صفحه 39 از 150 نخستنخست ... 2937383940414989139 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 381 به 390 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    ملاقات مجیدی و فتح‌الله‌زاده در کنسرت پاشایی+ عکس
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

مدیرعامل و مهاجم پیشین تیم فوتبال استقلال شب گذشته با هم ملاقات کردند.

علی فتح الله زاده و فرهاد مجیدی اواخر شب گذشته در کنسرت مرتضی پاشایی یکی از خوانندگان مطرح کشورمان با هم دیدار کردند.

این کنسرت که شب گذشته برگزار شد فرصتی شد تا مدیرعامل و مهاجم سابق استقلال با هم روبرو شوند.

فتح الله زاده و مجیدی در این کنسرت برای پاشایی که با سرطان دست و پنجه نرم می کند آرزوی سلامتی کردند

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

4. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افشارزاده: بحث ما و رحمتي مسائل مالي است

مديرعامل باشگاه استقلال گفت: ما نمي‌توانيم به مهدي رحمتي بيشتر از حد توانمان پول بدهيم و به همين دليل فعلاً قراردادي امضاء نشده است.

بهرام افشارزاده مديرعامل باشگاه استقلال در گفت‌وگو با راديو ورزش در خصوص بازيکنان جديد تيم فوتبال استقلال گفت: ما با سجاد شهبازاده، ميلاد فخرالديني، اميد ابراهيمي، گروسيان، خرسندنيا، مگويان و محسن کريمي قرارداد امضا کرديم و با قاضي، عمران‌زاده، نوري و برهاني هم بر سر تمديد قرارداد به توافق رسيديم و قرارداد اين بازيکنان هم تمديد شد.

به نقل از فارس، وي درباره وضعيت مهدي رحمتي و اينکه گفته مي‌شود او از استقلال جدا خواهد شد، خاطرنشان کرد: با مهدي رحمتي هم صحبت مي‌کنيم تا قرارداد اين بازيکن هم تمديد شود، اما بايد سقف قرارداد اعلام شده را رعايت کنيم و از آن عدول نکنيم. هرچند پولي هم نداريم بيشتر از سقف بدهيم. قرارداد مهدي رحمتي سال قبل رقم بالايي داشت و براي ما مقدور نيست که چنين پولي بدهيم، در حال حاضر هم نظري جويباري در حال مذاکره است تا ببينيم وضعيت او با استقلال چه مي‌شود. بحث ما با رحمتي بر سر مسائل مالي است. البته او کاپيتان تيم ماست و سعي مي‌کنيم او را به هر ترتيب نگه داريم.

مديرعامل باشگاه استقلال در مورد فعاليت‌هاي انجام‌شده اين باشگاه در مدت اخير اشاره کرد: ما قصد داريم بازيکنان ديگري هم به تيم‌مان اضافه کنيم، البته در زماني که به استقلال آمديم سعي کرديم کمپ باشگاه را تجهيز کنيم و ساختمان باشگاه را هم تعمير کرديم تا شبيه باشگاه شود.

افشارزاده در خصوص مذاکره با ملي‌پوشان استقلال که در جام جهاني حاضر هستند، گفت: زماني که ملي‌پوشان ما به ايران برگردند با آنها صحبت مي‌کنيم و الان فرصت مناسب براي اين کار نيست. ما مشکلاتي داريم که نبايد به آنها منعکس کنيم، هر چند که قرارداد آنها هم با ما تمام شده است. در حال حاضر ما 7 جاي خالي براي جذب بازيکن در استقلال داريم. بازيکن خارجي هم فعلاً در دست کار نيست و فقط مگويان تنها بازيکن جذب‌شده خارجي ماست.

وي درباره اينکه رحيمي مديرعامل پرسپوليس از مشکلات مالي اظهار ناراحتي کرده و آيا او هم با چنين مشکلي روبه‌روست، تصريح کرد: وضعيت ما با پرسپوليس مشابه است و بايد ببينيم اين مشکلات چطور حل مي‌شود. باشگاه استقلال 66 ميليارد بدهي دارد و 700 هزار دلار هم بدهکاريم و اين پول، يک ريال، دو ريال نيست. ما با مشکلات موجود بايد بازيکن هم بگيريم و به مرور زمان تعهدات را پرداخت کنيم، به همين دليل مي‌خواهيم از اسپانسر هم کمک بگيريم و از اسپانسر ديگري هم در کنار اسپانسرمان استفاده کنيم تا مشکلات حل شود.

