صفحه 9 از 150 نخستنخست ... 78910111959109 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 81 به 90 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    افجه*ای: از نظر من قلعه*نویی باید صددرصد سرمربی استقلال بماند

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    عضو جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: از نظر من قلعه*نویی باید صددرصد سرمربی استقلال بماند چون جزو سرمایه*های استقلال است ولی هنوز بحثی در این مورد صورت نگرفته است

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال سید سعید رضا سیف افجه*ای پس از جلسه امروز با امیررضا خادم در این مورد اظهار داشت: متاسفانه برای تشکیل جلسه تعداد اعضا به حد نصاب نرسید و قرار شد شنبه کل اعضای هیئت مدیره حضور داشته باشند و جلسه برگزار شود. فقط اعضا کمی با هم آشنا شدند و از رزومه خود گفتند.وی در خصوص اینکه خودش چه سوابقی داشته، گفت: من از بچگی به ورزشگاه می*رفتم و طرفدار استقلال بودم به همین دلیل شناخت خوبی از این تیم دارم. پیش از این چند سال در امارات بودم و حدود 4 سال و نیم هم مدیرعامل باشگاه ایرانیان دوبی، همچنین مسئول موسسه کانون هواداران در دوبی بودم که سال گذشته به ایران آمدم. 16 سال پیش از این هم در نهادهای مختلف خدمت می*کردم.عضو جدید هیئت مدیره استقلال ادامه داد: من بخشی از اسپانسرینگ باشگاه استقلال هستم و در این بخش فعالیت می*کنم.
    افجه*ای ضمن بیان این مسئله که در جلسه شنبه هیئت مدیره استقلال رئیس هیئت*مدیره، مدیرعامل و سخنگوی این باشگاه معرفی می*شوند، درباره اینکه چه کسی شانس اول مدیرعاملی در استقلال است، عنوان کرد: 4 نفر نام*شان برای مدیرعاملی استقلال مطرح شده است؛ آقایان افشارزاده، فتح*الله*زاده و 2 نفر دیگر که من شناختی رویشان ندارم و قرار شد شنبه خودشان را معرفی کنند.وی در مورد اینکه آیا قبول دارد استقلال زمان زیادی را از دست داده، گفت: من این مسئله را قبول ندارم. تیم رقیب*مان 10 روز از ما جلوتر کار را شروع کرده اما عملا کار خاصی انجام نداده است. البته باید بگویم من پرسپولیس را هم دوست دارم اما استقلال را بیشتر دست دارم. عضو هیئت مدیره استقلال تصریح کرد: تا ضرب*الاجل سازمان لیگ وقت بسیاری مانده و فکر نمی*کنم مشکلی پیش بیاید، ضمن اینکه در سالی قرار داریم که استقلال در لیگ قهرمانان آسیا حاضر نیست.
    همچنین می*خواهیم از امسال با شیبی متوسط به سمت جوانگرایی برویم چون معدل سنی استقلال چندان پایین نیست و به نظرم باید 40 درصد کم شود. افجه*ای در خصوص اینکه اسپانسری استقلال چطور انجام وظیفه خواهد کرد، خاطرنشان کرد: قرار شده چندین شرکت و شخص مجموعه اسپانسرینگ استقلال را تشکیل بدهند که این افراد به زودی توسط آقای خادم معرفی می*شوند. مسلما در این بین کارهای ضمانتی انجام شده و تمام تلاش*مان این خواهد بود که استقلال مانند گذشته بدهی مالیاتی نداشته باشد و مشکل مالی هم نباشد. وی در پاسخ به سوال خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه آیا امیر قلعه*نویی در استقلال خواهد ماند یا خیر، اظهار داشت: بحث سرمربی بعد از بحث مدیریت هیئت مدیره و مدیرعامل مطرح می*شود اما از نظر من قلعه*نویی باید صددرصد سرمربی استقلال بماند چون جزو سرمایه*های استقلال است ولی هنوز بحثی در این مورد صورت نگرفته است.

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    صاحب*پناهی: شنیده*ام شرکت توسعه صنایع ایران اسپانسر استقلال می*شود

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    عضو هیئت مدیره استقلال گفت: آنطور که شنیده*ام قرار است شرکت توسعه صنایع ایران اسپانسر استقلال برای فصل آینده باشد.

