صفحه 4 از 150 نخستنخست ... 234561454104 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 31 به 40 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    استقبال معيني از حضور در هيات مديره استقلال

پيشکسوت تيم فوتبال استقلال گفت: من فقط نقطه نظراتم را به وزارت ورزش گفتم ولي خوشحال مي*شوم در هيات مديره استقلال باشم.

مسعود معيني در مورد اينکه گفته مي شود شايد يکي از اعضاي جديد هيات مديره استقلال باشد اظهار داشت: تا حالا مسئولان وزارت ورزش در اين خصوص با من صحبتي نکرده اند اما از من در مورد هيات مديهر نظر خواسته اند و من نقطه نظراتم را به آنها داده ام.

به گزارش فارس، وي در خصوص اينکه چه نقطه نظري داشته و آيا موافق حضور اعضاي فوتبالي در هيات مديره است يا خير عنوان کرد: اعضاي هيات مديره بايد همه جانبه باشد. در پرسپوليس هم همين اتفاق رخ داد. پيشکسوتان مي توانند از لحاظ فني برنامه ريزي هاي خود را در اختيار ساير اعضا قرار دهند. همان طور که يک تيم نياز به دروازه بان، مهاجم و هافبک و مدافع دارد در هيات مديره هم همين ترکيب را مي خواهيم.

معيني ادامه داد: در دو باشگاه پرسپوليس و استقلال بايد يک فرد متفکر باشد که بتواند ليدر باشد. همان کاري که من در تيم ملي نوجوانان در سالي که قهرمان آسيا شديم انجام دادم و قبل از مسابقات قهرماني آسيا به روسيه رفتيم و توانستم کاري هاي تيم ملي را انجام دهد.

رئيس سابق کميته جوانان فدراسيون فوتبال تاکيد کرد: ما در يک باشگاه دو تيم کاري داريم که عده اي کار ساختاري بايد انجام دهند و عده اي عملياتي. سرمربي تيم هم بايد افکار خود را به هيات مديره القا کند. بين اين دو تيم هم نبايد تداخل کاري پيش بيايد. متاسفانه به تازگي در ورزش ما هر کسي به خود اجازه مي دهد در هر موردي صحبت کند. يا رسانه ها منتظر اين هستند که مثلا علي دايي و استيلي در مورد هم چه نظري مي دهند. اين نوع نگرش آزاردهنده است. دايي و يا سرمربي استقلال بايد کاملا مستقل باشند و با مديرعامل محرمانه صحبت کنند.

معيني خاطرنشان کرد: در هر حال من خوشحال مي شوم که در هيات مديره استقلال باشم چون در اين تيم سالها بازي کردم و قهرمان آسيا شدم. اميدوارم وزارت ورزش از نقطه نظرات من استفاده کند.

2. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

کتاب گلبرگ مغرور درباره زندگی مرحوم ناصر حجازی، اسطوره تیم ملی ایران و باشگاه استقلال با استقبال
    چشمگیرعلاقه مندان در نمایشگاه کتاب رو به رو شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر ، مسعود جعفریه مدیر انتشارات درباره کتاب گلبرگ مغرور گفت: امسال فقط با کتاب ناصر حجازی در نمایشگاه کتاب حاضر شدیم چون می خواستیم بیشتر دیده شدن این کتاب از سوی علاقه مندان بود.

وی ادامه داد: زنده یاد حجازی همیشه در قلب ملت ایران جای دارد و جالب است بدانید حدود 80 درصد از مخاطبان غرفه ما ، کتاب گلبرگ مغرور را خریداری می کنند.

جعفریه درباره شمار نسخه های چاپ شده از این کتاب در چاپ اول گفت: یک هزار و 600 نسخه به چاپ رسیده که 700 نسخه را به نمایشگاه آورده ایم و تاکنون بیش از 500 جلد در نمایشگاه به فروش رفته که این آمار بسیار قابل توجه است.

وی درباره انگیزه انتشاراتی خود از چاپ زندگینامه ناصر حجازی تصریح کرد: چند سالی است که به دنبال چاپ زندگینامه ورزشکاران هستم که پس از گفت و گو با خانواده حجازی موفق به چاپ کتاب گلبرگ مغرور شدم.

جعفریه در پاسخ به این سوال که آیا به دنبال چاپ زندگینامه سایر ورزشکاران نیز است؟ گفت: دوست دارم کتاب بعدی ما در باره زندگی علی پروین باشد که در همین رابطه رایزنی های خود را آغاز کردیم.

