صفحه 100 از 150 نخستنخست ... 50909899100101102110 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 991 به 1,000 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    کرار: هيچگاه نگفتم خداحافظ استقلال

هافبک استقلال مي گويد اگر به عراق برود حتما به ايران باز مي گردد.

به گزارش سایت باشگاه استقلال جاسم کرار با رد اظهاراتی که از سوی وی مطرح شده است، گفت: من هیچگاه نگفته ام خداحافظ استقلال. من یک سری از مشکلاتم را مطرح کردم و اعلام کردم که نیاز به پول دارم تا این مشکلات حل شود.

من دو سال با استقلال قرارداد دارم. من اگر به عراق بروم، حتما به استقلال بر می گردم. خانه و وسایل من اینجاست و من قرارداد دوساله با استقلال دارم. من به هواداران استقلال و آقای قلعه نویی علاقه دارم و نمی خواهم از استقلال بروم. البته من مشکلاتی دارم که امیدوارم حل شود.

2. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    مدافع محبوب استقلال امشب در برنامه زنده تلویزیونی
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    عمران زاده به همراه سخنگوی باشگاه امشب در یک برنامه تلویزیونی در شبکه ورزش حاضر خواهند شد.

مدافع محبوب استقلال امشب در برنامه زنده تلویزیونیبه گزارش عرش نیوز، سید سعید افجه ای امروز به شبکه ورزش می رود و در برنامه ای که به مناسبت عید غدیر خم ترتیب داده شده، شرکت می کند. حنیف عمران زاده هم در این برنامه افجه ای را همراهی می کند.

شنیده شده افجه ای به دنبال این است تا جاسم کرار را هم همراه خود ببرد تا شایعات پیرامون این بازیکن خاتمه یابد. البته کرار صبح امروز بلیت سفر به عراق دارد و بعید است بتواند در این برنامه تلویزیونی حضور یابد.

4. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

6. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    اکران فيلم بيک‌زاده در اردوي تيم‌ملي (عکس)

بازيکنان تيم‌ملي صبح امروز در اردوي پرتغال از فيلم «نيم کاسه» که هاشم بيک‌زاده در آن به نقش آفريني پرداخته را تماشا کردند.

بیک‌زاده در این فیلم طنز در نقش خودش بازی کرده و در آن یک لیدر متعصب را به راه راست هدایت می‌ کند. این فیلم امروز از شبکه اول سیما پخش شد و بازیکنان تیم‌ملی در فضایی آکنده از شوخی آن را تماشا کردند.

این عکس اختصاصی "ورزش سه" از صحنه نمایش فیلم «نیم کاسه» در اردوی تیم‌ملی است.

8. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

10. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

12. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    جلسه نظري جويباري با تاج

علي نظري جويباري، معاون باشگاه استقلال با مهدي تاج، رييس سازمان ليگ جلسه اي را برگزار مي کند تا در مورد اردوي استقلال در آمريکا که قرار است در تعطيلات نيم فصل برگزار شود صحبت کند.

در صورتی که تیم ملی نتواند تا فینال جام ملت های آسیا صعود کند، این احتمال وجود دارد که مدیران سازمان لیگ تصمیم بگیرند لیگ را زودتر از موعد مقرر برگزار کنند و به همین دلیل هم فردا نظری جلسه ای را به تاج برگزار خواهد کرد تا تکلیف نهایی سفر استقلال به آمریکا مشخص شود.

آبی ها قرار است در این اردو بدون بازیکنان ملی پوش شان شرکت کنند و به احتمال زیاد با یکی دو تیم شاغل در لیگ MLS بازی خواهند کرد.

14. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    23 مهر آغاز حماسه 4 تایی ها : آی بدو ..آی بدو ..

سال 89 تو دربی 69.. شیث رضایی دنبال فرهاد بدووو.... ای بدو ای بدووو......

روز ۲۳ مهرماه ۸۹، شروع بردهای زنجیره ای استقلال.درحالیکه چندثانیه تا پایان دربی ۶۹ باقی مانده بود،فرهاد مجیدی در کورس با شیث رضایی،موفق به عبور از این بازیکن شد و در ادامه با علیرضا حقیقی تک به تک شد و از کنار دستان وی توپ را به تور دروازه پرسپولیس چسباند تا دربی ۶۹ با برتری استقلال به پایان برسد.
    پس از این دیدار هواداران استقلال شعار معروف "سال ۸۹ ، تو دربیِ ۶۹ ، شیث رضایی دنبال فرهاد بدو، آی بدو آی بدو" را در وصف این گل سرودند.
    ویرایش توسط ehsansalehi : 10-15-2014 در ساعت 11:38 AM

16. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    قلعه‌نويي و مرفاوي در آغوش هم (عکس)

ديروز و پس از تمرين صباي قم در زمين شماره دو آزادي، نوبت تمرين استقلالي ها بود. اين همزماني باعث شد تا دوستان قديمي ديدار تازه کنند.

18. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

کاربر جدید
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsansalehi نمایش پست ها
    23 مهر آغاز حماسه 4 تایی ها : آی بدو ..آی بدو ..

سال 89 تو دربی 69.. شیث رضایی دنبال فرهاد بدووو.... ای بدو ای بدووو......

روز ۲۳ مهرماه ۸۹، شروع بردهای زنجیره ای استقلال.درحالیکه چندثانیه تا پایان دربی ۶۹ باقی مانده بود،فرهاد مجیدی در کورس با شیث رضایی،موفق به عبور از این بازیکن شد و در ادامه با علیرضا حقیقی تک به تک شد و از کنار دستان وی توپ را به تور دروازه پرسپولیس چسباند تا دربی ۶۹ با برتری استقلال به پایان برسد.
    پس از این دیدار هواداران استقلال شعار معروف "سال ۸۹ ، تو دربیِ ۶۹ ، شیث رضایی دنبال فرهاد بدو، آی بدو آی بدو" را در وصف این گل سرودند.
    بردهاي زنجيره اي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ اون بازي که مساوي شد جزو اين چهارتا بازي نبود؟؟؟؟ خيييييللللللللللللييييي باحاليت

20. کاربر مقابل از 99995555 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 100 از 150 نخستنخست ... 50909899100101102110 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)