تیم را از اول اوردن... کاش نتیجه بگیره ... این دیگه چه طرز باشگاه داری است فقط تو ایرن پیدا میش
تیم را از اول اوردن... کاش نتیجه بگیره ... این دیگه چه طرز باشگاه داری است فقط تو ایرن پیدا میش
افشارزاده : نظری درباره جدایی رحمتی ندارم/ خودداری از صحبت درباره جذب طالبلو
بهرام افشارزاده در خصوص جدایی سیدمهدی رحمتی از این تیم و پیوستن به باشگاه پیکان تهران، عنوان کرد: در این باره چیزی نشنیدهام. رحمتی بازیکن آزاد بود و هر تصمیمی که گرفته، برای ما قابل احترام است.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وی در پاسخ به این پرسش که آیا رحمتی درباره جدایی از استقلال به شما چیزی گفته؟، بیان کرد: رحمتی موبایل خود را خاموش کرده و تلفنهای خود را پاسخ نمیدهد. بهرحال ما با او مشکلی نداشتیم و به تصمیمی که گرفت است احترام خواهیم گذاشت.
مدیرعامل باشگاه استقلال درباره اینکه رحمتی گفته بود که افشارزاده با بازیکنان تماس نگرفته است، تاکید کرد: قرار نیست من با بازیکنان تماس بگیرم. در اتاق من باز است و اگر کسی مشکلی دارد میتواند آن را حل کند. البته آقای نظری جویباری با بازیکنان در ارتباط بوده و مشکلات را حل میکند.
افشارزاده در پاسخ به این سوال که آیا شما برای بازگشت طالبلو به استقلال با این بازیکن مذاکرهای کردهاید، گفت: من با هیچ بازیکنی تماس نگرفتهام و در این باره آقای نظری جویباری مسئول است. چون درباره جذب دیگر بازیکنان اظهار نظری نداشتهام پس بهتر است درباره این بازیکن هم حرفی نزنم
رکورد عجیب استقلال/ ریزش چهار کاپیتان در طول هفت ماه
استقلالیها که معمولا در مواجهه با هواداران تیم رقیب به تعدد کاپیتانهای اسمیشان افتخار میکردند، حالا رکوردی عجیب را را از خودشان به جا گذاشتهاند. در طول هفت ماه گذشته، چهار بازیکن با پتانسیل بستن بازوبند کاپیتانی این تیم از جمع آبیپوشان جدا شدهاند. فرهاد مجیدی، جواد نکونام، پژمان منتظری و حالا هم مهدی رحمتی این جمع چهار نفره را تشکیل میدهند.
قرارداد رحمتی با پیکان: 2 میلیارد برای یک فصل!
مهدی رحمتی در انتقالی غیرمنتظره به پیکان پیوست. رحمتی بعد از اینکه دید استقلالی ها دنبال جذب محسن فروزان و سوشا مکانی بودند با چند تیم لیگ برتری مذاکره کرد و سرانجام با مسئولان پیکان به توافق رسید . با اینکه ثنایی، مدیرعامل پیکان مدعی شده که قرارداد رحمتی میلیاردی نیست اما در مورد توافق رحمتی با پیکان گفته می شود او برای یک فصل بازی در این تیم مبلغ 2 میلیارد دریافت خواهد کرد. این مبلغ، قرارداد پایه رحمتی با پیکان است. مسئولان پیکان برای او بندهایی هم در نظر گرفته اند که به مبلغ قرارداد دروازه بان سابق استقلال می افزاید.این بندها شامل کلین شیت،گرفتن پنالتی و برخی مسائل دیگر می شود.
گزینه های استقلال برای دروازه : حقیقی، رودباریان، طالبلو، احمدی و گردان
از حسن رودباریان،رحمان احمدی و شهاب گردان هم به عنوان دیگر گزینه های امیر برای حضور در جارچوب دروازه استقلال نام برده می شود.
فوتبال ایران- سرانجام سیدمهدی رحمتی با باشگاه پیکان تهران قرارداد امضا کرد و به کش و قوس ها و شائبه های متعدد در مورد ماندن یا جدایی اش از استقلال خاتمه داد.
به گزارش سایت فوتبال ایران، باشگاه آبی تهران از چند هفته پیش تحرکاتی را برای خرید یک دروازه بان لیگ برتری آغاز کرده بود و قابل حدس بود که رحمتی در این تیم ماندگار نخواهد شد.
امیر قلعه نویی از همان روزهای ابتدایی فصل نقل و انتقالات، باب مذاکره با چند سنگربان دیگر را باز کرد تا نشان دهد دیگر علاقه چندانی به بقای سید در تیمش ندارد. آبی ها در این مدت ابتدا مذاکرات ناموفقی با محسن فروزان داشتند و سپس سوشا مکانی را به پرسپولیسی ها باختند تا دو گزینه اول دروازه بانی شان در لیگ پیش رو را از دست داده باشند. حالا و با اعلام خبر قطعی جدایی دروازه بان سابق تیم ملی از استقلال، طبیعتا تلاش این باشگاه برای خرید یک دروازه بان سرعت بیشتری خواهد گرفت.
آن ها یکی از بهترین فصل های نقل و انتقالات همه این سال ها را سپری می کنند و خرید یک دروازه بان خوب نیز می تواند بخشی از این دوره زمانی موفق در تیم قلعه نویی و افشارزاده باشد.
در شرایط فعلی، از علیرضا حقیقی به عنوان جدی ترین گزینه جانشینی رحمتی نام برده می شود. دروازه بان اول این روزهای ایران که معمولا با لقب«پسر پرسپولیس» شناخته می شود، از مدتی پیش مورد توجه سرمربی آبی ها قرار گرفته است.
