صفحه 72 از 150 نخستنخست ... 2262707172737482122 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 711 به 720 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    توضيحات ماجدي درباره پيراهن شماره 7

مسئولان استقلال شماره پيراهن بازيکنان در فصل جديد را هم مشخص کردند و نکته مهم اين است که پيراهن فرهاد مجيدي به هيچ بازيکني داده نشد.

برخي از بازيکنان استقلال قصد داشتند شماره 7 را بر تن کنند ولي ترس از حاشيه هاي احتمالي آنها را پشيمان کرده است.اين شماره متعلق به فرهاد مجيدي بود که پارسال از فوتبال خداحافظي کرد ولي استقلالي ها ترجيح دادند اين شماره بايگاني شود. ميرشاد ماجدي سرپرست استقلال در گفت و گو با فوتبال ايران در مورد بايگاني شدن پيراهن مجيدي مي گويد:«باشگاه تشخيص داد که اين شماره به کسي اختصاص داده نشود به همين دليل شماره 7 در اختيار بازيکني قرار نگرفت.در اين مورد آقاي نظري جويباري بهتر مي تواند صحبت کند ولي اين شماره صلاح ديده شد که به بازيکني داده نشود.»

2. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

حرفه ای

4. 4 کاربر مقابل از MEHRAN_DRAGON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ITC بازيکنان خارجي استقلال رسيد

ITC دو بازيکن تيم فوتبال استقلال براي حضور در ليگ برتر رسيد.

به نقل از سايت باشگاه استقلال، حامد افضلي مدير رسانه‌ آسيايي استقلال، درباره مجوز ITC بازيکنان خارجي اين تيم گفت: آي تي سي هراير مگويان مدافع ارمنستاني و آلبرتو رافائل داسيلوا دروازه‌بان برزيلي اين تيم طي روز گذشته و امروز صادر شد.

وي ادامه داد: در حال حاضر ITC کرار جاسم بازيکن عراقي استقلال به باشگاه نرسيده است. اين بازيکن با وجود درخواست براي دريافت ITC خود، هنوز به باشگاه ارسال نشده است. تلاش مي‌کنيم مشکل اين بازيکن را هم هرچه سريع‌تر حل کنيم.

6. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    این هم تیم جوان شده استقلال با نفرات جدیدش :

8. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    در جدول زیر بازیکنان ورودی و خروجی استقلال را می بینید :

تیم
    مربی
    بازیکنان خروجی از تیم
    بازیکنان ورودی به تیم
    استقلال
    امیر قلعه‌نویی
    سید مهدی رحمتی، ساموئل، ایمان با صفا (قرضی به استقلال خوزستان)، کاروالیو، علیرضا نیکبخت، مجید غلام نژاد، مهرداد اولادی، سیاوش اکبرپور، کبه، مهدی نظری، حسین حسینی
    امید ابراهیمی، هرایر مگویان، سجاد شهباززاده، میلاد فخرالدینی، محمدرضا سیلمانی، محسن فروزان، مهدی کریمیان، کرار جاسم، آلبرت رافائل‌داسیلوا، یعقوب کریمی (قرضی از سپاهان) فرزین گروسیان، علیرضا رمضانی، محمدرضا خرسندنیا، کربلایی، محمد خلیلی، نورافکن، امیرحسین طاحونی

10. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    کریمی: جدایی‌ام از سپاهان به نفع هر دو طرف بود