کامران صاحب*پناهی درباره اینکه از طریق چه کسی و چگونه وارد هیئت مدیره استقلال شد، گفت: همانطور که در گذشته افراد با توصیه وارد این مجموعه می*شدند، من نیز از طریق دوستان به وزارت ورزش توصیه شدم. البته امیر رضا خادم از من شناخت داشت.
    وی ادامه داد: مسئولان وزارت ورزش حدود یک ماه و نیم پیش صحبت*هایی با من انجام دادند و شرط*هایی را مطرح کردند که منجر به توافق شد تا به عضویت هیئت مدیره در آمدم. ضمن اینکه من 3 سال مدیرعامل باشگاه صنعتی پیکان بودم و آیا این 3 سال، شرط لازم و کافی نیست که از من شناخت داشته باشند؟
    صاحب*پناهی با بیان اینکه جزو اسپانسر استقلال باشگاه استقلال نیست، گفت: شنیده*ام که اسپانسر باشگاه برای خودش نماینده*ای خواهد داشت و دفترش را در باشگاه دایر می*کند تا کارها را انجام دهد. من آنقدر پول ندارم که حتی اتومبیلم را عوض کنم چه برسد به اینکه اسپانسر استقلال باشم. بنابراین صحبت*هایی که درباره اسپانسر شدن من در استقلال شده را تکذیب می*کنم.
    عضو هیئت مدیره استقلال افزود: شاید اسپانسر باشگاه من را به وزارت ورزش توصیه کرده باشد ولی هیچ ارتباطی به اسپانسر ندارم و آنطور که شنیده*ام قرار است شرکت توسعه صنایع ایران اسپانسر استقلال برای فصل آینده باشد.
    وی در خصوص اینکه روز پنج*شنبه ظاهرا اعضای هیئت مدیره استقلال همدیگر را نمی*شناختند، عنوان کرد: هنگامی که وارد باشگاه پیکان شدم، تنها داورزنی را می*شناختم و بقیه اعضای هیئت مدیره را نمی*شناختم. ما نمی*توانیم 6 نفر که رفیق همدیگر هستند را به عنوان عضو هیئت مدیره استقلال انتخاب کنیم. درست نیست که چند دوست که باهم رابطه نزدیکی دارند بخواهند عضو هیئت مدیره شوند. هر مجموعه از افراد مختلف تشکیل می*شود.
    صاحب*پناهی در پایان به تسنیم گفت: نظرم این است که منصور پورحیدری که شناخت بیشتری نسبت به مسائل باشگاه دارد، سخنگوی هیئت مدیره شود تا پاسخگوی سوالات باشد

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    اولادی: در استقلال به من اعتماد نشد اما از کسی بدی ندیدم
    مهرداد اولادی در گفت*وگویی ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: استقلال تیم بسیار بزرگی است و من نمی**خواهم چیزی را توجیه کنم. زمانی که به این تیم آمدم گفتم که می**خواهم در چشم باشم و جایگاه خود را در تیم ملی* دوباره به دست بیاورم. من از تیم* محلی به استقلال نیامدم و در شرایطی پیراهن این باشگاه را برتن کردم که در نفت تهران فیکس بازی می**کردم.

