صفحه 110 از 150 نخستنخست ... 1060100108109110111112120 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,091 به 1,100 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    غلامحسین مظلومی : زندگینامه و افتخارات
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    غلامحسین مظلومی در سال 47 به تاج پیوست. او از اعضای تیم طلایی استقلال بود که نخستین قهرمانی آسیا را برای این تیم کسب کردند و در آن تیم از بازیکنان اصلی به شمار می رفت. وی با زدن 5 گل در آن رقابت ها علاوه بر آقای گلی، نقش بسیار پررنگی در آن موفقیت ایفا نمود. البته او رکوردی خاص هم از خود در این باشگاه به جا گذاشت.او با پشت سر گذاشتن 41 بازی و زدن 90 گل در استقلال در موفقیت های این باشگاه سهم بزرگی داشت و از کسانی بود که در پرطرفدار شدن آبی پوشان موثر بود.

غلامحسین مظلومی که مدت‌ها با بیماری سرطان دست و پنجه نرم کرده بود، امروز چهارشنبه 28 آبان‌ماه به دیار باقی شتافت.

غلامحسین مظلومی تنگستانی در سال 1328 در شهر آبادان متولد شد؛ همانگونه که از فامیلی او مشخص است، مظلومی اصالتا اهل استان بوشهر و شهرستان تنگستان است و پس از پایان دوران فوتبال خود، بازگشتی به بوشهر هم داشت و مدتی سرپرست تیم شاهین بوشهر بود.

سوابق پرافتخار سرطلایی فوتبال ایران

غلام سر طلایی در گذشت. خبر کوتاه بود و البته تاسف آور. مردی که به مدت 15 سال رکورددار گلزنی در سطح ملی ایران بود، بعد از دو سال مبارزه با سرطان بالاخره دعوت حق را لبیک گفت و به هم بازی سابقش، ناصر حجازی پیوست.

غلامحسین مظلومی در سال 47 به تاج پیوست. او از اعضای تیم طلایی استقلال بود که نخستین قهرمانی آسیا را برای این تیم کسب کردند و در آن تیم از بازیکنان اصلی به شمار می رفت. وی با زدن 5 گل در آن رقابت ها علاوه بر آقای گلی، نقش بسیار پررنگی در آن موفقیت ایفا نمود. البته او رکوردی خاص هم از خود در این باشگاه به جا گذاشت.او با پشت سر گذاشتن 41 بازی و زدن 90 گل در استقلال در موفقیت های این باشگاه سهم بزرگی داشت و از کسانی بود که در پرطرفدار شدن آبی پوشان موثر بود.

مظلومی تا سال 54 در استقلال بود و بعد از به مشکل خوردن با برخی مسئولین وقت این باشگاه به شهباز رفت و در آن تیم هم مثل استقلال موفق عمل کرد.

وی علاوه بر دوران موفق در رده باشگاهی، از بازیکنان بزرگ تیم ملی ایران نیز به شمار می رفت. وی در رده ملی با احتساب گل هایش در رده جوانان 37 گل به ثمر رساند که رکوردی بزرگ به شمار می رفت. رکوردی که با توجه به تعداد کم بازی های ملی در دوره وی، ارزشش را بیشتر نشان می دهد. مظلومی با 37 گل زده اش، پنجمین گلزن برتر فوتبال ایران در رده ملی محسوب می شود.

غلام سرطلایی در آخرین حضور تیم ملی ایران در بازی های المپیک، تنها گل تیم ملی را برابر کوبا به ثمر رساند. المپیکی که حسرتش برای ما نزدیک به چهل ساله شدن است و البته او با زدن دو گل به کره جنوبی در رقابت های بازی های آسیایی 1974 در نیمه نهایی، در قهرمانی ایران درآن رقابت ها هم تاثیر بسزایی داشت.

غلامحسین مظلومی در سن 30 سالگی به دلیل مصدومیت از فوتبال خداحافظی کرد و بعد از مدتی در سال 67 به عنوان سرمربی در استقلال به کار مشغول شد و سال بعد در کسوت سرمربی تیم ملی امید را بر عهده گرفت. او بعدها به عنوان سرپرست استقلال هم مدتی در این تیم بود. در سال 88 که مرفاوی سرمربی استقلال بود، مظلومی به عنوان سرپرست در استقلال مدتی حضور داشت.

