صفحه 31 از 150 نخستنخست ... 2129303132334181131 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 301 به 310 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    آخرين اخبار نقل و انتقالات استقلال

مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال گفت: چون مي‌خواستيم سن استقلال را پايين بياوريم عقيلي را جذب نکرديم.

علي نظري‌جويباري در جمع خبرنگاران درخصوص بازيکنان جذب شده استقلال در فصل آتي ليگ برتر گفت: قرار است افشارزاده اين هفته کنفرانس خبري برگزار کند و در آن نفرات جذب شده را اعلام خواهد کرد.

به نقل از فارس، وي در مورد مذاکره حنيف عمران‌زاده با تراکتورسازي تبريز ادامه داد: او بازيکن آزاد است و با هر تيمي که بخواهد مذاکره کند، اگر توانستيم او را جذب کنيم که خوشحال مي‌شويم و اميدوارم که با هم مذاکره کنيم و به نتيجه برسيم.

نظري‌جويباري درباره مطالبات بازيکنان استقلال خاطرنشان کرد: مطالبات حق بازيکنان است و ما آن را به بازيکنان پرداخت خواهيم کرد اما اينکه بازيکنان بخواهند اين موضوع را شرط بگذارند دور از انصاف است چراکه ما قول داديم که مطالبات بازيکنان را تا روز آخر به آنها پرداخت کنيم البته مي‌دانيم که حق با آنها است و ما هم پول آنها را مي‌دهيم اما بايد مدتي زمان بگذرد و در حال حاضر از عهده ما خارج است که همه پول بازيکنان را بدهيم اما تا تيرماه اين اتفاق خواهد افتاد.

وي افزود: دو طرف مهم است که به همديگر اعتماد داشته باشند و ما هم مي‌دانيم که آنها نگران هستند و ما هم تلاش مي‌کنيم که اين کار انجام شود و افشارزاده هم قول اين کار را داده است اگر بازيکنان با ما همکاري کنند ما هم نهايت همکاري را با آنها انجام مي‌دهيم.

مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال درخصوص بازيکنان جديد اين باشگاه گفت: با 4 بازيکن صحبت‌هاي قطعي را انجام داده‌ايم و دو بازيکن ديگر هم طي امروز و فردا وضعيتشان مشخص مي‌شود اما تا پول ندهيم هيچ بازيکني قطعي نمي‌شود اما با هم دست داده‌ايم و اگر حسابمان باز شود به اين بازيکنان پرداختي هم خواهيم داشت.

وي در مورد اينکه آيا بازيکن خارجي هم مدنظر امير قلعه‌نويي است يا نه تصريح کرد: دو بازيکن در ليست قلعه‌نويي هستند و شايد بتوانيم آنها را در سطح نياز کادرفني به تيم اضافه کنيم اما پست آنها اعلام نشده است.

نظري‌جويباري درباره اينکه آيا عقيلي به مسئولان استقلال براي حضور در اين تيم قول داده يا نه گفت: او به ما قولي نداد و ما هم با او مذاکره غيرمستقيم داشتيم اما چون مي‌خواستيم سن تيم را پايين بياوريم اين بازيکن را جذب نکرديم چراکه نمي‌خواستيم اتفاقات سال گذشته تکرار شود.

وي درباره وضعيت دروازه‌بانان استقلال در ليگ چهاردهم تصريح کرد: حسيني سرباز بود و از ما جدا شد اما يک دروازه‌بان زير 23 سال جذب کرديم و يک دروازه‌بان ديگر هم خواهيم گرفت که با حضور رحمتي اميدوارم مشکلي در دروازه نداشته باشيم.

مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال در پايان در پاسخ به اين سوال که اينکه گفته مي‌شود رحمتي در ليست قلعه‌نويي نيست صحت دارد يا نه گفت: ما تاکنون 4 بار با رحمتي مذاکره کرديم و اگر او در ليست ما نبود که براي مذاکره با او وقت نمي‌گذاشتيم.