«انتظاراتی که بعد از آمدن به استقلال داشتم برآورده نشد»، وی با بیان این جمله ادامه داد: در استقلال به من اعتماد نشد و هیچ وقت این موضوع اتفاق نیفتاد که در دو بازی پیاپی در ترکیب ثابت قرار بگیرم. من معتقدم بعضی*ها غیرمنصفانه نظر می*دهند. آنها باید انصاف را هم در نظر بگیرند. وقتی در ملوان بازی می**کردم اعتمادبه*نفس بالایی داشتم و این موضوع نتیجه مثبتی داشت. البته من به کسی خرده نمی*گیرم و آمدن به استقلال تصمیمی بود که خودم گرفتم.
    اولادی در پاسخ به این سؤال که «آیا در مورد نیمکت*نشینی با امیر قلعه*نویی صحبت نکردی؟»، گفت: خیر صحبتی انجام ندادم. بزرگترین مشکل من رابطه با سرمربی تیم است. هیچ وقت در طول تمرین یا بازی با سرمربی تیمم حرف نمی*زنم و همه چیز در حد سلام و علیک است. باز هم می**گویم که نمی**خواهم تقصیر را گردن فرد خاصی بیاندازم ولی اگر به من بیشتر اعتماد می**شد مطمئناً عملکرد بهتری را به نمایش می**گذاشتم.
    وی که یک سال دیگر با استقلال قرارداد دارد در مورد وضعیتش برای فصل آینده خاطرنشان کرد: فعلاً که هیئت مدیره و مدیرعامل تازه انتخاب شده است و باید چند روزی صبر کنم. قرارداد من و استقلال از لحاظ مالی و همچنین مدت قرارداد به صورت توافقی است. فعلاً که چیزی معلوم نیست و نمی*دانم فصل آینده کجا هستم. با این حال باید بگویم که در استقلال دوستان خوبی را پیدا کردم و از هیچکس بدی ندیدم.
    اولادی در پاسخ به این پرسش که «فکر نمی**کنی انتخاب استقلال اشتباه بود؟»، خاطرنشان کرد: من با این امید به استقلال آمدم که جایگاه ثابتی داشته باشم اما اینطور نشد. هیچکس نمی**تواند آینده را پیش*بینی کند. بزرگترین بازیکنان دنیا هم تصمیمات درست یا اشتباه می*گیرند و این موضوع چندان عجیب نیست. من بازیکن کوچکی نبودم که به استقلال آمدم و در این 12 سال هیچ وقت پیش نیامده بود که در تیمی تبدیل به یک بازیکن نیمکت*نشین شوم.
    وی در پایان تأکید کرد: سال بعد می*خواهم در تیمی باشم که به من بازی برسد و اینکه در استقلال می**مانم یا خیر به قسمتم بستگی دارد. وقتی از نفت جدا شدم ماشین زیرپایم را فروختم و 150 میلیون تومان پول رضایت*نامه*ام دادم. با استقلال هم یک قرارداد 350 میلیونی امضا کردم و تا این لحظه فقط 120 میلیون تومان پول گرفته*ام. با این وجود برخی افراد در مورد من غیرمنصفانه صحبت می**کنند که این موضوع ناراحتم می*کند. ای کاش که آنها همه واقعیت*ها را بدانند.

