صفحه 87 از 150 نخستنخست ... 3777858687888997137 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 861 به 870 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    شوک بزرگ در اردوی زردها/هواپیمای تیم سپاهان سقوط کرد
    اعضای باشگاه سپاهان اصفهان پس از اطلاع از سقوط هواپیمای سپاهان ایر در شوک بزرگی فرو رفتند

پیرو انتشار خبر سقوط هواپیمای مسافربری شماره 140 سپاهان ایر در حوالی فرودگاه مهرآباد وقتی مسئولان باشگاه سپاهان اصفهان از این موضوع اطلاع یافتند، شوکه شدند.

براساس این گزارش طبق تایید اعضای تیم فوتبال سپاهان هواپیمایی که صبح امروز به دلیل نقص فنی در موتور سمت چپ خود در حوالی محله تهرانسر سقوط کرد همان هواپیمایی بوده که باشگاه سپاهان برای پرواز به تبریز جهت دیدار با گسترش فولاد چارتر کرده بود.

اعضای تیم سپاهان درست دو روز پیش با همین هواپیما که حالا تنها دم آن باقی مانده از تبریز به اصفهان بازگشته بودند.

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    مصوبات جلسه امروز هيات‌مديره استقلال

سخنگوي باشگاه استقلال با تشريح جلسه امروز هيات مديره اين باشگاه گفت درباره کاهش قراردادها در اين جلسه بحث شده و نتايج آن به زودي اجرا مي‌شود.

سيد سعيد افجه‌اي درباره جلسه امروز هيات مديره گفت: اين جلسه، نوعي هم‌انديشي داخلي بود. در اين جلسه مسائل زيادي مطرح شد که نتايج خوبي هم داشت. يکي از مسائل اصلي پيگيري مصوبات قبلي بود که بيشتر زمان را به خود اختصاص داد و فرصتي براي بحث روي مصوبات جديد نگذاشت.

به نقل از فارس، وي ادامه داد: بحث روي آيين‌نامه کميته انضباطي باشگاه از مسائل مطرح شده بود و قرار شد اعضاي هيات مديره اين آيين‌نامه را نگاه کنند و در صورت نياز مواردي که بايد تغيير کند را در جلسه بعدي مطرح کنند.

سخنگوي باشگاه استقلال افزود: ما در جلسه امروز روي مسائل مالي بحث‌هاي متنوعي داشتيم و راهکارها و وضعيت فعلي باشگاه را بررسي کرديم.

افجه‌اي در پايان و در پاسخ به اين پرسش که آيا بحثي درباره کاهش قرارداد بازيکنان و کادر فني در اين جلسه شد، عنوان کرد: بله در اين باره هم بحث شد و ان‌شاءالله نتايج آن به زود اجرايي مي‌شود.

4. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    واگذاري سرخآبي‌ها در پاييز امسال

رئيس سازمان خصوصي‌سازي از واگذاري دو باشگاه استقلال و پرسپوليس در سه ماهه سوم امسال خبر داد.

پوري حسيني در گفت‌وگو با شبکه خبر در مورد واگذاري دو باشگاه استقلال و پرسپوليس گفت: بايد بدهي‌ها و دارايي‌هاي اين دو باشگاه به روزرساني شود و دارايي‌هاي خالص آنها مشخص شود. فرايندهاي مالي براي 31 خرداد 92 تا 31 تيرماه 93 نهايي شده است و صورت‌هاي مربوط به 14 ماه قبل تأييد نشده و هنوز مجمع عمومي دو باشگاه صورت‌هاي مالي جديد را دراختيار ما قرار نداده اند.

وي ادامه داد: سازمان حسابرسي براي باشگاه بازرس و حسابرس قانوني تعيين کرده و مديران عامل دو باشگاه استقلال و پرسپوليس نامه زده‌اند که آمادگي دارند تا حسابرسي يک سال قبل انجام شود. صحبت‌هاي اميررضا خادم غيردقيق است، البته من حساسيت‌هاي ايشان را متوجه مي‌شوم.