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    حساب‌هاي مسدود شده باشگاه استقلال باز شد

مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال گفت: شنيده‌ام که حساب‌هاي مسدود شده باشگاه استقلال باز شده است.

علي نظري جويباري در جمع خبرنگاران اعلام کرد من در باشگاه بودم و شنيدم که حساب‌هاي استقلال باز شده است و مشکلي در اين زمينه وجود ندارد.

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فوق حرفه ای
    حنیف عکس های اینستاگرامش را پاک کرد/ جدایی قطعی از استقلال؟!

عمران زاده امروز تمامی عکس های اینستاگرامش که با لباس استقلال بود را پاک کرده و در این باره هیچ توضیحی هم نداده است.

آی اسپورت- حنیف عمران زاده در آستانه‌ی انتقال به تیم تراکتورسازی است و تمام توافقاتش را با خطیبی انجام داده و در دو روز آینده این انتقال رسمی می شود.
    عمران زاده با تراکتوری ها با مبلغ یک میلیارد و دویست میلیون تومان به توافق رسیده و البته نظری جویباری هم اعلام کرد حنیف هر جایی که دلش بخواهد می تواند برود.
    عمران زاده امروز تمامی عکس های اینستاگرامش که با لباس استقلال بود را پاک کرده و در این باره هیچ توضیحی هم نداده است.
    مدافع تنومند آبی ها تا سه شنبه به استقلالی ها وقت داده تا با خواسته های او که شامل تسویه حساب سال گذشته می شود ، موافقت کنند و البته آبی ها هم فعلا پول تسویه حساب با این بازیکن را ندارند.

6. کاربر مقابل از HO33E!N عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    تمرينات استقلال هفته آينده آغاز مي‌شود

تمرينات تيم فوتبال استقلال به دليل تعميرات کمپ اين باشگاه با چند روز تاخير آغاز مي‌شود.

افجه‌اي سخنگوي هيات مديره باشگاه استقلال در جمع خبرنگاران اعلام کرد: تمرينات تيم فوتبال اين باشگاه به دليل تعميرات کمپ با چند روز تاخير آغاز خواهد شد و آبي‌پوشان به احتمال فراوان از هفته آينده تمرينات خود را در تهران آغاز مي‌کنند.

استقلال در کمپ ناصر حجازي که کمپ اختصاصي خود است، تمرين مي‌کند.

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افشارزاده: من کار را خسته مي‌کنم

مديرعامل استقلال از باز شدن حساب‌هاي باشگاه خبر داد و گفت: 1.5 ميليارد تومان به حساب استقلال واريز شده است.

بهرام افشارزاده در پايان نشست هيات مديره باشگاه استقلال در جمع خبرنگاران گفت: امروز خزانه ما باز شد و از فردا به تعهداتي که به بازيکنان قديمي و جديد داريم، اجرا مي‌کنيم اما با توجه به مبلغي که در حساب است اين کار را مي‌کنيم و اکثر تعهدات خود را پرداخت مي‌کنيم. امروز هم چند بحث داشتيم. اول شروع تمرينات است که تعميرات کمپ شروع شده است و به همين دليل با توجه اين مسئله از هفته آينده تمرينات آغاز مي‌شود.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: بحث روي تمرينات پايه بود که قرار شد معيني و نثاري عضو اين کميته قرار بگيرند و با سرپرستي معيني کار انجام شود. مشکل داريم در بخش پايه زيرا بحثي که در مرغوبکار بود ايده آل نبود. در بحث فعاليت‌هاي آي‌تي هم بحث‌هايي شد که سايتي باشد که جوابگوي داخل و خارج از کشور باشد.

