صفحه 8 از 150 نخستنخست ... 6789101858108 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 71 به 80 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط MEHRAN_DRAGON نمایش پست ها
    سلام به همه تاجیا من ارسالامو میخوامدر ضمن کی بدون اجازه من تاپیک اس اسو زده
    سلام مهران !رسیدن بخیر/ چرا اینقدر دیر اومدی سایت ؟بابت تاپیک هم رخصت ؟

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افشارزاده: مديرعاملي استقلال را مي*پذيرم

عضو هيئت مديره استقلال گفت: نتوانستم در برابر مسئولان وزارت ورزش و جوانان مقاومت کنم و اگر در هيئت مديره گزينه مديرعاملي باشم آن را مي*پذيرم.

بهرام افشارزاده که در جلسه دو گروه اعضاي هيئت مديره جديد استقلال حضور داشت درباره اين جلسه اظهار داشت: با صحبت*هايي که انجام شد قرار است شنبه هفته آينده همه 9 نفره اعضاي هيئت مديره استقلال در جلسه حضور داشته باشند تا رئيس هيئت مديره، نايب رئيس و سخنگو و مدير عامل معرفي شود.

به نقل از تسنيم، وي با بيان اينکه صحبتي در مورد مديرعاملي استقلال در جلسه امروز مطرح نشد در خصوص اينکه اميررضا خادم روز گذشته اعلام کرد که بهرام افشارزاده را براي مديرعاملي استقلال پيشنهاد داده است گفت: اگر مرا انتخاب کردند بايد آن را بپذيرم. خيلي مقاومت کردم که اين مسئوليت را برعهده نگيرم اما نتوانستم مقابل مسئولان وزارت ورزش قرار بگيرم و اگر در هيئت مديره استقلال گزينه مديرعاملي باشم آن را مي*پذيرم.

عضو هيئت مديره باشگاه استقلال ادامه داد: استقلال نياز دارد که سرمايه*گذاري در اين باشگاه انجام شود تا مشکلات گذشته را نداشته باشد.

افشارزاده در پاسخ به اين سوال که چرا هيئت مديره در دو گروه جداگانه با مسئولان وزارت ورزش جلسه داشتندعنوان کرد: ابتدا گروه 5 نفره*اي در خصوص مسائل تيم صحبت کردند. گروه 4 نفره ديگر اسپانسرهاي تيم بودند که جداگانه به بحث*هايي در مورد هماهنگي و مسائل باشگاه با مسئولان وزارت ورزش صحبت*هايي را مطرح کردند.

وي با ابراز رضايت از جلسه دوم اعضاي هيئت مديره استقلال با مسئولان وزارت ورزش گفت: خوشبختانه چهره*هاي اعضاي هيئت مديره نشان مي*دهد که آنها افرادي وارسته با يکديگر همدل هستند. اميدوارم باشگاه استقلال با همدلي اين اعضاء بتواند فصل اينده مشکلات را برطرف کرده تا خواسته هوادارن را بطرف کنند.

افشارزاده در پاسخ به سوال خبرنگار تسنيم مبني بر اينکه چقدر خودش را مديرعامل استقلال مي*داند تصريح کرد: با توجه به فضايي که اکنون وجود دارد احتمالا من مديرعامل استقلا ل مي*شود اما بايد ببينم که آيا هيئت مديره مرا انتخاب مي*کنند يا نه.

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    صاحب*پناهي: استقلال نيازبه آدم*هاي بزرگ دارد

عضو جديد هيئت مديره باشگاه استقلال از آينده*اي روشن براي آبي*پوشان پايتخت خبر داد.

کامران صاحب*پناهي پس از جلسه گروه دوم اعضاي هيئت مديره استقلال با اميررضا خادم در وزارت ورزش و جوانان درباره اينکه چرا در جلسه حضور نداشت، اظهار داشت: جلسه خاصي نبود و اين 2 جلسه جداگانه به اين دليل برگزار شد که اعضاي هيئت مديره استقلال يک به يک درباره برنامه*هاي فصل آينده توجيه شوند.