پوري‌حسيني در مورد زمان خصوصي‌شدن دو باشگاه استقلال و پرسپوليس گفت: اين دو باشگاه بدهي زيادي دارند، البته با واگذاري دو ورزشگاه مرغوبکار و درفشي‌فر انتظار داريم بدهي‌هاي آنها کم و منفي شود، با اين حال برند اين دو باشگاه آنقدر ارزشمند است که بدهي‌ها را مي‌پوشاند. قيمت برند اين دو باشگاه بالاي 100 ميليارد تومان است و اين دو باشگاه با ورزشگاه يا بي‌ورزشگاه براي واگذاري‌شان آپشن‌هاي مختلفي دارند مثل واگذاري 80 درصد يا 100 درصد، به عقيده من مذاکره شيريني در ارتباط با اين دو باشگاه خواهيم داشت.

رئيس سازمان خصوصي‌سازي افزود: دولت محترم و وزارت ورزش مصمم هستند که اين دو باشگاه امسال خصوصي شوند و برآورد من اين است که اين اتقاق در سه ماهه سوم امسال انجام خواهد شد.

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    زرينچه: حاضرم براي استقلال مجاني کار کنم

جواد زرينچه هم مثل بازيکنان استقلال از کسر قراردادهاي اين تيم ناراضي است.

به گزارش "ورزش سه" ماجراي کسر قراردادها در استقلال ابتدا درحد يک شوخي به نظر مي‌رسيد اما خبر رسيده باشگاه استقلال بعد از بازي با سپاهان مذاکرات براي کم کردن قراردادها را شروع مي‌کند. جواد زرينچه مربي استقلال هم از اينکه قرار است از بازيکنان و مربيان کسر قرارداد شود ناراحت است. او در اين باره به ورزش سه مي‌گويد: «من در ابتدا هم با مسئولان باشگاه براي مبلغ قرارداد حرفي نزدم. آنها پيشنهادي دادند و من چانه هم نزدم. اما مگر اين مبلغ چقدر هست که بخواهند مثلا 10 درصد آنرا هم کنند؟ باز اگر 500 ميليون تومان قرارداد داشتيم مشکلي نبود. ولي مگر 150 ميليون چقدر هست که از آن کسر هم کنند؟»

زرينچه امروز هم مثل دوران بازي در استقلال تعصبش را به اين تيم نشان مي‌دهد: «من حاضرم براي استقلال مجاني هم کار کنم. ي

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    توصيه‌هاي قلعه‌نويي به بازيکنان پيش از تمرين

سرمربي تيم فوتبال استقلال قبل از شروع تمرين نکاتي را به بازيکنان گوشزد کرد.

تمرين تيم فوتبال استقلال از ساعت 18 و 30 دقيقه امروز در زمين شماره دو آزادي برگزار شد. در ابتداي اين تمرين امير قلعه‌نويي حدود يک ربع براي بازيکنان صحبت کرد. سرمربي آبي‌پوشان در توصيه به بازيکنان گفت بازي حساسي را در هفته سوم در پيش داريم. سه امتياز اين مسابقه براي ما از اهميت زيادي برخوردار است و بازيکنان بايد تلاش کنند تا در اين ديدار نتيجه خوبي بگيرند. در صورت پيروزي در اين مسابقه شرايط بهتري پيدا مي‌کنيم.

به نقل از فارس، وي افزود: سپاهان تيم بسيار خوبي است که در خط حمله بازيکنان سرعتي دارد. در بازي با استقلال خوزستان وقتي ديديد بازيکنان اين تيم سرعتي هستند نبايد هنگام حمله خيلي به آنها نزديک مي‌شديد. در ديدار مقابل سپاهان از بازيکنان سرعتي اين تيم کمي فاصله بگيريد تا جا نمانيد.

خلعتبري، شريفي و پريرا بسيار خطرناک هستند. ما در اين مسابقه بايد مالکيت توپ را در اختيار بگيريم و هميشه هنگام دفاع برتري عددي داشته باشيم. خرسندنيا پست اصلي‌اش دفاع وسط نيست اما بايد حواس خود را در مواقع دفاع کردن جمع کند.

سرمربي استقلال تاکيد کرد: باز تاکيد مي‌کنم سپاهان تيم بسيار خوبي است و مراقب بازيکنان اين تيم باشيد. اميدوارم با اين مسابقات حواس خود را جمع کنيد و تمرکز داشته باشيد و کمترين اشتباه را انجام دهيد.

