جریان این "با اختلاف " چیه .. مد شده ؟
افشارزاده: کار رحمتي قشنگ نبود
مديرعامل باشگاه استقلال گفت: کار رحمتي قشنگ نبود، من وقتي کيروش او را به تيم ملي دعوت نکرد به اين موضوع اعتراض کردم.
بهرام افشارزاده درباره شرايط اين باشگاه اظهار داشت: سعي کرديم در باشگاه استقلال بازيکنان سالاري را حاکم نکنيم. افرادي که مسئول هستند اين اختيار را به آنها دادهايم که کارها را انجام دهند. نظري جويباري هر فردي که مورد استفاده است را مورد پيگيري قرار ميدهد. ما افراد خوبي را جذب کردهايم و در حال حاضر هم در اين باشگاه آرامش حاکم است.
به گزارش فارس، وي در پاسخ به اين سؤال که آيا بازيکن جديدي جذب کردهايد يا خير، تاکيد کرد: به جز افرادي که قبلا مذاکره کردهايم صحبت جديدي نداشتيم. فردا و پسفردا با گلر خارجي صحبت ميکنيم تا به ايران بيايد. ما يک گزينه از غنا و يک گزينه از بوسني مدنظر داريم که با آنها در چند روز آينده مذاکره خواهيم کرد. قراردادها براي هر دو بازيکن فرستاده شده و در چند روز آينده وضعيت آنها مشخص خواهد شد.
مديرعامل استقلال در پاسخ به سؤالي در مورد جاسم کرار گفت: او مشکلاتي دارد که قرار است آن را حل کنيم. با او صحبت کرديم.
افشارزاده درباره رحمتي هم گفت: من که نبايد با او تماس بگيرم. من با کدام بازيکن تماس گرفتم که رحمتي دومي باشد. او اگر دوست داشت بماند خودش يا مديربرنامه هايش به باشگاه مي آمدند. نظري جويباري قرار بود با او صحبت کند. باشگاه سرمربي و مدير دارد. رحمتي کار قشنگي انجام نداد من حتي موقعي که کيروش او را به تيم ملي دعوت نکرد به اين موضوع اعتراض کردم.
وي در پاسخ به سؤال ديگري مبني بر اينکه اسپانسر باشگاه قسط دوم را واريز کرده است، گفت: دو ميلياردي که قول داده بودند چهارشنبه واريز شد. قسط بعدي به مبلغ يک ميليارد تومان 20 تير قرار است واريز شود. آنها 3 ميليارد هم در قسط اول به ما پرداخت کرده بودند.
افشارزاده در پاسخ به سؤال ديگر مبني بر اينکه طبق ابلاغيه سازمان ليگ بايد تمرينات در ماه رمضان زير نور برگزار شود اما کمپ استقلال و زمين شماره 2 آزادي اين امکانات را ندارد، خاطرنشان کرد: بالاخره يک جايي تمرينات را برگزار ميکنيم.
افشارزاده همچنين درباره نتايج تيم ملي فوتبال عنوان کرد: تيم ملي خوب بود در سه بازي سه شيوه متفاوت داشت. در بازي آخر احساس کردم آنها خسته هستند. بنابراين بازي با آرژانتين را در مقابل بوسني انجام ندادند.
کيروش تجربه 32 سالهاش را در اختيار ما گذاشت
هافبک تيم ملي کشورمان با تمجيد از سرمربي پرتغالي ايران گفت: کيروش هر چيزي را که در طول 32 سال کار حرفهاياش آموخته بود را به ما انتقال داد.
آندرانيک تيموريان که در تمامي بازيهاي اين تيم در مرحله گروهي جام جهاني 2014 حضور داشت، گفت: قهرماني در جام ملتهاي آسيا 2015 کار دشواري است ولي بر اين باوريم که ميتوانيم در استراليا جام را بالاي سر ببريم. در جام ملتها فشاري روي ما نخواهد بود و ميتوانيم بازي به بازي پيش برويم. تمامي تيمها به دنبال ايجاد تغييراتي در ترکيب تيمشان خواهند بود، پس در مقابله با يگديگر بايد ببينيم که چه اتفاقي خواهد افتاد.
به گزارش تسنيم، هافبک پيشين تيمهاي فولام و بولتون در خصوص احتمال جدايي سرمربي پرتغالي تيم ملي اظهار داشت: اگر کيروش از تيم ملي جدا شود فکر ميکنم همه از اين موضوع ناراحت ميشوند چون او سزاوار ماندن در اين تيم است. کارلوس در سه سالي که هدايت تيم ملي را بر عهده داشت سخت کوشيد و هر چيزي که در طول 32 سال کار حرفهاياش آموخته بود را به ما انتقال داد. نميدانم بازيکنان فعلي هم در تيم ملي خواهند ماند يا خير. به هر حال هدف بزرگي در جام ملتهاي آسيا خواهيم داشت و شايد بتوانيم در استراليا به قهرماني برسيم.