بازیکن تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه جدایی‌اش از سپاهان به نفع هر دو طرف بود گفت: باید به تیمی می‌رفتم که مربی‌ آن به من اعتماد می‌کرد.
    * انتقالت به استقلال در روز پایانی نقل و انتقالات برای خیلی‌ها عجیب بود.
    نه، من چند سال بازیکن استقلال بودم و با فضای تیم آشنایی داشتم. دوست داشتم با امیر قلعه‌نویی کار کنم ولی به دلیل مشکلاتی که پیش آمد، نمی‌توانستم به استقلال بروم. روز آخر نقل و انتقالات بود که خلیلیان مدیرعامل سپاهان موافقت کرد که به هر تیمی خواستم بروم.
    * دلیل جدایی‌ات از سپاهان، اختلاف با کرانچار بود؟
    شرایط خوبی با کرانچار نداشتم و باید به تیمی می‌رفتم که مربی‌ آن به من اعتماد می‌کرد. خوشحالم به استقلال آمدم و با قلعه‌نویی کار می‌کنم. من با سپاهان به اردوی ترکیه رفته بودم و تمرینات منظمی داشتم و تنها در 3،4 روز اخیر تمرین نکردم.
    * چه اتفاقی افتاد که با سپاهان به اردوی ترکیه رفتی ولی نخواستی در این تیم بمانی؟
    اتفاق خاصی در ترکیه نیفتاد. به این نتیجه رسیده بودم که از سپاهان جدا شوم، بهتر است. این جدایی هم به سود باشگاه سپاهان بود و هم به سود من.

* در استقلال دنبال چه اهدافی هستی؟
    قهرمانی لیگ. به استقلال آمدم که موفق شوم. امیدوارم برای استقلال مثمرثمر باشم و در پایان لیگ مقام خوبی با این تیم کسب کنم.
    * استقلالی‌ها مجبور شدند برای جذب تو نام احمد جمشیدیان را از لیست استقلال خارج کنند...
    من نمی‌توانم در این زمینه اظهار نظری انجام دهم. خودم شرمنده جمشدیان هستم چون نمی‌خواستم چنین اتفاقی برای او بیفتد. این اتفاق جزو مسائل فوتبال است و خروج جمشیدیان از استقلال دست من نبود.
    * در استقلال چه شماره پیراهنی می‌پوشی؟
    به احتمال زیاد شماره 17 یا 88.
    * چند سال از قراردادت با سپاهان باقیمانده است؟
    یک‌سال دیگر از قراردادم با سپاهان می‌ماند و باید به این تیم بازگردم. در حال حاضر در حال انجام کارهای تسویه حسابم با سپاهان هستم.

12. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    فکری: برای قهرمانی استقلال می‌جنگیم

مربی باشگاه استقلال عنوان داشت: یکی از برنامه های خاص فوتبال ما همین خداحافظی‌های غریبانه است
    محمود فکری با اشاره به مسابقات جام شهدا و بازی استقلال و ملوان اظهار داشت: حضور در جام شهدا که یادواره ی شهدای پرافتخار کشورمان است برای ما جای خوشحالی دارد. هدف از این بازی ها کسب آمادگی بیشتر برای مسابقات لیگ برتر است و نتیجه ی بازی چندان اهمیتی ندارد ولی خوشبختانه در مقابل تیم ملوان که جزو تیم های باسابقه ی کشور محسوب می شود، پیروز شدیم.

وی تصریح کرد: هدف استقلال در جام شهدا محک زدن بازیکنان جدید و جوان تیم است که در مقابل ملوان این اتفاق افتاد و بازیکنان تیم در شرایط مسابقه قرار گرفتند. در بازی دوم هم به دنبال ایجاد هماهنگی بیشتر و کسب شناخت کافی از بازیکنان تیم خواهیم بود تا با آمادگی فصل جدید را آغاز کنیم.

مربی استقلال در خصوص خط خوردن جمشیدیان در روز آخر نقل انتقالات گفت:
    تصمیم باشگاه اینگونه بوده و حتما این موضوع از قبل با جمشیدیان هماهنگ شده است ولی بنده خیلی در جریان این مسئله نیستم.

فکری در مورد خوشحالی اولادی بعد از گل ملوانی ها و واکنش هواداران اظهار داشت: اولادی در مقابل دوربین حرکت زشتی انجام داد و هواداران استقلال هم واکنش نشان دادند که البته ما دوست نداشتیم چنین اتفاقی رخ بدهد و از هواداران خواستیم تا علیه اولادی شعار ندهند. همه ی بازیکنان باید از مسائل حاشیه ای دوری کنند و طرفداران تیم ها نیز بهتر است به تشویق تیم محبوبشان بپردازند و از شعار دادن علیه حریف پرهیز کنند.

