صفحه 68 از 150 نخستنخست ... 1858666768697078118 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 671 به 680 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

نیمه فعال
    شماره پیراهن بازیکنان جدید تیم استقلال مشخص شد

سرانجام شماره پیراهن بازیکنان جدید تیم استقلال مشخص شد و نکته قابل توجه اینکه سرمربی تیم شماره‌ها را تعیین کرده ونظر قطعی ارائه کرد
    سرمربی استقلال بنا بر صلاح تیم شماره پیراهن های نفرات را تعیین کرده است و حتی بازیکنان کوچکترین حقی در مورد نظر دهی نداشتند.

گفتنی است امید ابراهیمی شماره 6 جواد نکونام را برتن خواهدکرد وکرار که در زمان حضورش در استقلال شماره 13 را برتن می کرد اینبار نتوانست شماره سابق خود را بگیرد و شماره 3 را به وی دادند.

شایان ذکر است سجاد شهباززاده شماره 28 را در فصل جدید میپوشد و مگویان مدافع ارمنستانی تیم نیز شماره 15 را دریافت کرده است.شماره 23 به میلاد فخرالدینی رسید و مهدی کریمیان نیز شماره 31 که پیش از این از آن کرار بود را دریافت کرده است.

قرار است در جشن پیراهن استقلال شماره های اعضای تیم بطور رسمی به آنها ارائه شود.

2. کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    واکنش زیبای فرهاد مجیدی به خبر خداحافظی علی کریمی از دنیای فوتبال

علی کریمی امروز با انتشار نامه‌ای خبر خداحافظی خود را از عرصه فوتبال اعلام کرد. این موضوع با واکنش فرهاد مجیدی در یکی از صفحه‌های اجتماعی روبرو بود.
    مجیدی در این مطلب نوشت:«علی عزیز و کاپیتان محبوب پرسپولیس؛ بی‌شک خداحافظی تو برای همه فوتبال دوستان تلخ و خاطره‌انگیز است. فوتبال ایران ستاره‌ای چون تو را خیلی راحت از دست داد. مطمئنم و می‌دانم که خداحافظی‌ات از دنیای حرفه‌ای، سلام دوباره به دنیای فوتبال در حوزه دیگر است.

علی عزیز

جای امید است امروز دیگر اثری از متملقین و ناپاکان دیروز نیست و نسل مافیایی در فوتبال رو به انقراض است. پس آینده روشن است و متعلق به ستاره‌های پاک فوتبالی.رقابت در کنار رفاقت با تو برای من روزهای شیرینی را رقم زده است. خاطراتی که همیشه آنها را به یاد دارم.امیدوارم در کنار خانواده و بچه‌های دوست داشتنی‌ات موفق و تندرست باشی.بدرود رفیق دوست داشتنی!

فرهاد مجیدی

4. کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال

فعال
    يعقوب کريمي به استقلال پيوست

هافبک مهاجم سپاهان با قراردادي قرضي به تيم فوتبال استقلال پيوست.

يعقوب کريمي هافبک مهاجم سپاهان با عقد قراردادي يک ساله به تيم فوتبال استقلال پيوست.

به گزارش فارس، اين بازيکن صبح امروز پس از توافق با مسئولان استقلال به مدت يک سال راهي اين تيم شد.

اين آخرين خريد استقلال براي ليگ چهاردهم بود.

7. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    پیام خانواده ناصر حجازی به مناسبت خداحافظی علی کریمی
    خانواده ناصر حجازی به مناسبت خداحافظی علی کریمی از فوتبال پیامی صادر کردند.

در این پیام آمده است:

وقتی روزها و شبهایت با فوتبال پیوند خورد نامت در زمین فوتبال ریشه دواند تا به اعتبار رسید اما از آنچه که لایقش بودی برایت رنگی نداشت وقتی شنیدیم از فوتبال خداحافظی کردی تلاطم سرگیجه وجودمان را برگرفت.

رفتنت از فوتبال حیرتی را با حسرتی درهم آمیخت و چقدر آزار دهنده بود دیگر به تماشای چه باید نشست تو تهاجمی از غرور بودی همیشه عطری از گلهای رنگی از سر و رویت به مشام می رسید.

برای علی کریمی عزیز و دوست داشتنی روزهای پر فروغ را در زندگی آرزومندیم.