او فصل گذشته بازگشت ناموفقی به فوتبال ایران داشت و در نیم فصل از پرسپولیس جدا شد تا فوتبال اش را در رقابت های دسته دوم لیگ پرتغال ادامه دهد.
حقیقی فعلا از تیم ایرانی دیگری پیشنهاد دریافت نکرده و به نظر می رسد در صورت تمایل به بازگشت به ایران، استقلال تنها مقصد جدی او تلقی شود. البته اگر نسوان فرنگی در بین راه برزیل-ایران او را به سرقت نبرند!
وحید طالب لو نیز، یکی دیگر از شانس های انتخاب به عنوان جانشین رحمتی در استقلال به شمار می رود. او که به نوعی کشف قلعه نویی در استقلال بود، سه سال قبل پس از 8 سال بازی در این تیم راهی بوشهر شد و پس از شکستن دستش در پیراهن این تیم، دیگر نتوانست به شرایط ارمانی برگردد و در سطح اول فوتبال ایران بازی کند.
انتخاب وحید با توجه به آمار فصل های اخیر او و مصدومیت بسیار طولانی اش، می تواند ریسک بزرگی برای استقلالی ها محسوب شود.از حسن رودباریان،رحمان احمدی و شهاب گردان هم به عنوان دیگر گزینه های امیر برای حضور در جارچوب دروازه استقلال نام برده می شود.
بیکزاده جایگزین حاجصفی شد و با ترکیب اصلی تنیس فوتبال بازی کرد
تمرین امروز (چهارشنبه) تیم ملی فوتبال کشورمان در شرایطی پیگیری شد که بازیکنان ترکیب اصلی تیم ملی کشورمان به جز احسان حاج صفی که مقابل نیجریه بازی کرده بودند به تمرین تنیس فوتبال پرداختند. سایر بازیکنان به سالن بدنسازی رفته و تمرینات بدنی انجام دادند.
*در تمرین تنیس فوتبال تیم ملی کشورمان هاشم بیکزاده جایگزین حاج صفی شده بود. به نظرمیرسد تیمی که تنیس فوتبال بازی میکرد، مقابل نیجریه به میدان برود.
*در تمرین امروز تیم ملی فوتبال ایران، علیرضا حقیقی به صورت جداگانه از سایر دروازبانان تمرین کرد. شواهد حاکی از آن است که او سنگربان ایران در بازی مقابل آرژانتین خواهد بود.
گزارش تمرين استقلال
جدايي مهدي رحمتي از استقلال همچنان سوژه تمرين آبيپوشان است.
تمرين نوبت صبح استقلال ساعت 11 امروز (پنجشنبه) در سالن وزنه مجموعه انقلاب انجام شد.
به نقل از تسنيم، ميلاد فخرالديني تنها غايب آبيپوشان بود که با اجازه کادر فني در تمرين شرکت نکرد.
* جدايي مهدي رحمتي از استقلال و پيوستنش به پيکان همچنان سوژه اصلي بين بازيکنان استقلال بود. برخي از آنها اعتقاد داشتند که رحمتي اشتباه کرد که از استقلال جدا شد.
* مهدي پاشازاده يکي از دستياران قلعهنويي هنوز در تمرينات حاضر نشده و پيگير انجام کارهاي شخصي خود در تبريز است.
* شکست 2 بر صفر اسپانيا مقابل شيلي در جام جهاني 2014 و حذف اين تيم سوژه ديگر تمرين آبيپوشان بود و بازيکناني که موفق به تماشاي اين ديدار نشده بودند با شنيدن حذف اسپانيا تعجب کردند.
* بازيکنان ابتدا در زمين چمن مصنوعي مجموعه انقلاب دقايقي دويدند و سپس کار با وزنه را انجام دادند.
* بازيکنان استقلال در طول تمرين مدام از يکديگر ميپرسيدند که چه کسي قرار است دروازهبان استقلال شود و جاي رحمتي را بگيرد.
* مگويان بازيکن جديد و ارمنستاني استقلال همراه ادموند اختر به محل تمرين آمد.
* تمرين نوبت بعدازظهر امروز آبيپوشان تعطيل است و بازيکنان به استراحت ميپردازند.
طالب لو: رحمتی هم می ماند، شاید استقلالی می شدم
او می افزاید: «حالا باید ببینیم که با توجه به اتفاقات بهوجودآمده در روزهای آینده چه اتفاقی رخ میدهد. خودم دوست دارم که به استقلال برگردم و دوباره به تیمملی برسم اما باید دید که چه میشود.»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وحید طالبلو که شاید بعد از جدایی رحمتی به دلیل محبوبیتش میان هواداران استقلال بهترین گزینه باشد، در رابطه با مذاکره با استقلال و احتمال پیوستنش به این تیم میگوید: «شنیدم که رحمتی از استقلال جدا شده اما از قبل هم گفته بودم که حضور آدمهای خاص در یک تیم باعث نمیشود که من تغییری در تصمیمم بدهم. البته هنوز هیچ صحبت رسمی با من از سوی باشگاه استقلال نشده و من هم مثل بقیه فقط از طریق رسانهها و نزدیکان باشگاه شنیدهام که استقلالیها مرا میخواهند.»
او می افزاید: «حالا باید ببینیم که با توجه به اتفاقات بهوجودآمده در روزهای آینده چه اتفاقی رخ میدهد. خودم دوست دارم که به استقلال برگردم و دوباره به تیمملی برسم اما باید دید که چه میشود.»
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)