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    قلعه‌نويي: آن آدم را هرگز نمي‌‌بخشم

سرمربي استقلال گفت: مصاحبه من در جهت حمايت از کي‌روش بود. چون حرف حق زده‌ام، مافيا شده‌ام.

امير قلعه‌نويي سرمربي استقلال تهران در گفت‌وگو با خبرنگار "ورزش سه" همچنان با اميدواري درباره تيمش صحبت مي‌ کند. شروع گفت‌وگوي ما با قلعه‌نويي هم همين جاست، اينکه او چرا به تيم امسال اينقدر اميد بسته است.

سال گذشته چند تيم بوديم

وقتي 35 سال در اين فوتبال هستي و در جاهاي مختلف مربيگري کرده اي و فوتبال انجام داده اي، تجربه اي بدست مي‌ آوردي که راه را به شما نشان مي‌ دهد. حس من نسبت به تيم امسال اين است که يک گروه منسجم هستيم. همين بازي آخر وقتي گل زديم همه با هم روي نيمکت خوشحالي کرديم و همه به تشويق بازيکني پرداختند که پاس گل داد. اين علائم با مربي حرف مي‌ زند. در حالي که پارسال ما چند تيم بوديم و شايد دل ها يکي نبود.

سال خوش قولي

تيم ما هنوز ايرادهاي تاکتيکي زيادي دارد و بدن بچه ها با هم هماهنگ نيست اما بازي جام شهدا به ما خيلي کمک کرد و ما توانستيم نقطه ضعف هاي خودمان را پيدا کنيم. الان مجموعه تيم همه دغدغه شان موفقيت است و اين به بسيار کمک مي‌ کند ضمن اينکه امسال تنها سالي است که همه بازيکنان و کادرفني 30درصدشان را گرفته اند و يکي از علت هاي تيم شدن ما هم همين است. خوشحالم مديران تيم خوش قول اند و سر حرفشان ايستاده اند.

علت شادي بعد گل

تازه آناليز بازي استقلال و استقلال خوزستان را ديده ام و اعتقاد دارم که نسبت به پارسال بهتريم. اما اينکه چرا موقع گل شادي کردم به اين علت است که وقتي حرکت زيباي رمضاني را ديدم و دريبل فوق العاده اش را در آن دقيقه تماشا کردم خيلي ذوق کردم، با توجه به اينکه او يک بازيکن جوان و کم تجربه است. البته گل شهباززاده هم خوب بود ولي حرکت رمضاني واقعا اميدوارم کرد. اين به دليل يارگيري خوب اين فصل ماست که ما از نظر جذب ستاره بازيکن جنگنده و چهره هاي جوان خيلي متناسب عمل کرده ايم. اگرچه مصدوم هايي هم داريم و بعضي ها از بقيه عقب اند، در نهايت امسال يک تيم متفاوت از استقلال را خواهيد ديد.

آقاي آجورلو حرف مرا تاييد کرد

من 2 سال در اصفهان زندگي کردم و اين دو سال جزو بهترين سال هاي خوبم زندگي ام بوده است و از همه مردم اصفهان تشکر مي‌ کنم. بعد از سال اولي که با سپاهان قهرمان شدم آقاي آجورلو و آقاي هدايتي رقم وحشتناکي براي هدايت استيل به من پيشنهاد کردند اما من به خاطر حرفي که به آقاي ساکت زده بودم در سپاهان ماندم.اين مسئله را آقاي آجورلو امروز تاييد کرده و آقاي ساکت هم يکي، دو روز پيش. ماندن من باعث شد يک تيم رويايي در اصفهان درست کنيم.

من آن فرد را نمي‌ بخشم

تيم سپاهان سال دوم من فوق العاده بود و من هميشه حسرت آن را مي‌ خورم. خدا ازشان نگذرد که نگذاشتند سپاهان قهرمان آسيا شود. من هيچ وقت آن آدم را نمي‌بخشم که اجازه داد يک قهرماني به فوتبال ايران و مردم خوب اصفهان برسد، قهرماني اي که حق مردمي بود که هميشه کنار تيمشان بودند.حتي آن وقتها که هفتم هشتم بوديم .

