صفحه 6 از 150 نخستنخست ... 456781656106 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 51 به 60 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

نماینده تام الاختیار وزیر ورزش و جوانان در پیگیری فرایند خصوصی سازی و واگذاری استقلال و پرسپولیس بااعلام این که منتظر تضمین حامیان مالی استقلال برای معرفی مدیرعامل این باشگاه است، گفت:ازاینکه معرفی مدیرعامل استقلال طول کشید، از طرفداران این باشگاه عذرخواهی می کنم.

امیررضا خادم روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا در باره بررسی آخرین وضعیت ترکیب جدید هیات مدیره باشگاه استقلال افزود: تاکنون در باره حامیان مالی به جمع بندی نهایی نرسیده ایم، زیرا که آنان هنوز تضمین به ما ارائه نداده اند.

**حامیان مالی دیگر هم دردستور کار قرار می گیرند

خادم درپاسخ به این پرسش که اگر این حامیان تضمین مورد تایید وزارت ورزش و جوانان ارائه نکنند، اقدام بعدی چیست؟،گفت: در حال حاضر منتظر ارائه تضمین از سوی آنان هستیم، اما گروههایی که تمایل به حمایت مالی از این باشگاه را دارند، نیز در دستور کار هستند.

وی افزود: در تلاش هستیم تا این موضوع هرچه سریعتر به نتیجه برسد وبتوانیم ترکیب جدید هیات مدیره را معرفی کنیم هر چند همچنان درحال بررسی ترکیب جدید هم هستیم.

**حضور افشارزاده در هیات مدیره منشا خیر است

معاون حقوقی و پارلمانی وزیر ورزش و جوان همچنین درپاسخ به اظهارات اخیر افشارزاده که بدون پول و امکانات مدیرعاملی استقلال را نمی پذیرد، گفت: وی فرد قابل احترامی است،اما مدیرعاملی وی تاکنون قطعی نشده چرا که ترکیب جدیدهیات مدیره اعلام نشده است که بخواهند این مدیریت را بپذیرند یانه!

وی با بیان اینکه حضور افشارزاده در ترکیب جدید باشگاه استقلال می تواند منشا خیر باشد،اظهار داشت: وی گزینه اول و آخر مدیرعاملی باشگاه استقلال نیست.

خادم درعین حال متذکرشدکه این تصمیم را باید ترکیب جدیدهیات مدیره باشگاه استقلال بگیرد و ما هم گزینه هایی را به ترکیب جدید معرفی می کنیم.البته بررسی این هیات مدیره ادامه دارد.

** فتح الله زاده همچنان در باشگاه استقلال بسر می برد

نماینده تام الاختیار وزیر ورزش و جوانان در پیگیری فرایند خصوصی سازی و واگذاری شرکت های استقلال و پرسپولیس درباره ترک باشگاه از سوی فتح اله زاده بدون استعفا، اظهار داشت: وی همچنان به عنوان مدیرعامل در باشگاه هستند و روز گذشته هم در تماس تلفنی درباره وضعیت باشگاه گفت و گو کردیم.

**هوادارن استقلال نگران نباشند

خادم از طرفداران استقلال که نگران وضعیت این باشگاه هستند عذرخواهی کرد وگفت:این حق طبیعی طرفداران این باشگاه است،اما نگران نباشندآنهامی دانند که مشکل اصلی این دوباشگاه مالی است.

وی اظهارامیدواری کردکه هرچه سریعترنگرانی طرفداران این باشگاه برطرف شود.

2. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    اولادی: پیشنهاد رسیده ولی یک سال دیگر قرارداد دارم
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: از چند تیم پیشنهاد دارم ولی یک سال از قراردادم با استقلال باقی مانده و منتظر باشگاه هستم.

مهرداد اولادی در خصوص آخرین شرایط و تصمیمات خود گفت: امسال برای من طوری رقم خورد که اصلا فکرش را نمی*کردم. من به استقلال آمدم که به جام جهانی بروم ولی متاسفانه این اتفاق نیفتاد اما هیچ *وقت نگفته*ام که از حضور در استقلال پشیمانم و یا اینکه ناراحت هستم.

وی افزود: دیدید که در دیدار با الشباب 90 دقیقه بازی کردم و فکر می*کنم توانشتم خودم را ثابت کنم، شاید اگر بیشتر فرصت بازی به من می*رسید می توانستم خودم را نشان دهم و دوباره چهره شوم.