مديرعامل باشگاه استقلال در مورد قرارداد دو ساله قلعه‌نويي با اين باشگاه خاطرنشان کرد: او قبول کرد که با سقف قرارداد باشگاه در استقلال بماند و طبق پيشنهاد ما قرارداد دو ساله‌اي هم با ما امضا کرد.

افشارزاده در مورد اينکه استقلال قصد دارد در رشته‌هاي ديگري هم تيم‌داري کند، گفت: باشگاه‌داري فقط به فوتبال نيست و ما سعي مي‌کنيم رشته‌هاي ديگر را هم فعال کنيم به طوري که ديروز درباره راه‌اندازي تيم فوتبال بانوان جلسه داشتيم و رشته‌هايي هم مثل ژيمناستيک، دوميداني و ... مدنظر ماست که آنها را راه بيندازيم.

وي در پايان در خصوص سفرش به کره جنوبي براي بازي‌هاي آسيايي اينچئون خاطرنشان کرد: من به دليل مسئوليتي که دارم قرار است به اين بازي‌ها بروم و در اين سفر رحيمي مديرعامل پرسپوليس و نصيري از پيشکسوتان ورزش را با خودم مي‌برم و حدود چند روزي را در اين کشور خواهيم بود.

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    رحمتي: افشارزاده از مسائل تيم دور است

دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال گفت: بهرام افشارزاده از مسائل تيم دور است و برخي چيزها را اشتباه به عرض او رسانده‌اند.

سيد مهدي رحمتي در خصوص اينکه بهرام افشارزاده صبح امروز در راديو ورزش اعلام کرد بحث ما و رحمتي مسائل مالي است گفت: در وهله اول بايد بگويم که من تا امروز به جز يک سلام و عليک برخورد خاصي با آقاي افشارزاده نداشتم و براي او احترام خاصي قائل هستم اما از آنجا که او از مسائلي که در تيم رخ مي‌دهد دور است فکر مي‌کنم برخي مسائل را اشتباه به عرض ايشان رسانده‌اند.

به نقل از فارس، وي افزود: من در اين مدت 2 بار به صورت حضوري با آقاي نظري جويباري جلسه داشتم و زماني که از کربلا برگشتم در اولين نشست او به من گفت: ما امسال مشکل مالي داريم و در حال کم کردن قرارداد‌ها هستيم، نمي‌توانيم پيش پرداختي آنچناني به بازيکنان بدهيم و شرايط تا حدودي نسبت به سالهاي گذشته تغيير کرده است. خدا شاهد است به نظري جويباري گفتم که من هيچ مشکلي در مورد قرارداد سال آينده‌ام ندارم و فقط تکليف طلب سال گذشته من را روشن کنيد.در اين نشست هيچ صحبت ديگري مطرح نشد.

دروازه بان استقلال در ادامه گفت و گو با فارس تاکيد کرد: جلسه دوم من با نظري 5 روز بعد از نشست اول بود.ما دوباره همين حرف ها را زديم و من به آقاي نظري گفتم هر رقمي که شما بنويسيد قبول دارم و امضا مي‌کنم فقط عدالت را در مورد من رعايت کنيد.اين صحبت ها را علي نظري‌جويباري با من انجام داده و اگر غير از اين است او مي‌تواند شهادت بدهد.

رحمتي خاطر نشان کرد: آقاي افشارزاده عزيز، شما در اين مدتي که مدير عامل استقلال شديد حتي به خودتان زحمت نداديد يک صحبت 10 دقيقه اي با من و بازيکنان داشته باشيد. آنوقت چطور مدعي هستيد که بحث من با استقلال بر سر مسائل مالي است؟!من براي خودم متاسف هستم که بعد از چند سال بازي کردن و زحمت کشيدن براي استقلال و طرفدارانش اين صحبت‌ها مطرح مي‌شود و به راحتي همه چيز ناديده گرفته شده است.متاسفانه شرايط را طوري براي من فراهم کرده‌اند که ماندنم در استقلال بسيار سخت شود.

وي در پايان در خصوص اينکه تکليف او و استقلال چه مي‌شود گفت:تکليف من با خودم تا امروز ظهر مشخص مي‌شود و اگر هم تا الان صبر کرده‌ام و تصميم غير منتظره‌اي نگرفته‌ام به خاطر استقلال و احترام به طرفدارانش بوده است.

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    مهدي رحمتي به پيکان پيوست

سيد مهدي رحمتي سرانجام از استقلال جدا شد و به پيکان پيوست.

سيد مهدي رحمتي دروازه‌بان فصل گذشته تيم استقلال با قراردادي يک ساله به صورت رسمي به عضويت تيم فوتبال پيکان در آمد.