آنها سپاهان اند ما استقلال

سپاهان يک تيم قدرتمند است و نکات مثبت زيادي دارد. تنها تيمي که گل نخورده و 4 گل زده دارد و به حق صدرنشين ليگ است. اما ما هم استقلاليم و مي‌ رويم تا فضا و زمان را از سپاهان بگيريم، ما در بازي جمعه مقابل سپاهان دو هدف دنبال مي‌ کنيم که بايد به آنها برسيم.

من شفاف سازي را شروع کرده ام

من اولين نفري بودم که در فوتبال ايران شفاف سازي را آغاز کردم. کدام مربي است که اعتراف کند بالاتر از سقف قرارداد گرفته است؟ من گفتم و به مسئولان سازمان ليگ اعلام کردم که در اين باره دروغ نخواهم گفت. يک جلسه با آقاي تاج بود که در آنجا به ايشان اعلام کرديم قرارداد من بالاي سقف قرارداد است و اگر نمي‌ خواهيد کارت من را صادر کنيد بگوييد تا من که به عشق مردم به تبريز رفته بودم کنار بيايم و تيم را تحويل بدهم. البته مردم تبريز به من خيلي لطف دارند و هر وقت آنجا مي‌ روم به من محبت مي‌ کنند که دستشان درد نکند. اما ما تيم را آسيايي کرديم ... آن وقت هم هدفم اين بود که اگر کارتم صادر نشود تا زماني که بودم را مجاني کار کنم و کنار بروم اما دروغ نگويم. متاسفانه اين شفاف سازي به مرور به سلاحي عليه من بدل شده آنها مي‌ خواهند من قلعه‌نويي را بزنند.

حرف حق زدم مافيا شدم

آدم هايي درباره من حرف مي‌ زنند که شاخ در مي‌آورم. آدمي که بازيکن براي تيم عقاب برده و از 12 ميليون تومان قرارداد 10 ميليون اش را گرفته ؛ آن وقت عليه من حرف مي زند ... اينها آدم هايي هستند که مردم جنس شان را نمي‌ شناسند و با ديدن نوشته هاي آنها متوجه مي‌ شوم که راه و حرفهايم درست است.

از کي‌روش حمايت کردم

مصاحبه ديروز من درباره حضور لژيونرها در کشورهاي عربي در حمايت از آقاي کي‌روش بود. منظور من اين بود که فوتبال ما اشکال زياد دارد ولي آقاي کي‌روش در جام‌جهاني با اين بچه خوب نتيجه گرفت. ما بايد زيرساخت هايمان را درست کنيم تا سطح فوتبالمان بالا برود تا اوضاع فوتبال از ايني که هست بدتر نشود. سبک بازي ما در جام‌جهاني جالب نبود اما اين فقط به آقاي کي‌روش برنمي گردد. ما اگر زيرساخت ها درست کنيم مي‌ توانيم جزو 20 ها برتر باشيم .مگر واليبال چطور توانست ؟درفوتبال مي‌ توانيم از واليبال بهتر باشيم چون استعداد و زمينه اش مهياست.

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    قلعه نويي: استقلال روزبه‌روز بهتر مي‌شود

سرمربي تيم فوتبال استقلال از ديدار اين تيم مقابل سپاهان اصفهان به عنوان فينالي زودرس ياد کرد.

امير قلعه‌نويي در حاشيه تمرين امروز (سه‌شنبه) استقلال درباره ديدار اين تيم مقابل سپاهان اظهار داشت: اين ديدار يک فينال زودرس است و به دليل شش امتيازي بودن دو تيم حساسيت خاص خودش را دارد. ديدار استقلال و سپاهان همواره حساس بوده و اينکه سپاهان در دو هفته گذشته گلي نخورده و بيشترين گل زده را دارد نشان دهنده کيفيت اين تيم است.

به نقل از تسنيم، وي افزود: خوشحالم به شهري مي‌روم که خاطرات بسيار خوبي از آن دارم به ويژه از دوران کار با پورسينا و ساکت اين خاطرات برجاي مانده است. به هر صورت استقلال روزبه‌روز بهتر مي‌شود و بازيکنان ملي‌پوش ما هم به مرور شرايط ايده‌آل بازي را پيدا خواهند کرد.