به نقل از تسنيم، وي با بيان اينکه صحبتي در مورد مديرعامل آينده باشگاه استقلال نشده، ادامه داد: اين جلسه رسمي نبود و نکته خاصي هم مطرح نشد.

صاحب*پناهي در پاسخ به سوال تسنيم مبني بر اينکه آيا اعضاي هيئت مديره قول مي*دهند که مشکلات مالي استقلال برطرف شود يا نه، گفت: اميدوارم اين مسئله رخ دهد. استقلال تيم بزرگي است و نياز به آدم*هاي بزرگي دارد. من به آينده استقلال اميدوارم. از شما رسانه*ها نيز مي*خواهم که به استقلال کمک کنيد تا بتوانيم خواسته ميليون*ها هواداران استقلال را برآورده کنيم.

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افجه*ای: از نظر من قلعه*نویی باید صددرصد سرمربی استقلال بماند
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    عضو جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: از نظر من قلعه*نویی باید صددرصد سرمربی استقلال بماند چون جزو سرمایه*های استقلال است ولی هنوز بحثی در این مورد صورت نگرفته است

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال سید سعید رضا سیف افجه*ای پس از جلسه امروز با امیررضا خادم در این مورد اظهار داشت: متاسفانه برای تشکیل جلسه تعداد اعضا به حد نصاب نرسید و قرار شد شنبه کل اعضای هیئت مدیره حضور داشته باشند و جلسه برگزار شود. فقط اعضا کمی با هم آشنا شدند و از رزومه خود گفتند.وی در خصوص اینکه خودش چه سوابقی داشته، گفت: من از بچگی به ورزشگاه می*رفتم و طرفدار استقلال بودم به همین دلیل شناخت خوبی از این تیم دارم. پیش از این چند سال در امارات بودم و حدود 4 سال و نیم هم مدیرعامل باشگاه ایرانیان دوبی، همچنین مسئول موسسه کانون هواداران در دوبی بودم که سال گذشته به ایران آمدم. 16 سال پیش از این هم در نهادهای مختلف خدمت می*کردم.عضو جدید هیئت مدیره استقلال ادامه داد: من بخشی از اسپانسرینگ باشگاه استقلال هستم و در این بخش فعالیت می*کنم.
    افجه*ای ضمن بیان این مسئله که در جلسه شنبه هیئت مدیره استقلال رئیس هیئت*مدیره، مدیرعامل و سخنگوی این باشگاه معرفی می*شوند، درباره اینکه چه کسی شانس اول مدیرعاملی در استقلال است، عنوان کرد: 4 نفر نام*شان برای مدیرعاملی استقلال مطرح شده است؛ آقایان افشارزاده، فتح*الله*زاده و 2 نفر دیگر که من شناختی رویشان ندارم و قرار شد شنبه خودشان را معرفی کنند.وی در مورد اینکه آیا قبول دارد استقلال زمان زیادی را از دست داده، گفت: من این مسئله را قبول ندارم. تیم رقیب*مان 10 روز از ما جلوتر کار را شروع کرده اما عملا کار خاصی انجام نداده است. البته باید بگویم من پرسپولیس را هم دوست دارم اما استقلال را بیشتر دست دارم. عضو هیئت مدیره استقلال تصریح کرد: تا ضرب*الاجل سازمان لیگ وقت بسیاری مانده و فکر نمی*کنم مشکلی پیش بیاید، ضمن اینکه در سالی قرار داریم که استقلال در لیگ قهرمانان آسیا حاضر نیست.
    همچنین می*خواهیم از امسال با شیبی متوسط به سمت جوانگرایی برویم چون معدل سنی استقلال چندان پایین نیست و به نظرم باید 40 درصد کم شود. افجه*ای در خصوص اینکه اسپانسری استقلال چطور انجام وظیفه خواهد کرد، خاطرنشان کرد: قرار شده چندین شرکت و شخص مجموعه اسپانسرینگ استقلال را تشکیل بدهند که این افراد به زودی توسط آقای خادم معرفی می*شوند. مسلما در این بین کارهای ضمانتی انجام شده و تمام تلاش*مان این خواهد بود که استقلال مانند گذشته بدهی مالیاتی نداشته باشد و مشکل مالی هم نباشد. وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه آیا امیر قلعه*نویی در استقلال خواهد ماند یا خیر، اظهار داشت: بحث سرمربی بعد از بحث مدیریت هیئت مدیره و مدیرعامل مطرح می*شود اما از نظر من قلعه*نویی باید صددرصد سرمربی استقلال بماند چون جزو سرمایه*های استقلال است ولی هنوز بحثی در این مورد صورت نگرفته است.

8. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    تيم*هاي ليگ*برتري 15ميليارد، آسيايي*ها 18ميليارد

سازمان ليگ فوتبال ايران سقف بودجه باشگاه*هاي ليگ برتري و آسيايي را ابلاغ کرد.

سازمان ليگ با ارسال نامه*اي به شانزده باشگاه ليگ برتري فوتبال ايران قانون سقف بودجه اين باشگاه*ها براي فعاليت در ليگ را تعيين کرد.

به نقل از ايسنا، پيش از اين مسئولان سازمان ليگ، فدراسيون فوتبال، وزارت ورزش و جوانان و وزارت صنايع جلساتي را درباره تعيين سقف بودجه باشگاه*ها براي فعاليت در مسابقات فوتبال ليگ برتر برگزار کردند که چهارشنبه تصميم گيري نهايي در اين باره انجام شد و پس از آن هم سازمان ليگ (پنجشنبه) امروز با ارسال نامه* به شانزده باشگاه ليگ برتري تصميم*هاي مصوب شده را به آنها ابلاغ کرد.

گفته مي*شود سقف بودجه باشگاه*ها براي ليگ برتر پانزده ميليارد تومان است که اين مبلغ فقط مي*تواند صرف عقد قراردادها، *هزينه اسکان، اجاره هتل و سفرهاي درون کشوري شود.

بنابر قانون جديد اعلام شده از سوي سازمان ليگ باشگاه*هايي که در ليگ قهرمانان آسيا نماينده دارند مي*توانند 20 درصد افزايش بودجه داشته باشند، بنابراين رقم سقف بودجه آنها به حدود 18 ميليارد تومان مي*رسد.

از طرفي باشگاه*ها براي خدمات فوتبال پايه و توسعه و فعاليت آکادمي*هاي*شان سقف بودجه آزاد دارند.

پيش از اين سازمان ليگ از تمامي باشگاه*ها درخواست کرده بود که بودجه اين فصل*شان براي ليگ برتر را اعلام کنند که گفته مي*شود باشگاه*هاي سپاهان، استقلال و پرسپوليس مبلغي فراتر از بودجه مصوبه شده فعلي را اعلام کرده*اند که بنابراين بايد کاهش بودجه داشته باشند.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    (sm71)

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    توحید غلامی : دو سه پیشنهاد لیگ برتری دارم اما اولویتم استقلال است
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    توحید غلامی که در مکتب استقلال رشد یافته و زمانی از او به عنوان جباری دوم استقلال یاد می شد بازیکنی است که از رده های پایه استقلال به تیم بزرگسالان رسید و این فصل بعد از پس از مدتی دوری از جمع آبی ها ، باز هم می تواند در صورت صلاحدید امیر قلعه نویی یکی از گزینه های جوانگرایی در استقلال باشد .

