صفحه 37 از 150 نخستنخست ... 2735363738394787137 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 361 به 370 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    قلعه‌نويي با استقلال قرارداد بست

قرارداد امير قلعه‌نويي با تيم فوتبال استقلال امضا شد.

پس از اين که امير قلعه‌نويي چندين جلسه با افشارزاده برگزار کرد، در نهايت طرفين به توافق رسيدند و امير قلعه‌نويي به عنوان سرمربي استقلال در فصل جديد ليگ برتر فوتبال معرفي شد.

جواد زرينچه و مهدي پاشازاده نيز دستياران قلعه نوعي در فصل جديد ليگ برتر فوتبال هستند.

تيم فوتبال استقلال از عصر روز گذشته (شنبه) نيز تمرينات خود را براي حضور در ليگ برتر آغاز کرد.

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افشارزاده: با قلعه‌نويي مشکل مبلغ نداشتيم

مديرعامل باشگاه استقلال گفت: قلعه‌نويي با ما قرارداد 2 ساله امضا کرد ولي از لحاظ مبلغ، مشکلي با او نداشتيم.

بهرام افشارزاده در مورد عقد قرارداد با امير قلعه‌نويي اظهار داشت: امروز صبح امير قلعه‌نويي در باشگاه حاضر شد و قرارداد دوساله خود را امضا کرد.

به نقل از فارسف وي در پاسخ به اين سوال که آيا براي مبلغ قرارداد زود به توافق رسيدند، گفت: مشکلي براي مبلغ قرارداد نبود.

مديرعامل باشگاه استقلال در ارتباط با اينکه تا کنون مشکلي در باشگاه داشته يا خير، عنوان کرد: تاکنون از شرايط باشگاه راضي بودم. فقط از اينکه برخي‌ها خبرهاي حاشيه اي مي نويسند گلايه دارم. به دروغ مي‌نويسند که با فرهاد مجيدي جلسه داشتم. اين مسائل آدم را اذيت مي کند ولي در مجموع فضاي کار خوب است. هم استقلال هم باشگاه پرسپوليس امسال حاشيه کمتري دارند. اميدوارم شرايط بهتر هم شود. منتظر پايان جام جهاني هستيم که تکليف ملي‌پوشان خود را هم مشخص کنيم.

وي در خصوص اينکه ظاهرا دغدغه باشگاه حفظ ملي پوشان است، گفت: نه اين دغدغه نيست و بخشي از کار است و به اميد خدا مشکلي پيش نمي آيد.

افشارزاده در پاسخ به اين سوال که آيا امير قلعه نويي براي جذب بازيکن خارجي درخواستي داشته و تکليف جي لويد ساموئل چه مي‌شود، اظهار داشت: تکليف بازيکنان خارجي تا سه‌شنبه، چهارشنبه مشخص مي‌شود.

وي در مورد مهدي رحمتي و نگراني هواداران استقلال از بابت حفظ او تاکيد کرد: مذاکرات با او ادامه دارد و امروز هم قطعا با او دوباره صحبت مي‌کنيم.

افشارزاده با اشاره به اينکه بايد تجهيزات باشگاه را تکميل کنند، گفت: بايد امکانات روابط عمومي خود را تقويت کنيم. اکنون آنها تجهيزات خوبي ندارند.

مديرعامل استقلال در خصوص اينکه چه زماني در تمرينات استقلال شرکت مي کند و ظاهرا علاقه اي به هياهو و رودررو شدن با هواداران را ندارد، عنوان کرد: هر موقع لازم باشد در تمرينات شرکت مي کنم. تيم تکميل شود خواهم رفت. اکنون بايد به امور باشگاه بپردازم. ضمن اينکه از من گذشته که بخواهم دنبال هياهو باشم. من ديگر انگيزه اي براي هياهوهاي اين مدلي و مطرح شدن ندارم. البته که احساسات هواداران را درک مي کنم ولي با تکميل شدن تيم به تمرينات هم مي‌آيم.

مديرعامل استقلال در ارتباط با بدهي هاي انباشته باشگاه نيز گفت: اين بدهي‌ها تعهدات باشگاه است و ما بايد کم کم آنها را هم پرداخت کنيم.

6. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    تمرینات استقلال تهران در فصل جدید (عکس)

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افجه‌اي: هواداران نگران نباشند

عضو هيأت مديره باشگاه استقلال گفت: هواداران استقلال نگران نباشند چون در روزهاي آتي سه بازيکن ديگر جذب خواهيم کرد.

سيدسعيد افجه‌اي در خصوص اينکه شرايط امسال اين تيم را چطور بررسي مي‌کند، اظهار داشت: در ابتدا بايد بگويم نمي‌خواهم حرفي بزنم که با رقيب ديرينه ما سوءتفاهمي به وجود بيايد چون ما رفقاي قديمي هستيم و درست نيست کارنامه خودمان را به تيم‌هاي ديگر قياس کنيم. ولي صحبت ما با هواداران تيم استقلال است که نگران نباشند چون سه بازيکن ديگر قرار است به جمع ما اضافه شوند و سرمربي تيم نيز نسبت به آنها اشراف کامل خواهد داشت.

به نقل از فارس، وي در خصوص تغييرات در کادر فني استقلال گفت: خوشبختانه امسال تغييراتي در کادر فني داشتيم که پيشنهاد سرمربي استقلال بود و از همين رو از اين تصميم قلعه‌نويي پشتيباني کرديم و در ادامه نيز از او حمايت خواهيم کرد.

سخنگوي هيأت مديره باشگاه استقلال در خصوص اينکه سرمربي اين تيم اعلام کرده قول قهرماني نمي‌دهد، گفت: با توجه به سابقه درخشان قلعه‌نويي نيازي نيست از او چيزي بخواهيم و از سوي ديگر پيش‌بيني در فوتبال کار منطقي و درستي نيست.

وي تاکيد کرد: قلعه‌نويي از لحاظ نتيجه‌گيري فاصله بسيار زيادي با رقبايش دارد ولي هيچ زماني به ما قولي نداده است اما تعصب و حرفه‌اي بودن در کارش عوامل مهمي است که ما از او سراغ داريم و با اين اتفاقات ديگر جاي شرط و شروط باقي نمي‌ماند.

عضو هيأت مديره باشگاه استقلال ضمن تشکر از مسئولان کمپ اين باشگاه گفت: خوشبختانه شرايط کمپ به گونه‌اي پيش رفته که از آن چيزي که در ذهنم بود خيلي بهتر است و مطمئن هستم در آينده روند کمپ بهتر و بهتر خواهد شد.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    حسن فرهادی بختاجردی به عنوان مدیر فنی سایت رسمی باشگاه استقلال منصوب شد
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    مدیر عامل باشگاه فرهنگی ورزشی باشگاه استقلال ، امروز طی حکمی آقای حسن فرهادی بختاجردی را به عنوان " مدیر فنی سایت رسمی باشگاه فرهنگی استقلال " منصوب کردند

در بخشی از حکم افشار زاده آمده است : نظر به تخصص جنابعالی ، به موجب این ابلاغ به سمت "مدیریت فنی سایت رسمی باشگاه استقلال ایران " به مدت یک سال منصوب می شوید

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    فخرالدینی: در یک بازی ۴ گل به پرسپولیس می‌زنیم تا از پس عدد ۸ را نشان دهیم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    خبرگزاری تسنیم: مدافع - هافبک استقلال با کری‌خوانی برای رقیب سنتی این تیم گفت که در یک بازی ۴ گل به پرسپولیس خواهند زد.
    فخرالدینی: در یک بازی ۴ گل به پرسپولیس می‌زنیم تا از پس عدد ۸ را نشان دهیم

چه هدفی داشتی که استقلال به عنوان تیم آینده‌ات انتخاب کردی؟
    استقلال باشگاه بزرگی است و همه بازیکنان دوست دارند در باشگاه‌ بزرگ بازی کنند. طبق اهدافی که داشتم، استقلال را انتخاب کردم و رسیدن به پیراهن تیم ملی با استقلال یکی دیگر از اهدافم است.

