صفحه 3 از 150 نخستنخست 123451353103 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 21 به 30 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    معاون پزشکی باشگاه استقلال تاکید کرد که مهدی رحمتی نیازی به عمل جراحی ندارد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال دکتر امین نوروزی در گفت*وگو با تسنیم درباره شایعه عمل جراحی سید مهدی رحمتی عنوان کرد: این موضوع صحت ندارد و رحمتی عمل جراحی نکرده و با پایان لیگ در حال استراحت بعد از فشار بازی*ها است.

وی درباره اینکه با توجه به عدم دعوت رحمتی به تیم ملی آیا امکان دارد او زانویش را به تیغ جراحان بسپارد اظهار داشت: رحمتی مشکلی ندارد که بخواهد عمل جراحی انجام دهد.

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    خادم: در اینکه کمپ برای استقلال است هیچ شکی نیست
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

در این که کمپ برای استقلال است هیچ شکی نیست درمورد اینکه چه سازوکاری بشود انجام داد صحبت می*کنیم ما نمی*خواهیم خودزنی کنیم و منطقی نیست

به*گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، امیررضا خادم، طی گفتگویی با نشریه خبر ورزشی درخصوص اینکه نهایتا چه زمانی اعضای هیات*مدیره باشگاه استقلال مشخص می*شوند گفت: همان*طور که گفته بودم به دنبال این هستیم که هرچه زودتر این کار را انجام دهیم و اعضای هیات*مدیره استقلال را معرفی کنیم این موضوع تنها نظر شخصی من نیست و در واقع تصمیم*گیرنده من یک نفر نیستم به همین جهت هرگاه که این اتفاق نظر صورت گرفت اسامی اعضای هیات*مدیره را اعلام می*کنیم، از داخل خود هیات*مدیره استقلال هم پیشنهاداتی داده*اند که مشغول بررسی آن هستیم به عنوان حامی مالی پیشنهادات مالی را بررسی می*کنیم و شاید این پیشنهادات به حضور متفاوت اعضا منجر شود.

وی ادامه داد: بحث استقلال تازه یک هفته است آغاز شده و سعی می*کنیم هرچه سریع*تر و تا پایان هفته همه چیز را مشخص کنیم البته گزینه*های بسیاری در این بین مطرح هستند که همگی*شان جزو مدیران خوب هستند اما چون هنوز چیزی قطعی نشده نمی*توانیم حرفی بزنیم.
    خادم همچنین در خصوص تعیین نهایی مدیرعامل باشگاه استقلال نیز تصریح کرد: همانند پرسپولیس می*خواهیم هیات*مدیره تصمیم بگیرد و درمورد مدیرعامل وزارت*ورزش نیز پس از بررسی افراد مختلف و جمع*بندی نهایی تصمیم*گیری خواهد کرد.
    البته این را بگویم که بازهم تاکید می*کنم فتح*الله*زاده برای استقلال زحمت کشیده، تلاش کرده و به هیچ*وجه چنین چیزی حقیقت ندارد که من بخواهم او نباشد. بلکه به عنوان یک مسئول باید گزینه*ای را انتخاب کنم که بهتر از فتح*الله*زاده باشد و اگر بهتر از او نباشد خودش باید بماند من دنبال مسائل شخصی نبودم که بخواهم غرض*ورزی کنم.
    آقای فتح*الله*زاده از خیلی از مدیران قبلی بهتر بود انتقاد همیشه سرجایش است اما نباید زحمات افراد را هم نادیده گرفت.
    خادم در پایان درمورد بحثی که پیرامون کمپ باشگاه استقلال مطرح است یادآور شد: در این که کمپ برای استقلال است هیچ شکی نیست درمورد اینکه چه سازوکاری بشود انجام داد صحبت می*کنیم ما نمی*خواهیم خودزنی کنیم و منطقی نیست که بخواهیم به عنوان وزارت*ورزش برای زیرسوال بردن یک نفر موقعیت مطلوبی را از باشگاه بگیریم. کمپ برای استقلال است و باید برای استقلال بماند.
    بنده به عنوان مسئول به سیستم حقوق زیرمجموعه*ام اعلام کردم تلاش کنند تا سند کمپ زده شود و هیات*مدیره و مدیرعامل بعدی استقلال حتی اگر خود فتح*الله*زاده بود باید موضوع کمپ را پیگیری کند.

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    تيموريان: مي*توانيم از گروه*مان صعود کنيم

هافبک تيم ملي ايران گفت: در جام جهاني احتمال صعودمان به دور دوم وجود دارد.

