صفحه 34 از 150 نخستنخست ... 2432333435364484134 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 331 به 340 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    قاضی:شرایطم را به باشگاه اعلام کردم؛ مذاکرات نهایی به فردا موکول شد
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت:امروز در جلسه با معاون باشگاه شرایطم را اعلام کردم و مذاکرات نهایی به فردا موکول شد.

محمد قاضی در خصوص جلسه امروز خود با نظری جویباری اظهار داشت:من هفته گذشته هم یک جلسه با نظری جویباری داشتم و امروز هم با هم صحبت کردیم، امروز در مورد مطالبات فصل گذشته‌ام و همچنین شرایطم برای فصل آتی با هم حرف زدیم و البته من هم از شرایط باشگاه مطلع شدم.

وی افزود: وقتی نظری جویباری شرایط من را شنید قرار شد طبق اختیارات خود با مسئولان باشگاه صحبت کند، البته قرار شد فردا نشست دیگری داشته باشیم و همه چیز در مورد قرارداد و ادامه همکاری ما به فردا موکول شده است.

مهاجم استقلال در خصوص اینکه چقدر احتمال ماندش در استقلال وجود دارد گفت:همه چیز بستگی به روزهای‌ آینده دارد. من بازیکن آزاد هستم و می‌خواهم طوری قرارداد ببندم که در طول فصل آرامش داشته باشم. همیشه در فصل نقل و انتقالات اینگونه تصمیم می‌گیرم که روی بستن قراردادم تمرکز می‌کنم و در طول فصل فقط به تمرین و بازی فکر می‌کنم

2. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

4. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    مشکل بزرگ مدافع داماش برای پیوستن به استقلال
    مدافع تیم فوتبال داماش برای پیوستن به استقلال با مشکل رضایتنامه رو‌برو است.

هادی محمدی مدافع مد نظر باشگاه استقلال اظهار داشت:من تاکنون چندین بار با نظری جویباری صحبت کرده‌ام و امروز هم این اتفاق افتاد.

وی افزود:مسئولان باشگاه استقلال به دلیل اینکه من با داماش قرارداد دو ساله دارم با عابدینی صحبت کرده‌اند ولی من باید رضایتنامه‌ام را خودم از داماش بگیرم.

مدافع داماش در پایان گفت: البته من فقط از استقلال پیشنهاد ندارم و تیم های دیگری هم خواهان من هستند اما با مشکل رضایتنامه رو برو هستم.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    تماس مسئولان استقلال با سعيد دقيقي

مهاجم فصل گذشته تيم فوتبال تراکتورسازي تبريز با پيشنهاد جدي باشگاه استقلال مواجه شده و شايد به اين تيم برود.

سعيد دقيقي که امروز (چهارشنبه) به صورت رسمي از تراکتورسازي جدا شد حالا با چند پيشنهاد مواجه شده که يکي از آنها از سوي استقلالي‌هاست. اين در حالي است که تيم‌هاي پيکان و نفت تهران هم دنبال جذب او هستند.

مسئولان استقلال امروز (چهارشنبه)‌ چند بار با دقيقي تماس گرفته‌اند و قرار است اين بازيکن در تهران با آبي‌پوشان تهراني مذاکره کند.

به گزارش تسنيم، سعيد دقيقي در مورد وضعيتش گفت: پيشنهاد استقلال صحت دارد و با چند تيم ديگر هم مذاکره خواهم کرد. براي انتخاب تيمم عجله نمي‌کنم و مي‌خواهم يک تصميم خوب بگيرم.

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    پدر نکونام در باشگاه استقلال چه کرد؟

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران، در حالیکه عنوان می‌شد نکونام با قلعه نویی دچار مشکل است اما این بازیکن تمایل خود را برای بازگشت به استقلال، نشان داده اعلام کرده است و حتی با بازوبند آبی در میادین حاضر شده که حتی باعث این شد که برخی از بازیکنان به این موضوع واکنش نشان دادند،‌اما نکونام همچنان به رنگ آبی تعصب دارد و به این موضوع بارها اشاره کرده است.

شایان ذکر است: عنوان شده پدر جواد نکونام در باشگاه استقلال حاضر شده است و در خصوص شرایط حضور پسرش در این تیم صحبتی را با مسئولین این تیم داشت البته عنوان شده است که پدر نکونام استقلالی است و تمایل زیادی دارد که نکونام یک فصل دیگر نیز در استقلال سپری کند

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    فخرالدینی:یک گل برای پرسپولیس کنار گذاشته ام
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    من و خسرو می توانیم یکی از بهترین زوج های سمت راست فوتبال ایران را بسازی. شک نکنید در دربی هم یک گل برای پرسپولیس کنار گذاشته ام.

