صفحه 73 از 150 نخستنخست ... 2363717273747583123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 721 به 730 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

نیمه فعال
    کریمیان : اگر ثابت شد که قصد داشتند نامم را از لیست استقلال خارج کنند همین امروز از فوتبال خداحافظی می‌کنم

استقلالی‌ها برای جذب بازیکنان جدید در روز آخر نقل و انتقالات نیاز به خروج نام بازیکنانی داشتند تا بازیکنان جدید را جایگزین آنها کنند که در این میان گفته می‌شد قرار است نام احمد جمشیدیان از لیست خارج شود و به جای او یعقوب کریمی به استقلال بپیوندد اما در این میان صحبت از خروج نام مهدی کریمیان هافبک جدید استقلال هم برده شد تا بازیکن دیگری به جای او به باشگاه استقلال بپیوندد و این خبری بود که هیچ مقام مسئولی در باشگاه استقلال درباره آن صحبت نکرد.
    در همین رابطه مهدی کریمیان در خصوص این شایعه و اینکه اگر چنین موضوعی صحت داشته باشد فوتبال را برای همیشه کنار خواهد گذاشت صحبت کرد که در زیر می‌خوانید:

* حتما شایعه کنار گذاشتن نامت از لیست استقلال را شنیده‌ای. در این باره چه صحبتی داری؟ آیا این موضوع را تایید می‌کنی؟

کسانی که این شایعات را درست کردند به خدا واگذار می‌کنم تا تقاص کارشان را در ماه رمضان ببینند. هیچ ** از باشگاه استقلال با من در این باره صحبت نکرد و نه مدیرعامل، نه اعضای هیات مدیره، نه سرمربی و نه سرپرست استقلال با من در این باره صحبت نکردند و این مسائل شایعه است. من از استقلال پیشنهاد داشتم و این تیم را انتخاب کردم آن هم در حالی که چند پیشنهاد دیگر هم به من شده بود اما باز هم اعلام می‌کنم این مسائل وجود ندارد. مگر من بازیکن تستی هستم که بخواهند با من این رفتار را بکنند؟!

* اما به هر حال این شایعه برای تو درست شده.

فوتبال من مشخص است و شرایط بازی‌ام را همه می‌دانند امسال به استقلال آمدم چون این تیم مرا می‌خواست. همین حالا هم که برای احمد جمشیدیان چنین مشکلی پیش آمده من واقعا ناراحت هستم اما باور کنید که کسی با من در این باره صحبت نکرده است.

* اما محسن حسینی بازیکن فصل پیش گسترش فولاد که صحبت از حضور او در استقلال به جای تو شنیده می‌شود گفت که شب گذشته با خودت در این باره صحبت کرده و تو هم از خروج نامت از لیست استقلال ابراز نارضایتی کردی! در این باره چه می‌گویی؟

محسن به من زنگ زد و این موضوع را به من گفت و به او گفتم که کسی با من در این باره صحبت نکرده و اگر به تو (محسن حسینی) گفتند که من قبول نکردم حرف درستی نبوده و شاید می‌خواستند او را از سر بازکنند هرچند که این موضوع را هم نمی‌دانم اما کسی با من در این باره صحبت نکرده که بخواهم خروج نامم از لیست استقلال را قبول کنم یا نکنم.

* پس چرا این شایعه برای تو درست شده؟!

ببینید خصلت من دروغگویی نیست و شنیده‌ها را نباید باور یا پیگیری کرد اما اگر زمانی از مسئولی در باشگاه استقلال در این باره چیزی شنیدید آن زمان می‌توانید این حرف را قبول کنید. اگر حتی یک درصد چنین موضوعی صحت داشت من سه تیم خواهان دیگر داشتم که حتی در سی دقیقه پایانی نقل و انتقالات هم می‌توانستم راهی یکی از تیم‌های خواهانم شوم و بازیکنی نیستم که روی هوا بمانم.

* اما باید قبول کرد که در فوتبال ایران خیلی مواقع همین شنیده‌ها خبرساز می‌شوند!

اگر ثابت شد که من را نمی‌خواستند و قصد داشتند نامم را از لیست استقلال خارج کنند همین امروز از فوتبال خداحافظی می‌کنم. نمی‌دانم چرا عده‌ای می خواهند با آبروی چندین و چند ساله من بازی کنند؟ به همین دلیل و همین صحبت‌هاست که من با هر رسانه‌ای صحبت نمی‌کنم. من بازیکن بدی نیستم که برایم این حرف‌ها درست شود.