قلعه نویی فصل 82 - 83 دراولین حضورش به عنوان سرمربی رسمی استقلال سیاهه ای به دست دکتر قریب (مدیرعامل وقت) داد و بیش از 7 بازیکن را مازاد اعلام کرد.او که پیش از این در تیم ملی امید هم حضور داشت, به خوبی با استعداد های دهه ی آینده ی فوتبال ایران آشنا شده بود و بدون کمترین تردیدی چهره ی استقلال را دگرگون کرد و نسل جدیدی را پایه گذار نمود.
    قلعه نویی برای برداشتن فشار از روی خود و بازیکنان جوانش اعلام کرد برنامه ی 3 ساله دارد و از هواداران خواست به آنها اعتماد کنند. اعتمادی که حدود یک دهه استقلال را برای حضور مداوم در کورس های قهرمانی لیگ برتر و شخص قلعه نویی را برای موفقیت در تیمهای مختلف بیمه کرد. استقلال در این سالها هر بار با امیر بود، با حداقل ریزش و تغییرات به انتظارات هوادارانش پاسخ می داد.
    اکنون نیز به نظر می رسد وقت آن رسیده که استقلال بار دیگر چهره عوض کند. قلعه نویی می خواهد یک بار دیگر قلم و کاغذ بردارد و بازیکنان جوان را فهرست نماید جوانانی که قادر باشند «استقلالی جدید» را بنا کنند تا هم استقلال طراوت گذشته اش را داشته باشد و هم تضمینی باشد برای موفقیت آبی ها در سالهای بعد ...
    توحید غلامی که در مکتب استقلال رشد یافته و زمانی از او به عنوان جباری دوم استقلال یاد می شد بازیکنی است که از رده های پایه استقلال به تیم بزرگسالان رسید و این فصل بعد از پس از مدتی دوری از جمع آبی ها ، باز هم می تواند در صورت صلاحدید امیر قلعه نویی یکی از گزینه های جوانگرایی در استقلال باشد .
    غلامی که هم دوره و هم سن و سال بازیکنانی چون یعقوب کریمی ، فردین عابدینی و ... می باشد در مدتی که در تیم بزرگسالان استقلال حضور داشت به علت ترافیک بازیکنان خط میانی این تیم فرصت بازی کمتری پیدا کرد او پس از جدایی از استقلال یک نیم فصل را در تیم پارسه سپری کرد نیم فصلی که به قول خودش ذهنش تماما درگیر استقلال بود . فصل قبل به شهرداری بندرعباش پیوست و تقریبا در تمام بازیهای این تیم لیگ یگی بازی کرد چهار گل زده و حدود ده پاس گل نشان از موفقیت قابل توجه این بازیکن در ترکیب شهرداری بندرعباس دارد .
    در گفتگوی کوتاهی که با این بازیکن داشتیم او از علاقه اش به استقلال گفت و اینکه امیدوار است بازهم شرایطی فراهم شود که او بتواند در تیم محبوب خود و در باشگاهی که در آن رشد کرده است بازی کند هر چند با توجه به عملکرد او در شهرداری بندرعباس ، پیشنهاداتی نیز از دو سه تیم لیگ برتری دارد .
    غلامی که تنها 23 سال دارد اعتقاد دارد تجربه حضور و تمرین در کنار بازیکنان بزرگ استقلال مثل جباری و تیموریان و ... در ارتقاء کیفیت و سبک بازی اش موثر بوده و حضور مداوم در ترکیب اصلی در تیم شهرداری بندرعباس به عنوان یک هافبک دفاعی ، باعث شده تجربه بسیار خوبی نیز به دست آورد .
    بازیکن سابق استقلال در پایان اشاره کرد : قراردادم با باشگاه شهرداری بندر عباس تمام شده و در حال حاضر بازیکن آزاد هستم و قصد دارم با تفکر تیم فصل آینده ام را انتخاب کنم .

14. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    مديرعامل استقلال فردا معرفي مي*شود

مديرعامل باشگاه استقلال فردا در اولين نشست رسمي هيات مديره اين باشگاه انتخاب خواهد شد.

اولين جلسه غير رسمي هيات مديره باشگاه استقلال روز گذشته در وزارت ورزش و جوانان برگزار شد و مقرر شد مدير عامل استقلال فردا ساعت 11 انتخاب و معرفي شود.

