صفحه 99 از 150 نخستنخست ... 4989979899100101109149 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 981 به 990 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    عمران‌زاده: از لقب بچه غول خوشم مي‌آيد

حنيف عمران‌زاده، مدافع استقلال با حضور در ويژه برنامه عيد قربان شبکه سه به سوالات مجري برنامه ويتامين 3 پاسخ داد.

همزمان با عيد قربان شبکه سوم سيما با دعوت از حنيف عمران‌زاده، مدافع استقلال سوالاتي جالبي با او مطرح کرد که در ادامه بخش‌هايي از آن را مي‌خوانيد

عمران‌زاده درباره لقب بچه‌ غول که هواداران استقلال براي او انتخاب کرده‌اند و در پاسخ به اين سوال که آيا از اين لقب ناراحت نمي‌شود، گفت: به هيچ وجه از اين لقب ناراحت نمي‌شوم و اتفاقا خيلي هم از آن خوشحالم. اين لطف هواداران بود و از سال دومي که به استقلال آمدم هواداران اين لقب را به من دادند.

وي ادامه داد: اين لقب از آنجا به من داده شد که به هيچ بازيکني اجازه عبور از خودم را نمي‌دهم و در صورتي هم که کسي بخواهد از من رد شود مطمئنا با خطا او را متوقف مي‌کنم.

عمران زاده درباره اينکه آيا تاکنون قرباني کرده است و خاطره‌اش از آن گفت: به لطف خدا زياد قرباني کرده‌ام. خاطرم هست يک بار دروازه‌بان خارجي تيم‌مان هم به اين مساله اعتراض کرد و گفت و نبايد حيوان خدا را کشت.

گويا مدافع استقلال به دليل مسلط نبودن به زبان انگليسي نتوانسته فلسفه قرباني کردن در عيد قربان را به گلر تيم‌شان بگويد: خيلي دلم مي‌خواست به او کاملا دليل اين کار را توضيح بدهم اما متاسفانه به دليل عدم تسلط به زبان نتوانستم.

عمران‌زاده که در اين سال‌ها به صراحت لهجه معروف شده درباره اين اخلاقش اينطور توضيح داد: هميشه عادت داشته‌ام و دارم که حرف دلم را بزنم. چيزي را در دلم نگه نمي‌دارم و فقط از خدا مي‌ترسم.

مدافع استقلال در پايان درباره بازي دربي و حساسيت‌هاي آن گفت: مهمترين چيز در دربي اين است که برنده باشي. چون در اين حالت است که هواداران يک فصل فرصت خواهند داشت که براي آن کري بخوانند. به نظرم پيروزي در دربي از قهرمان شدن هم مهمتر و براي هواداران لذتبخش‌تر است. اما اين يک بازي فوق‌العاده حساس است و شخصا بعد از 12-13 بازي در داربي هنوز بعد از دقيقه 30 استرس زيادي دارم.

2. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    صادقي، رکورددار بازي در استقلال

اميرحسين صادقي در ديدار مقابل ملوان دويست و چهلمين بازي خود را در ترکيب استقلال انجام داد.

صادقی با 240 بازی رکورددار بیشترین بازی در لیگ برتر برای استقلال را به نام خود ثبت کرد. پیش از او محمود فکری با دویست و سی و نه بازی این رکورد را در اختیار داشت.

4. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

6. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

8. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    دیدار دوستانه فوتبال، استقلال- آرارات؛ به دعوت اختر
    تیم استقلال پنجشنبه هفته جاری در دیداری دوستانه به میدان می رود.

طبق هماهنگی های بعمل آمده بین کادر فنی تیم استقلال و ادموند اختر تیمهای آرارات و استقلال تهران در دیداری دوستانه به مصاف هم خواهند رفت.

بر اساس این گزارش این دیدار روز پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه آرارات برگزار می شود.

10. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    به پیشنهاد امیر قلعه نویی، استقلال از اهواز به مشهد می رود

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    کاروان تیم استقلال پس از انجام بازی جام حذفی در اهواز مستقیم به مشهد اعزام خواهد شد
    .

طبق برنامه ریزی صورت گرفته از سوی امیر قلعه نویی به دلیل برگزاری دو دیدار خارج از خانه این تیم در چارچوب جام حذفی و لیگ برتر اعضای این تیم پس از سفر به خوزستان به تهران باز نمی گردند.

بر اساس این گزارش طرح اولیه این برنامه از سوی کادر فنی استقلال به باشگاه پیشنهاد شده تا استقلالی ها که ابتدا باید در جام حذفی به مصاف فولاد نوین اهواز بروند پس از انجام این مصاف برای رویارویی با پدیده مستقیم از اهواز عازم مشهد شوند.

دیدار جام حذفی استقلال مقابل فولاد نوین 25 مهر ماه و دیدار لیگ برتر استقلال برابر پدیده 29 ماه جاری در مشهد برگزار خواهد شد.

لازم به یادآوری است استقلالی ها در غیر این صورت باید پس از انجام بازی در اهواز به تهران بازگشته و پس از دو روز اقامت در تهران بار دیگر عازم استان خراسان رضوی شوند.

12. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید

"استقلال محبوب قلبها"

14. کاربر مقابل از arjang عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

16. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

18. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

20. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 99 از 150 نخستنخست ... 4989979899100101109149 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)