مدیرانتشارات در مورد دلیل نامگذاری این کتاب گفت: مرحوم حجازی علاقه زیادی به شعر گلبرگ مغرور داشت و به همین دلیل ما نیز نام این کتاب را گلبرگ مغرور نامیدیم. این کتاب شامل 10 بخش از تولد تا مرگ ناصر حجازی است که به کمک سعید رمضانی داماد ناصرحجازی، آتیلا حجازی و همسر دروازه بان اسبق تیم ملی به نگارش درآمده است.

وی با بیان این که این کتاب در نمایشگاه با 20 درصد تخفیف به فروش می رسد ، گفت: قیمت اصلی این کتاب 460 صفحه ای 25 هزار تومان است که در نمایشگاه آن را به بهای 20 هزار تومان به فروش می رسانیم. در این کتاب با دوستان و همبازی های حجازی گفت و گوهای جالبی انجام شده که به شدت مورد توجه خوانندگان این کتاب قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: جالب است بدانید حجازی همچنان در قلب هواداران خود زنده است و افراد بسیاری با حضور در مقابل غرفه ما با دیدن چهره ناصر حجازی بر روی کتاب اشک می ریزند.

ناصر حجازی دروازه بان اول تیم ملی فوتبال ایران در دهه ۱۳۵۰ در سال 1328 چشم به جهان گشود ، او ۲ قهرمانی در جام ملت های آسیا، ۱ قهرمانی در بازی های آسیایی و شرکت در المپیک و جام جهانی فوتبال را در کارنامه دارد. او همچنین به همراه تیم تاج قهرمانی در جام تخت جمشید و جام باشگاه های آسیا را تجربه کرده است.

فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال حجازی را دومین دروازه بان برتر قرن بیستم قاره آسیا پس از محمد الدعایه عربستانی معرفی کرده است.

حجازی در دوران مربی گری هم تیم استقلال تهران را به نایب قهرمانی جام باشگاه های آسیا و قهرمانی لیگ آزادگان رساند.

وی در روز ۲ خرداد ۱۳۹۰ پس از تحمل مدت ها رنج ناشی از بیماری سرطان ریه در بیمارستان کسری تهران درگذشت و در تاریخ ۴ خرداد ۱۳۹۰ خورشیدی در «قطعه نام آوران» بهشت زهرا به خاک سپرده شد.

4. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

6. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    مشکلي در تعيين هيئت مديره استقلال نيست

وزير ورزش و جوانان گفت که مشکلي براي انتخاب اعضاي هيئت مديره باشگاه استقلال وجود ندارد.

به نقل از پايگاه خبري وزارت ورزش و جوانان، محمود گودرزي در پاسخ به سوالي در مورد اعلام نشدن اسامي هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: در اين مورد مشکلي نداريم و تنها دليل تاخير همان دقتي است که بايد در انتخاب حامي مالي و همينطور هيئت مديره قوي و کارآمد داشته باشيم.

وي افزود: استقلال و پرسپوليس دو سرمايه ملي و فرهنگي ورزش کشور هستند و وزارت ورزش و جوانان با نهايت دقت و حساسيت هيئت مديره را انتخاب مي*کند و بر نحوه کار حاميان مالي نيز نظارت جدي دارد. به زودي وضعيت استقلال هم مانند پرسپوليس مشخص مي*شود. خيال هواداران راحت باشد و قول مي*دهم استقلال و پرسپوليس روزهاي موفق*تري پيش*رو داشته باشند.

گودرزي با اشاره به اهميت اين دو باشگاه براي دولت تدبير و اميد گفت: اصلاح نابساماني*هاي گذشته بخصوص در موارد مالي کاري ويژه و با ريسک بالا بود که به لطف خدا و بدون واهمه از تهديد برخي افراد ذينفع شروع کرديم و خوشبختانه مردم، نمايندگان مجلس و بسياري از دلسوزان نظام و کشور از اين روند خشنود هستند و مطمئن باشيد هدف وزارت ورزش و جوانان و مجموعه دولت اعتلاي فوتبال و قرار گرفتن آن در مسير صحيح است.