* بگذریم! از دیدار شب گذشته مقابل ملوان صحبت کن که توهم در آن بازی حاضر شدی.

درنیمه اول تیم جوانی در زمین حاضر شد اما در نیمه دوم با تغییراتی که انجام شد ما هم بازی کردیم و این تشخیص کادر فنی بود. ما به دلیل نام شهدا درا ین تورنمنت شرکت کردیم چراکه هرچه داریم از آنهاست هرچند که به خیلی از تیم‌ها حضور در این تورنمنت پیشنهاد شد که آنها قبول نکردند اما ما به مسائل فنی بازی با ملوان توجه نکردیم و فقط برای نام شهدا در این تورنمنت حاضر شدیم.

* البته شاید چون هر دو تیم در دوران بدنسازی هستند فوتبال زیبایی را شاهد نبودیم.

معمولا همین گونه است به طوری که حتی در هفته‌های اول لیگ هم فوتبال کیفیت آنچنانی ندارد اما حضور در چنین بازی‌هایی باعث می‌شود ترکیب تیم بهتر شناخته شود و اول یا چهارم شدن در این تورنمنت خیلی مهم نیست.

* به عنوان بازیکنی که در آخرین سال فوتبال علی کریمی با او در تراکتورسازی هم‌بازی بودی درباره خداحافظی این بازیکن از فوتبال چه صحبتی داری؟

کریمی نیازی به تعریف من ندارد و فقط باید بگویم که خوشحالم که یک سال با او هم‌بازی بودم و او اسطوره تمام نشدنی ایران است که هر صد سال یکبار شاید بازیکنی مثل او ظاهر شود. او جادوگر فوتبال بود که همیشه در ذهن‌ها می‌ماند و با اینکه فوتبالش تمام شده اما خصایص اخلاقی‌اش همیشه است هرچند که چیزی که در این میان مهم است نوع خداحافظی و غریبانه رفتن اوست که متاسفانه در فوتبال ما این موضوع باب شده است.

2. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    حنیف از هفته هشتم در ترکیب استقلال

عمران‌زاده در اردوی تیم استقلال در ترکیه دچار مصدومیت شد و به همین دلیل اعلام شده وی یک نیم فصل را از دست می‌دهد
    مدافع استقلال در اردوی تیم خود دچار مصدومیت شد و به ناچار مجبور به ترک اردو شد تا در ایران تحت درمان قرار بگیرد.

گفتنی است، این بازیکن در حال حاضر پای مصدوم خود را درمان می‌کند اما عنوان شده بود که وی تا پایان نیم فصل اول نمی تواند استقلال را همراهی کند و حالا این خبر توسط مسئولان و پزشکان تیم رد و تکذیب شده است.

بر اساس شنیده ها عمران زاده تا هفته هشتم لیگ می بایست به درمان پای مصدوم خود ادامه دهد و پس از این می تواند با نظر کادر فنی تیم را همراهی کند.

4. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    گزارش تمرین آبی‌پوشان/ تیموریان در تمرین استقلال حاضر شد

آندرانیک تیموریان پس از کش‌وقوس‌های مربوط به تمدید قراردادش با استقلال برای اولین بار در فصل جدید در تمرین این تیم حاضر شد.
    تمرین امروز تیم فوتبال استقلال برگزار شد که مهم‌ترین نکته آن حضور آندرانیک تیموریان در تمرین بود.

تیموریان پس از تمدید قراردادش با استقلال گفته بود تا زمانی که باشگاه به تعهداتش عمل نکند، خود را استقلالی نمی‌داند اما در نهایت در آخرین روز نقل و انتقالات قراردادش را با این تیم ثبت کرد و امروز در تمرین حاضر شد.

آبی‌پوشان که دیشب در جام شهدا برابر ملوان بازی کرده بودند، امروز تمرین سبکی را برگزار کردند که حدود 45 دقیقه طول کشید. استقلالی‌ها در این تمرین بیشتر به انجام حرکات نرمشی و بازی سپک‌تاکرا پرداختند.

این تمرین که از ساعت 18:30 تا 19:15 طول کشید، پشت درهای بسته انجام شد.