اين نشست که در محل وزارت ورزش و جوانان برگزار مي*شود اولين جلسه رسمي هيات مديره استقلال خواهد بود و قرار است تمامي نفرات جديد در خصوص مسائل مختلف اين باشگاه به بحث و تبادل نظر پرداخته و مدير عامل اين باشگاه را معرفي کنند.

با توجه به برگزاري جلسه روز گذشته افشارزاده با دو گروه از اعضاي هيات مديره استقلال به نظر مي رسد وي تنها يک قدم تا جانشيني فتح*الله*زاده فاصله داشته باشد مگر اينکه اتفاق خاصي رخ دهد و هيات مديره باشگاه استقلال شخصي ديگر را انتخاب کند که البته اين موضوع کمي بعيد به نظر مي*رسد.

16. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    استقلال براي فصل جديد بايد پوست بياندازند

پبشکسوت استقلال گفت: افشارزاده شخصيتاً فرد آرامي است و مديرعاملي استقلال و پرسپوليس مي*تواند در يک زمان*هايي آدم*هاي آرامي مثل افشارزاده را گرفتار کند.

بهتاش فريبا در مورد اينکه آيا از نفرات جديد هيات مديره استقلال شناختي دارد يا خير گفت: به جز پورحيدري و معيني و يک مقدار هم نجف*نژاد، سايرين را نمي*شناسم. البته صاحب*پناه هم چون همسايه*ام هست مي*شناسم. او مديرعامل پيکان بوده و در همسايگي آدم خوبي است و بايد ببينيم در کار چگونه عمل خواهد کرد.

به گزارش فارس، وي درخصوص اينکه با مديرعاملي افشارزاده موافق است يا خير افزود: افشارزاده مدير کارنامه*داري است و سال*هاي زيادي در کميته ملي المپيک حضور داشته البته نمي*دانم تجربه مديرعاملي يک باشگاه بزرگ را دارد يا خير که احتمالا ندارد. مديرعاملي استقلال کار بسيار سخت و دشواري است چون مدير هم بايد پول بياورد، هم بايد حاشيه*ها را جمع کند و هم بايد بتواند با هواداران ورسانه*ها ارتباط برقرار کند که نمي*دانم افشارزاده از پس اين کارها بر مي*ايد يا خير.

فريبا يادآور شد: افشارزاده شخصيتاً فرد آرامي است و مديرعاملي استقلال و پرسپوليس مي*تواند در يک زمان*هايي آدم*هاي آرام مثل افشارزاده را گرفتار کند. در نهايت بايد صبر کرد تا مشخص شود زماني که بايد افشارزاده شلوغ کند، اين کار را خواهد کرد يا خير.

پيشکسوت استقلال در پاسخ به اين سوال که به نظر او قلعه*نويي براي فصل آينده در استقلال خواهد ماند يا خير گفت: براي فصل جديد اگر هم امير بماند بايد هم او و هم استقلال پوست بياندازند ضمن اينکه بايد يک بار ديگر هم تاکيد کنم که قلعه*نويي بايد به سال*هاي 82 و 83 برگردد؛ زماني که به دنبال جوانگرايي بود و اتفاقا جوان*هاي خوبي هم به فوتبال ايران معرفي کرد.

وي در پايان گفت: استقلال به يک پوست اندازي شديد نياز دارد و چه قلعه*نويي بماند و يا مربي ديگري بيايد بايد اين اتفاق براي اين باشگاه بيافتد.

18. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    حيدري: برگ* برنده ما کي*روش است

خسرو حيدري اردوي تيم ملي در اتريش را خوب و مثبت ارزيابي کرد.