سرمربي استقلال درباره بازيکنان مصدوم اين تيم تأکيد کرد: وضعيت بازيکنان مصدوم ما فردا شب در جلسه مشترک با کادر پزشکي مشخص خواهد شد.

وي درباره مصدوميت برخي بازيکنان استقلال مانند جاسم کرار هم گفت: وقتي بازيکني در تمرينات عمومي تيم حضور دارد، يعني شرايط بازي را پيدا کرده است اما اينکه چند دقيقه مي‌تواند به ميدان برود را در جلسه با کادر پزشکي مشخص خواهيم کرد.

قلعه‌نويي در مورد حواشي احتمالي در بازي استقلال برابر سپاهان خاطرنشان کرد: در اين چند ساله هيچ حاشيه‌اي در اصفهان وجود نداشته است.

وي همچنين درباره احتمال توهين به بازيکناني که از سپاهان به استقلال آمده‌اند، تصريح کرد: اين مسائل در همه شهرها وجود دارد. فصل گذشته مجتبي جباري به سپاهان رفته بود اما در بازي که در تهران برگزار شد و اتفاقاً سپاهان در آن برنده شد تماشاگران او را تشويق کردند. اگر هم منظورتان اميد ابراهيمي است که اين جابه‌جايي در فوتبال حرفه‌اي طبيعي محسوب مي‌شود. در آن دو سالي که من در اصفهان با ساکت کار مي‌کردم تماشاگران اصفهاني همواره منتخب اخلاق بودند.

سرمربي استقلال درباره اينکه تيم برنده اين ديدار شانس قهرماني ليگ برتر را دارد، يادآور شد:هنوز 13 هفته تا پايان نيم‌فصل باقي مانده و صحبت در اين باره زود است. بايد هنوز نقاط ضعف تيم‌ها بر طرف شود و بعد از شش هفت هفته شايد بتوان در اين مورد صحبت کرد.

قلعه‌نويي در خاتمه تصريح کرد: در ديدار مقابل سپاهان دو هدف خواهيم داشت. اول آنکه گل نخوريم و دوم اينکه به گل برسيم تا نتيجه دلخواه را کسب کنيم. البته نتيجه دست خداست و اين مسائل حرف‌هاي بيرون زمين است. کسي باور نمي‌کرد که آلمان بتواند هفت گل به برزيل بزند اما اين تيم با نتيجه اي عجيب ميزبان جام جهاني را شکست داد.

18. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    توپ جديد ليگ برتر به تيم‌ها تحويل داده شد

بالاخره با پرداخت حق گمرکي محموله توپ هاي جديد ليگ برتر از گمرک آزاد شد و در اختيار سازمان ليگ قرار گرفت.

به گزارش "ورزش سه"، سازمان ليگ هم به سرعت از نمايندگان تيم ها خواست براي دريافت توپ هاي خود مراجعه کنند که ديروز نمايندگان تيم هاي تهراني 25 توپ دريافت کردند و طي امروز و فردا ساير تيم ها هم سهميه توپ هاي خود را دريافت مي کنند تا بازي هاي هفته سوم با توپ هاي جديد برگزار شود.

در هر مسابقه تيم ميزبان از توپ هايي که در اختيارش قرار گرفته استفاده خواهد کرد.توپ هايي که به نشان يوزپلنگ ايراني مزين شده و برعکس فصل گذشته که نارنجي،مشکي و سفيد بود ،سفيد و سياه است.

قيمت اين توپ هاي آل اشپورت ْ آل آلذ 100 يورو است اما به صورت مجاني در اختيار سازمان ليگ و تيم ها قرار گرفته است.ظاهرا تعدادي توپ هم به هيات فوتبال هر استان داده مي شود.چنانچه تيم هاي ليگ برتري اضافه بر 25 توپي که دريافت کرده اند نياز داشته باشند با 60 درصد تخفيف در قيمت توپ هاي بيشتري به آنها فروخته مي شود.
    ویرایش توسط ehsansalehi : 08-12-2014 در ساعت 09:17 PM

20. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 87 از 150 نخستنخست ... 3777858687888997137 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 35 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 35 مهمان ها)