صفحه 63 از 150 نخستنخست ... 1353616263646573113 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 621 به 630 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

نیمه فعال
    افشار زاده : توافق با تیموریان انجام شد او فردا قراردادش را با اسنقلال امضا می کند

بهرام افشارزاده و آندرانیک تیموریان جلسه‌ی امروزشان را مثبت ارزیابی کردند و ظاهراً هافبک ملی‌پوش فصل گذشته استقلال در این تیم ماندنی می‌شود.
    جلسه آندرانیک تیموریان با مسئولان باشگاه استقلال به پایان رسید. پس از این جلسه تیموریان گفت: جلسه‌ی خوبی بود و به نتایج خوبی رسیدیم اما بهتر است در این‌باره آقای افشارزاده صحبت کند.

بعد از صحبت‌های تیموریان، افشارزاده گفت: روند مذاکرمان خیلی خوب بود و ان‌شاء‌الله فردا جلسه‌ی دیگری با تیموریان خواهیم داشت و قرارداد را امضاء می‌کنیم. کار جذب این بازیکن عملاً نهایی شده است و اگر مشکلی پیش نیاید فردا قراردادش را امضاء خواهد کرد.

2. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    ماجدی: بازیکنان ما تعصب خاصی به رنگ ابی دارند

سرپرست استقلال ابراز امیدواری کرد آندو تیموریان در تیم استقلال به کار خود ادامه دهد .

میرشاد ماجدی در خصوص دیدار دوستانه شب گذشته استقلال مقابل یواس ام اظهار داشت: بازی خوبی مقابل نماینده الجزایر برگزار کردیم. این تیم قهرمان رقابت های باشگاه های الجزایر بوده است. ما چندین فرصت گلزنی در این دیدار داشتیم. در کل باید بگویم با این بازی که من از استقلال دیدم به آینده تیم برای رقابت های لیگ برتر خوشبین شدم.

وی درباره آسیب دیدگی حنیف عمران زاده ادامه داد: فکر نمی کنم مشکل خاصی در این باره وجود داشته باشد. حنیف دچار یک مصدومیت جزیی شد که با تشخیص کادر فنی تعویض شد تا میزان آسیب دیدگی وی تشدید نشود. قرار است امروز کادر پزشکی پس از معاینه عمران زاده در خصوص وی تصمیم گیری کند.

سرپرست باشگاه استقلال افزود: در حال رایزنی هستیم که یک دیدار دوستانه دیگر را نیز فردا برگزار کنیم. البته هنوز قطعی نشده است.

ماجدی درباره تمدید قرارداد ملی پوشان خاطرنشان کرد: خیلی خوشحال هستیم که بازیکنان ملی پوش استقلال با وجود داشتن پیشنهادات مالی خیلی خوب قرارداد خود را با این تیم تمدید کردند.

این نشان می دهد که آنها علاقه خاصی به پیراهن آبی دارند.

تنها دغدغه ما تمدید قرارداد آندرانیک تیموریان است که امیدواریم با تدابیری که مسئولان باشگاه استقلال انجام می دهند این بازیکن هم فصل آینده در خدمت استقلال باشد.

4. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    عمران‌زاده ۲ هفته دور از تمرین

مدافع تیم فوتبال استقلال به دلیل مصدومیت ۲ هفته نمی‌تواند در تمرینات تیمش شرکت کند.

حنیف عمران‌زاده در جریان بازی شب گذشته استقلال مقابل نماینده الجزایر دچار مصدومیت شد. به همین دلیل این بازیکن برای انجام MRI امشب راهی تهران می‌شود.

به دلیل مصدومیتی که عمران‌زاده دچارش شده وی ۲ هفته از تمرینات به دور است.

تیم استقلال روز جمعه به تهران بازمی‌گردد.

6. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    ماجدی : نظری جویباری یک تنه جور مجموعه استقلال را کشید

سرپرست تیم فوتبال استقلال آخرین وضعیت آبی‌پوشان در ترکیه را تشریح کرد.