افشارزاده ادامه داد: بايد چارت باشگاه را تشکيلي بدهيم و روي چارت باشگاه افراد مشغول به کار شوند. با دادکان صحبت کردم تا مسئله سند ساختمان باشگاه مشخص شود که 99 ساله در اختيار استقلال و پرسپوليس قرار داده شده است. کمپ استقلال هم تا يک ماه آينده به طور کامل آماده مي‌شود و موقعيت خوبي براي خبرنگاران آماده کرده‌ايم و خوابگاه و غذاخوري هم براي بازيکنان در نظر گرفته‌ايم.

مديرعامل استقلال در مورد آغاز تمرينات با کدام بازيکنان گفت: با بازيکناني که قرارداد امضا کرده‌ايم سر تمرين خواهند آمد و تمرين با حضور آنها شروع مي‌شود. احتمال تا آخر همين هفته اين کار را خواهيم کرد.

وي در مورد اينکه قرار است از خبرنگاران دعوت کنيد تا نام بازيکنان را بگوييد، گفت: الان هم دعوت نشده‌ايد که اينجا آمده‌ايد، در باشگاه بر روي شما باز است و نمي‌خواهيم اخبار مونوپل يک يا چند نفر باشد، با توجه به رابطه خوبي که با خبرنگاران دارم نمي‌خواهم کسي از من دلگير شود و بايد جاي مناسبي با خبرنگاران صحبت کنم و با هيات مديره هم همکاري ويژه‌اي دارم و مطالبي که مصوب در هيات مديره مي‌شود اجرايي خواهد شد، بايد از هيات مديره تشکر کنم و از رسانه‌هايي که تاکنون ما را اذيت نکرده‌اند نيز تشکر مي‌کنم.

افشارزاده در مورد کادر فني استقلال گفت: قلعه‌نويي با پاشازاده و زرينچه جلسه داشته‌اند يا خواهند داشت و بحث ماجدي هم بايد با ايشان صحبت کنيم و ابلاغ او روي ميزم است اما نياز است که حتما با هم صحبت کنيم.

وي در مورد مسايل مالي باشگاه گفت: علي‌الحساب 3 ميليارد تومان بايد به حساب واريز شود، فقط 1.5 ميليارد در حساب است و همه پول را نمي‌توانيم به بازيکنان قديم بدهيم بايد بازيکنان جديد هم بگيريم.

افشارزاده در مورد روابط عمومي باشگاه گفت: از دوستان شما خواستم که يکي دو نفر را به من معرفي کنند و يک عکاس تمام‌وقت هم مي‌خواهيم، با عبداللهي در کميته المپک راحت بوديم و سعي مي‌کرد که حاشيه‌ها را دور کند. کسي که با او راحت باشيم و تعامل با رسانه‌ها داشته باشد و هر کسي را که شما معرفي کنيد حاضريم با او صحبت کنيم و يکي دو نفر که تمام وقت در اختيار باشند و بحث سايت هم مثل ساير مسايل هست و دو سه نفر مي‌خواهيم که با هم تعامل داشته باشند.

افشارزاده در مورد اينکه کار در استقلال شما را خسته نکرده گفت: من کار را خسته مي‌کنم.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افجه‌اي: استقلال تقريبا بسته شده است

سخنگوي هيات مديره باشگاه استقلال گفت: تيم استقلال تقريبا بسته شده و مي‌توانيم از حساب باشگاه پول برداشت کنيم.

رضا افجه‌اي سخنگوي هيات مديره باشگاه استقلال پس از اتمام جلسه هيات مديره در جمع خبرنگاران گفت: پيش از شروع صحبت‌هايم در جلسه هيات مديره از طرف خانواده باشگاه استقلال پيروزي تيم ملي واليبال کشورمان مقابل برزيل را به همه به خصوص هواداران تبريک مي‌گويم چرا که واليباليست‌ها کاري کردند کارستان و اميدوارم اين پيروزي‌ها ادامه داشته باشد.