از طرف خانواده ناصر حجازی

9. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    نظری‌جویباری: آندو از فردا در تمرینات استقلال

معاون ورزشی باشگاه استقلال دلیل غیبت این بازیکن در تمرین روز گذشته تیمش را شرح داد.
    نظری جویباری در خصوص دلیل غیبت تیموریان در تمرین روز گذشته استقلال گفت: همزمان با تمرین روز گذشته تیموریان نزد من آمد و با هم صحبت کردیم.
    وی افزود: او در قراردادش ابهاماتی داشت که همه چیز را برای او توضیح دادم و خوشبختانه قضیه حل شد. تیموریان از فردا در تمرینات استقلال حاضر می‌شود
    ضمن آنکه وی امروز قرارداد خود را در هیات فوتبال ثبت خواهد کرد.
    نظری در خصوص اینکه آیا تیموریان موفق شد با توفیقی صحبت کند یا خیر گفت: آقای توفیقی در استقلال به ما کمک می‌کند و قضیه اصلا ربطی به این مسائل نداشت.او یکی از اعضای هیات مدیره است و به کسی بدهکار نیست.
    وی همچنین در خصوص حضورش در جلسه روز گذشته هایت مدیره استقلال هم گفت: دیروز نزدیک به 4 ساعت در جلسه هیات مدیره استقلال بودم و در خصوص نقل و انتقالات گزارشی را به اعضای هیات مدیره ارائه کردم.

11. کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال

افشارزاده: استقلال همیشه برای قهرمانی می جنگد

مدیرعامل استقلال با تشریح آخرین وضعیت تیمش و ارزیابی آبی‌ پوشان پایتخت، توضیحات کاملی را درباره اظهارات اخیر تیموریان ارائه داد و گفت تنها در صورتی یک بازیکن از تیمش جدا می شود که از تیمی اروپایی پیشنهاد داشته باشد وگرنه او اجازه نمی‌دهد تا بازیکنی به خاطر بازی در تیم های عربی از تیمش جدا شود
    بهرام افشارزاده در گفت وگویی درباره آخرین وضعیت استقلال و فصل نقل و انتقالات صحبت کرد.

* از وضعیت استقلال شروع کنیم. ظاهرا کار نقل و انتقالات تیم به پایان رسیده است.

- بله، همانطور که می‌ دانید زمانی که ما تیم را تحویل گرفتیم تنها سه بازیکن با ما قرارداد داشتنند که آنها هم مدنظر اقای قلعه نویی نبودند. ما باید 18 بازیکن بالای 23 سال جذب می کردیم و همین مسئله کار ما را سخت می کرد. ما با مشکل نقدینگی روبرو بودیم و بدهی های استقلال هم به این مشکلات اضافه شده بود. به هرحال هواداران استقلال هم توقع بسته شدن یک تیم خوب را داشتند تا ناکامی فصل گذشته جبران شود. من در همان ابتدای کارم در استقلال، آقای نظری جویباری را به همکاری دعوت کردم و ایشان به معاونت ورزشی و مسئول اصلی نقل و انتقالات تیم منصوب شد. ایشان از همان ابتدا اختیار تام در جذب بازیکنان داشت و امروز که در خدمت شما هستم می بینید که ما تیممان را بسته ایم و هر چهار ملی پوشمان را هم جذب کرده ایم.

* چقدر از عملکرد نظری جویباری رضایت دارید؟

- من بازخوردی که از دوستان، کارشناسان و هواداران استقلال می بینم، احساس می کنم که همگی از عملکرد باشگاه و ایشان راضی هستند و به شخصه نیز رضایت کاملی از عملکردشان دارم. هواداران استقلال بی شک زیبنده بهترین ها هستند و من با همه تجارب سال های حضورم در ورزش کشور سعی کردم هواداران را به آنچه که استحقاقش را دارند برسانم. من فکر می کنم این اتفاق الان افتاده است.

* از جذب 4 ملی پوش تان بگویید. شاید کمتر کسی فکر می کرد استقلال همه ملی پوشانش را حفظ کند.

- استقلال باشگاه بزرگی است و هرکس که به اینجا می آید باید به حضورش در این جمع افتخار کند. ملی پوشان هم از این قاعده مستثنی نیستند و آقای نظری واقعا در قبال آنها با تجربه عمل کرد. همانطور که گفتم ایشان به نحو احسن کارش را کرد و با در نظر گرفتن منافع استقلال و عدم تضییع حقوق بازیکنان با ملی پوشان قرارداد امضا کرد.