سرطلایی فوتبال ایران در حالی درگذشت که در ماه های پایانی عمرش با بی توجه کمیته پیشکسوتان و باشگاه استقلال روبه رو بود و این بار تنها برخی از رسانه ها بودند که همچنان جویای حال او بودند. مظلومی در ماه های پایانی عمرش با کمک سردار احمدی مقدم به بیمارستان ولیعصر ناجا منتقل شد و این درحالی بود که توقع می رفت چنین اقدامی از سوی استقلال یا فدراسیون و کمیته پیشکسوتان صورت بگیرد. هرچند که بازیکنانی مثل برهانی و بنگر حسابشان را از بی وفاهای فوتبالی جدا کرده بودند.

آرش برهانی بعد از گلی که به گسترش فولاد زد به ملاقات این پیشکسوت رفت و محسن بنگر، مدافع پرسپولیس در بازی با راه آهن عکس این مرد بزرگ را زیر پیراهنش زده بود.

روزهای تلخ فوتبال ایران با درگذشت سرطلایی ادامه دارد و قطعا اهالی فوتبال و هواداران هیچگاه مرد بزرگی مثل او را فراموش نمی کنند. کسی که با زدن 5 گل در داربی پایتخت، در این مقام هم جایگاه خاصی دارد و فوتبال ایران تا ابد مدیون

امثال او خواهد
    در اینجا به گوشه ای از افتخارات این مرد بزرگ نگاهی می اندازیم:

گذری بر افتخاراتش

قهرمانی ۳ دوره جام میلز هندوستان با تیم استقلال

اقای گلی جام میلز هندوستان با ۲۶ گل

بهترین گلزن ۳ دوره از جام تخت جمشید

بهترین گلزن باشگاه‌های آسیا با ۹ گل زده

بهترین بازیکن اسیا در سال ۱۹۷۴ در مسابقات المپیک آسیایی تهران

آقای گلی در المپیک آسیایی تهران با ۵ گل

۲ دوره قهرمانی و کسب مدالهای طلا در جام ملتهای آسیا همراه با تیم ملی ایران

قهرمانی وکسب مدال طلا با تیم ملی در المپیک آسیایی تهران

یک دوره قهرمان جام قهرمانان باشگاه های اسیا با تیم استقلال(تاج سابق)

زننده تنها گل تیم ملی ایران به تیم ملی کوبا در المپیک مونترال کانادا ۱۹۷۶

حضور در ۲ دوره مقدماتی جام جهانی ۱۹۷۴ آلمان غربی و ۱۹۷۸ آرژانتین

بالاترین میانگین گل ملی ایران با به ثمر رساندن 0/77 گل در هر بازی

بهترین گل زن تاریخ لیگ تخت جمشید با ۶۵ گل

۲ دوره اقای گلی مسابقات جوانان اسیا

بهترین گل زن باشگاه استقلال در شهراورد تهران با ۵ گل (همراه با علی جباری)

آقای گل جام ملت های اسیا ۱۹۷۶

دوران مربی گری:

سرمربی تیم فوتبال بزرگسالان استقلال در سال ۱۳۶۷

سرمربی تیم فوتبال امید ایران سال ۱۳۶۸

سرمربی تیم فوتبال استقلال اهواز لیگ آزادگان سال‌های ۱۳۷۱ و ۱۳۷۳

سرمربی تیم فوتبال شهرداری کرمان، مقاومت تهران، کشتی سازی بندرعباس، پتروشیمی ماهشهر و موتوژن تبریز، استقلال نوین تهران و پیام تهران در لیگ دسته یک

مدیر فنی تیم‌های ملی نوجوانان و جوانان ایران

سرمربی تیم ملی نوجوانان ایران

مدیرفنی تیم‌های پایه استقلال و پاس

سرپرست تیم فوتبال بزرگسالان استقلال در سال ۱۳۸۸

عضو کمیته فنی باشگاه استقلال در سال ۱۳۸۹

سرپرست تیم فوتبال بزرگسالان شاهین بوشهر در لیگ برتر(جام خلیج فارس)

2. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    عنايتي: به عشق 4، 0-4 مي‌بريم

رضا عنايتي حسابي از پيروزي استقلال در دربي 79 مطمئن است. او به بردن به با نتيجه خيف هم راضي نيست و اعتقاد دارد استقلال با اختلاف گل بالا پرسپوليس را شکست خواهد داد.

