صفحه 7 از 150 نخستنخست ... 567891757107 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 61 به 70 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    اختیار تام به قلعه نویی پس از حضور در جلسه هیأت مدیره
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

امیر قلعه نویی قرار است، کار خود در تیم استقلال را ادامه دهد زیرا وی با حضورش در جلسه*ی هیأت مدیره این موضوع را اثبات کرد و اختیار تام گرفت.

اعضای هیأت مدیره تیم استقلال انتخاب شدند و از طرفی امیر قلعه نویی با حضور خود در این جلسه ثابت کرد که گزینه*ی اصلی و اول مسئولان وزارت است و این سرمربی به عنوان نفر اول کادر فنی تیم استقلال به کار خود در این تیم ادامه می*دهد.این مربی قرار است، شرایط را طوری در تیم پیش گیرد که مسئولان در این خصوص با وضعیتی متفاوت از فصل پیش روبه رو شوند، زیرا امیر قلعه *نویی قصد دارد، همه چیز را در تیم متفاوت از فصول قبل تغییر دهد.در این جلسه، به امیر قلعه نویی اختیار تام داده شده است تا این مربی به عنوان سرمربی آبی*ها باشرایطی خاص پیش برود و با اختیار کاملی که دارد،شرایط را در کادر فنی تیم با تغییر روبه رو کند. این مربی از این پس با وضعیت ایده**آل و با اختیار کامل در تیم کار می*کند.

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    اولین جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال فردا برگزار می*شود
    اولین جلسه هیئت مدیره جدید باشگاه استقلال فردا (پنجشنبه) برگزار می*شود.

پس از کش و قوس*های فراوان اعضای هیئت مدیره جدید و 9 نفره باشگاه استقلال امروز (چهارشنبه) با نظر وزارت ورزش و جوانان انتخاب شدند.
    بعد از انتخاب اعضای جدید هیئت مدیره استقلال فردا (پنجشنبه) اولین جلسه این هیئت مدیره برگزار می*شود. قرار است در این جلسه در مورد اهداف و سیاست*های کلی باشگاه استقلال برای فصل جدید برنامه*ریزی و تصمیم*گیری شود./ش

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    فتح*الله*زاده: از خادم ممنوم ولی من را از گزینه مدیرعاملی استقلال حذف کنید
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: از حسن ظن خادم ممنون هستم اما لطفا من را از مدیرعاملی استقلال حذف کنید.

علی فتح الله زاده در مورد اظهارات امروز امیررضا خادم در نشست خبری امروز خود اظهار داشت: من از خادم و سایر دوستان تشکر می کنم و به هیات مدیره جدید استقلال هم تبریک می گویم و امیدوارم که در کارشان موفق باشند. من قبلا هم اعلام کرده ام که امسال احتیاج به استراحت دارم و به همین دلیل بهتر است که من را از گزینه های مدیرعاملی استقلال حذف کنید.

من از حسن ظن خادم تشکر می کنم اما از هیات مدیره تقاضا دارم که به فکر گزینه های دیگری باشند

6. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

8. 4 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    جلسه هیات مدیره استقلال برگزار نشد، همه چیز به شنبه موکول شد

جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال به دلیل به حد نصاب نرسیدن اعضای هیات مدیره برگزار نشد.

در حالی که قرار بود جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال صبح امروز (پنجشنبه) برای انتخاب مدیرعامل در محل وزارت ورزش و جوانان برگزار شود، اما این جلسه به صبح روز شنبه موکول شد.

از صبح امروز اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال با حضور در محل وزارت ورزش و جوانان قصد برگزاری جلسه و احتمالا انتخاب مدیرعامل باشگاه استقلال را داشتند که به دلیل به حد نصاب نرسیدن اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال این جلسه لغو شد.

چند تن از اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال برگزاری این جلسه را بیشتر به جهت آشنایی با یکدیگر عنوان کردند.

همچنین جلسه صبح امروز در حالی قرار بود که برگزار شود که حراست وزارت ورزش و جوانان مانع از ورود خبرنگاران شد

10. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    پورحیدری: این جلسه برای آشنایی بود!، مدیرعامل شنبه معرفی می*شود
    عضو هیات مدیره استقلال می*گوید جلسه امروز هیات مدیره آبی پوشان جهت آشنایی بوده و مدیرعامل روز شنبه معرفی می*شود.

منصور پورحیدری پس از جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال گفت: دیروز آقای خادم به ما گفتند که امروز در اینجا حاضر شویم و جلسه*ای بگذاریم، اما انتخاب رییس هیات مدیره و مدیرعامل به روز شنبه موکول شد. امروز همه اعضای هیات مدیره حاضر نبودند و ما مجموعا پنج نفر بودیم که در این جلسه حاضر شدیم. همان طور که گفتم مدیرعامل روز شنبه مشخص می*شود و مشکلی از این بابت نیست.

او در پاسخ به این سوال که این جلسه برای چه برگزار شد؟ اظهار کرد: بیشتر بحث آشنایی اعضا با یکدیگر بود. خود بنده از شهرستان دیشب به تهران آمدم و در این جلسه حاضر شدم. صحبت*های کلی را انجام دادیم و روز شنبه با انتخاب مدیرعامل کار به صورت جدی آغاز می*شود.

عضو هیات مدیره استقلال در پاسخ به این سوال که آیا از این که همه اعضای هیات مدیره در این جلسه حاضر نبودند ناراحت است؟ اظهار کرد: خیر. از این بابت ناراحت نیستیم

12. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    ۵ پوستر (والپیپر) اختصاصی از امیرحسین صادقی مدافع محبوب استقلال
    برای دیدن پوستر ها در سایز اصلی، کافیست روی آن ها کلیک کنید
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

14. 3 کاربر مقابل از hesamz عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    سلام به همه تاجیا
    من ارسالامو میخوام
    در ضمن کی بدون اجازه من تاپیک اس اسو زده

16. 2 کاربر مقابل از MEHRAN_DRAGON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای
    ممنون

18. کاربر مقابل از YAS عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MEHRAN_DRAGON نمایش پست ها
    سلام به همه تاجیا من ارسالامو میخوامدر ضمن کی بدون اجازه من تاپیک اس اسو زده
    سلام مهران !چه عجب ! خیلی طول کشید تا دوباره برگرید ؟برای تاپیک هم رخصت ؟

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 7 از 150 نخستنخست ... 567891757107 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 8 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 8 مهمان ها)