صفحه 50 از 150 نخستنخست ... 40484950515260100 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 491 به 500 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    شهباززاده: خوشحالم به استقلال پيوستم

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: قراردادم با استقلال سه ساله است و خوشحالم اين اتفاق افتاده است.

سجاد شهباززاده پس از ثبت قراردادش در هيأت فوتبال استان تهران گفت: قراردادم با استقلال سه ساله است و خوشحالم که اين اتفاق افتاد. البته يک ماه است حضورم در استقلال نهايي شده و تازه قراردادم را ثبت کردم. خدا را شکر تا آلان وضعيت خوب بوده و اميدوارم در ادامه نيز همين شرايط تداوم پيدا کند.

به نقل از فارس، وي در مورد مبلغ قراردادش گفت: اگر باشگاه صلاح بداند خودش اين مسئله را اعلام مي‌کند.

شهباززاده در پاسخ به اين سؤال که چرا مبلغ قراردادها اعلام نمي‌شود خاطرنشان کرد: در مورد اين مسئله اطلاع کافي ندارم و نمي‌دانم آيا در دنيا مبالغ قرارداد بازيکنان اعلام مي‌شود يا نه،‌به هر حال اگر قرار است مبالغ قرارداد اعلام شود باشگاه و فدراسيون مي‌دانند چطور عمل کنند.

2. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    آرزوي هر بازيکني است که به استقلال بيايد

بازيکن تيم فوتبال استقلال گفت: آرزوي هر بازيکني است که به استقلال بپيوندد.

فرزين گروسيان پس از ثبت قراردادش در هيأت فوتبال در خصوص پيوستن به استقلال اظهار داشت: خيلي خوشحال هستم که چنين اتفاقي افتاد قرارداد من سه ساله است.

وي در مورد اينکه متولد چه سالي است، گفت: متولد 71 هستم و تمام تلاشم را مي‌کنم تا در استقلال مثبت ظاهر شوم.

اين دروازه‌بان در خصوص مبلغ قراردادش تصريح کرد: من بازيکن زير 23 سال هستم و قراردادم زير صد ميليون است.

وي در مورد اينکه چرا قراردادها شفاف اعلام نمي‌شود گفت: من در اين باره نظري ندارم.

به گزارش فارس، محمدرضا خرسندنيا پس از ثبت قراردادش تصريح کرد: خيلي خوشحال اين اتفاق افتاد و هر بازيکن آرزويش اين است که به استقلال بيايد.

وي در مورد اينکه قراردادش چند ساله است و از چه تيمي آمده، گفت: قرارداد من سه ساله است و از تيم فوتبال پديده آمده‌ام و اميدوارم بتوانم در استقلال موفق باشم.

اين بازيکن در مورد اينکه مبلغ قراردادش چقدر است، تصريح کرد: چيز زيادي نيست و مبلغ قراردادم خوب است. باشگاه بايد در مورد قراردادم صحبت کند و فدراسيون قانوني گذاشته که باشگاه‌ها قرارداد را اعلام کنند.

4. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    قاضي: سال گذشته يک فصل‌ خوب بود

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: من فصل گذشته سال بسيار خوبي را سپري کردم و دوست داشتم در استقلال بمانم.

محمد قاضي پس از ثبت قراردادش در هيأت فوتبال استان تهران اظهار داشت: من سال گذشته فصل بسيار خوبي را سپري کردم و يکي از سال‌هاي خوب فوتبالي‌ام بود و دوست داشتم در اين تيم بمانم و اميرقلعه‌نويي) به من لطف کرد و قراردادم با باشگاه استقلال تمديد شد.

وي با اشاره به اينکه قراردادش دو ساله تمديد شده در خصوص مبلغ قراردادش تصريح کرد: قرارداد خوبي است، خود مسئولان مي‌گويند که قراردادتان را اعلام نکنيد بعد خودشان مي‌گويند. قانوناً نبايد در اين باره صحبت کنيم.

مهاجم آبي‌پوشان در مورد اينکه چرا بازيکنان شفاف قراردادشان را نمي‌گويند تأکيد کرد: اين مسأله براي ما مهم نيست اما مسأله‌اي است که در خود قرارداد ذکر شده است. در قرارداد بندي دارد که مي‌گويد بازيکن و باشگاه نبايد مبلغ را اعلام کنند اما نمي‌دانم چرا اعلام مي‌شود. به هر حال اين قراردادي است بين بازيکن و باشگاه. مثل اين مي ماند من از افراد بپرسم چقدر حقوق مي‌گيرند، شايد بعضي‌ها خيلي بيشتر از ما حقوق بگيرند اما دوست ندارند در اين باره صحبت کنند.

6. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    حاشيه‌هاي ثبت قرارداد بازيکنان استقلال

تعدادي از بازيکنان استقلال با حضور در هيأت فوتبال قراردادشان را با اين تيم به امضا رساندند.

تعدادي از بازيکنان استقلال براي ثبت قرارداد با اين تيم امروز به هيات فوتبال استان تهران آمدند و قرارداد رسمي‌شان را امضا کردند.

به گزارش فارس، مهدي کريميان غايب بازيکنان ثبت‌کننده امروز در هيات فوتبال بود. به گفته ميرشاد ماجدي، سرپرست تيم فوتبال استقلال اين بازيکن به دليل کارهاي شخصي فردا قراردادش را با استقلال ثبت مي‌کند.

*اولين بازيکن تيم فوتبال استقلال آرش برهاني بود که قراردادش را ثبت کرد. اين بازيکن در زمان ثبت قرارداد استامپ آبي خواست تا قراردادش را ثبت کند.

*ميلاد فخرالديني بازيکن جديد تيم فوتبال استقلال با دست مخالفش قراردادش را با استقلال امضا کرد!

*پژمان نوري پس از عقد قرارداد با استقلال حاضر به گفت‌وگو با خبرنگاران نشد.

*مگويان بازيکن ارمنستاني استقلال هم امروز قراردادش را با آبي‌پوشان پايتخت به امضا رساند.

*بازيکنان استقلال پس از ثبت قرارداد با اين تيم در گفت‌وگو با رسانه‌ها حاضر به افشاي مبلغ قراردادشان نشدند.

*ميرشاد ماجدي سرپرست تيم فوتبال استقلال در زمان ثبت قرارداد بازيکنان اين تيم در هيات فوتبال حضور داشت.

*حنيف عمران‌زاده در زمان حضور در هيات فوتبال با کارمندان اين مجموعه به شوخي پرداخت.

*آخرين بازيکن استقلال محمد قاضي بود که امروز در هيات فوتبال حاضر شد و قراردادش را با آبي‌پوشان به ثبت رساند.

8. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    فروزان:استقلال تيم روياي کودکي‌ام بود

دروازه‌بان جديد تيم فوتبال استقلال گفت: به تيمي آمدم که روياي کودکي‌ام بود.

محسن فروزان پس از پيوستن به تيم فوتبال استقلال در خصوص تصميم جديدش گفت: استقلال تيم روياي کودکي من بود و خوشحال هستم که به تيمي آمدم که از بچگي آن را دوست داشتم. الآن هم خيلي خوشحالم که به اين تيم آمده‌ام و اميدوارم سال بسيار پرباري را دراين تيم داشته باشم.

وي در خصوص اينکه براي پيوستن به استقلال با چه کساني مشورت کرد، گفت: من دوستان زيادي دارم که با آنها مشورت مي‌کنم ولي يادتان باشد که من قبلاً شاگرد امير قلعه‌نويي و کريم بوستاني بودم و خيلي خوشحالم که زير نظر دو نفري کار مي‌کنم که شديداً به من اعتقاد دارند.

دروازه‌بان فصل گذشته تراکتورسازي در پاسخ به اين سؤال که چه زماني در تمرينات تيمش حاضر مي‌شود گفت: از امروز در تمرينات استقلال شرکت خواهم کرد.

فروزان در پايان با اعلام اين موضوع که به هيچ عنوان در مورد جدايي‌اش از تراکتورسازي و مسائل ديگر صحبت نمي‌کند گفت: فقط اين را بگويم که اميدوارم امسال جزو بهترين بازيکنان استقلال باشم.

10. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    محسن فروزان به استقلال پيوست

محسن فروزان با عقد قراردادي 3 ساله به استقلال پيوست.

محسن فروزان با عقد قراردادي 3 ساله به باشگاه استقلال پيوست. اين دروازه بان پيش از اين به تراکتورسازي تبريز رفته بود اما با فسخ قراردادش با اين باشگاه راهي استقلال شد تا جانشين سيدمهدي رحمتي در اين تيم شود.

12. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    با عقد قراردادی سه ساله محسن فروزان استقلالی شد
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

این دروازه بان پیش از این به تراکتورسازی تبریز رفته بود اما با فسخ قراردادش با این باشگاه راهی استقلال شد تا جانشین مهدی رحمتی در این تیم شود.

محسن فروزان با عقد قراردادی ۳ ساله به استقلال پیوست. محسن فروزان با عقد قراردادی 3 ساله به باشگاه استقلال پیوست. این دروازه بان پیش از این به تراکتورسازی تبریز رفته بود اما با فسخ قراردادش با این باشگاه راهی استقلال شد تا جانشین مهدی رحمتی در این تیم شود.

14. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    آخرین وضعیت مذاکرات استقلال با حیدری ، تیموریان ، بیگ زاده ، صادقی ، غلام نژاد و نکونام

ملی‌پوشان استقلال از امروز مذاکراتشان را با باشگاه استقلال به صورت جدی آغاز کردند. در این میان خسرو حیدری خواهان فرصتی یک هفته‌ای شده است.
    مذاکرات باشگاه استقلال با ملی‌پوشانش از امروز (یکشنبه) آغاز شد.

خسرو حیدری، آندرانیک تیموریان و هاشم بیگ‌زاده مذاکرات اولیه خود را با باشگاه استقلال انجام دادند که در این میان حیدری خواهان فرصتی چند روزه شده تا استراحت کرده و سپس پیشنهاد را بررسی کند.

امیرحسین صادقی، دیگر ملی‌پوش استقلال امروز عصر اولین مرحله از مذاکراتش را با باشگاه استقلال انجام می‌دهد.

از باشگاه استقلال خبر می‌رسد که مهرداد اولادی امروز با حضور در باشگاه استقلال و گفت‌وگویی چند دقیقه‌ای با امیر قلعه‌نویی رضایتنامه‌اش را از استقلال گرفته و فصل بعد در این تیم نخواهد بود. ضمن این که مجید غلام‌نژاد نیز دیگر بازیکن استقلال است که فصل آینده در این تیم نخواهد بود و مسئولان استقلال به او اعلام کرده‌اند که برای دریافت رضایتنامه‌اش به باشگاه مراجعه کند.

همچنین دروازه‌بان برزیلی مدنظر استقلال طی روزهای آینده به تهران خواهد آمد و آخرین مذاکراتش را با این تیم انجام می‌دهد.

در حالی که برخی گمانه‌زنی‌ها خبر از حضور دوباره جواد نکونام در استقلال را می‌دهند، باشگاه استقلال هیچ پیشنهادی به این بازیکن نداده و مذاکره‌ای با این بازیکن تاکنون انجام نشده است.

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    چه می کنه این والیبال .... و این قصه ادامه دارد.......

18. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    تصويب 2 ميليارد تومان براي ملي‌پوشان استقلال

مسئولان باشگاه استقلال در تلاش هستند هر چه زودتر قرارداد بازيکنان ملي‌پوش خود را تمديد و تيم‌شان را براي فصل آينده تکميل کنند.

باشگاه استقلال در تلاش است قرارداد 4 ملي پوش خود به نام‌هاي اميرحسين صادقي، هاشم بيک‌زاده، خسرو حيدري و آندرانيک تيموريان را تمديد کرده تا تيمش را براي فصل آينده کامل کند.

به گزارش تسنيم، با دستور بهرام افشارزاده مديرعامل باشگاه استقلال، مبلغ 2 ميليارد تومان براي پرداخت طلب ملي‌پوشان استقلال و همچين پرداخت درصدي از قرارداد فصل آينده به آنها در نظر گرفته شده است. اين 4 ملي‌پوش نزديک يک ميليارد تومان از فصل گذشته طلب دارند. تاکنون از 4 ملي‌پوش استقلال تنها هاشم بيک‌زاده به توافق اوليه با علي نظري جويباري مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال رسيده است.

به گزارش تسنيم اسامي بازيکنان بالاي 23 سال استقلال که تاکنون حضورشان براي فصل آينده قطعي شده، به شرح زير است:

محسن فروزان، حنيف عمران‌زاده، ميلاد فخرالديني، پژمان نوري، احمد جمشيديان، مهدي کريميان، اميد ابراهيمي، محمدرضا خرسندنيا، محمد قاضي، آرش برهاني، سجاد شهباززاده، و هراير مگويان.

صفحه 50 از 150 نخستنخست ... 40484950515260100 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)