رحمتي که طي روزهاي گذشته با نظري جويباري جلساتي را برگزار کرده بود امروز در گفت و گو با فارس مدعي شد افشارزاده از برخي مسائل درون تيم اطلاع ندارد زيرا بحث او با استقلال مالي نيست و به همين دليل در نهايت با تصميمي غير منتظره به تيم فوتبال پيکان پيوست.

باشگاه استقلال تاکنون با اميد ابراهيمي، ميلاد فخرالديني،سجاد شهباززاده، مگوئيان،محمد رضا خرسند نيا و محسن ابراهيمي از پيکان قرارداد بسته و قرار داد بازيکناني مثل قاضي، نوري، برهاني و عمران‌زاده را تمديد کرده است.

همچنين جدايي سيد مهدي رحمتي،ساموئل،سياوش اکبرپور، مهرداد اولادي، عليرضا نيکبخت واحدي، مجيد غلام‌نژاد، ايمان با صفا، کبه، توني کارواليو و احمد جمشيديان از استقلال قطعي شده است. ايمان مبعلي نيز در تماس با مسئولان استقلال خواهان رضايتنامه خود شده اما اين بازيکن يک سال ديگر با آبي پوشان قرارداد دارد.
    ویرایش توسط ehsansalehi : 06-18-2014 در ساعت 04:12 PM

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    بازیکنان وارد شده به تیم بازیکنان خارج شده از تیم
    گروسيان - نوجوان - خرسندنيا - اميد ابراهيمي -هرائل مگوييان - شهباززاده - محسن ابراهيمي - فخرالديني
    کبه - ساموئل - - نظري - اکبرپور- اولادي- نيکبخت- غلام‌نژاد - حسين حسيني - - رحمتي - باصفا - کارواليو - جمشيديان
    احتمالی:
    - بختيار رحماني - مهدي کريميان
    احتمالی:
    تيموريان - بيک‌زاده-مبعلي
    ویرایش توسط ehsansalehi : 06-18-2014 در ساعت 04:29 PM

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ببین چی کار کردن رحمتی هم رفت... / تا الان 12 نفر را از استقلال بیرون فرستان... تیم را سپردن به تیغ افشارزاده و شرکاء

14. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    گزارش تمرين عصر استقلال

در تمرين عصر امروز (چهارشنبه) استقلال، همه حاضران در کمپ از جدايي دروازه‌بان فصل گذشته آبي‌پوشان تعجب کرده بودند.

تمرين عصر تيم فوتبال استقلال در حالي از ساعت 18:30 دقيقه آغاز شد که همه تحت تاثير جدايي مهدي رحمتي از استقلال قرار داشتند.

* تماشاگران استقلال و حتي بازيکنان اين تيم در بهت رفتن رحمتي از استقلال و پيوستنش به تيم پيکان بودند با اين وجود ميان تماشاگران اختلاف نظر بود و برخي معتقد بودند که رحمتي به خاطر پول از استقلال رفت و برخي اعتقاد داشتند که رحمتي نبايد از استقلال جدا مي‌شد.

* حنيف عمران‌زاده، پژمان نوري، آرش برهاني، محمد قاضي، سجاد شهباززاده، ميلاد فخرالديني، اميد ابراهيمي و مگويان بازيکن ارمنستاني استقلال نفرات سرشناس آبي‌پوشان در تمرين امروز بودند.

* امير قلعه‌نويي سرمربي استقلال نظارت ويژه‌اي روي تمرين آبي‌پوشان داشت و به نسبت روزهاي گذشته با چهره‌اي خندان در تمرين حاضر شد. او بارها با بازيکنان از جمله حنيف عمران‌زاده شوخي مي‌کرد و به کري بازيکنان در تمرين آقا وسط لبخند مي‌زد.

* پيش از آغاز تمرين، قلعه‌نويي به ليدرهاي استقلال دستور داد که مراقب باشند کسي از تماشاگران بابت جدايي رحمتي به او بي‌احترامي نکند.

* کامران صاحب‌پناه رئيس هيئت مديره استقلال و منصور پورحيدري ميهمانان تمرين امروز آبي‌پوشان بودند که قلعه‌نويي استقبال گرمي از صاحب‌پناه کرد و دقايقي با او به صحبت پرداخت. همچنين يکي از مربيان تيم واليبال پيکان نيز در تمرين آبي‌پوشان حضور داشت.

* بازيکنان جواني که با توصيه و معرفي افراد مختلف در تمرين استقلال حاضر مي‌شوند به دردسر امير قلعه‌نويي و مربيان استقلال تبديل شده‌اند به طوري که قلعه‌نويي از ديدن تعداد زياد بازيکنان ناراحت شد.

