برهاني:قراردادم نيازي به کاغذبازي ندارد
مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: قراردادم با استقلال نياز به کاغذ بازي ندارد.
آرش برهاني امروز قرارداد خود را به مدت دو سال ديگر با باشگاه استقلال تمديد کرد.
وي بعد از اين اتفاق در صفحه اينستاگرام خود نوشت: «دوستان خوبم! قرارداد من با پرافتخارترين تيم آسيا احتياج به کاغذ و کاغذبازي ندارد ولي امروز پيش آقاي نظري بودم و قراردادم را رسماً امضا کردم و از امروز به اميد خدا، تمرينات براي قهرماني تيم محبوبمان شروع ميشود و من هم در تمرينات حاضر ميشوم، از شما دوستان خوبم تشکر ميکنم که با حمايت و دلگرميهايتان باعث شده که هميشه روحيه و انگيزه بالايي داشته باشم و در اين هشت سالي که در استقلال بودم، شما همه جوره من را شرمنده محبتهايتان کرديد. امبدوارم امسال بتوانم جواب اعتماد اميرخان قلعهنويي و مهربانيهاي شما را بدهم. به اميد موفقيت و بازيهاي خوب همراه با جام. برادر کوچکتر و دوستار شما آرش برهاني.»
قاضي با استقلال دو ساله تمديد کرد
محمد قاضي قراردادش را با استقلال تمديد کرد.
محمد قاضي ظهر امروز پس از ملاقات با علي نظري جويباري قرارداد خود را با باشگاه استقلال تمديد کرد.
قرارداد مهاجم استقلال مثل آرش برهاني دوساله است.
برهانی: قراردادم با استقلال قلبی است
مهاجم استقلال ادعا کرد با پیراهن این تیم از فوتبال خداحافظی کرد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوران حضور آرش برهانی در استقلال تهران 7 ساله شد. مهاجمی که در تابستان سال 1386 به استقلال آمد و توانست یک بار هم عنوان آقای گلی را در لیگ هشتم به خودش اختصاص دهد.
برهانی به رغم فصل نه چندان خوبی که با استقلال پشت سر گذاشت و در اکثر دیدارها نیمکت نشین بود در لیست مازاد قلعه نویی قرار نگرفت و آبی پوش باقی ماند.
مهاجم استقلال بعد از تمدید قراردادش با این تیم در گفت و گوی کوتاهی که با خبرنگار سرویس ورزشی برنا داشت، بیان کرد: قرارداد من با استقلال قلبی است. خوشحالم که قراردادم دو ساله است و با افتخار می گویم با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی خواهم کرد
گزارش اولين تمرين استقلال
تمرين تيم فوتبال استقلال با بازيکنان و اعضاي جديد کادر فني اين تيم برگزار شد.
اولين تمرين آماده سازي تيم فوتبال استقلال براي فصل جديد از ساعت 18 امروز در کمپ مرحوم حجازي آغاز شد. در ابتداي تمرين سرمربي تيم استقلال با استقبال تماشاگران روبرو شد و به محض ورود به زمين چمن پاسخگوي نمايندگان رسانههاي گروهي بود.
* با توجه به آغاز تمرينات مثل سالهاي گذشته تعداد زيادي از بازيکنان تستي در محل تمرين آبيپوشان حاضر شده بودند. نکته قابل توجه اينجا بود که سه بازيکن جوان به محض ورود به کمپ مرحوم حجازي مدعي شدند از طرف مقداد نجفنژاد عضو هيأت مديره براي دادن تست آمدهاند. اين سه نفر به همراه چند نفر ديگر در تمرينات گروهي آبيپوشان شرکت کردند.
* تعدادي از تماشاگران استقلال بنري آورده بودند که روي آن نوشته شده بود علي پاشا محبوب قلبها.
* ميلاد فخرالديني و سجاد شهباززاده دو بازيکني بودند که به محض ديدن قلعهنويي به سمت وي رفته و رخصت گرفتند. آرش برهاني ديگر بازيکني بود که در تمرين امروز حاضر بود و محمد قاضي حنيف عمرانزاده و اميد ابراهيمي در تمرين آبيپوشان شرکت نکردند.
* کريم بوستاني امروز وظيفه تمرين دادن دروازهبانان را به عهده داشت و وي پس از اين به عنوان مربي گلرها فعاليت خواهد کرد.