کاپیتان اسبق باشگاه استقلال در ادامه گفتگویش با نامه نیوز افزود: بی انصافی است که اولادی باشگاه استقلال را مقصر بداند. از نظر مالی از شرایط اولادی اطلاع چندانی ندارم اما شرایط در استقلال و پرسپولیس به لحاظ مالی مناسب نیست و خود بنده از 4 سال پیش از استقلال طلب مالی دارم. اولادی هم اگر مشکلی داشت بهتر بود با مسئولین استقلال در میان می گذاشت و در کمال احترام با انجام مذاکره، مشکل را برطرف می کرد و حتی در صورتی که از صحبت نتیجه نمی‌گرفت شکایت می‌کرد ولی هواداران استقلال گناهی ندارند که توهینی به آنها صورت بگیرد.

وی در خصوص هدف باشگاه استقلال در فصل جدید گفت: تمام تلاش خود را خواهیم کرد و برای قهرمانی استقلال در فصل آتی می‌جنگیم تا هواداران استقلال را راضی کنیم.

فکری در مورد خداحافظی کریمی از فوتبال و اینکه چرا مسئولین فوتبال ایران برنامه ی خاصی برای خداحافظی بازیکنان بزرگی ترتیب نمی دهد؟ اظهار داشت:

برنامه ی خاص مسئولین ما همین خداحافظی مظلومانه و غریبانه است که دیدیم و این موضوع جزو برنامه های فوتبال ایران است که نتیجه ی کار نیز، قابل مشاهده است. چندین سال در فوتبال در جا زده ایم و هیچ پیشرفتی نداشته ایم.

یک بازی بسته در جام جهانی را در بوق و کرنا کرده ایم و فقط از مساوی با نیجریه و باخت خفیف به آرژانتین صحبت می کنیم. متاسفانه اشخاصی که برای فوتبال ایران زحمت کشیده اند و به قول معروف استخوان خرد کرده اند در نهایت استخوان هایشان خرد می شود و این مسئله تاسف برانگیز است.

14. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    ماجدی: بین نظری جویباری و جمشیدیان برای فسخ قرارداد توافق شده بود

میرشاد ماجدی در مورد اینکه ملوانی‌ها نسبت به حضور نداشتن بازیکنان اصلی استقلال در ترکیب این تیم در دیدار شب گذشته اعتراض داشتند، اظهار داشت: بازیکنانی که برای استقلال به میدان رفتند، در اردوی ترکیه حضور داشتند و در بازی‌های تدارکاتی به میدان رفته بودند.
    وی در مورد اینکه پیش از این اعلام کرده بود که استقلال با تمام قوا در جام شهدا شرکت می‌کند، تصریح کرد: این بازیکنان توانایی زیادی داشتند که موفق به شکست تیم ملوان شدند. مجموعه استقلال از چیزی که به سودش باشد، استفاده می‌کند نه چیزی که به ضررش باشد. نمی‌دانم منظور از این صحبت‌ها چیست و حتما انتظار داشتند بازیکنان پیشین تیم استقلال هم در برابر ملوان حضور داشته باشند!

سرپرست تیم استقلال در مورد اینکه قرارداد یعقوب کریمی چه زمانی در هیئت فوتبال ثبت شد، عنوان کرد: همان موقع که در هیئت فوتبال بودم، قرارداد کریمی را ثبت کردیم.

ماجدی در پاسخ به این سوال که خبرنگاران در آن زمان در هیئت فوتبال حضور داشتند اما قرارداد کریمی ثبت نشده بود، گفت: نمی‌دانم چرا کسی متوجه نشد. من خودم در هیئت فوتبال حضور داشتم و قرارداد کریمی را ثبت کردیم.

وی در خصوص اینکه آیا نامه رضایت احمد جمشیدیان برای خروج نامش از لیست استقلال به هیئت فوتبال ارائه شده بود یا نه، خاطرنشان کرد: ما با هوشنگ نصیرزاده در این زمینه صحبت کردیم و او گفت که تا روز آخر نقل و انتقالات می‌توانیم 20 بازیکنی که قراردادشان را ثبت کرده‌ایم را تغییر داده و 20 نفر دیگر را جایگزین کنیم.