تيموريان که اعتقاد دارد تيم ملي ايران شايسته قرار گرفتن در قعر جدول گروه F نبوده است، گفت: صادقانه بگويم هر کسي که سه بازي ايران در جام جهاني را ديده باشد خواهد گفت که تيم ملي سزاوار حضور در دور دوم مسابقات جام جهاني بود. موقعيتها را مقابل نيجريه از دست داديم و داور در ديدار برابر آرژانتين آن پنالتي را در نيمه نخست نگرفت و در همان بازي مسي در دقيقه 92 دروازه ما را باز کرد. عملکرد خيلي خوبي داشتيم ولي از موقعيتهاي اندکمان استقاده نکرديم و در نهايت به نتيجه لازم نرسيديم.
هافبک جنگنده تيم ملي کشورمان که با سايت کنفدراسيون فوتبال آسيا صحبت ميکرد، گفت: بوسني هم يکي از بهترين تيمهاي جهان است و بازيکنان خوبي هم در اختيار دارد. با وجود اينکه از دو بازي قبلي خودمان خسته بوديم ولي تمام توان خود را با جان و دل مقابل بوسني به معرض نمايش گذاشتيم هرچند موقعيتهاي کمي روي دروازه آنها خلق کرديم و نتوانستيم به اندازه کافي گلزني کنيم.
کيروش: اميدوارم صربها هيچگاه موفق نباشند
سرمربي تيم ملي فوتبال کشورمان گفت: اميدوارم صربستانيها هيچگاه در جام جهاني موفق نباشند.
کارلوس کيروش در پاسخ به اين سؤال که به نظر شما کدام تيم در جام جهاني 2014 قهرمان خواهد شد، اظهار داشت: اين سؤال بسيار سختي است و با توجه به مسابقات نميتوان پيشبيني کرد که کدام تيم قهرمان ميشود.
سرمربي تيم ملي عنوان کرد: اميدوارم هر تيمي شايستهتر است و بازي بهتري ارائه ميکند قهرمان شود اما در عين حال اميدوارم با توجه به کاري که داور صربستاني در ديدار ايران و آرژانتين انجام داد و يک پنالتي مسلم را براي ما نگرفت، صربها هيچ وقت نه قهرمان شوند و نه در جام جهاني موفقيتي کسب کنند.
حضور دروازهبانبرزيلي در استقلالتقريباً قطعيشد
معاون باشگاه استقلال گفت: صحبتهاي ما براي حضور يک دروازهبان برزيلي در استقلال تقريباً نهايي شده اما هنوز قراردادي امضاء نکردهايم.
علي نظري جويباري در خصوص مذاکره باشگاه استقلال با يک دروازهبان برزيلي براي حضور در اين تيم گفت: ما صحبتهايمان را با يک دروازهبان برزيلي انجام دادهايم و تقريباً همه مسائل نهايي شده اما هنوز قراردادي امضاء نکرديم. ما همه حرفهايمان را با او زديم و طي چند روز آينده همه چيز مشخص خواهد شد. البته بايد بگويم که اين دروازهبان سابقه ملي ندارد اما گلر خوبي است.
به گزارش فارس، وي در مورد شايعه استقلاليشدن محسن فروزان هم ادامه داد: من پيش از اين و در گفتوگو با خبرنگار فارس اعلام کردم که او جزو گزينههاي ما نيست و اگر او را ميخواستيم قطعاً به باشگاه تراکتورسازي نامه ميزديم. ما در حال حاضر دو دروازهبان زير 23 سال داريم و اين دروازهبان برزيلي هم که به ما اضافه شود، خيالمان از بابت دروازه راحت خواهد شد.
معاون باشگاه استقلال در امور نقل و انتقالات درباره مذاکره با مليپوشان اين تيم که همراه با تيم ملي در جام جهاني بودند، افزود: از فردا منتظر اين عزيزان هستيم تا با آنها درباره حضور در استقلال صحبت کنيم، اينکه گفته ميشود با آنها توافق کرديم به هيچ عنوان صحت ندارد زيرا با آنها اصلاً صحبتي نکرديم. البته پيش از جام جهاني صحبتهايي انجام شد اما بنا را بر اين گذاشتيم تا بعد از بازگشت از برزيل صحبت هاي نهايي انجام شود.
نظري جويباري در مورد شايعه شرط گذاشتن چهار بازيکن مليپوش استقلال مبني بر اينکه اگر نکونام به اين تيم بپيوندد آنها هم با اين تيم قرارداد امضاء ميکنند، گفت: نکونام نام بزرگي دارد و نيازي به شرط گذاشتن براي حضور او در استقلال نيست. در مورد شرط گذاشتن هم بايد بگويم که ما پيش از اين، موضوع شرط و شروط را در باشگاه استقلال نشان داديم و ثابت کرديم که نام استقلال از هر نام ديگري بزرگتر است و کسي نميتواند براي استقلال شرط بگذارد.
وي درباره اينکه گفته ميشود خسرو حيدري از تيمي آلماني پيشنهاد دارد ادامه داد: در اين باره چيزي نميدانم اما اگر هم پيشنهادي باشد براي استقلال افتخار است که بازيکنش در تيمي معتبر بازي کند.
نظري جويباري در پايان در خصوص وضعيت آندرانيک تيموريان هم تصريح کرد: وضعيت او هم مثل ساير بازيکنان است و اگر پيشنهاد خارجي نداشت، دوست داريم در کنار هم به استقلال خدمت کنيم اما اگر او هم پيشنهاد خارجي داشت، خوشحال ميشويم که به عنوان نماينده استقلال در خارج از ايران بازي کند.
در حال حاضر 70 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 70 مهمان ها)