* جواد زرينچه و شاهرخ بياني نفراتي بودند که امروز لباس کادر فني را پوشيده و در کنار ديگر اعضاي کادر فني مشغول تمرين دادن بازيکنان شدند.
* منصور پورحيدري، افجهاي و رضا صادقپور از اعضاي هيأت مديره استقلال در تمرين امروز آبيپوشان حضور داشتند.
* يک بازيکن ايراني با نام رزمجو که سابقه بازي در ليگ ترکيه را دارد در تمرين امروز استقلال حاضر بود و در کنار ديگر بازيکنان تمرين کرد. قرار است اين بازيکن در تست فني آبيپوشان شرکت کند.
* در ابتداي تمرين بازيکنان به گرم کردن بدنهاي خود پرداخته و سپس در گروههاي مختلف زير نظر امير حاجقاسم کار هوازي انجام دادند.
* اعضاي تيم استقلال امروز با لباسهاي آبي و سفيد که با سفارش باشگاه تهيه شده تمرين کردند.
* تعدادي از بازيکنان تستي و جوان استقلال زير نظر آرش لبجويي که در آکادمي اين باشگاه مشغول است تمرين کردند. قرار است وي نظر خود را در مورد کيفيت اين بازيکنان به سرمربي استقلال ارائه کند.
* حدود 200نفر از طرفداران استقلال در تمرين امروز آبيپوشان حاضر بودند و نظارهگر تمرين شدند.
به گفته امير قلعهنويي تيم فوتبال استقلال روز هفدهم تير ماه براي برپايي اردو راهي ترکيه خواهد شد.
افجهاي:پاشازاده به زودي در تمريناتحاضر ميشود
عضو هيات مديره باشگاه استقلال گفت: مديرعامل باشگاه هر موقع لازم ببيند در تمرينات تيم شرکت ميکند.
سيد سعيد افجه اي که امروز براي تماشاي تمرينات استقلال به کمپ ناصر حجازي رفته بود در جمع خبرنگاران گفت: براي اولين بار است که به اين کمپ مي آيم و بيشتر آمده ام که وضعيت کمپ را ببينم. من تصور ديگري از اين کمپ داشتم اما وضعيت بهتر از تصور من است. کارها به سرعت براي تکميل کمپ انجام مي شود. ضمن اينکه بودجه مناسبي هم براي اين امر در نظر گرفته ايم. نتيجه اش را به زودي مي بينيد.
وي در خصوص اينکه تمرين روز نخست با حضور تنها سه بازيکن بزرگسال برگزار شد گفت: جلسه اول تمرين بود و خيلي از بازيکناني که تمديد کرده بودند با اجازه از کادرفني در اين تمرين حاضر نشدند. يکسري از بازيکنان ما نيز در تيم ملي هستند افراد جديد هم به مرور به تيم اضافه مي شوند. در اين مورد نگراني وجود ندارد با اين حال جزييات اين موضوع را از قلعه نويي بپرسيد.
افجه اي در خصوص زمان حضور افشارزاده در تمرينات استقلال گفت: هر زمان که لازم بداند وي در تمرينات حاضر خواهد شد.
عضو هيات مديره استقلال همچنين در خصوص تکليف اردوي خارجي اين تيم تاکيد کرد: اين مورد را در جلسه هيات مديره مصوب خواهيم کرد البته در اين مورد افشارزاده در خصوص برگزاري کمپ درترکيه حرف هايي زده است.
وي درباره اينکه چرا پاشازاده در تمرينات حاضر نشد، تصريح کرد: براي مربي جديد استقلال مشکلاتي در تبريز به وجود آمده بود اما او نيز در اسرع وقت به تمرينات اضافه خواهد شد.
افجه اي درباره برتري شب گذشته تيم ملي واليبال ايران مقابل برزيل ياداور شد: پيروزي ملي پوشان ايران مقابل برزيل را تبريک مي گوم و ما به شدت از اين موضوع خوشحال شديم. اين جوانان نشان داده اند جايگاهشان بسيار بالاست و در حال حاضر هم تيم ملي واليبال ايران در بين 5 قدرت اول دنيا قرار دارد و اميدوارم که موفقيت هاي اين تيم ادامه داشته باشد.
وي در پايان از هواداران استقلال خواست تا يکشنبه با حضور در ورزشگاه 12 هزار نفري آزادي از تيم ملي حمايت کنند.
قلعهنويي: ميخواهيم به استقلال سال82 برگرديم
سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: قصد داريم با اعتماد کردن به بازيکنان جوان به استقلال سال 82 برگرديم.