* خیلی‌ها استقلال را به شکستن سقف بودجه اش متهم می کنند. واکنش شما به این اظهارات چیست؟

- همه مرا می شناسند و هرجا که کار کرده ام سعی من بر این بوده که صادق باشم. باشگاه استقلال با توجه به سقف بودجه قرارداد بسته است. فوتبال ورزشی حرفه ای است و درحال حاضر ما توانایی داشتن اسپانسرهای خوب برای خودمان را داریم. جا دارد همین جا از اسپانسرهایی که در جذب بازیکنان به ما کمک کردند هم کمال تشکر را داشته باشم.

* ارزیابی تان از تیم امسال چیست؟

- همه می دانند که امسال تیم ما تغییرات زیادی داشته و این تغییرات زمان می خواهد. ما اردوی خوبی را در ترکیه داشتیم و برای هماهنگی نیاز به بازی تدارکاتی و تمرینات بیشتر داریم. استقلال همیشه برای قهرمانی می جنگد اما باید بگویم که امسال هواداران باید از ما حمایت کنند. تیم ما جوان تر شده ، میانگین سنی تیم 3/5 سال جوانتر شده است . مطمئنا با گذر زمان و درایت آقای قلعه نویی می توانیم با تیم آماده تر و کامل تر کار را دنبال کنیم.

* توقع چه عملکردی را از استقلال در این فصل دارید؟

- لیگ مثل یک مسابقه ماراتن است و با یک یا چند بازی قهرمانی در آن مشخص نمی شود. هواداران باید از تیم حمایت کنند و به طور کلی مجموعه استقلال به دنبال آشتی دادن هواداران با ورزشگاه هاست. استقلال دوست دارد دراین فصل بازی های هجومی و تماشاگر پسندی را ارئه دهد.

* نظرتان راجع به اظهارات اخیر تیموریان چیست؟

- من همه بازیکنان استقلال را مثل بچه‌های خودم دوست دارم. از آنها می خواهم که در اظهار نظرهایشان پخته‌تر عمل کنند. من در نقل و انتقالات به آقای نظری جویباری اختیار تام دادم و دیدید که ایشان 17 بازیکن دیگر بزرگسال را با آرامش و مدیریت جذب کرد. ما با تیموریان پیش از قراردادش دو جلسه داشتیم. بعد از صحبت‌هایی که داشتیم به این نتیجه رسیدیم که این بازیکن را حفظ کنیم و در جلسه روز چهارشنبه دو ساعت بایکدیگر صحبت کردیم و به توافقات خوبی هم دست پیدا کردیم اما با توجه به عدم حضور نظری جویباری، موضوع انعقاد قرارداد به پنجشنبه موکول شد. بنده به دلیل سفر از پیش تعیین شده روز پنجشنبه در تهران نبودم و با توجه به اختیار تامی که آقای نظری جویباری داشتند، ایشان قرارداد را امضا کردند.

* چقدر آقایان توفیقی و صاحب پناه در حضور تیموریان در استقلال موثر بودند؟ آندو اعلام کرده که فقط به خاطر آقای صاحب پناه به استقلال امده است.

- اجازه دهید ابتدا از زحمات کلیه اعضای هیات مدیره به خصوص آقای دکتر توفیقی تشکر کنم. ایشان در روزهای سخت همیشه کنار من هستند. با توجه به عدم حضور اینجانب در جلسه پنجشنبه آقای دکتر توفیقی به درخواست آقای نظری جویباری در جلسه حضور یافته و ایشان هیچ دخالتی در قرارداد تیموریان نداشته است. این مسئله شامل آقای صاحب پناه هم می‌شود. همگی دوستان جزیی از خانواده استقلال بزرگ هستند . مسئولیت مذاکرات و بستن قرارداد بر عهده آقای نظری جویباری بوده است. آقایان توفیقی و صاحب پناه هیچ قولی به تیموریان نداده اند و تمام قول و قرارها در قرارداد است. باشگاه و بازیکن باید به این توجه داشته باشند و خود را به رعایت آن ملزم بدانند. همه می دانند در بحث تصمیم گیری و امور اجرایی بنده بعنوان مدیرعامل حرف اول و آخر را زده و تصمیم نهایی را می گیرم.