مهاجم استقلال در خصوص اینکه آیا وضعیت خود را برای فصل آینده روشن کرده یا خیر گفت:من یک سال دیگر با استقلال قرارداد دارم و با توجه به اینکه بازیکن استقلال هستم منتظرم تا تکلیف مدیریت باشگاه مشخص شود و پس از آن تصمیم بگیرم.دو سه تیم در این چند روزه مذاکراتی را با من انجام دادند اما به آنها گفته ام که با استقلال قرارداد دارم و نمی*توانم خودم تصمیم بگیرم.

وی در پاسخ به این سوال که چقدر احتمال دارد در استقلال بماند گفت: هیچ چیزی معلوم نیست و این موضوع بستگی به کادر فنی و مدیریت دارد.من هم زندگی دارم و نمی*توانم به جهت اینکه در استقلال بازی کرده ام در خانه بنشینم و در دیوار را نگاه کنم.من برای هر تیمی بازی کرده ام تمام زحمت خود را کشیده ام و امسال هم برای آنه به استقلال بیایم ماشین زیر پایم را فروختم تا رضایتنامه ام را از نفت تهران بگیرم. این را گفتم چون که می*خواهم مردم بدانند من می*خواستم پیشرفت کنم و به جهت موفقیت به استقلال آمدم اما به هر دلیل این موفقیت حاصل نشد.

اولادی در پایان گفت و گو با فارس گفت: چه در استقلال باشم و چه نباشم برای هواداران آن احترام خاصی قائل هستم و امیدوارم تیم در فصل جدید به نتایج خوبی برسد./ش

4. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    فتح*الله*زاده: سال*هاست با افشارزاده رفيقم

مديرعامل استقلال با بيان اين که افشارزاده مي*تواند به استقلال کمک کند، گفت: در مدتي که در استقلال بوده، مستاجر بدي نبوده و چيزي کم نگذاشته است.

علي فتح*الله*زاده با تاييد اين مطلب که برخي از اسپانسرهاي باشگاه استقلال خواهان حضور او در راس مديرعاملي باشگاه استقلال بودند، اظهار کرد: به هر حال نمي*دانم چند گروه با وزارت ورزش و جوانان براي اسپانسري مذاکره* داشته*اند، اما چهار گروه از اين دوستان در تماسي که با من داشتند، لطف کردند و از من خواستند که مديرعامل باقي بمانم اما عذرخواهي کردم و ترجيح دادم که اين مسئوليت را نپذيرم. از شرايط فعلي اصلا خوشم نمي*آيد. به هر حال وقتي يک نفر زحمت مي*کشد، بهتر است با کرامت انساني با او برخورد کنند. البته روي صحبت من به وزارت ورزش و جوانان نيست که بحث من روي فضاي موجود در فوتبال ايران است. فضاي موجود در فوتبال ايران وضعيت مناسبي ندارد. ما فصل گذشته تا روز آخر مدعي قهرماني بوديم و به هر حال بدشانسي آورديم و پنجم شديم اما سال قبلش قهرمان ليگ شديم و تا چهار آسيا هم رفتيم. کمپ حجازي را ايجاد و آن را تا حدي تکميل کرديم و اگر کسي بيايد و تيم را بگيرد ان*شاءالله مشخص خاصي ندارد و مي*تواند يک تيم با قدرت را تشکيل دهد.

به نقل از ايسنا، او در پاسخ به اين سوال که به نظرش چه کسي مي*تواند به استقلال کمک کند و عنوان مدير عاملي را بر عهده بگيرد، اظهار کرد: وزارت ورزشي*ها گزينه*هاي زيادي را مطرح نکرده*اند. آنچه مي*دانم اين که است که آقاي قريب به دليل برخي از مشکلات مديرعاملي استقلال را نپذيرفته است و گزينه اصلي آقاي افشارزاده است. من سال*هاست که با ايشان رفيق هستم و از دوستان نزديکم به شمار مي*آيند. آقاي افشارزاده فردي پرتلاش در عرصه ورزش هستند و گزينه بسيار خوبي محسوب مي*شوند. به نظرم وزارت ورزش و جوانان بايد تلاش بيشتري کند تا ايشان را متقاعد به پذيرفتن مديرعاملي استقلال کند. البته آقاي قريب هم مدير بسيار توانمند و خوبي است و تجربه خوبي هم در استقلال دارد اما شنيده*ام که ايشان قبول مسئوليت نکرده*اند وگرنه ايشان هم مي*تواند به استقلال کمک زيادي کند.