وزير ورزش و جوانان عنوان کرد: من اين نويد را مي*دهم با روندي که آغاز شده نه تنها فوتبال حرفه*اي ضربه نخواهد خورد بلکه همه چيز در يک فضاي شفاف و اصولي پيش خواهد رفت و سرمايه هاي ملي به جاي اينکه نصيب گروه و يا افراد خاصي شود با حساب و کتاب هزينه خواهد شد که نتيجه آن بهبود اوضاع فوتبال و البته رضايت مردم و هواداران اين رشته خواهد بود.

گودرزي درباره تيم ملي و حمايت وزارت ورزش و جوانان از اين تيم گفت: با توجه به تاکيدات دکتر روحاني رئيس جمهور محترم، تيم ملي فوتبال ايران در اين زمان براي ورزش ما اولويتي غيرقابل انکار است و به رغم برخي محدوديت*هاي مالي، همه گونه حمايتي از تيم ملي در دستور کار وزارت است و اميدوارم در جام جهاني برزيل بازيکنان و کادر فني تيم ملي، شايستگي هاي فوتبال ايران را همراه با فرهنگ و منش پهلواني ايرانيان به نمايش بگدارند.

وزير ورزش و جوانان در بخش ديگري از صحبت*هاي خود به تدوين قانون ورزش پرداخت و گفت: در حال حاضر تدوين لايحه پيشنهادي قانون وزارت ورزش و جوانان مراحل نهايي را طي مي*کند تا بتوانيم آن را در هيئت دولت مطرح و به مجلس ارائه دهيم و اين قانون بتواند به نيازها وانتظارات جامعه ورزش و امور جوانان پاسخ دهد.

8. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    مديرعامل استقلال بدون استعفا رفت!

مديرعامل باشگاه استقلال بدون نوشتن استعفا نامه اعلام کرد براي فصل آينده قصد استراحت دارد.

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت باشگاه استقلال، محمد سررشته*داري مشاور رسانه*اي باشگاه استقلال درمورد مسائل اخير هيات*مديره و شايعات به وجود آمده در اين*باره اظهار داشت: طي روزهاي گذشته دو گروه از اسپانسرهاي مدنظر وزارت محترم ورزش با آقاي فتح*الله*زاده جلساتي داشتند که برخي از اين جلسات بيش از سه ساعت به طول انجاميد و اين اعضاي محترم از آقاي فتح*الله*زاده درخواست داشتند که به جمع آنها بپيوندد و به عنوان مديرعامل کار خود را در استقلال ادامه دهد که فتح*الله*زاده علي*رغم اصرار اين عزيزان ضمن تشکر از آنها و حسن*ظني که داشتند و همچنين وزارت* محترم ورزش اعلام داشت: براي سال آينده نياز به استراحت و تمرکز دارد و نمي*تواند در جمع آن عزيزان به استقلال خدمت کند.

سررشته*داري ادامه داد:فتح*الله*زاده اعلام کرد تاکنون هم اگر استعفا نداده و در باشگاه استقلال توفيق خدمت دارد دليلش اين است که نمي*خواهد تحت هيچ شرايطي به استقلال حاشيه*اي وارد شود و وزارت ورزش و جوانان در کمال آرامش گزينه*هاي واجد شرايط را انتخاب کند و تا روز آخر همه چيز در اين باشگاه سرجاي خودش باقي بماند.

در پايان ضمن آرزوي توفيق براي مسئولان و مجموعه باشگاه استقلال، فتح*الله*زاده اعلام کرد که استقلال را دوست دارد و در آينده هر کمکي بتواند براي اين مجموعه انجام خواهد داد.

10. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

12. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    خداحافظي فتح*الله*زاده با کارمندان باشگاه

مديرعامل باشگاه استقلال با حضور در دفتر اين باشگاه با کارمندان خود خداحافظي کرد.

علي فتح*الله زاده دقايقي قبل با حضور در محل باشگاه استقلال در خيابان سعادت آباد با کارمندان اين باشگاه خداحافظي کرد.

به گزارش فارس، وي که ظاهرا طي چند روز گذشته جلساتي را با اسپانسرهاي استقلال داشته و در نهايت تصميم به جدايي از جمع آبي پوشان گرفته امروز در باشگاه حاضر شد و با کارمندان اين باشگاه خداحافظي کرد.

مديرعامل استقلال پس از حضور در محل باشگاه ضمن تشکر از کارمندان زير دست خود براي آنها آرزوي موفقيت کرد.