وي درمورد جلسه هيات مديره هم ادامه داد: تصميماتي که امروز گرفته شد مبني بر تعويق شروع تمرينات بود چرا که کمپ ما در تعميرات است و احتمالا از هفته آينده تمرينات‌مان آغاز مي‌شود. تيم بزرگسالان ما تقريبا بسته شده و حساب باشگاه هم باز شده و مي‌توانيم از اين حساب برداشت کنيم و اجازه برداشت به ما داده شده و هر زمان که بازيکنان ما نهايي شوند آنها را رسما اعلام مي‌کنيم.

افجه‌اي افزود: بحث بعدي هيات مديره تشکيل کارگروهي جديد براي تدوين اساسنامه جديد باشگاه بود که بتواند مکمل برنامه‌هاي قبلي باشد چرا که برنامه‌هاي قبلي خيلي قوي نبود. همچنين درباره آکادمي باشگاه فعاليت‌هايي صورت خواهد گرفت و از طريق اين کارگروه که آقايان معيني،‌ صادق‌پور و نثاري در آن حضور دارند پيشنهاد تدوين آکادمي و اساسنامه صورت بگيرد و گزارش بدهند، البته بحث تغييرات در آکادمي در حال حاضر مطرح نيست و ابتدا بحث تشکيلات آکادمي براي ما مهم است و سپس گزينه‌هايمان را مورد بررسي قرار مي‌دهيم.

سخنگوي هيات مديره باشگاه استقلال در ادامه گفت: در جلسه امروز پيگير مصوبات جلسه قبل بوديم و هر مسئول گزارشي از کارگروه خودش داد و خوشبختانه کارها در مسير خودش افتاده و سريع طي مي‌شود. البته عضو جديدي هم به کميته انضباطي اضافه شده که ايشان صادق حسن‌وند هستند که هم قاضي بوده و هم از علاقه‌مندان به فوتبال به حساب مي‌آيد و اکثريت اعضا به حضور وي راي دادند.

وي در پاسخ به اين سوال که درباره روابط عمومي باشگاه صحبتي صورت گرفته يا خير، گفت: در اين خصوص در جلسه هيچ صحبتي نشده است.

افجه‌اي در خصوص اعضاي کادر فني جديد باشگاه استقلال هم خاطرنشان کرد: وارد اين بحث نشديم و من هم نمي‌توانم درباره آن صحبت کنم اما هر زمان که قراردادها نهايي شود آنها را رسانه‌اي مي‌کنيم.

سخنگوي باشگاه استقلال در مورد پرداخت بدهي به بازيکنان گذشته استقلال اظهار داشت: تعهدات‌مان نسبت به بازيکنان قبلي اعاده خواهد شد.

وي در پايان درباره جريمه فصل گذشته بازيکنان هم که آيا اعمال مي‌شود يا خير، تصريح کرد: در اين مورد هم صحبتي نشد و من نمي‌توانم درباره آن حرفي بزنم.

12. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

فعال
    نایب رییس هیات مدیره باشگاه استقلال :تمامی فعالیت فنی تیم فوتبال استقلال زیر نظر سرمربی انجام می شود
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    باشگاه استقلال در راستای فرهنگ سازمانی و رضایت هواداران و تکریم آنان مصوبات خوبی در هیات مدیره داشته باشد.