عنایتی گفت که استقلال به عشق عدد چهار پرسپولیس را با نتیجه 4 بر صفر شکست می دهد: من مطمئن هستم استقلال با اختلاف بالا پرسپولیس را شکست می دهد. یک گل و دو گل هم نه، اختلاف گل بالا. فکر می کنم این بازی پرگل خواهد شد آن هم به نفع استقلال. به عشق عدد 4 تاریخی نتیجه می شود 4 بر صفر. در دربی 79 یک نماد جدید برای استقلال درست می شود. شک ندارم و امیدوارم این اتفاق بیفتد.

او در مورد مقایسه عدد 6 پرسپولیسی ها با عدد 4 استقلالی ها گفت: استقلالی ها عددی را درست کردند که همه آن را دیده اند و می تواند باعث افتخار هواداران جوان این تیم باشد. اما پرسپولیسی ها از نمادی حرف می زنند که وجود ندارد. منظرم این است که این نماد برای زمانی است که خیلی از پرسپولیسی ها هنوز به دنیا نیامده بودند. نمی دانم یک بازیکن 25 یا حتی 30 ساله چطور در مورد دربی حرف می زنند که در آن زمان به دنیا نیامده بودند. بهتر است پرسپولیسی ها دنبال یک نماد جدید بگردند چون 6 دیگر خیلی قدیمی شده است.

مهاجم سابق استقلال اعتقاد دارد اگر بیشتر در استقلال می ماند می توانست الان رکورددار گل در دربی شود: من در استقلال در 6 بازی 2 گل به پرسپولیس زده ام. فکر می کنم اگر بیشتر در استقلال می ماندم می توانستم رکورددار گل در دربی شود. تا حالا 7 گل به پرسپولیس با تیم های مختلف زده ام و اگر در استقلال این گل ها را زده بودم، الان یک رکورد رویایی ثبت شده بود.

عنایتی خودش را یک استقلالی دو آتشه می داند: من هرگز نگفتم اگر به پرسپولیس می رفتم شرایطم بهتر می شد. زمانی که در ابومسلم بازی می کردم فقط به پیشرفت فوتبالم فکر می کردم و به همین دلیل تا پای بستن قرارداد داخلی با پرسپولیس هم پیش رفتم. اما در یک نیم روزه همه چیز عوض شد و من با استقلال قرارداد امضا کردم. بعد از این که به استقلال آمدم آنقدر با این تیم خاطرات خوب داشتم که الان به جرات می گویم یک استقلالی دو آتشه هستم. زمانی که امارات برگشتم هرگز فکر نمی کردم روزی روبروی استقلال بازی کنم ولی متاسفانه این اتفاق افتاد و من هم از سرنوشت گله ای ندارم

4. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    تيم منتخب استقلال در 78دربي گذشته

78 بازي تاريخي پايتخت با ثبت نتايج متفاوتي توام بوده است. انتخاب تيم منتخب آبي ها در اين شهرآورد اصلا کار راحتي نيست.

این انتخاب ها در برخی شرایط از مرز معیارهای منطقی مثل «تعداد بازی» و «میزان درخشش و تاثیرگذاری گذشته و به انتخاب سلیقه ای نزدیک می‌ شوند با این حال، گروه فوتبال "ورزش سه"، به دنبال مطالعات گذشته و ثبت عملکرد افراد در دربی و مشاوره و همفکری با گروه پیشکسوتان حاضر در دیدار، افراد محدودی را برای حضور در تیم منتخب برگزیده اند. ترکیب نهایی 33 بازیکن برتر آبی ها در دربی به قرار ذیل است:

دروازه‌بان ها: وحید طالب لو، مهدی رحمتی، ناصر حجازی

مدافعان:
    اکبر کارگرجم، شاهین بیانی، جواد زرینچه، حسن نظری، صادق ورمزیار، محمود فکری، رضا حسن زاده، فرشاد فلاحت زاده، امیرحسین صادقی، پیروز قربانی، پژمان منتظری، مهدی پاشازاده

خط میانی: علی جباری، کارو حق وردیان، جعفر مختاری فر، شاهرخ بیانی، امیر قلعه‌نویی، مجتبی جباری، علیرضا اکبرپور، مهدی فنونی زاده، رضا احدی

مهاجمان:
    حسن روشن، غلامحسین مظلومی، عبدالصمد مرفاوی، ادموند اختر، آرش برهانی، فرهاد مجیدی، غلامرضا عنایتی، علی سامره

تیم منتخب اول آبی ها:
    وحید طالب لو: در دوران طولانی فوتبالش فقط یک بار باخت را در بهمن 88 مقابل سرخ ها تجربه کرد. 2بار از سرخ ها پنالتی گرفت و دوره پرباری را رقم زد. در دوران حضورش استقلال باخت را تنها زمانی تجربه کرد که طالب لو روی نیمکت بود.