مديرعامل استقلال در پاسخ به اين سوال که چه چيزي از خودش در اين تيم به ارث مي*گذارد، گفت: خيلي چيزها به ارث گذاشته*ام در ليگ برتر و در جام حذفي، موفقيت در رقابت*هاي آسيايي و از همه مهم*تر کمپ ناصر حجازي است. همين کمپ را نقطه قوت کارم در استقلال مي*دانم. اميدوارم نفر بعدي هم در تکميل آن کوشا باشد.

فتح*الله*زاده در پايان در پاسخ به اين سوال که اگر به عقب بازگردد آيا تصميمي بوده که آن را اشتباه بداند و تکرار نکند، بيان کرد: به هر حال مستاجر هر کاري را نمي*تواند انجام دهد ولي مالک خيلي کارها مي*تواند انجام دهد. من مستاجر بدي نبودم. خاطرات تلخي برايم در استقلال رقم خورد اما محبت هواداران را که در کوچه و خيابان و يا از طريق پيامک مي*ديدم همه آن تلخي*ها پاک مي*شد و افتخار مي*کنم که در اين تيم کار کرده*ام. دست اين هوادار را مي بوسم. در استقلال چيزي کم نگذاشته*ام و نمي*گويم همه کار کردم؛ چرا که من هم جايزالخطا هستم اما کم*کاري نکرده*ام. از صميم قلب دوست دارم اين تيم سال بعد قهرماني را جشن بگيرد و دل اين هواداران را شاد کند.

6. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    اعضای هیات مدیره استقلال مشخص شدند، انتخاب مدیرعامل به فردا موکول شد
    اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال پس از کش و قوس های فراوان مشخص شدند.

سرانجام وزارت ورزش امروز اعضای هیات مدیره استقلال را مشخص کرد.

طبق تصمیم وزارت ورزش بهرام افشارزاده، پندار توفیقی، منصور پورحیدری، مسعود معینی، افجه،صاحب پناهی، نثاری به عضویت هیات مدیره استقلال درآمدند.

از بهرام افشارزاده به عنوان جدی ترین گزینه مدیرعاملی استقلال یاد می شود. قرار است فردا مدیرعامل انتخاب شود

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    اعضای جدید هیات مدیره استقلال معرفی شدند

طی حکمی از سوی وزیر ورزش وجوانان مقداد نجف نژاد ، منصور پور حیدری ، مسعود معینی، سید پندار توفیقی، رضا صادق پور ، بهرام افشارزاده ، سید سعید رضا ، سیف افجه ای ، صاحب پناهی و نثاری به عنوان اعضای هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال منصوب شدند .

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت ورزش و جوانان در حکم وزیر ورزش و جوانان به اعضای هیات مدیره شرکت فرهنگی ورزشی استقلال آمده است :
    با توجه به ضرورت ارتقاء و توسعه نظام باشگاه داری در کشور و با عنایت به تجربه و تعهد جنابعالی بدینوسیله به عنوان عضو هیات مدیره شرکت فرهنگی ورزشی استقلال منصوب می گردید.
    امید است با اتکال به خداوند و نصب العین قرار دادن منویات مقام معظم رهبری و برنامه های دولت تدبیر و امید، با همیاري سایر اعضاء محترم شرکت، موفق باشید.
    در ذیل به برخی انتظارات مدنظر نظام ورزش کشور از هیات مدیره آن شرکت به اختصار اشاره می گردد:

1- ارتقاء جایگاه باشگاه در سطح کشور و آسیا
    2- بهره گیری از تجارب نخبگان و پیشکسوتان ورزشی در تدوین سند راهبردی باشگاه
    3- کشف، تربیت و شکوفایی استعدادهای ورزشی
    4- معنوی سازی و تعمیق ارزشهای اسلامی حاکم بر فضای محیط باشگاه
    5- بکارگیری کادر متعهد، مجرب و دلسوز در باشگاه با هدف علمی کردن صنعت ورزش
    6- تحقق انتظارات هواداران و علاقمندان با انگیزه باشگاه
    7- رفع مشکلات حقوقی و قانونی باشگاه به منظور فراهم شدن شرایط واگذاری شرکت بر اساس حکم قانونی
    8- جذب منابع مالی پایدار و ایجاد یک نظام هزینه – فایده مناسب در شرکت

طی حکمی از سوی وزیر ورزش وجوانان مقداد نجف نژاد ، منصور پور حیدری ، مسعود معینی، سید پندار توفیقی، رضا صادق پور ، بهرام افشارزاده ، سید سعید رضا ، سیف افجه ای ، صاحب پناهی و نثاری به عنوان اعضای هیات مدیره باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال منصوب شدند .

10. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    پورحيدري: اميدوارم مشکل مالي نداشته باشيم

عضو هيئت مديره باشگاه استقلال گفت: انتخاب مديرعامل اولويت کاري نخستين جلسه هيئت مديره است.

منصور پورحيدري در مورد انتخاب اعضاي جديد هيئت مديره باشگاه استقلال اظهار داشت: در ميان اعضاي معرفي شده هيئت مديره بهرام افشارزاده و مقداد نجف نژاد را مي*شناسم، مسعود معيني هم همبازي من بوده و از نثاري شهردار منطقه 19 هم شناخت دارم اما ساير آقايان را نمي*شناسم و در ادامه اين آشنايي صورت خواهد گرفت.

به نقل از تسنيم، وي افزود: بعد از معرفي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس، نوبت استقلال بود و هواداران هم منتظر بودند که خوشبختانه با زحمات امير رضا خادم اين کار انجام شد و اکنون بايد کار گروهي را آغاز کنيم تا تمامي مشکلات حل شود.

پورحيدري با اشاره به اينکه نخستين جلسه هيئت مديره باشگاه استقلال صبح فردا (پنجشنبه) برگزار خواهد شد، تصريح کرد: نخستين اولويت ما انتخاب مديرعامل است و بعد از آن بستن تيم براي فصل جديد اهميت بسياري دارد. البته اين موارد اولويت هاي کوتاه مدت باشگاه است. بايد در درجه اول مديرعامل مشخص شود تا بعد بتوان امور اجرايي را آغاز کرد. سپس بحث عمده اين است که چه اقداماتي براي تشکيل تيم در فصل پيش*رو انجام شود.

عضو هيئت مديره باشگاه استقلال يادآور شد: در ميان اعضاي هيئت مديره باشگاه، افرادي هستند که در بخش اقتصادي فعال باشند به هر صورت چه براي بستن تيم و همچنين فعاليت*هاي باشگاه مسائل مالي اهميت زيادي دارد و اميدوارم با تشکيل اين هيئت مديره ديگر در زمينه بحث مالي مشکلي وجود نداشته باشد.

پورحيدري در مورد اينکه افشارزاده گزينه اصلي مديرعاملي استقلال است به تسنيم گفت: اين بحث را در رسانه*ها شنيده*ام، با اين حال بايد منتظر جمع بندي در جلسه فردا (پنجشنبه) باشيم.

12. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    قرارداد اسپانسر استقلال 25 ميليارد است

قرارداد اسپانسر استقلال براي فصل آينده بالغ بر 20 ميليارد تومان است.

امير رضا خادم معاون حقوقي وزارت ورزش اعلام کرد:قرار است اسپانسر استقلال بعد از جلسه با هيأت مديره مشخص شود و وقتي آن قرارداد امضا شد همه چيز اعلام مي*شود اما قرارداد اسپانسر استقلال بالغ بر 20 ميليارد تومان است و با همه موارد نزديک به 25 ميليارد تومان مي*شود.

به گزارش فارس، پيش از اين گفته مي*شد مبلغ قرارداد اسپانسر در حدود 45 ميليارد تومان است که 15 ميليارد تومان بيش از مبلغ اسپانسر پرسپوليس خواهد بود.

14. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    معینی: از مدیرعاملی افشارزاده حمایت می*کنم

عضو جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال گفت: آقای افشارزاده بدون شک یکی از لایق*ترین و شایسته*ترین مدیران است.