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    مظلومی:افشارزاده مدیرعامل شود مربیان استقلال باید سحرخیز شوند!
    پرویز مظلومی یکی از گزینه*های سرمربیگری نفت مسجد سلیمان است و این مربی خوزستانی با هیات مدیره باشگاه نیز جلسه*هایی برگزار کرده است. با او در مورد حضورش در نفت مسجد سلیمان و ترکیب جدید هیات مدیره استقلال گفت و گویی انجام داده*ایم:
    وضعیت حضورتان در نفت مسجد سلیمان به کجا رسید؟من با هیات مدیره باشگاه جلسه برگزار کرده*ام و برنامه*ام را هم برای هدایت تیم به مدیران باشگاه ارائه کرده*ام و قرار است روز شنبه به من خبر بدهند. در برنامه*هایم بومی*گرایی و استفاده از بازیکنان بومی حرف اول را می*زند.
    برای فصل آینده قولی هم به مدیران نفت مسجد سلیمان داده*اید؟
    خیر من به هر تیمی بروم قول نمی*دهم. البته خیلی تمایل دارم که نفت مسجد سلیمان را از ابتدای فصل در اختیار بگیرم و خودم هم بازیکنان را انتخاب کنم و در استان زادگاهم کار کنم. مدیران نفت مسجد سلیمان هم مدیرانی خوب و سالم هستند و اگر این تیم بتواند در لیگ برتر میزبانی را بگیرد می*تواند در لیگ برتر بماند و در پایان مسابقات هم رتبه* تک رقمی داشته باشد.
    گفته می*شود سرمربی نفت مسجدسلیمان باید ارتباط خوبی با هواداران این باشگاه برقرار کنند همانطور که بهروز مکوندی این ارتباط را برقرار کرده و تیم را به لیگ برتر آورد.
    باور کنید هواداران نفت مسجدسلیمان اکنون به من پیامک می*دهند و می*خواهند بدانند چه زمانی کارم را در این تیم شروع می*کنم. من کار مکوندی را ستایش می*کنم. او مربی جوانی است که در نفت مسجدسلیمان تاریخ*ساز شد. اولین مطلبی که من به مدیران باشگاه گفتم این بود که اگر می*توانید خود مکوندی را به عنوان سرمربی حفظ کنید و اگر هم این شرایط مهیا نیست هر سرمربی می*آید او باید در کنار سرمربی حضور داشته باشد.
    سقف بودجه باشگاه*ها از سوی سازمان لیگ 15 میلیارد تومان عنوان شده این رقم را چطور می*دانید؟
    حرکت سازمان لیگ برای مقابله با افزایش بی*رویه دستمزدها و گرانی در فوتبال قابل تقدیر است با این حال برای برخی باشگاه*هایی که در لیگ قهرمانان آسیا هستند 3 میلیارد تومان این بودجه بیشتر است البته تیم*هایی مثل استقلال و سپاهان هم که در لیگ قهرمانان حضور ندارند باید بودجه*شان مثل باشگاه*های آسیایی باشد زیرا جذب بازیکنان ستاره هزینه زیادی دارد. به قول مدیر سپاهان بازیکنی که فصل گذشته دستمزدی گرفته است در این فصل نمی*توان به آن دستمزد کمتری پرداخت کرد. به هر حال زیاد نباید سخت*گیری کرد زیرا در این صورت باعث کوچ ستاره*های فوتبال*مان به کشورهای عربی حوزه خلیج فارس خواهیم بود. البته سازمان لیگ قصد دارد که ترمز گرانی فوتبال را بکشد که این حرکت خوب است.
    هیأت مدیره جدید استقلال اعلام شد نظر شما در مورد ترکیب این هیأت مدیره چیست؟
    من به همه آنها تبریک می*گویم و امیدوارم آنها در کارشان موفق شود و انتخاب اصلحی هم در مورد سرمربی تیم داشته باشند. مهمترین دغدغه استقلال هم اکنون تامین بودجه است. اگر آدم*هایی که به هیأت مدیره آمده*اند بتواند بودجه را تامین کنند استقلال می*تواند تیم خیلی خوبی برای فصل بعد داشته باشد و با وجود آنکه برخی می*گویند دیر شده است اما من می*گویم اگر بودجه کافی تامین شود و در اختیار مدیر باشگاه قرار گیرد، دیر نشده و استقلال می*تواند تیم قدرتمندی برای فصل آینده داشته باشد و بازیکنان خوبی جذب کند. من نمی*دانم چه شخصی قرار است مدیر شود اما هر شخصی که مدیرعامل شود من از او به عنوان یک استقلالی حمایت می*کنم.
    گفته می*شود بهرام افشارزاده مدیرعامل استقلال خواهد شد.
    افشارزاده یکی از مدیران خوب و سالم است که تجربه مدیریتی در ورزش دارد. اگر او مربی استقلال شود مربیان استقلال هم باید سحرخیز شوند. پس از اذان صبح و خواندن نماز در دفتر باشگاه حاضر شوند. افشارزاده از صبح زود در باشگاه است.
    طلب*تان از باشگاه استقلال گرفتید؟
    خیر. خدا شاهد است حکم کمیته انضباطی را گرفتم و اگر یک امضا هم می*کردند استقلال تعلیق می*شد. اما من استقلالی هستم و به این باشگاه تعصب دارم. هر چند از استقلالی بودنم سوءاستفاده شد و اکنون 4 سال است طلب من را نمی*دهند.
    میزان طلب شما از استقلال چقدر است؟
    300 میلیون تومان از استقلال طلب دارم که مالیات 90 میلیونی آن را هم پرداخت کرده*ام. اما هنوز پولم را از این باشگاه نگرفته*ام. وکیلم حکم علیه باشگاه استقلال گرفته و با یک امضای من استقلال تعلیق می*شد. با این حال راضی به این کار نشدم اما فردا که به بستر بیماری بیفتم می*آیند و می*گویند طلبتان را می*دهیم. اما اکنون که سالم هستم حاضر نیستند حقم را پرداخت کنند. غلامحسین مظلومی وقتی سالم بود به او توجه نکردند.