میرشاد ماجدی در خصوص آخرین وضعیت این تیم اظهار داشت: قبل از آغاز صحبت‌هایم می‌خواهم از نظری جویباری تشکر ویژه‌ای داشته باشم زیرا در حالی که تیم ما در اردو حضور داشت او یک تنه جور همه را کشید و انصافا تیم خوبی را برای فصل جدید بست.

وی افزود: بعد از بازی که انجام دادیم برنامه هایمان را طبق برنامه جلو می بریم و با مسئولی که در اینجا با او در ارتباط هستیم صحبت‌هایی را برای بازی سوم انجام دادیم. اگر دیدار سوم ما هم هماهنگ شود آن را برگزار می‌کنیم و در غیر این صورت تمریناتمان را دنبال خواهیم کرد.

ماجدی در خصوص اینکه چرا ستار همدانی زودتر به تهران بازگشته است گفت: او به این دلیل که مادرش کسالت داشت از کادر فنی اجازه گرفت و به تهران بازگشت.

سرپرست تیم فوتبال استقلال در خصوص وضعیت عمران زاده گفت: طبق هماهنگ های انجام شده بین کادر فنی و پزشکی عمران زاده برای درمان پای خود به تهران باز خواهد گشت.

ماجدی با اشاره به برنامه امشب آبی‌پوشان گفت: قرار است برنامه شب احیا امشب در هتل محل اقامتمان با حضور یکی از مداحان اهل بیت انجام شودالبته این مساله با هماهنگی کنسولگری ایران در ترکیه صورت گرفته که جای تقدیر و تشکر دارد.

وی در پایان در خصوص زمان بازگشت آبی‌پوشان نیز تاکید کرد: کاروان ما جمعه شب ساعت 12 به وقت تهران از استانبول به ایران بازمی گردد.

8. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    مظلومی: نمادی برای استقلال ساختم که میلیارد‌ها می‌ارزد

پرویز مظلومی در گفت‌وگویی در خصوص حضور خود در باشگاه استقلال که صبح امروز انجام شده بود، گفت: برای مطالباتم به باشگاه مراجعه کردم و صحبت‌هایی با آقایان افشارزاده و صاحب‌پناه انجام دادیم و قول‌هایی داده شد که امیدوارم مطالباتم پرداخت شود.

وی با بیان اینکه مبلغ 300 میلون تومان از باشگاه استقلال طلبکار است، گفت: من قراردادم با استقلال 350 میلیون بود که جالب است 300 میلیون آن را نگرفتم و 42 میلیون به اداره مالیات پرداخت کردم. برای پولی که نگرفتم مالیاتش را هم داده‌ام و حالا چند وقت است که منتظر هستم تا طلبم پرداخت شود.

وی تاکید کرد: یک عدد 4 ماندگار برای استقلال گذاشته‌ام که میلیاردها می‌ارز اما متاسفانه هنوز طلبم را نداده‌اند. شما تصور کنید اگر آن نماد را برای استقلالی‌ها نمی‌ساختم چه رفتاری با من می‌شد.

سرمربی سابق استقلال در ادامه در خصوص صحبت‌هایی که این روزها پیرامون تمدید قرارداد کارلوس کی‌روش مطرح می‌شود، گفت: به شخصه دوست دارم کی‌روش در ایران بماند و در جام ملت‌ها حضور داشته باشد. اما او باید بداند برخی قوانین کشور ما را رعایت کند و چرا نباید یک مربی ایرانی در کنار او حضور داشته باشد.

مظلومی ادامه داد: من دوست دارم او در ایران بماند و در جام ملت‌های آسیا حضور داشته باشد چون عیار او آنجا مشخص می‌شود.