بهرام افشارزاده يکي از جدي ترين گزينه*هاي مديرعاملي استقلال محسوب مي*شود و شايبد در اين چند روز سکان مديريت استقلال را در دست بگيرد.

14. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    خيلي بد است که تکليف استقلال مشخص نيست

مربي پيشين تيم فوتبال استقلال گفت: خيلي بد است که تکليف استقلال هنوز مشخص نيست.

بهتاش فريبا در حاشيه دومين همايش همبستگي حمايت از تيم ملي فوتبال، در مورد اينکه آيا خوب است که امير قلعه نويي در استقلال بماند يا خير اظهار داشت: پيش از اين گفته بودم که اگر قلعه*نويي مي*خواهد به موفقيت*هاي گذشته برسد، بايد به سال 82 که براي چند سال استقلال را تحويل گرفت برگردد. آن زمان قلعه*نويي از نيروهاي جوان استفاده مي*کرد اما اکنون اين مسئله در استقلال کمتر ديده مي*شود.

به نقل از تسنيم، وي در مورد برگزاري اين مراسم گفت: فکر کنم براي بار سوم و چهارم است که چنين مراسمي برگزار مي*کنند. به نظرم خيلي خوب است که بازيکنان تيم ملي بدانند مردم و رسانه*ها به دنبال حمايت از تيم ملي هستند. اميدوارم شرايط به گونه*اي پيش برود تا تيم ملي ايران بتواند به مرحله بعدي رقابت*هاي جام جهاني صعود کند و اين موضوع دور از دسترس نيست.

مربي پيشين تيم استقلال درباره اينکه برخي مي*گويند رسانه*ها از تيم ملي حمايت نمي*کنند، عنوان کرد: زماني که فوتبال بازي مي*کردم روزنامه نمي*خواندم و اکنون هم نمي*دانم رسانه*هاي نوشتاري از تيم ملي حمايت مي*کنند يا خير اما رسانه*ها با اجراي برنامه*هاي ورزشي دنبال حمايت از تيم ملي هستند.

فريبا در مورد مشخص نشدن وضعيت هيئت مديره و مدير عامل باشگاه استقلال گفت: خيلي بد است که تکليف استقلال مشخص نيست. در صورتي* که هيئت مديره، مدير عامل و سرمربي پرسپوليس مشخص شده و آنها در حال يارگيري هستند.

16. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

18. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    پرهام از اسپانسري باشگاه استقلال انصراف داد

عضو پيشين هيئت مديره استقلال با اعلام انصرافش از اسپانسري اين باشگاه گفت: نمي*شود که ما سرمايه*گذار باشيم ولي انتخاب هيئت مديره بر عهده وزارت ورزش و جوانان باشد.

مهدي پرهام درباره آخرين مذاکرات با وزارت ورزش و جوانان براي اسپانسري باشگاه استقلال در فصل آينده اظهار داشت: شب گذشته با امير رضا خادم جلسه*اي برگزار کردم. خادم اعلام کرد ما در استقلال سرمايه*گذاري کنيم اما تنها از راه لباس و برند استقلال درآمدزايي داشته باشيم.

به نقل از تسنيم، وي ادامه داد: تنها يک سال استقلال را در اختيار داريم و نمي*توانيم از برند آن درآمدزايي داشته باشيم. از طرفي وزارت ورزش خواستار حضور 9 نفر در هيئت مديره استقلال است که از اين 9 نفر، 7 نفر آن برعهده خودشان باشد. من هم به خادم گفتم که بايد 5 نفر از اعضاي هيئت مديره بر عهده من باشد.

عضو پيشين هيئت مديره استقلال عنوان کرد: خادم در پايان جلسه اعلام کرد که شرايط وزارت ورزش براي واگذاري استقلال به اين شکل است و من نيز با توجه به شرايط از اسپانسري استقلال انصراف دادم.

پرهام در پايان گفت: نمي*شود که ما سرمايه*گذار باشيم ولي انتخاب هيئت مديره برعهده وزارت ورزش باشد. دو نفر ديگر به نام*هاي شفيع*زاده و سيروس محجوب هم قصد سرمايه*گذاري در استقلال را داشتند اما با شرايط وزارت ورزش منصرف شدند. وزارت ورزش پس از انصرافم از اسپانسري پيشنهاد عضويت در هيئت مديره استقلال را داد که آن را نپذيرفتم.

20. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 4 از 150 نخستنخست ... 234561454104 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)