خسرو حيدري در ابتدا گفت: اردوي خوبي در آفريقاي جنوبي داشتيم و چند بازي درون اردويي و دوستانه هم با تيم هاي باشگاهي اين کشور انجام داديم که بازيهاي بدي نبود. به هر حال سرمربي تيم ملي مي خواست بداند شرايط بازيکنان چگونه است و يک دوره بدنسازي فشرده هم در اين اردو انجام داديم و پس از آن هم بعد از چند روز تعطيلي به اردوي اتريش آمديم و بازيکنان لژيونر هم کم کم به تيم ملي اضافه ميشوند و با کامل شدن و آمدن آنها تمريناتمان جدي تر خواهد شد.

وي شرايط کمپ اتريش را اينطور ارزيابي کرد: کمپ خيلي خوبي براي ما در نظر گرفته شده است. چه از لحاظ هتل و شرايط تغذيه که از اهميت خاصي براي بازيکنان برخوردار است و اينکه زمين هاي تمريني خوبي دارد و اميدوارم اينجا تمرين هاي خوبي داشته باشيم، چون اين اردو آخرين اردوي تيم ملي است و قطعا با بازي هاي تدارکاتي خوب و با نفرات کامل براي برزيل آماده تر مي شويم.

بازيکن تيم ملي در ادامه در خصوص بازي هاي تيم ملي در جام جهاني افزود: اصلا نمي توان گفت به راحتي از گروهمان صعود خواهيم کرد. در نظرسنجي که در برنامه اي تلويزيوني شده بود، بيشتر مردم گفته بودند که انتظار دارند که صعود کنيم نه اينکه حتما صعود مي کنيم و فکر مي کنم که همه ما بايد تلاش کنيم. مدت زمان زيادي را از دست داديم و توقعات هم بالاست، اما تاکنون تيم ملي ايران هيچ وقت نتوانسته از گروهش صعود کند و مردم بايد منطقي به بازيها نگاه کنند و انتظار بازي خوب از ما داشته باشند. ممکن است ما بازي با آرژانتين را واگذار کنيم و بازي بدي انجام ندهيم. به هر حال جام جهاني است و ما بايد بهترين عملکردمان را نشان دهيم و از همه ظرفيت هاي خودمان استفاده کنيم و کادر فني هم از ما خواسته با تمام توان تلاشمان را انجام دهيم و به نظر من برگ برنده ما در جام جهاني حضور يک سرمربي خوب به نام کارلوس کي روش است.

وي در خصوص مطالبي که ظرف هفته گذشته در مورد موضوع مالياتي وي بوجود آمده بود، گفت: من هميشه سعي کرده ام حاشيه نداشته باشم و به شايعات هم توجهي نمي کنم و علاقه ندارم توجه و وقتم را صرف صحبتهاي بي اهميت و ساخته ذهن برخي از افراد کنم و ترجيح مي دهم پاسخ اين گونه حرف ها را ندهم و اين موضوعات را از طريق وکيل حقوقي ام و از طريق مراجع قانوني پيگيري خواهم کرد. همه ميدانند من بازيکني نيستم که بخواهم هر روز در مطبوعات باشم و هر رسانه اي براي رسيدن به فروش بيشتر نبايد اخبار کذب را تيتر کند و تيم ملي و بازيکنان آن را در شرايط حساس باقيمانده تا جام جهاني دچار حاشيه کند.

وي در پايان در خصوص انتظارش از مردم و رسانه ها گفت: رسانه ها هميشه فعال بوده اند و مطمئنا مانند تمام مردم ايران از تيم ملي حمايت خواهند کرد و به نظر من رسانه ها نقش بسيار مهمي دارند چرا که وظيفه روشن کردن ذهن مردم را دارند و از انها مي خواهم که به تيم ملي کشورشان کمک کنند و درخواست من از مردم اين است که دعاي خيرشان همراه ما باشد چراکه شرايط سختي را پشت سر گذاشته ايم و با آماده سازي کوتاه مدتمان مي رويم تا از اسم ايران دفاع کنيم و اميدوارم بازيهاي خوبي در جام جهاني داشته باشيم.

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 8 از 150 نخستنخست ... 6789101858108 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)