آندرانيک تيموريان در حاشيه تمرين امروز تيم ملي در مورد اردوي آفريقاي جنوبي گفت: اردويي که در آفريقاي جنوبي داشتيم محک نسبتا خوبي براي ما بود ولي در اين اردو ترکيب*مان کامل نبود زيرا تعدادي از بازيکنان تيم ملي درگير بازي*هاي باشگاهي بودند. انشاءالله لژيونرها به تيم ما اضافه مي*شوند و با نيروي مضاعف کار را ادامه مي*دهيم.

به نقل از تسنيم، تيموريان در مورد وضعيت مصدوميت دستش نيز گفت: پس از بازي با کره و همچنين بازي برابر الشباب دچار مصدوميت شدم اما حالا وضعيتم خوب است و بايد کمي مراقبت کنم.

بازيکن تيم ملي در مورد اينکه احتمال نرسيدن برخي از لژيونرها مانند نکونام به اردوي اتريش گفت: من هم در حد و حديث و از روزنامه*ها اين موضوع را مطلع شدم اميدوارم هرچه صلاح است همان اتفاق بيفتد و بازيکناني که با باشگاه*شان قرارداد دارند بايد با صلاحديد آنها در اردو حضور پيدا کنند.

وي با تاکيد بر حمايتش از دريافتي فوتباليست*ها گفت: در تمام دنيا فوتباليست*ها پولي که مي*گيرند از بازيکنان ايراني بيشتر است. به هر حال يک بازيکن در سطح اول فوتبال مملکتش بازي مي*کند و ملي*پوش است و حق هم دارد ميلياردي بگيرد مگر چند نفر اينگونه است. ضمن اينکه اين پول*ها چيزي نيست که ما به زور گرفته باشيم. ما حق*مان را مي*گيريم و در قبالش ماليات*مان هم را به دولت محترم تقديم مي*کنيم.

او همچنين گفت براي فصل آينده هنوز تصميمي نگرفته است.

تيموريان اظهار داشت: ما فرصت زيادي را از دست داده*ايم و اميدوارم از اين 30 روزي که تا پايان جام جهاني باقي مانده است بتوانيم استفاده کنيم.

هافبک تيم ملي در کيفيت لباس*هاي تمرين عنوان کرد: هفته گذشته در مورد اين موضوع صحبت کردم و نمي*خواهم دوباره به آن بپردازم. انشاءالله اين موضوع حل شود و اين تي*شرت*ها در شأن تيم ملي نيست و بايد لباس*هاي با کيفيت*تري داده شود.

وي در پاسخ به سوال خبرنگار راديو آلمان که از او در مورد صعود تيم ملي پرسيد گفت: همه تلاش*مان را مي*کنيم که بتوانيم به مرحله بعد صعود کنيم. فکر مي*کنم که مي*توانيم اين کار*ها را انجام دهيم. کار مشکلي است اما غير ممکن نيست. بازي مقابل نيجريه مهمترين بازي ما خواهد بود و اگر بتوانيم در اين ديدار نتيجه بگيريم مي*توانيم موفق شويم.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    پيروزي پيشکسوتان استقلال مقابل تيم هنرمندان

تيم پيشکسوتان استقلال توانست در يک ديدار خيريه با تيم هنرمندان با نتيجه 5-4 به پيروزي برسد.

در تيم پيشکسوتان استقلال بازيکناني چون سيروس دين محمدي، علي لطيفي، عليرضا اکبرپور، ستار همداني، شاهرخ بياني، جواد زرينچه، بيژن طاهري، افشين حاجي پور، احمد مومن زاده، رضا رجبي حضور داشتند. همچنين در تيم هنرمندان هم افرادي چون محسن تنابنده، محمدرضا مهدوي، محمدرضا عيوضي، مهدي صالح پور به مربيگري حسين ياريار حضور داشتند.

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    تکلیف استقلال چه می*شود آقای خادم؟

در حالی که وضعیت هیات مدیره پرسپولیس مشخص شده و مدیران این تیم تلاش می کنند قبل از جام جهانی با ملی پوشان*شان توافق کنند، وزارت ورزش هنوز وضعیت استقلال را مشخص نکرده و هر روز یک اسم به عنوان مدیرعامل این تیم سر زبان*ها می*افتد.