قبول داری که جدایی از تراکتورسازی تبریز باعث ناراحتی تماشاگران این تیم شد؟
    آنها از رفتن من ناراحت شدند ولی فوتبال حرفه‌ای شده و دیگر این صحبت‌ها مطرح نیست. 3 سال برای تراکتورسازی زحمت کشیدم و می‌خواستم در این تیم بمانم ولی با مسئولان باشگاه به توافق نرسیدم و به پیشنهادات سایر تیم‌ها فکر کردم.

فکر می‌کنی بتوانی در ترکیب ثابت استقلال بازی کنی؟
    مطمئنا در تیمی بازی می‌کنم که بتوانم همه بازی‌ها به میدان بروم و فوتبالم پیشرفت کند.

بازیکنان جوانی چون مهدی نظری و یا امین منوچهری به استقلال آمدند اما نتوانستند عملکرد خوبی نداشتند و خیلی زود از استقلال جدا شدند. به این مسئله فکر کرده بودی؟
    شیوه زندگی من طوری است که هر جا که حضور داشته باشم، پیشرفت می‌کنم. مطمئن هستم که در استقلال هم فوتبالم پیشرفت می‌کند و نسبت به این موضوع هم به خودم اطمینان دارم.

روز گذشته در تمرین استقلال هواداران این تیم درخواست کردند با دستانت عدد 4 را نشان دهی ولی در پاسخ درخواست آنها گفتی عدد 8 را نشان می‌دهی. داستان عدد 8 چیست؟
    منظورم این بود که 4 گل دیگر به پرسپولیس می‌زنیم.

یعنی در یک بازی 4 گل به پرسپولیس می‌زنید؟
    بله، در یک بازی به پرسپولیس 4 گل می‌زنیم تا از این پس عدد 8 را نشان دهیم!

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    گزارش تمرين آبي‌پوشان

تمرين تيم فوتبال استقلال امروز با اضافه شدن حنيف عمران‌زاده و محمد قاضي برگزار شد.

دومين تمرين تيم فوتبال استقلال جهت آماده‌سازي براي ليگ چهاردهم از ساعت 18 امروز يکشنبه در کمپ زنده‌ياد حجازي برگزار شد.

به نقل از فارس، حنيف عمران‌زاده و محمد قاضي دو بازيکني بودند که در تمرين آبي‌پوشان شرکت و خود را به کادر فني معرفي کردند.

* قبل از شروع تمرين امروز ميرشاد ماجدي براي دقايقي با جواد زرينچه و ساير اعضاي کادر فني استقلال صحبت کرد.

* ماجدي در خصوص حضور مهدي پاشازاده در تمرينات استقلال به خبرنگار فارس گفت وي به تبريز رفته و طي يکي دو روز آينده در تمرينات آبي‌پوشان شرکت خواهد کرد.

* محمد قاضي هنگامي که در محل تمرين حاضر شد تعدادي از تماشاگران استقلال خطاب به وي گفتند چقدر لاغر شدي که مهاجم استقلال پاسخ داد هر روز تمرين مي‌کنم.

* محسن بزرگي معاونت حقوقي باشگاه استقلال نيز در تمرين امروز حاضر بود، همچنين مجتبي انصافي مدافع سال‌هاي گذشته آبي‌پوشان نيز در تمرين حاضر شد و براي دقايقي با قلعه‌نويي به گفت‌وگو پرداخت.

* مثل روز گذشته تعداد زيادي از بازيکنان تستي در محل تمرين حاضر شدند و البته قلعه‌نويي شخصاً کارهاي آنها را زير نظر گرفت. جواد زرينچه با بازيکنان اصلي استقلال تمرين کرد و کريم بوستاني مسئوليت تمرين گلرها را بر عهده داشت. شاهرخ بياني هم مثل گذشته لباس کادر فني را پوشيد و بازيکنان را تمرين مي‌داد.

* مسئولان باشگاه استقلال همچنان به دنبال تکميل کردن فهرست بازيکنان اين تيم در فصل جاري هستند و به همين دليل در تمرين امروز شايعه شد دو بازيکن برزيلي به زودي در تمرينات آفتابي خواهند شد.

* حنيف عمران‌زاده و محمد قاضي امروز به صورت اختصاصي تمرين کرده و زودتر از سايرين محل تمرين را ترک کردند.