استقلال در ادامه رقابت‌های جام چهار جانبه شهدا پنجشنبه ساعت 10:15 در فینال این مسابقه‌ها به میدان می‌رود.

6. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    بوستانی: هنوز نمی دانم چه کسی فیکس خواهد بود

مربی دروازه بانان تیم فوتبال استقلال می‌ گوید که هر سه دروازه بان ما اول هستند اما صلاح کادرفنی در این بود که در جام شهدا و بازی مقابل ملوان گروسیان درون دروازه استقلال قرار گیرد. البته او با بازی خوبی که ارائه داد رقیبی برای دو دروازه‌بان‌ دیگر استقلال خواهد بود. هر چند فروزان و داسیلوا هم در اردوهای خوب ظاهر شدند
    کریم بوستانی در خصوص برد استقلال مقابل ملوان بندرانزلی در جام شهدا اظهار داشت: 5 بازیکن اصلی ما در این دیدار حضور نداشتند و فکر می کنم عملکرد خیلی خوبی در این دیدار داشتیم. ما 4 بازیکن ملی و همچنین جاسم کرار را در اختیار نداشتیم ولی جوانان ما در این بازی نشان دادند در آینده به استقلال کمک خواهند کرد و شما در بازی دیشب مشاهده کردید.
    وی در خصوص عملکرد فرزین گروسیان ادامه داد: گروسیان در بازی با ملوان نشان داد می تواند رقیبی برای دو دروازه بان اصلی تیم باشد. او آینده خیلی خوبی دارد و حتی در دیدار مقابل تیم سوم ترکیه در اردوی استانبول عالی ظاهر شد و نشان داد از اعتماد به نفس بالایی برخوردار است.
    مربی دروازه بانان استقلال درباره غیبت داسیلوا در بازی دیشب خاطرنشان کرد: صلاح کادر فنی بود که گروسیان درون دروازه استقلال قرار بگیرد. ما می خواستیم داسیلوا را دیشب روی نیمکت ذخیره ها قرار دهیم ولی طبق قانون این مسابقات هر تیمی می توانست 6 بازیکن را روی نیمکت ذخیره ها قرار دهد به همین دلیل وی دیشب به خانه رفت.
    بوستانی در خصوص اینکه چه کسی دروازه بان اصلی استقلال در فصل آینده خواهد بود، بیان داشت: باید بگویم کار ما واقعا سخت است چون همه دروازه بانان ما در بهترین شرایط قرار دارند. از همین جا اعلام می کنم هر سه آنها دروازه بان اول ما هستند ولی اینکه چه کسی درون دروازه استقلال قرار بگیرد را امیر قلعه نویی مشخص می کند.
    وی در پایان درباره بازی مقابل راه آهن گفت: بازی اول است و قرعه کشی طوری صورت گرفته که فرقی نمی کند مقابل کدام تیم قرار بگیریم. ما باید سه امتیاز بازی را کسب کنیم تا بتوانیم شروع خوبی داشته باشیم. امیدوارم هواداران به ورزشگاه بیایند تا در کنار آنها یک برد خوب را به دست بیاوریم.

8. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    ماجدی: باشگاه تشخیص داد شماره 7 به کسی نرسد

میرشاد ماجدی سرپرست تیم استقلال با بیان این موضوع که باشگاه صلاح دانست پیراهن شماره 7 در اختیار هیچ بازیکنی قرار نگیرد و ابراز بی اطلاعی در این زمینه با خبرنگار آی‌اسپورت‌ گفت‌وگو می‌ کند.
    سرپرست استقلال درباره دیدار مقابل ملوان در جام شهدا اظهار داشت: بازی خوبی مقابل ملوان انجام دادیم. نکته مهم دیدار این بود که بازیکنان جوان استقلال توانستند از کادر فنی نمره قبولی بگیرند.

وی افزود:تلاش می کنیم از این جوانان در رقابت های لیگ برتر هم استفاده کنیم. امیر قلعه نویی نشان داده علاقه خاصی به استفاده از جوانان دارد. شما دیده اید وی در هر تیمی بوده همیشه از جوانان استفاده می کند.

سرپرست تیم استقلال در خصوص اینکه چرا پیراهن شماره 7 استقلال را کسی بر تن نمی کند، توضیح داد: باشگاه تشخیص داد این شماره به کسی اختصاص داده نشود به همین دلیل شماره 7 در اختیار بازیکنی قرار نگرفت. در این باره نظری بهتر می تواند صحبت کند.