امير قلعهنويي در ابتداي اولين تمرين استقلال براي حضور در ليگ برتر چهاردهم گفت: در ابتداي صحبتهايم اعياد شعبانيه را به همه مردم تبريک ميگويم. البته قرار بود ما از سهشنبه هفته گذشته تمريناتمان را شروع کرديم اما به دليل مشکلاتي که در کمپ ما وجود داشت از امروز تمرينات ما استارت ميخورد البته اين هم از ايراد فوتبال ماست که از ابتداي فصل جمع کردن تيم 10 روز زمان ميبرد اما ما از امروز استارت زديم و با ياران خوبي که جذب کرديم کار را شروع مي کنيم و اميدوارم از اواخر هفته سه سهميه ديگرمان را بگيريم و تيم تکميل شود و سپس منتظر مليپوشان باشيم تا با آنها صحبت کنيم.
به گزارش فارس، وي ادامه داد: هدف ما جوان کردن تيم است تا به استقلال سال 82 برگرديم که به جوانها اعتماد کرديم و نتيجهاش را گرفتيم. البته از آقايان فتحاللهزاده و اميري هم تشکر ميکنم و از بازيکناني که به هر دليلي در تيم نيستند بابت زحماتي که کشيدند متشکرم اما امسال ما سال سختي در پيش داريم واميدوارم بتوانيم پاسخگوي هوادارانمان باشيم.
قلعهنويي در پاسخ به اين سؤال که آيا استقلال به اردو ميرود يا خير، گفت: بين روزهاي 17 تا 20 تير به اردوي 10 روزه ميرويم.
وي در مورد تمديد قرارداد با بازيکناني مثل رحمتي و مبعلي خاطرنشان کرد: من ليستي به باشگاه دادم تا باشگاه با آنها مذاکره کند. البته با رحمتي چند بار صحبت کردم و جلسه داشتم و از اين بابت مشکلي وجود ندارد اما مبعلي را نديدم و من به عنوان مسئول فني استقلال به مسئولان باشگاه ليست دادم و هر کسي که تمديد کرد در کنار هم هستيم و هر کسي که تمديد نکرد برايش آرزوي موفقيت ميکنم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال در باره اينکه آيا قول قهرماني ميدهد، گفت: مربي که قول قهرماني ميدهد مربي نيست شما بازي شب گذشته هلند و اسپانيا را ديديد و متوجه شديد که فوتبال را نميشود پيشبني کرد اما ما تلاشمان را ميکنيم و تيم را جوانتر کرديم اما بايد مسابقات شروع شود. من مربياي نيستم که قول قهرماني بدهم اما تلاشم را ميکنم.
قلعهنويي در پاسخ به اين سؤال که به عملکرد سال گذشتهاش چه نمرهاي ميدهد، افزود: سال گذشته سال پرفراز و نشيبي بود و ما با اختلاف 3-4 امتياز قهرمان نشديم اما مسئول اين نتيجه هم من هستم اما امسال نتايج بهتري ميگيريم و اين را بگويم که من عادت ندارم به خودم نمره بدهم و مردم بايد به من نمره بدهند.
وي درباره موضوع مهدي پاشازاده براي حضور در استقلال و اينکه آيا حضور اين مربي منتفي شده يا نه، اظهار داشت:ما دو هفته در اين مورد صحبت کرديم و جلسات متعددي هم داشتيم اما بايد بگويم که زرينچه و پاشازاده از دوستان من هستند که صاحبان استقلالند و هر دوي اينها از بزرگان فوتبال ما به شمار ميروند. پاشازاده دو بار در تيم منتخب جهان بازي کرده و سالها در اروپا بوده و استقلال خانه اينهاست که حالا يک روز من هستم اما مهم اين است که پيشکوستان در استقلال باشند. من حتي از دو نفر از مشاورانم که بياني که کاپيتان من در استقلال بوده و دينمحمدي خواستم که علاوه بر مشورت لباس ورزشي بپوشند و در کنار من باشند.
قلعهنويي در مورد اينکه آيا استقلال دير تمريناتش را شروع کرده، تصريح کرد: به نظرم دير استارت نزديم فکر ميکنم 6-7 هم به ما کمک ميکند اما همانطور که گفتم در زمان نقل و انتقالات تيمها دير جمع ميشوند و اين از ضعف فوتبال است. به طور مثال قاضي وحنيف تازه با ما تمديد کردند. بازيکناني هم که تازه به ما اضافه شدند از فردا در تمرينات حاضر ميشوند.