وی در پاسخ به ای سؤال که آیا این انتظار درست است که کی‌روش تیم ملی را در جام ملت‌ها قهرمان کند، گفت: وقتی با این مبالغ با او قرارداد می‌بندند باید هم چنین توقعی وجود داشته باشد. تیم ملی ما این پتانسیل را دارد که بعد از 40 سال قهرمان جام ملت‌های آسیا شود اما به شرطی که فدراسیون فوتبال همه کاره باشد نه اینکه کی‌روش تصمیم گیرنده نهایی لقب بگیرد.

وی در ادامه گفت‌وگو با فارس تاکید کرد: برای شما مثالی می‌زنم. آلمان در شرایطی قهرمان جام ملت‌ها شد که سرمربی این تیم فلیپ لام را در هافبک دفاعی بازی می‌داد. در آنجا کمیته فنی فدراسیون آلمان و پیشکسوتان این کشور اظهار نظرهایی کردند و خواستار حضور لام در جناح راست شدند که یوآخیم‌لو هم به تصمیم کمیته فنی احترام گذاشت و دیدید که در دو بازی بهترین بازیکن این کشور بود. بعضی مواقع باید مربیان از مواضع‌شان کوتاه بیایند و شاید حتی یک مربی خودش متوجه نشود که درست تشخیص می‌دهد یا غلط. کی‌روش با این پیشنهادی که دارد جزو 8 مربی برتر دنیا از لحاظ دستمزد محسوب می‌شود و او قول‌هایی داده بود که در فوتبال ما ساختارسازی کنند که تاکنون انجام نشده اما الان جوی به راه افتاده که مردم کی‌روش رامی‌خواهند و ما هم باید به فدراسیون آرامش دهیم که در کمال آرامش تصمیم بگیرد. اما فراموش نکنید که احترام فدراسیون فوتبال هم باید حفظ شود.

10. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه حرفه ای
    هميشه غايب من زخمامو مرهم ميذاره
    هميشه غايب من گريه هامو دوست نداره
    نكنه يه وقت نياد صداش به دادم نرسه
    آينه ها سياه بشه كور بشه چشم ستاره ...

12. 3 کاربر مقابل از alifarhad عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    برهانی : برای حنیف دعا کنید

مهاجم تیم فوتبال استقلال تهران در صفحه اجتماعی خود برای حنیف عمران زاده آرزوی سلامتی کرد

حنیف عمران زاده مدافع تیم فوتبال استقلال تهران در جریان اردوی آبی پوشان در ترکیه با مصدومیت شدید روبرو شد تا به تهران بازگردد.

آرش برهانی در صفحه اجتماعی خود نوشته است:

او مرا تنها گذاشت و برای طی کردن مراحل درمان پای مصدوم خود به تهران بازمی گردد.

حنیف برای درمان و بهبود، زودتر از تیم به ایران برمی گردد و برای او دعا می کنم که هرچه سریع تر بهبود یابد.

همه استقلالی ها برای حنیف باغیرت دعا کنند.

14. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    آغاز دور آخر مذاکرات تیموریان و استقلال : آیا قرارداد امضا می شود ؟

هافبک ملی‌پوش استقلال برای انجام آخرین مذاکرات راهی این باشگاه شد.

آندرانیک تیموریان هافبک ملی‌پوش استقلال که طی دو روز گذشته مذاکراتی را با مسئولان این باشگاه انجام داده بود صبح امروز دوباره به محل این باشگاه رفت.

قرار است امروز تکلیف تیموریان و استقلال مشخص شود.

16. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

18. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    داغ داغ ... :

آندرانیک تیموریان به مدت دو سال دیگر با استقلال تمدید کرد.
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال ، آندرانیک تیموریان بعد از جلسات متعدد با مسولان باشگاه استقلال به آبی پوشان پایتخت پیوست. این بازیکن با حضور در باشگاه استقلال سرانجام به توافق نهایی با مسئولان این تیم دست یافت تا یک سال دیگر در خدمت استقلال باشد.

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 63 از 150 نخستنخست ... 1353616263646573113 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 19 مهمان ها)