* هنگامي که بازيکنان مشغول انجام تمرين کششي بودند، قلعه‌نويي با شوخي توپ را به شکم ميلاد فخرالديني زد. بعد از اين حرکت قلعه‌نويي، فخرالديني جا خورد و خنده‌اش گرفت.

* محور تمرين امروز آبي پوشان انجام دوهاي استقامتي و عبور از موانع زيرنظر مربي بدنساز بود و سپس در 3 گروه تمرين آقاوسط را انجام دادند. بخش بعدي تمرين آبي‌پوشان بازي تحت فشار در قسمت‌هاي مختلف زمين و سپس فوتبال در يک نيمه بود.

* اواسط تمرين عده‌اي از تماشاگران شروع به تشويق قلعه‌نويي کردند و او نيز به ابراز احساسات آنها پاسخ داد.

* جدايي رحمتي از استقلال باعث شده بود که همه تماشاگران و بازيکنان استقلال در خصوص دروازه‌بان استقلال صحبت کنند و اينکه چه کسي قرار است دروازه‌بان جديد استقلال شود.

* تمرينات استقلال فردا (پنج‌شنبه) نيز پيگيري خواهد شد

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ماجدی : رحمتی خودش باید جواب هواداران استقلال را بدهد نه ما !

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    بازیکنی که آزاد است، اختیارش دست خودش است. من مهدی رحمتی را دوست دارم با این حال احساس می‌کنم که رحمتی در انتخابش عجله کرد. انشاءالله او در تیمش موفق باشد اما هواداران استقلال بدانند که استقلال همیشه هست.

میرشاد ماجدی درباره آخرین وضعیت استقلال عنوان کرد: خوشبختانه روزی دو بار تمریناتمان را پیگیری می‌کنیم. یک سری از بازیکنان از جمع ما جدا شده‌اند و یک سری هم آمده‌اند. امسال با توجه به این که تیم‌ها نمی‌توانند بیشتر از 18 بازیکن بزرگسال جذب کنند، کار برای همه سخت شده است و امیدوارم در نهایت ما باشیم که موفق می‌شویم.

او درباره جدایی رحمتی از استقلال و پیوستنش به پیکان گفت: بازیکنی که آزاد است، اختیارش دست خودش است. من مهدی رحمتی را دوست دارم با این حال احساس می‌کنم که رحمتی در انتخابش عجله کرد. انشاءالله او در تیمش موفق باشد اما هواداران استقلال بدانند که استقلال همیشه هست.

سرپرست استقلال اضافه کرد: ما نباید پاسخگوی پرسش‌های هواداران باشیم، به نظرم خود رحمتی باید جوابگو باشد. او بر اساس تفکراتش از تیم جدا شده ولی همانطور که گفتم این استقلال هست که می‌ماند و هر کس که در این تیم کار می‌کند یا بازیکن آن محسوب می‌شود باید به جایگاهش افتخار کند.

18. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    وحید طالب لو پس از جدایی رحمتی : اولویتم بارگشت به استقلال است
    طالب‌لو از اظهار نظر در مورد خبر جدایی رحمتی از استقلال و پیوستن این دروازه‌بان به تیم پیکان امتناع ورزید.

دروازه‌بان پیشین تیم فوتبال استقلال با اعلام اینکه اولویتش بازگشت به استقلال است، گفت: هر وقت مسئولان استقلال اعلام کنند به من نیاز دارند، با همه وجود به تیم خودم باز می‌گردم

وحید طالب‌لو در خصوص مسائلی که در مورد جانشینی وی به جای مهدی رحمتی، در تیم استقلال مطرح شده، گفت: تا این لحظه مسئولان باشگاه استقلال برای برگشتم به این تیم با من صحبتی نکرده اند.

وی همچنین تاکید کرد: استقلال خانه من هست و هر وقت مسئولان باشگاه اعلام کنند به من نیاز دارند، با همه وجود در اختیار تیم استقلال قرار می‌گیرم.

دروازه‌بان پیشین تیم فوتبال استقلال در همین خصوص افزود: در حال حاضر پیشنهادات دیگری نیز دارم اما اگر استقلالی‌‎ها پیشنهاد خود را بصورت رسمی ارائه دهند، اولویتم بازگشت به استقلال است.

طالب‌لو از اظهار نظر در مورد خبر جدایی رحمتی از استقلال و پیوستن این دروازه‌بان به تیم پیکان امتناع ورزید.

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 39 از 150 نخستنخست ... 2937383940414989139 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 24 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 24 مهمان ها)