صادق ورمزیار: قدر و قلدر، 3 گل زد و 4 برد را تجربه کرد. صادق ورمزیار، 3بار هم کاپیتان آبی‌پوشان برابر تیم فوتبال پرسپولیس شد.

جواد زرینچه: تداومی مثال زدنی در دربی داشت، کامیابی 30 دی 73 آبی ها از وقتی شروع شد که او به دفاع راست رفت، بعد از جباری دومین کاپیتان بزرگ آبی ها در دربی بود.

اکبر کارگرجم: شاید خیلی ها بگویند او در باخت 4 ـ1 و 6 ـ صفر در دفاع آبی ها بوده او در بسیاری از بردهای استقلال در دهه 50 غیرت و توان او بود که باعث برتری می‌ شد.

پیروز قربانی: قربانی در سال 83، استقلال را در دقیقه 93 برنده کرد اما تنها یک گل عامل حضورش در دربی نیست. او با غیرت و متعصب بود و به قولی یک دربی باز قدر بود.

علی جباری: شاید بتوان گفت جباری بهترین بازیکن آبی ها در دربی بوده است. بازیکنی که 11 بار کاپیتان آبی ها بود 5 گل زد که گل هایش یکی از یکی زیباتر بود.

مجتبی جباری: بازی آذر 90 را استقلال 3 ـ صفر برد و گل اول و دوم را او زد. شاید جباری تعداد بازی های بسیاری نداشت اما از حیث اهمیت، او بهترین هافبک دهه 80 آبی ها بود.

شاهرخ بیانی: غیرت و تعصبی ویژه داشت. وقتی به پرسپولیس رفت 2 گل زد و وقتی برگشت 3بار تیم سابق را برد. در مجموع او در دربی 5 برد کسب کرد و تنها یک بار باخت و همیشه قدرتمند و متعصب بود.

فرهاد مجیدی: فرهاد مجیدی سمبل استقلال 5 سال اخیر و معروف ترین عنصر انسانی آن 4 برد متوالی آبی ها بود. فرهاد مجیدی 4 گل به پرسپولیس زد.

عبدالصمد مرفاوی: گل های 4 خرداد 69، 15 اسفند 70 و 8 خرداد 71 او باعث برد آبی ها برابر تیم فوتبال پرسپولیس بود.

غلامحسین مظلومی: او بهترین گلزن آبی ها در دربی بوده است. مظلومی در کل دربی ها 6 گل زده است. در این رقابت ها فقط ایرانپاک از او بیشتر گل زده است.

تیم منتخب دوم آبی ها:
    سیدمهدی رحمتی، حسن نظری، محمود فکری، امیرحسین صادقی، مهدی پاشازاده، مهدی فنونی زاده، کارو حق‎وردیان، جعفر مختاری فر، حسن روشن، رضا عنایتی، آرش برهانی

تیم منتخب سوم آبی ها:
    ناصرحجازی، محمد نوازی، شهراب بختیاری زاده رضا حسن زاده، پژمان منتظری، امیر قلعه‌نویی، فرزاد مجیدی، علیرضا اکبرپور، ادموند اختر، علی سامره، پرویز مظلومی

6. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    جباری: به برد استقلال خوش بینم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    علی جباری رکورددار کاپیتانی در دربی هاست. او همچنین آمار بهترین گل زده را در بین هافبک ها دارد.

کاپیتان سابق آبی ها به برد تیمش در دربی 79 خوشبین و امیدوار است.