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    شماره 8 با قطریها تمدید نکرده است : مجتبی جباری به استقلال نزدیک است؟!
    استقلال فصل گذشته مشکلات بسیار زیادی در خط هافبک داشت.

استقلال فصل گذشته مشکلات بسیار زیادی در خط هافبک داشت. به نوعی می*توان گفت جدایی مجتبی جباری سبب شد تا این تیم افت محسوسی داشته باشد و شرایط به شکلی شد که در طول فصل همگان روی این موضوع تاکید داشتند که قلعه*نوعی نتوانسته جانشین خوبی برای جباری پیدا کند. اما برای فصل بعد شرایط به شکل دیگری خواهد شد.

با وجود این که طی چند وقت گذشته اخباری در خصوص تمدید قرارداد جباری با باشگاه الاهلی قطر به گوش می*رسید اما دیروز باخبر شدیم چنین موضوعی صحت ندارد و مجتبی فقط به صورت لفظی برای تمدید قرارداد راضی شده بود ولی هیچ برگه*ای را امضا نکرده و حالا بیشتر از گذشته به استقلال نزدیک است. او که بارها طی مصاحبه*های مختلف از علاقه خود به بازگشت سخن گفته بود، حالا با علاقه قلعه*نوعی برای حضور مجدد در جمع آبی*پوشان مواجه شده است. شنیده*های ما در این مورد حاکی از آن است که یکی از اعضای هیات مدیره استقلال در جلسه دیروز به قلعه*نوعی قول داده که هر طور شده شرایط بازگشت جباری را فراهم کند و کمک او به استقلال این باشد که کل مبلغ قرارداد این بازیکن را شخصا پرداخت کند.

از سوی دیگر گفته می*شود سرمربی استقلال فهرست موردنظرش برای فصل بعد را در اختیار معاون باشگاه قرار داده که این فرد امروز این لیست را در اختیار اعضای هیات مدیره قرار می*دهد.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

12. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    تيموريان از 3 تيم قطري پيشنهاد دارد

هافبک تيم ملي فوتبال کشورمان از سه تيم قطري پيشنهاد دارد و به دنبال آن است که فوتبال خود را در اين کشور ادامه دهد.

سرژيک تيموريان، برادر و مديربرنامه*هاي آندرانيک تيموريان در گفت*وگو با تسنيم در پاسخ به اين سؤال که «آندو چه زماني براي فصل آينده تصميم*گيري خواهد کرد؟»، گفت: اين موضوع بستگي به پيشنهادها و زماني دارد که قرار است مذاکره صورت بگيرد. اين امکان وجود دارد که آندو قبل از جام جهاني تصميم بگيرد و شايد هم اين کار بعد از جام جهاني انجام شود.

وي در ادامه خاطر نشان کرد: آندرانيک از ليگ قطر پيشنهاد دارد و اولويت او براي سال آينده، بازي در اين ليگ خواهد بود.

هافبک پيشين استقلال در خاتمه اظهار داشت: در حال حاضر سه تيم قطري خواهان جذب آندو هستند و او هم مشغول بررسي پيشنهادهاست. برادرم فعلاً تصميمي نگرفته ولي باز هم تاکيد مي**کنم که اولويت او بازي در ليگ قطر خواهد بود.

14. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افشارزاده شرایط مدیرعامل شدنش در استقلال را اعلام کرد
    عضو هیات مدیره باشگاه استقلال که از او به عنوان اصلی*ترین گزینه جانشینی علی فتح*الله*زاده نام برده می*شود با اشاره به رایزنی*های زیادی که برای بر عهده گرفتن مدیرعاملی این باشگاه با وی شده، گفت: اگر امروز نظر اعضای هیات مدیره هم مثبت باشد این انتخاب انجام می شود فقط امیدوارم برای آن همه اعضا موافق باشند نه اکثرشان.

بهرام افشارزاده با اشاره به نشستی که امروز شنبه میان اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال برگزار می شود، اظهار داشت: البته پنجشنبه و یک روز پس از معرفی اعضای هیات مدیره نشستی را داشتیم اما نشست امروز جنبه رسمی تر دارد و به نوعی آغاز به کار هیات مدیره جدید تلقی خواهد شد.