* آرش برهاني، سجاد شهباززاده، ميلاد فخرالديني، عمران‌زاده و قاضي نفرات سرشناس تمرين امروز بودند ضمن آنکه اميد ابراهيمي در تمرين امروز باز هم حضور نداشت.

* تماشاگران تيم استقلال در مورد وضعيت سيد مهدي رحمتي و اينکه آيا او در استقلال مي‌ماند يا خير با يکديگر صحبت مي‌کردند.

* در اواخر تمرين امروز قلعه‌نويي، عمران‌زاده و قاضي را به گوشه‌اي فرا خواند و چند دقيقه‌اي با آنها به گفت‌وگو پرداخت.

* حدود 100 نفر از هواداران تيم استقلال در حالي که شايعات نقل و انتقالات را در روزنامه‌ها مرور مي‌کردند پيرامون اين موضوع در تمرين از ميرشاد ماجدي و مربيان استقلال سؤال مي‌پرسيدند.

* تمرين استقلال فردا در دو نوبت صبح و بعدازظهر برگزار مي‌شود. آبي‌پوشان در نوبت صبح در زمين گلف مجموعه انقلاب تمرين خواهند کرد و سپس در نوبت عصر از ساعت 18 کارهاي تاکتيکي را پشت‌ سر خواهند گذاشت.

16. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    افجه‌ای: قرارداد ۹ بازیکن با استقلال قطعی شده است
    سخنگوی باشگاه استقلال گفت: قرارداد ۹ بازیکن با استقلال قطعی شده است.

سید سعید افجه‌ای در حاشیه نشست هیئت مدیره استقلال گفت: در جلسه امروز تمام اعضای هیئت مدیره به جز آقای نثاری حضور داشتند. ایشان جلسه‌ای با قالیباف شهردار تهران داشت که باید در آن حضور پیدا می‌کرد. امروز آقای نجف‌نژاد هم در نشست حضور داشت.

وی ادامه داد: در نشست هیئت مدیره استقلال دو بحث کلی مطرح شد. بحث اول در خصوص قطعی شدن حضور 5 بازیکنی که جذب کردیم، بود و همچنین در مورد 4 بازیکن از فصل گذشته به نام‌های عمران‌زاده، نوری،‌ قاضی و برهانی که قراردادشان تمدید شد. قراردادهای آنها حداقل 2 ساله است. 4 ملی‌پوش داریم که هم اکنون در برزیل حضور دارند و تکلیف آنها بعدا مشخص می‌شود.

سخنگوی باشگاه استقلال عنوان کرد: با رحمتی در حال مذاکره هستیم و نتایج آن به زودی مشخص می‌شود اما تا این لحظه امضای قرارداد با 9 بازیکن قطعی شده است. هنوز 3 سهمیه لیگ برتری داریم.

افجه‌ای در خصوص بازیکنانی که استقلال جذب کرده است گفت: ابراهیمی، فخرالدینی، شهباززاده، گروسیان و خرسندیان 5 بازیکن جدید تیم ما هستند. ما برای زیر 23 سال سهمیه‌های زیادی داریم.

وی در خصوص پیشنهاد پدیده به رحمتی گفت: وارد جزئیات این موضوع نمی‌شوم.

افجه‌ای ادامه داد: بحث بعدی ما در نشست امروز هیئت مدیره در مورد ساختار آکادمی، بودجه و سایر مسائل پیرامون آن بود. اینکه ساختمان آکادمی و محلش باید کجا باشد. مکان هایی مطرح شد که باید بررسی شود. بحث تشکیلات و سخت‌افزار این آکادمی از دیگر موارد بود.

عضو هیئت مدیره استقلال در پاسخ به این پرسش که آیا مدیر آکادمی مشخص شده است گفت: هنوز به این مرحله نرسیده‌ایم.

وی در خصوص بحث مذاکره با شرکت‌های آل‌اشپورت و مجید گفت: این موضوع هم هنوز نهایی نشده و ما در حال بررسی هستیم.

افجه‌ای در پایان گفت: استقلال می‌خواهد در بحث فوتبال پایه خوب و عالی باشد. ما نمی‌خواهیم تیمداری کنیم بلکه می‌خواهیم تیم‌سازی کنیم

18. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

20. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 37 از 150 نخستنخست ... 2735363738394787137 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)