسي در اين فهرست است.

از 26بازيکن اعلام شده، 11 بازيکن از آفريقا، 6بازيکن آسيايي، 5بازيکن از آمريکاي لاتين، 3بازيکن از اروپا و يک بازيکن از اقيانوسيه است.

کريستيانو رونالدو بازيکن پرتغالي باشگاه رئال مادريد با مجموع 9 گل زده (7 گل در رده باشگاهي و 2 گل ملي) در رده اول برترين گلزنان قرار دارد.

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 2 از 150 نخستنخست 12341252102 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)