وی که به عنوان یکی از 9 عضو هیات مدیره باشگاه استقلال انتخاب شده، خاطرنشان کرد: به نظرم ترکیب خوبی در هیات مدیره باشگاه استقلال جمع شده است. امیدوارم این ترکیب 9 نفره کمک کند تا هر چه زودتر مشکلات این روزهای آبی ها برطرف شده و هر چه زودتر روزهای بدون دغدغه برای آنها فرا برسد طوری که بتواند فقط با تمرکز به مسایل مربوط به بازی و امور فنی روزها را سپری کند نه دغدغه هایی مثل مشکلات مالی.

افشارزاده که از وی به عنوان یکی از گزینه های اصلی مدیرعاملی باشگاه استقلال یاد می شود در این باره تصریح کرد: موضوع چیزی نیست که آن را کتمان کنم. طی یک دو هفته گذشته صحبت های زیادی حتی از طرف وزیر ورزش با من شد، خودم هم بدم نمی آمد این پیشنهاد را بپذیرم اگرچه مسایلی وجود دارد که باعث دو دولی من شد و این که نتوانستم خیلی زود تصمیم بگیرم.

این عضو هیات مدیره باشگاه استقلال که تا چند ماه پیش دبیرکل کمیته ملی المپیک بود تاکید کرد: در هر صورت همه چیز در نشست امروز مشخص خواهد شد چرا که اصلی ترین موضوع در این نشست معرفی مدیر عامل است. با توجه به خیلی از صحبت ها و رایزنی ها اگر اعضای هیات مدیره همه موافق باشند و رای مثبت دهند احتمالاً امروز من به عنوان مدیرعامل معرفی می شود. فقط این که امیدوارم در صورت انجام شدن این اتفاق همه اعضا رای مثبت داشته باشند نه اکثرشان.

بهرام افشارزاده گفت: که در هر صورت دو سه ساعت دیگر اگر صبر کنید مدیرعامل استقلال را هم خواهید شناخت. این فرد یا من هستم یا فرد دیگری که بتواند این باشگاه را به خوبی مدیریت کند.

به گزارش مهر، اولین نشست رسمی هیات مدیره جدید باشگاه استقلال ظهر امروز شنبه در دفتر امیررضا خادم، نماینده تام الاختیار وزیر ورزش و جوانان در واگذاری سرخابی ها برگزار شده و طی آن مدیرعامل استقلال به صورت رسمی معرفی خواهد شد.

تا پیش از این علی فتح الله زاده مدیرعامل استقلال بود

16. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    بهرام افشارزاده مديرعامل استقلال شد

بهرام افشارزاده، دبيرکل سابق کميته ملي المپيک، مديرعامل باشگاه استقلال شد.

به دنبال برگزاري نخستين نشست هيات مديره استقلال، بهرام افشارزاده به عنوان مديرعامل انتخاب شد.

هيات مديره جديد باشگاه استقلال صبح امروز (شنبه) در دفتر افشارزاده اولين نشست خود را برگزار کرد و در نهايت پس از بررسي گزينه*هاي مختلف براي مدير عاملي باشگاه آبي پوشان، افشارزاده به عنوان مدير عامل جديد اين باشگاه منصوب شد.

بهرام افشارزاده سال*ها دبير کل کميته ملي المپيک بوده است. او رياست فدارسيون وزنه*برداري را نيز در کارنامه مديريتي*اش دارد. هم اکنون هم به عنوان مشاور عالي وزير در امور بين الملل مشغول است.

18. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افجه*اي سخنگوي باشگاه استقلال شد

سيد سعيد رضا افجه*اي به عنوان سخنگوي باشگاه استقلال انتخاب شد.

به دنبال انصراف منصور پورحيدري از اين سمت سيد سعيد رضا افجه اي به عنوان سخنگوي باشگاه فرهنگي ورزشي استقلال انتخاب شد.

اين انتخاب با حضور امير رضا خادم و نماينده بازرسي با راي اکثريت اعضا صورت گرفت.

20. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 9 از 150 نخستنخست ... 78910111959109 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)