جوانان مرا به وجد می‌ آورند

در ابتدا درگذشت آقای مظلومی را تسلیت می‌ گویم. امروز که در مراسم غلامحسین خان شرکت کردم. جوان ها واقعا مرا شرمنده کردند. کسانی که سن شان به بازی های من قد نمی‌ دهد جلو آمدند و از آن زمان ها گفتند که این مساله خیلی مرا خوشحال کرد. قطعا آنها این خاطرات را از زبان بزرگترهایشان شنیده اند. من دوباره به آن دوران برگشتم و امروز متوجه شدم کارهای خوب در ذهن مردم می‌ ماند. به هر حال من رکورددار کاپیتانی در دربی و همچنین گلزن ترین هافبک دربی ها هستم. همیشه سعی می‌ کردم روزهای تمرین و سابقه سرحال باشم. این باعث افتخار است که آن دوران هنوز از یادها نرفته امروز جوان ها مرا به وجد آوردند.

گل زدم و صاحب پسر شدم

یکی از خاطراتی که تا به حلا در هیچ جا تعریفش نکرده ام مربوط به زمانی می‌ شود که در تاج بازی می‌ کردم. آ« زمان گل 40 متری من خرج بدی روی دستم گذاشت. چون همسرم باردار بود و با دیدن آن صحنه و به هیجان آمدن در آن لحظه فردایش صاحب پسر شدم. خانمم به شدت استقلالی است و همیشه با دقت بازی ها و حتی تمرینات استقلال را پیگیری می‌ کرد.

به برد استقلال خوش بینم

نتیجه بازی یکشنبه برمی گردد به اتفاقات داخل زمین ما چند بازیکن مصدوم و محروم داریم و ملی‌پوشان هم تازه برگشته اند. روی هم رفته به برد استقلال خوش بین هستم اگر آبی ها به حاشیه ها توجه نکنند. می‌ توانند یک بازی زیبا را به نمایش بگذارند.

8. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    گلایه‌های مظلومی روی اعلامیه‌ فوتش (عکس)
    غلامحسین مظلومی، پیشکسوت استقلال روز گذشته به دلیل بیماری سرطان درگذشت و امروز پیکرش در قطعه نام‌آوران به خاک سپرده شد. پیشکسوت استقلال در حالی امروز به خاک سپرده شد که با نگاهی به شعر روی اعلامیه فوتش، گلایه‌های او نمایان می‌شود. غلامحسین مظلومی بارها این شعر را در مواجه با دوستان نزدیکش خوانده بود و حتی یک بار هم در برنامه‌ای مستند آن را خوانده بود. به هرحال پیشکسوت استقلال که به سرطلایی این تیم معروف بود امروز به خاک سپرده شد؛ با کلی گلایه خاموش! تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی هم نفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدار شدند قدر آئینه بدانید چو هست نه در آن وقت که افتاد و شکست

پیشکسوت استقلال در حالی امروز به خاک سپرده شد که با نگاهی به شعر روی اعلامیه فوتش، گلایه‌های او نمایان می‌شود.

غلامحسین مظلومی بارها این شعر را در مواجه با دوستان نزدیکش خوانده بود و حتی یک بار هم در برنامه‌ای مستند آن را خوانده بود. به هرحال پیشکسوت استقلال که به سرطلایی این تیم معروف بود امروز به خاک سپرده شد؛ با کلی گلایه خاموش!

تا که بودیم نبودیم کسی کشت ما را غم بی هم نفسی
    تا که رفتیم همه یار شدند خفته ایم و همه بیدار شدند
    قدر آئینه بدانید چو هست نه در آن وقت که افتاد و شکست

10. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    پرستو صالحی : استقلال 2-1 دربی را می برد
    پرستو صالحی بازیگر توانا و دوست داشتتنی تئاتر ،سینما و تلویزیون و مدرس گریم است.که به گفته ی خودش به خاطر ناصر حجازی استقلالی شده است.

خانم صالحی فعالیت خود را از چه زمانی اغاز کرده اید؟

از سال 76 با تئاتر شروع کردم و بعد تلویزیون و پس از آن در سینما.
    در حال حاضر مشغول انجام چه کاری هستید؟

خدا بخواهد فیلمبرداری یک سریال را شروع می کنیم.

به فوتبال علاقه دارید؟
    بله.به خاطر ناصر خان استقلالی شدم و هستم.

پیش بینی شما در مورد دربی چیست؟

1-2 به سود استقلال.