نایب رییس هیات مدیره باشگاه استقلال گفت: باشگاه استقلال قانون مداری و فعالیت افراد در حیطه مسئولیت خود را سرلوحه کار خود قرار می دهد و بر این اساس حمایت همه جانبی ای از قانون مداری مد نظر قلعه نویی خواهد داشت.
    رضا صادقپور روز دوشنبه پیش از نشست امیر قلعه نویی سرمربی تیم فوتبال استقلال با بهرام افشارزاده مدیرعامل این باشگاه افزود: تمامی فعالیت فنی تیم فوتبال استقلال زیر نظر سرمربی انجام می شود. با توجه به اینکه هیات مدیره موضوع کادر فنی تیم استقلال را به افشارزاده واگذار کرده است، قلعه نویی در باشگاه حاضر می شود و در باره مسایل فنی با مدیر عامل باشگاه مذاکره خواهد کرد.
    وی ادامه داد: گزارش گفت وگوی قلعه نویی و افشارزاده در نشست آتی هیات مدیره ارائه می شود در باره عقد قرارداد با کادر فنی تیم فوتبال استقلال، هیات مدیره تصمیم گیری خواهد کرد.
    نایب رییس هیات مدیره باشگاه استقلال گفت: باتوجه به این که محوریت فعالیت های باشگاه قانونمندی و رعایت سلسله مراتب اداری و فعالیت افراد طبق شرح وظایف و حدود اختیارات هر فرد است، مقرر شد اعضای هیات مدیره باتوجه به موضوعیت کادرفنی این اختیار را به بهرام افشارزاده واگذار کند.
    وی تاکید کرد: تمامی موارد زمانی قانونمند و اجرایی است که در هیات مدیره باشگاه استقلال به تصویب برسد از این رو هر موردی که مصوبه هیات مدیره را نداشته باشد، مورد نظر افشارزاده به عنوان مدیرعامل باشگاه نیز نخواهد بود چرا که افشارزاده شخصیتی قانونمدار و باتجربه است.
    صادقپور ادامه داد: هیات مدیره باشگاه استقلال درخصوص کادرفنی باشگاه استقلال همه گونه حمایتی انجام خواهد داد تا مربیان استقلال با قدرت انتخاب و فعالیت خود را آغاز کنند.
    وی افزود: هیات مدیره باشگاه استقلال احترام ویژه ای برای امیر قلعه نویی قائل است و تمامی افراد به اتفاق آراء رای بر سرمربیگری وی در تیم استقلال دادند.
    قلعه نویی شخصیتی استاندارد و قانونمدار است و همواره داعیه قانونمداری را در باشگاه داشته است و ما هم با این داعیه کاملا موافق هستیم و همه گونه حمایتی در این خصوص انجام خواهیم داد.
    وی اظهار امیدواری کرد: باشگاه استقلال در راستای فرهنگ سازمانی و رضایت هواداران و تکریم آنان مصوبات خوبی در هیات مدیره داشته باشد.
    نایب رئیس هیات مدیره باشگاه استقلال درخصوص نگرانی هواداران این تیم از آغاز نشدن تمرینات این تیم گفت: کمپ باشگاه استقلال آماده نبوده و دلیل عقب افتادن و تعویق تمرینات تیم تجهیز و آماده سازی محل تمرین است که این مشکل طی روزهای آینده رفع و تمرینات تیم آغاز خواهد شد.
    نشست امیر قلعه نوعی و بهرام افشارزاده درخصوص جمع بندی برای انتخاب کادرفنی تیم استقلال ساعت ۱۳ در محل این باشگاه آغاز می شود.
    قلعه نویی صبح امروز در یک گفت گوی رادیویی به طور تلویحی اعلام کرد جواد زرینچه و مهدی پاشازاده در صورت توافق با باشگاه استقلال فصل آینده به عنوان مربیان، تیم فوتبال این باشگاه را همراهی خواهند کرد.

15. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    زرینچه: از تجربیات قلعه‌نویی استقبال می‌کنم،نمی‌دانم شایعه اختلافم با پاشازاده از کجا مطرح شده
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    گزینه مربیگری تیم فوتبال استقلال گفت: در استقلال از تجربیات امیر قلعه‌نویی استفاده می‌کنم.

جواد زرینچه در مورد حضورش در کادر فنی استقلال و اینکه امیر قلعه‌نویی این موضوع را تایید کرد گفت: تصمیم اول و آخر را امیر قلعه‌نویی می‌گیرد از این اتفاق خوشحال هستم و به خانه اول خودمان که استقلال است باز می‌گردیم در کنار این مسئله از تجربه زیاد امیر قلعه‌نویی استفاده می‌کنیم تا به تجربیات خودم اضافه کنم.