* آیا صحت دارد که قرارداد تیموریان دو ساله مشروط است؟

_ ما در قراردادها هیچ بند مشروطی را برخلاف سال های گذشته نداریم. اگر بازیکنی از اروپا پیشنهاد داشته باشد، باشگاه استقلال با کمال میل و با در نظر گرفتن پیشرفت آن بازیکن با جدایی اش موافقت می کند و این مسئله به همه بازیکنان اختصاص دارد. اما حضور در تیم‌های عربی حوزه خلیج فارس و دیگر کشورهای آسیایی مورد موافقت باشگاه قرار نمی گیرد و در قرارداد هیچ بازیکنی قید نشده که می تواند با هر پیشنهادی از تیم جدا شود. لازم به ذکر است که در پایان فصل نقل و انتقالات ، کلیه قراردادهای بازیکنان و مربیان را از جمله آندو منتشر خواهیم کرد و هواداران از مفاد آن مطلع خواهند شد.

* به عنوان سوال پایانی تیموریان مدعی شده که اگر تا امروز پولی به حسابش ریخته نشود با استقلال فسخ می کند. آیا ضرب العجلی برای قرارداد این بازیکن تعیین شده است؟

- من آندو و دیگر بازیکنان را مانند پسرم دوست دارم و برای آنها احترام قائلم . تیموریان خودش می داند که استقلال همیشه با مشکلات مالی روبه رو است. ما در پرداخت‌ها به همه بازیکنان یکسان عمل می کنیم. هر بازیکنی باید افتخار کند که در استقلال بزرگ بازی کند و هرکس علاقه ای به حضور در استقلال ندارد، می تواند با مراجعه به باشگاه، مقدمات جدایی اش را فراهم آورد. استقلال بزرگ هیچ بازیکنی را به زور و اصرار نگاه نمی دارد. ما ضمن احترام به حق و حقوق همه بازیکنان و آندو ، قولی درباره زمان پرداخت بدهی ها نداده ایم اما خود را موظف می دانیم که حقوق و طلب های همه بازیکنان را در صورت توانایی مالی در اسرع وقت پرداخت نماییم.

13. کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال

صاحب پناه: احتمالا خرسندنیا از لیست استقلال خارج می شود

با پیوستن یعقوب کریمی به استقلال حالا قطعا یک بازیکن باید از لیست این باشگاه خارج شود.
    کامران صاحب پناه، رییس هیات مدیره استقلال در این باره اظهار داشت: قطعا یکی از نفرات هافبک دفاعی استقلال از لیست خارج خواهند شد که احتمالا محمدرضا خرسندنیا آن بازیکن خواهد بود. با این وجود امیر قلعه نویی باید در این خصوص تصمیم بگیرد.
    وی ادامه داد: هرکس از لیست خارج شود، گناه دارد اما به هر حال فوتبال است. نمی دانم کادرفنی توافقی کرده است یا نه و امیدوارم دلخوری پیش نیاید.
    رییس هیات مدیره استقلال درباره شایعه جدایی کریمیان و بازگشتش به تراکتورسازی عنوان کرد: این ها شایعه است و چنین مساله ای صحت ندارد.
    صاحب پناه در پایان افزود: واقعا با تلاش های انجام شده یکی از بهترین استقلال های چند سال اخیر را بستیم و امیدوارم هواداران راضی باشند. بی تردید امسال حرفهای زیادی برای گفتن داریم.

15. کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

نیمه فعال
    کریمی: برای پیشرفت کردن به استقلال پیوستم

یعقوب کریمی، هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان صبح امروز در تصمیمی عجیب راهی استقلال شد.
    کریمی درباره این انتقال اظهار داشت: روز آخر نقل و انتقالات بود و خلیلیان به من گفت می توانی بروی. به هر حال من سال خوبی در سپاهان نداشتم و حالا خوشحالم که به استقلال پیوستم.

وی ادامه داد: من قبلا در استقلال بازی کرده ام و برای پیشرفت کردن به استقلال پیوستم. می خواهم ملی پوش شوم و بتوانم در جام ملتهای آسیا بازی کنم و به همین خاطر به استقلال آمدم. امیدوارم برای این تیم مثمرثمر باشم.

هافبک جدید استقلال درباره پر بودن لیست استقلال و اینکه چه بازیکنی از لیست خارج می شود، تصریح کرد: نمی دانم چه کسی از لیست خارج می شود اما من با استقلال قرارداد امضا کرده ام.

کریمی در پایان افزود: استقلال امسال نفرات خیلی خوبی را جذب کرده و قطعا حرفهای زیادی برای گفتن دارد. امیدوارم بتوانیم بهترین نتایج را بگیریم و هواداران را خوشحال کنیم.

17. کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    دوشنبه 30/04/1393 ساعت : 22:15
    جام شهدا : استقلال - ملوان
    زنده از شبکه سه

19. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 68 از 150 نخستنخست ... 1858666768697078118 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)