متاسفانه غلامحسین مظلومی پیشکسوت بزرگ استقلال دار فانی را وداع گفت .سال گذشته در جشن تولد ایشان حضور داشته اید .خاطره ای از ایشان در ذهن دارید بفرمایید.
    بله .از شنیدن این خبر بسیار متاثر شدم.ایشان را از نزدیک دیده بودم.در جشن تولد ایشان سال گذشته شرکت کردم و در بیمارستان هم به دیدن ایشان رفتم .انسانی بسیار متواضع،متین،مهربان و شریفی بودند.غیر از خوبی از ایشان چیزی به یاد ندارم.

حضور شما در مراسم ختم ناصر حجازی با چشمانی گریان بیانگر علاقه ی بسیار شما به ایشان بود.در این باره توضیح دهید.
    از بچگی علاقه ی بسیاری به ایشان داشتم.دو اسطوره در زمینه های هنری و ورزشی در ذهنم داشتم .زنده یاد فردین و زنده یاد حجازی .متاسفانه سعادت این را نداشتم که ایشان را از نزدیک ببینم .موقعیت هایی بود برای دیدار با ایشان اما راستش جسارت روبرو شدن با این مرد بزرگ را نداشتم.انسانی صادق،جسور،همراه مردم ،و دوست داشتنی که تا اخرین لحظه پای ارزش های خود ایستاد.

حرف ناگفته ای دارید بفرمایید.
    جمله ی خود ناصر خان را بنویسید .من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ،ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

12. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

14. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

16. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    استقلال1-پرسپوليس0،شهباز طلسم را شکست

استقلال موفق شد تا با گل شهباززاده در دقايق پاياني نيمه اول را با برد به رختکن برود.

هفته چهاردهم لیگ برتر، ساعت18:00، ورزشگاه آزادی، تماشاچی: 70هزار نفر
    داور: یدالله جهانبازی ،کمک ها: محمدرضا ابوالفضلی - حسن ظهیری
    گل: شهباززاده 44 برای استقلال

استقلال: محسن فروزان، امیرحسین صادقی، حنیف عمران‌زاده، میلاد فخرالدینی، پژمان نوری، امید ابراهیمی، آندرانیک تیموریان، خسرو حیدری، هاشم بیک‌زاده، سجاد شهباززاده و آرش برهانی
    سرمربی : امیر قلعه‌نویی

پرسپولیس: نیلسون، محسن بنگر، رضا نورمحمدی، محمدرضا خانزاده، اومانا، مهردادکفشگری، رضاحقیقی، محمدنوری(کاپیتان)، امید عالیشاه، حمید علی عسگر و هادی نوروزی
    سرمربی: حمید درخشان

شرح بازی در نیمه اول:
    بازی ضعیف و دور از انتظار دو تیم پرطرفدار فوتبال ایران با گلی غافلگیرانه در انتهای نیمه اول به پایان رسید. پرسپولیس که با ترکیبی دفاعی به میدان آمده بود در این مسابقه کمتر صاحب توپ و موقعیت بود اما استقلال که به هر حال از بازیکنان باتجربه تر و با کیفیت تری بهره می‌ برد، بعد از چند حمله نه چندان موثر در نهایت در دقایق پایانی نیمه اول به گل رسید تا این دربی سرنوشتی بهتر از صفر ـ صفر پیدا کند. نیمه اول این مسابقه با اعتراض شدید حمید درخشان به دو مدافع وسط تیمش به اتمام رسید. مربی پرسپولیس در نیمه دوم چاره ای جز تغییرات تهاجمی ندارد. شاید او باید به همان ترکیبی برگردد که برای گمراه کردن استقلالی ها آن را به رسانه ها داده بود.

18. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    طلسم در چهارصد و سومين دقيقه شکست

بالاخره دروازه پرسپوليس در دقيقه 44 بازي بين دو تيم باز شد تا بعد از 403 دقيقه يکي از دو تيم در دربي گل بزند.

یک ارسال از راست با ضربه سجاد شهباززاده قفل دروازه ها را شکست تا اگر بازی بسیار بد و ضعیفی را تا این دقیقه شاهد بودیم حداقل از کسالت و ملال در دقایق پایانی نیمه به حد قابل توجهی کاسته شود. نیلسون هم در این دقیقه گل خورد تا از شکوه و جذابیت رکورد شایسته او کاسته شود.

20. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 110 از 150 نخستنخست ... 1060100108109110111112120 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)