وی در مورد اینکه به عنوان کاپیتان سابق استقلال حضورش باعث خوشحالی هواداران است خاطرنشان کرد: حضور من در استقلال نظر شخصی امیر قلعه‌نویی بود از او تشکر می‌کنم که پس از سال‌ها توانستم به استقلال بازگردم. امیدوارم هواداران استقلال هم از این مسئله استقبال کنند تا بتوانیم خواسته‌های آنها را برآورده کنیم.

زرینچه در مورد اینکه حساب‌های استقلال بسته بوده است و فکر نمی‌کند این تیم نسبت به رقبا عقب افتاده است اظهار داشت: بالاخره همواره مشکلاتی وجود دارد و برای رسیدن به موفقیت همیشه شرایط سخت است. مدیران سابق و مربیان سابق نیز همیشه با مشکلاتی روبرو بوده‌اند. خدا را شکر این مشکل هم برطرف شده و تمامی اعضای مجموعه تلاش می‌کنند که استقلال به موفقیت برسد.

وی در پاسخ به این سوال که عدم نتیجه‌گیری استقلال در فصل گذشته باعث نمی‌شود کادر فنی در سال جاری فشار زیادی را تحمل کند یادآور شد: استقلال همیشه استقلال است و همواره جزو مدعیان لیگ برتر است. موفقیت استقلال خواسته‌ای دور از ذهن نیست به هر حال انتظارات از ما زیاد است و با توکل به خدا، همت مسئولان باشگاه و امیر قلعه‌نویی امیدواریم نتایج خوبی کسب کنیم.

زرینچه در رابطه با اینکه شایعه شده با مهدی پاشازاده اختلاف دارد تصریح کرد: فکر می‌کنم حدود 6 یا 7 ماه است مهدی پاشازاده را ندیده‌ام. نمی‌دانم چرا این مسائل مطرح می‌شود کدام اختلاف بین ما وجود دارد! ما هر دو عضو یک باشگاه هستیم و سال ها در استقلال بازی کردیم همچنین بالا سر ما امیر قلعه‌نویی وجود دارد که تجربیات او می‌تواند کمک زیادی به تیم کند.

وی در پایان برای استقلال آرزوی موفقیت کرد و گفت: امیدوارم هر تصمیمی که گرفته می‌شود خیر باشد و به موفقیت تیم کمک کند

17. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    همدانی: من چه باشم، چه نباشم برای استقلال آرزوی موفقیت می کنم
    هر تصمیمی قلعه‌نویی بگیرد، بدون دلخوری می پذیرم

از باشگاه استقلال خبر می رسد ستار همدانی جایی در لیست دستیاران امیر قلعه نویی برای سال آینده ندارد. گفته می شود جواد زرینچه و مهدی پاشازاده دو دستیار قلعه نویی در فصل آینده هستند و به همین خاطر همدانی رفتنی است اما این مربی وضعیتش را نامشخص عنوان می کند. او می گوید: «منتظرم تا تکلیف کادرفنی استقلال مشخص شود. گمانه زنی در این باره زیادی است اما هنوز رسما چیزی اعلام نشده. من چه باشم، چه نباشم برای استقلال آرزوی موفقیت می کنم.»

او می افزاید: «همواره از خدمت به استقلال راضی بودم و مشخص است که دوست دارم به فعالیت در این باشگاه ادامه دهم اما همه چیز دست قلعه نویی است و هر تصمیمی او بگیرد، بدون دلخوری و هیچ مساله خاصی می پذیرم. قلعه نویی بزرگ است و قطعا تصمیماتی می گیرد که به سود استقلال باشد. امیدوارم استقلال در فصل آینده بتواند موفق تر از همیشه به کارش ادامه دهد.»

19. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 31 از 150 نخستنخست ... 2129303132334181131 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 18 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 18 مهمان ها)