ماجدی گفت: بین علی نظری جویباری مسئول نقل و انتقالات باشگاه استقلال و جمشدیان توافقی حاصل شده بود که ما در هیئت فوتبال نام جمشدیان را خارج و قرارداد کریمی را ثبت کردیم. من آن چیزی را که باشگاه به من محول کرده بود، انجام دادم.

ماجدی در مورد اینکه با این شرایط وضعیت جمشیدیان چه می‌شود، گفت: شما بحث عاطفی و کاری را با هم قاطی نکنید. من موظف هستم که طبق وظیفه خودم عمل کنم. بار دیگر تاکید می‌کنم که بین نظری جویباری و جمشیدیان برای فسخ قرارداد توافق حاصل شده بود.

16. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    فخرالدینی: بستن بازوبند کاپیتانی استقلال افتخار بزرگی برای من بود

بازیکن استقلال بستن بازوبند کاپیتانی در اولین بازی‌اش برای این تیم را افتخاری بزرگ توصیف کرد
    میلاد فخرالدینی، در مورد دیدار شب گذشته استقلال و ملوان انزلی در مسابقات چهارجانبه جام شهدا اظهار داشت: امسال استقلال جوان‌تر از سال‌های گذشته شده است. امیر قلعه‌نویی علاوه بر بازیکنان جوان چند بازیکن با تجربه را نگه داشته تا تیم خوبی بسته شود.

وی گفت: مقابل ملوان میانگین سنی استقلال 21 سال بود. این بازیکنان به اضافه بازیکنان با تجربه تیم اصلی استقلال را تشکیل می‌دهند.

فخرالدینی در خصوص بستن بازوبند کاپیتانی استقلال در این دیدار عنوان کرد: قلعه‌نویی تشخیص داد که از بازیکنان جوان استفاده کند و به من لطف کرد و بازوبند کاپیتانی را به من داد. بستن بازوبند استقلال برای هر بازیکنی باعث افتخار است و این افتخار شب گذشته نصیب من شد.

مدافع - هافبک استقلال در مورد شانس قهرمانی این تیم در لیگ چهاردهم گفت: تمام تلاش ما این است که در فصل جدید نتایج خوبی کسب و حداقل یک جام به افتخارات استقلال اضافه کنیم.

استقلال شب گذشته برابر ملوان در جام شهدا 2 بر یک به برتری رسید و پنج‌شنبه شب در دیدار فینال به مصاف برنده بازی امشب پیکان و تراکتورسازی می‌رود.

18. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    سید محسن حسینی : به خاطر استقلال پیشنهادات دیگر را بررسی نکردم و اکنون مجبور هستم بیرون بمانم.

سید محسن حسینی درباره پیشنهاد باشگاه استقلال به او برای اظهار داشت: شب گذشته مسئولان استقلال به من گفتند که می‌خواهیم با تو قرارداد ببندیم و خودت را آماده کن که به هیئت فوتبال برویم تا قراردادت را ثبت کنیم.
    وی ادامه داد: قرار بود استقلالی‌ها یک بازیکن سهمیه لیگ برتری را از لیست خود خارج کنند تا با من قرارداد ببندند اما تا پایان شب گذشته دیگر خبری از آنها نشد.

بازیکن فصل گذشته گسترش فولاد تبریز تصریح کرد: از ابتدای نقل و انتقالات از سوی باشگاه استقلال با من مذاکره شده بود، اما امیر قلعه‌نویی قصد داشت ابتدا فیلم بازی‌های هرایر مگویان را ببیند. زمانی هم که مگویان به استقلال آمد، حضورم در این تیم منتفی شد اما با توجه به مصدومیت حنیف عمران‌زاده، این بار پیوستنم به استقلال جدی شده بود.

حسینی در مورد اینکه آیا از استقلالی‌ها ناراحت نیست، گفت: آنقدر برای امیر قلعه‌نویی احترام قائلم که از او ناراحت نیستم. ناراحتی من به دلیل بیرون ماندنم از لیگ است. به خاطر استقلال پیشنهادات دیگر را بررسی نکردم و اکنون مجبور هستم بیرون بمانم.

20. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 72 از 150 نخستنخست ... 2262707172737482122 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 35 مهمان ها)