از قریب، آجورلو، شفیع زاده و پرهام گرفته تا فتح*الله*زاده و افشارزاده، اسم*هایی است که برای مدیرعاملی استقلال مطرح شده است.بازیکنان استقلال هم منتظر هستند تا فردی روی کار بیاید تا تکلیف*شان مشخص شود. خادم باید زودتر تکلیف تیم پرطرفدار پایتخت را مشخص کند تا آنها هم مربی مدنظرشان را بیاورند و آن مربی هم بازیکنان دلخواهش را جذب کند. البته قلعه*نویی تقریبا از ماندنش در استقلال مطمئن است و از طریق اطرافیانش با بازیکنان مدنظرش مذاکره هم کرده است.
    در این بین هواداران استقلال نگران بازیکنان تاثیرگذار و ملی*پوش*شان از جمله آندرانیک تیموریان هستند.هرچند تیموریان در آخرین اظهارنظرش خیال هواداران استقلال را راحت کرده و عنوان کرد اگر در ایران بماند فقط برای استقلال توپ می*زند اما هوادار نگران است و در این خصوص حق هم دارد.
    حالا باید صبر کرد و دید خادم چه وقت تکلیف استقلال را مشخص می*کند. اعضای هیات مدیره پرسپولیس که پس از گذشت چند روز هیچ کاری از پیش نبردند، باید دید وضعیت استقلال چه زمانی مشخص می شود و پس از مشخص شدن وضعیت هیات مدیره چه اتفاقاتی در این تیم می*افتد.

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    انتخاب 4 تن از اعضاي هيات مديره استقلال

4 تن از اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال مشخص شدند.

پس از معرفي هيات مديره پرسپوليس، وزارت ورزش کار بررسي و تعيين اعضاي هيات مديره استقلال را شروع کرد و پس از برگزاري جلسات متعدد با افراد و گروه*هاي مختلف، انتخاب اعضاي هيات مديره آبي*پوشان پايتخت به مرحله نهايي رسيده است.

به گزارش ايسنا، از جمع پيشکسوتان باشگاه استقلال، حضور منصور پورحيدري قطعي شده است و از بين اصغر حاجيلو و مسعود معيني، يکي به عضويت هيات مديره درخواهد آمد.

بهرام افشارزاده، دبيرکل پيشين کميته ملي المپيک و مشاور کنوني وزير در امور بين*الملل که سابقه و تجربه زيادي در ورزش دارد، يکي ديگر از اعضاي هيات مديره استقلال است.

وزارت ورزش قصد دارد طبق الگويي که در پرسپوليس اجرا کرد، يکي از شهرداران مناطق تهران را به عضويت هيات مديره استقلال در آورد. با توجه واقع شدن ورزشگاه مرغوبکار در منطقه 19 تهران، به نظر مي*رسد شهردار منطقه 19 به عضويت هيات مديره در آيد. رضا نثاري، شهردار منطقه 19 است.

افجم نيز يکي ديگر از اعضاي هيات مديره استقلال است. او يکي از سرمايه*گذاران در باشگاه استقلال خواهد بود.

هيات مديره استقلال از 9 نفر تشکيل خواهد شد و پنج عضو ديگر پس از قطعي شدن حامي مالي استقلال انتخاب خواهند شد.

به احتمال فراوان، تا اواسط هفته آينده ترکيب هيات مديره باشگاه استقلال معرفي خواهد شد.

بهرام افشارزاده گزينه اصلي مديرعاملي استقلال است اما او هنوز اين سمت را نپذيرفته است و مذاکرات وزارت ورزش با افشارزاده همچنان ادامه دارد.

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    استقلال به دنبال خرید 4 سپاهانی برای فصل آینده

با اینکه اعلام می*شد، امیر قلعه نویی برای جذب بازیکنان اقدامی نکرده است، اما خبر حضور سپاهانی*ها در تیم استقلال صحیح است و 4 زردپوش در لیست سرمربی تیم حضور دارند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران،و به نقل از یک مقام آگاه، با اینکه اعلام می*شد نام چند بازیکن سپاهان در فهرست تیم پرسپولیس قرار دارد و این نفرات را علی دایی برای حضور در پرسپولیس می*خواهد، اما این نفرات جز بازیکنان مورد نظر قلعه نویی هستند وعلی دایی بازیکنی از تیم سپاهان را نمی*خواهد.

گفتنی است، نام احسان حاج صفی، هادی عقیلی، امیر ابراهیمی و شجاع خلیل زاده در فهرست سرمربی تیم استقلال قرار دارد و حتی سرمربی تیم استقلال صحبت*هایی نیز در این خصوص با بازیکنان مورد نظر خود انجام دادند که قابل توجه است.

شایان ذکر است، بحث جدی بودن مذاکرات با هادی عقیلی و حتی امیر ابراهیمی عنوان شده و این در حالی است که خلیل زاده و حاج صفی نیز در فهرست قلعه نویی قرار دارند زیرا سرمربی استقلال قصد دارد مشکلات تیم را برای فصل آینده حل و فصل کند.

18. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    این با کیفیت تره

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 3 از 150 نخستنخست 123451353103 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)