ماجدی درباره اینکه تمایل دارد کدام تیم در فینال جام شهدا به مصاف استقلال برود خاطرنشان کرد: برای استقلال فرقی نمی کند مقابل کدام تیم در فینال این رقابت ها قرار بگیرد. ما با تیم اصلی مان در این مسابقات شرکت کرده ایم و می خواهیم قبل از شروع مسابقات لیگ با استفاده از این بازی ها به هماهنگی بالایی برسیم.

وی در پایان در خصوص شایعات پیرامون احمد جمشیدیان و فسخ قرارداد وی بیان داشت: احمد جمشیدیان با توافقی که با علی نظری، معاون ورزشی باشگاه استقلال، داشت قرارداد خود را فسخ کرد. برای وی آرزوی موفقیت می کنیم. اگر در این باره ابهامی وجود دارد نظری بهتر می تواند پاسخگو باشد.

10. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    اولین تمرین تیموریان با استقلال

تمرین امروز استقلال درحالی برگزار شد که تیموریان برای نخستین بار در تمرینات آبی پوشان حاضر شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، تمرین امروز (سه شنبه) شاگردان قلعه نویی به دلیل بازی شب گذشته انها، سبک بود و بیشتر جنبه ریکاوری داشت.
    در این تمرین اندرانیک تیموریان نخستین تمرینش را با استقلالی ها انجام داد.

امیرحسین صادقی در تمرین امروز غایب بود و خسرو حیدری با تاخیر در تمرین حاضر شد.

دویدن، سپک تاکرا و اقا وسط بخش های تمرین امروز بود.

این تمرین 45 دقیقه به طول انجامید.

استقلالی ها خود را برای دیدار روز پنجشنبه در فینال جام شهدا اماده می کنند.

12. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    قلب دفاع تمرکز ژنرال را بهم می ریزد

امیر قلعه نوعی سرمربی استقلال با مصدومیت حنیف عمران زاده در اردوی ترکیه وارد چالشی جدی شده است و باید تا قبل از بحرانی شدن ماجرا فکری به حال دفاع آخر تیم خود کند
    در حالیکه که گفته می شد حنیف عمران زاده نهایتا 6 هفته از میادین دور خواهد بود اما شنیده ها حاکی از این است که این مدافع به احتمال زیاد مصدومیتش حادتر از شرایط اعلام شده است و تا نیم فصل نمی تواند برای آبی های پایتخت به میدان برود. این در حالی است که قلعه نوعی به جز عمران زاده تنها دو مدافع دیگر به نام های امیر حسین صادقی و مگویان در اختیار دارد و کوچکترین اتفاقی می تواند این تیم را دچار بحران کند.

اما شنیده می شود در آخرین ساعت نقل و انتقالات قلعه نوعی قصد داشته نام کریمیان را که به تازگی از تراکتور سازی به استقلال پیوسته است از لیست حذف کند و یک مدافع آخر را اضافه کند که با مخالفت این بازیکن مواجه شده است. در حالیکه لیست بزرگسالان استقلال پر شده و فرصت نقل و انتقالات به پایان رسیده است در صورت حاد بودن شرایط عمران زاده تنها راهی که برای امیر قلعه نوعی باقی می ماند این است که به سراغ بازیکنان زیر 23 سال خارجی برود، اتفاقی که بعید و البته با ریسک بالا خواهد بود

14. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    آرش و خیز دوباره برای آقای گلی