او درباره پوشیدن پیراهن استقلال به خبرنگار فوتبال ایران می گوید:«از مدتها پیش در حال مذاکره با استقلال بودم. می دانستم که امیر قلعه نویی روی بازی من نظر دارد. چون یک نیم فصل در تراکتورسازی شاگردش بودم و او با خصوصیات فنی و اخلاقی من کاملا آشنایی داشت. حضور قلعه نویی یکی از دلایل اصلی امضای قراردادم با استقلال بود. می خواستم به تیم ملی برسم و به همین دلیل بازی در استقلال را انتخاب کردم»

میلاد فخرالدینی در ادامه می گوید« سخت است که از یک تیم شهرستانی به تیم ملی برسی. من به تیم ملی دعوت شده و بازی هم کرده ام اما مطمئن باشید اگر امسال را در استقلال بازی می کردم با تیم ملی به جام جهانی می رفتم. چون فصل فوق العاده ای را در تراکتورسازی سپری کردم و اگر کروش بازی تیمهای شهرستانی را بیشتر می دید می توانستم در لیست نهایی هم باشم»

اما هدف فخرالدینی از حضور در استقلال:« می خواهم به پیراهن تیم ملی برسم و در جام ملتهای آسیا بازی کنم. مطمئنم که به هدفم می رسم. چون از توانایی های خودم خبر دارم. اگر در استقلال ، شرایط مساعد باشد می توانم همراه با خسرو حیدری یک زوج موفق بسازم. فکر می کنم اگر خسرو بماند، من مدافع راست خواهم بود و او بال راست. به همین خاطر علاقمندم که او بماند تا همه به قدرت سمت راست استقلال پی ببرند»

میلاد فخرالدینی بعد از امضای قرارداد با استقلال عدد 4 را نشان نداد. او دلیلش را می گوید:« شاید باورتان نشود اما یادم رفت که عدد 4 را نشان بدهم. اگر یادم می ماند حتما نشان می دادم. البته به هواداران استقلال قول می دهم دفعه بعد دو تا 4 نشان بدهم. ضمن اینکه به آنها قول می دهم در دربی یک گل بزنم. مطمئن باشید یک گل برای پرسپولیسی ها به یادگار می گذارم»

18. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    پاشازاده: اگر به استقلال بیایم دستیار اول خواهم بود
    من می‌ توانم در تیم های دیگر کارم را انجام دهم ولی می‌ خواهم به استقلال و امیر قلعه‌نویی کمک کنم.

مدافع اسبق تیم فوتبال استقلال که بحث حضورش در کادرفنی این تیم مطرح است گفت: تا چند روز دیگر همه چیز به طور کامل مشخص خواهد شد.

مهدی پاشازاده در مورد اینکه چرا خبر انتخاب اعضای کادرفنی و حضور او در استقلال به صورت اعلام نمی‌ شود گفت: ما تقریبا به توافق رسیده ایم ولی یک مسائلی وجود دارد که باید حل شود. در حال حاضر نمی‌ توان توضیح خاصی بدهم و اجازه بدهید صحبتی نکنم تا همه چیز به طور کامل مشخص شود. اگر اتفاق خاصی نیفتد در یکی، دو روز آینده این موضوع روشن خواهد شد.

پاشازاده در پاسخ به این سوال که اگر به استقلال بیایید آیا دستیار اول قلعه‌نویی خواهید بود افزود: از اول هم فقط چنین بحثی مطرح بود و موضوع دیگری وجود ندارد که بخواهیم در موردش صحبت کنیم. من می‌ توانم در تیم های دیگر کارم را انجام دهم ولی می‌ خواهم به استقلال و امیر قلعه‌نویی کمک کنم. من اگر باشد بیایم به عنوان دستیار اول در استقلال کار خواهم کرد و چیزی غیر از این مطرح نیست. حالا باید دید در روزهای آینده شرایط چگونه پیش خواهد رفت.

او در پایان حرف هایش خاطرنشان کرد: اینکه هنوز اعضای کادرفنی استقلال معرفی نشده اند موضوع چندان عجیبی نیست. باشگاه استقلال در حال حاضر دنبال جذب بازیکنان مورد نظرش است و با نفرات فصل گذشته هم مذاکره می‌کند. شما می‌ بینید که حتی قرارداد امیر قلعه‌نویی هم امضا نشده است ولی فکر می‌ کنم در مورد کادرفنی به زودی همه چیز روشن می‌ شود.

20. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 34 از 150 نخستنخست ... 2432333435364484134 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 45 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 45 مهمان ها)