وي در پاسخ به اين سوال که چه تيمي قهرمان جام جهاني ميشود، گفت: نميدانم چه تيمي قهرمان خواهد شد.
حاشيههاي قبل از آغاز تمرين امروز استقلال
تماشاگران تيم استقلال با حضور در کمپ مرحوم حجازي از امير قلعهنويي حمايت کردند.
در حالي که قرار بود تمرينات تيم استقلال از ساعت 17 امروز استارت بخورد با گذشت 30 دقيقه از ساعت 5 بعدازظهر اين اتفاق نيفتاد اما طرفداران تيم استقلال با حضور در کمپ مرحوم حجازي به حمايت از کادرفني و بازيکنان اين تيم پرداختند.
*از ساعت 16 امروز تعدادي از طرفداران استقلال با آوردن بنرهايي به نوعي حمايت خود را از تيم استقلال نشان دادند. يک بنر بزرگ از سوي تماشاگران استقلال به کمپ حجازي آورده شده بود که روي آن اين جمله نوشته شد «استقلال قهرمان ميشه، قلعهنويي محبوب قلبها».
*همچنين عکسهايي از بهرام افشارزاده و رضا صادقپور به همراه ديگر اعضاي هيات مديره باشگاه استقلال در کمپ مرحوم حجازي نصب شده است.
*روابط عمومي کمپ مرحوم حجازي جملاتي را از حضرت علي(ع) روي بنرها نوشته و در کمپ استقلال نصب کرده است.
*داربستهايي براي جايگاه خبرنگاران و استقرار آنها تهيه شده که خبرنگاران از آنجا به تهيه گزارش بپردازند.
*مسئولان کمپ استقلال از صبح امروز مشغول آمادهسازي چمن اين مجموعه هستند و تا دقايقي قبل از آغاز تمرين مشغول آب دادن به زمين بودند.
*ميلاد فخرديني بازيکني که از تراکتورسازي به استقلال آمده با استقبال تماشاگران روبهرو شد و جالب اينجاست وقتي هواداران به او گفتند عدد 4 را نشان دهد او پاسخ داد من عدد 8 را نشان ميدهم.
*امير قلعهنويي ساعت 17 و 30 دقيقه وارد کمپ استقلال شد و تماشاگران با شعارهاي مختلف به حمايت از او پرداختند.
*تعدادي از طرفداران استقلال در مورد ديدار شب گذشته هلند و اسپانيا صحبت ميکردند و شکست اسپانيا را يک اتفاق عجيب ياد کردند.
*تعداد ديگري از طرفداران استقلال درخصوص نقل و انتقالات اين باشگاه صحبت کرده و پيگير نفرات جديد آبيپوشان بودند.
*يکي از طرفداران تيم استقلال با يک ماشين بنز قديمي که به رنگ آبيفيروزهاي است وارد کمپ استقلال شد و نگاهها را به خود جلب کرده است.
*سجاد شهباززاده، ميلاد فخرالديني، احمد آيتاللهي و پسر امير قلعهنويي به همراه چند بازيکن ديگر در محل تمرين حاضر هستند.
*تمرينات تيم استقلال از دقايقي ديگر آغاز خواهد شد.
*کادرفني تيم استقلال قبل از شروع تمرين امروز جلسهاي را برگزار و درخصوص برنامههاي تمريني به صحبت پرداختند.
*مهدي پاشازاده به دليل سفر به تبريز در تمرين امروز آبيپوشان حضور نخواهد داشت.
بازديد قلعهنويي از رختکنهاي کمپ استقلال
سرمربي تيم فوتبال استقلال از رختکنهاي کمپ استقلال بازديد کرد.
امير قلعهنويي در پايان تمرين استقلال از رختکنهاي کمپ ناصر حجازي بازديد کرد. سرمربي استقلال پيشنهاد کرد که رختکنهاي شماره 2 اين کمپ تبديل به خوابگاه شود تا بازيکنان زير 23 سالي که از شهرستان ميآيند در آنجا اسکان يابند و خوراک و غذا نيز در همان محل به اين بازيکنان داده شود.
سرمربي استقلال همچنين از رختکنهاي اصلي مجموعه که در حال تکميل و مخصوص بازيکنان بزرگسال است، بازديد کرد.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)