آرش برهانی این روزها در اوج آمادگی اش قرار دارد و قصد دارد دوباره به عنوان آقای گل لیگ برتر شناخته شود.
    این بازیکن که فصل نا امید کننده ای را پشت سر گذاشت و البته مشکلاتی هم با امیر قلعه نویی داشت، به نظر می رسید با شروع فصل جدید جزو اولین بازیکنانی باشد که از تیم استقلال جدا خواهد شد، اما در کمال تعجب قلعه نویی دستور داد در ابتدا و پیش از همه، مسئولان استقلال با برهانی مذاکره کنند و این بازیکن هم تنها با 15 دقیقه مذاکره قراردادش را با آبی پوشان تهرانی تمدید کرد.
    آرش که به قول خودش در فصل گذشته ی لیگ برتر شرایط روحی مناسبی نداشت، از آنجایی که خودش هم انتظار تمدید قراردادش را نداشت ، قبراق تر از همیشه در تمرینات حاضر شد تا قلعه نویی از تصمیمش برای نگه داشتن این بازیکن راضی باشد.
    بهترین گلزن تاریخ باشگاه استقلال در دیدار با ملوان، در نیمه ی دوم به میدان رفت و اتفاقا هر 2 گل استقلال را به ثمر رساند و البته بازی قابل قبولی هم از خودش به نمایش گذاشت.
    از اردوی استقلال خبر می رسد ، احتمال اینکه ارش در لیگ امسال به عنوان بازیکن ثابت به میدان برود بسیار زیاد است. قلعه نویی تصمیم دارد قاضی و برهانی را در نوک پیکان خط حمله و سجاد شهباززاده را در خط هافبک به میدان بفرستد.
    شماره 9 استقلال که یکبار سابقه ی آقای گلی در لیگ برتر را دارد، تصمیم دارد امسال برای دومین بار به این عنوان دست یابد، هم چنین که احتمال دارد بازوبند کاپیتانی را هم روی بازویش ببندد. این می تواند یک فصل رویایی برای مهاجم 100 گله ی استقلال باشد.

16. 2 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    افشارزاده: بعد از 5 هفته قول قهرمانی می‌دهم

بهرام افشارزاده اخلاق و روحیه خاص خودش را دارد و به این علت است که به عنوان مدیرعامل استقلال برخی حاشیه‌ها آزارش می‌دهد و می‌گوید: اگر من خبرنگار بودم آن حرف‌های آندرانیک تیموریان را چاپ نمی‌کردم
    تیموریان قراردادش با استقلال را ثبت کرد.
    مگر قرار بود ثبت نکند؟!

او گفته بود استقلال به تعهداتش عمل نکند قرارداد را ثبت نمی‌کنم و جدا می‌شوم.
    دیدید که تیموریان قراردادش را ثبت کرد. او استقلالی است و استقلال را دوست دارد. از تیم‌های پایه‌ای استقلال شروع کرد و به این مرحله رسید. تیموریان مشکلی نداشت.

حالا آندو پولش را گرفت که حاضر به ثبت قرارداد شد؟
    او پولش را می‌گیرد، چک آندو آماده است. ما حرف زدیم. وقتی می‌گوییم کاری را انجام می‌دهیم یعنی واقعیت را گفته‌ایم.

بعد از حرف‌های تیموریان، باشگاه استقلال موضع محکمی گرفت و مسئولان تیم اعلام کردند اگر او نمی‌تواند با شرایط کنار بیاید استقلال را ترک کند.
    من تیموریان را مثل پسرم دوست دارم. یعنی همه بازیکنان برای من این‌گونه هستند. او یک فوتبالیست بزرگ و شخصیت حرفه‌ای است و برای استقلال زحمت کشیده است. او هم برخی مسائل را نباید مطرح می‌کرد و خودش باید بداند بازیکن بزرگ و باتجربه‌ای است. من البته یک انتقاد هم دارم. من اعتقاد دارم برخی از مسائل باید رعایت شود و دوستان عزیز رسانه‌ای به واسطه شرایط موجود و بحرانی مسائلی که گاهی اوقات مطرح می‌شود را سانسور کنند و ننویسند. هر چیزی که گفته و بیان می‌شود را چاپ نکنند. شاید بعضی صحبت و گفتارها بر اثر شرایط باشد و در یک لحظه فرد تحت‌ تأثیر قرار گیرد. من برای تمامی رسانه‌ها احترام زیادی قائل هستم و همواره رابطه خوبی با دوستان مطبوعاتی داشته‌ام و می‌دانم به ورزش کمک می‌کنید. من می‌گویم کمتر به مسائل حاشیه‌ای توجه و حقیقت را بازگو کنند.

ما یک پرسش ویژه از شما داریم.
    بفرمایید.

اگر بهرام افشارزاده خبرنگار ورزشی بود و تیموریان آن حرف‌ها را بر زبان می‌آورد نمی‌نوشت؟ به هر حال یک سوژه رسانه‌ای خوب بود.
    من اگر خبرنگار بودم نمی‌نوشتم!

واقعاً راست می‌گویید؟
    بله، جدی گفتم.

استقلال هم بسته شد. این استقلال را مدعی قهرمانی می‌دانید؟
    نه تنها استقلال بلکه بسیاری از تیم‌های لیگ برتری برای قهرمانی وارد مسابقات می‌شوند. استقلال هم به دنبال این عنوان است و به طور حتم تلاشش را می‌کند تا جایگاهی شایسته را کسب کند.

هنوز قول قهرمانی نمی‌دهید. با این بازیکنان بسیاری استقلال را مدعی اول قهرمانی می‌دانند.
    فعلاً زود است. بعد از 5 هفته که گذشت و به امید خدا توانستیم به موفقیت برسیم بهتر می‌شود درباره این موضوع حرف زد. من با جرأت می‌گویم همه مجموعه تیم تلاش می‌کنند تا شادی را برای هواداران به ارمغان بیاورند.

جمشیدیان هم از لیست کنار گذاشته شد.
    به هر حال این تصمیمی بود که گرفته شد و برای تکمیل فهرست خود مجبور بودیم این کار را انجام دهیم.

کنار گذاشتن یک بازیکن در آخرین روز نقل و انتقالات کار زیاد جالبی نیست.
    همین است دیگر، شرایط این‌گونه بود که مجبور شدیم بازیکنی را کنار بگذاریم اما باشگاه در قبال بازیکنی که از لیست کنار گذاشته شد به تمام تعهداتش عمل می‌کند و هر آنچه را که باید پرداخت کنیم انجام می‌دهیم. اجازه نخواهیم داد بازیکن از این لحاظ لطمه ببیند، برخی اوقات برخلاف میل باطنی اتفاقاتی رخ می‌دهد.

18. 3 کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

نیمه فعال
    مصدومیت صادقی و نگرانی‌ قلعه‌نویی در آستانه لیگ

مصدومیت دو مدافع سرشناس استقلال در آستانه لیگ برتر امیر قلعه‌نویی را نگران کرده است
    اعضای تیم استقلال بعد از پایان تمرین روز گذشته این تیم در مراسم و ضیافت‌های مختلف شرکت کردند.

آندرانیک تیموریان، خسرو حیدری و هاشم بیک‌زاده میهمان رئیس جمهور بودند و امیر قلعه‌نویی به همراه کریم بوستانی، علی نظری جویباری و آرش برهانی در ضیافت افطاری که مهدی پرهام عضو سابق کمیته اقتصادی باشگاه استقلال ترتیب داده بود حضور پیدا کردند.

* همچنین آخرین تمرین تیم استقلال قبل از دیدار با تراکتورسازی تبریز در جام شهدا امروز در ورزشگاه آزادی و مثل روزهای گذشته پشت درهای بسته برگزار می‌شود.

*مسئولان باشگاه استقلال در تدارک جشن پیراهن این تیم برای فصل جدید هستند و قرار است مراسمی را در یکی از تالارهای تهران برگزار کنند. این مراسم روز دوشنبه آینده برگزار خواهد شد.

* حنیف عمران زاده و امیر حسین صادقی دو بازیکن مصدوم تیم استقلال در خط دفاعی هستند که این موضوع باعث ناراحتی قلعه‌نویی شده است.

صادقی از ناحیه شکم مصدومیتی کهنه دارد که حتی باعث شد وی در جام جهانی با مداوا بازی کند. صادقی که به همراه عمران زاده این روزها مشغول فیزیوتراپی است در صورتی که بتواند روند درمان خود را به بهترین شکل طی کند ممکن است در دیدار با راه‌آهن به میدان برود و در غیر این صورت این امکان وجود دارد که ناحیه مصدوم خود را جراحی کند که شاید همین موضوع مدافع ملی‌پوش استقلال را چند هفته از ترکیب این تیم دور نگه دارد.

در صورت این اتفاق صادقی و عمران‌زاده غایبان هفته‌های ابتدایی استقلال خواهند بود که شاید همین موضوع باعث شد تا مسئولان استقلال در آخرین ساعات نقل و انتقالات به دنبال جذب سید محسن حسینی بودند تا بلکه در خط دفاع دچار مشکل نشوند.

در مورد صادقی باید تا چند روز آینده صبر کرد و روند درمان این بازیکن وضعیت خط دفاع استقلال را برای دیدار با راه آهن روشن خواهد کرد.

20. کاربر مقابل از ZEFRON عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 73 از 150 نخستنخست ... 2363717273747583123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 46 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 46 مهمان ها)