مسعود معینی در خصوص انتخابش به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال اظهار داشت: در این خصوص حدود یک ماه پیش با آقای امیررضا خادم صحبت*هایی انجام داده بودیم و ایشان یک*سری برنامه*ها و شرایط را از بنده خواسته بود. بعد از این ملاقات هیچ صحبتی نداشتیم و امروز (چهارشنبه) با من تماس گرفته شد که عضو هیئت*مدیره باشگاه استقلال شده*ام.
    وی افزود: از وزارت ورزش و جوانان، گودرزی و خادم تشکر می*کنم که به بنده اعتماد کردند تا در این گروه حضور داشته باشم. امیدوارم بتوانیم شرایط خوبی را برای استقلال رقم بزنیم و بنده هر چه در توان داشته باشم در این تیم به کار می*گیرم. با توجه به اینکه خودم یک استقلالی هستم و بازیکن این تیم بوده*ام امیدوارم بتونم کار مثبتی انجام دهم.
    عضو جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال با بیان اینکه هنوز اهداف و سیاست*های این باشگاه مشخص نشده، عنوان کرد: این موضوع خوشحال کننده است که وزارت ورزش و جوانان تکلیف باشگاه استقلال را مشخص کرد. فردا (پنج*شنبه) جلسه*ای خواهیم داشت که قرار است در این جلسه اهداف و سیاست*های کاری باشگاه مشخص شود.
    معینی تأکید کرد: 2 تیم بزرگ پایتخت یعنی استقلال و پرسپولیس باید در شرایط خوبی قرار داشته باشند و قدرت بگیرند. فوتبال ما به جز این 2 تیم و چند تیم شهرستانی چیز دیگری ندارد و به همین دلیل باید به قدرتمند شدن این 2 تیم کمک کنیم.
    وی در پاسخ به این سؤال که از مدیرعامل شدن بهرام افشارزاده در استقلال حمایت می*کند یا نه، گفت: بله، آقای افشارزاده بدون شک یکی از لایق*ترین و شایسته*ترین مدیران است. او در ورزش و جامعه ما زحمات زیادی کشیده و در کمیته ملی المپیک کارنامه بسیار خوبی دارد.
    عضو جدید هیئت مدیره باشگاه استقلال ادامه داد: امیدوارم هر تصمیمی که وزارت ورزش و جوانان می*گیرد همان شود، چون اهداف و سیاست*های باشگاه طبق تصمیمی است که وزارت ورزش و جوانان می*گیرد./ش

16. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    صادق*پور: تجربه حضور در استقلال را دارم

عضو جديد هيات مديره باشگاه استقلال گفت: من در گذشته تجربه حضور در باشگاه استقلال را دارم.

رضا صادق*پور در خصوص کارنامه*اش اظهار داشت: من سرمربي تيم ملي فوتبال ساحلي*، بازيکن تراکتور سازي، بانک صادرات کرمانشاه و نساجي مازندران ، سرمربي تيم فوتسال استقلال تهران، بازيکن تيم ملي فوتسال و بهترين گلزن جام آزادگان بودم. همچنين يکي از گلزنان بزرگ تراکتورسازي بودم.

به گزارش فارس، وي افزود: سابقه 20 سال مديريت در بانک دارم و به عنوان معاون بازاريابي بانک صادرات در کل کشور فعاليت مي*کنم. در زمان مديرعاملي قريب هم در استقلال به عنوان معاون باشگاه فعاليت مي*کردم.

عضو جديد هيات مديره باشگاه استقلال در مورد اينکه چه برنامه*هايي براي اين تيم پرطرفدار دارد گفت: اميدوارم که بتوانيم خدمت*گذار اين مردم باشيم و آنچه که شايسته هواداران و مردم است براي استقلال فراهم کنيم. تلاش مي*کنيم تا تيمي بسازيم که شايسته نام اين باشگاه است. افراد شناخته شده*اي در هيات مديره حضور دارند که اميدواريم با حمايت وزارت ورزش شرايط خوبي را مهيا سازيم.

صادق*پور در مورد اينکه گفته مي*شود افشارزاده شانس بيشتري براي مديرعاملي اين باشگاه دارد تاکيد کرد: فردا جلسه*اي دراين زمينه داريم و اميدواريم که در اين زمينه به انتخاب اصلح برسيم. هم اکنون درباره اين موضوع نمي*توانم صحبت کنم و اجازه دهيد پس از جلسه فردا در مورد مسائل مختلف صحبت کنيم.

18. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    معيني: خوشحالم به استقلال بازگشتم

عضو جديد هيات مديره باشگاه استقلال با ابراز خوشحالي از انتخابش مي*گويد نگاه وزارت ورزش روزهاي اميدوار کننده*اي را براي باشگاه*هاي استقلال و پرسپوليس به همراه دارد.

مسعود معيني درباره انتخابش به عنوان عضو جديد هيات مديره باشگاه استقلال اظهار کرد: حدود 20 روز پيش آقاي خادم با من تماس گرفت و حضور در هيات مديره اين باشگاه را به من پيشنهاد کرد. پس از آن ديگر اطلاعي از اين موضوع نداشتم تا اينکه بعدازظهر امروز دوباره آقاي خادم تقاضا کرد که به جلسه بيايم.

به گزارش ايسنا، وي ادامه داد: حالا که به عنوان عضو هيات مديره باشگاه استقلال انتخاب شده*ام بسيار خوشحالم که به تيم خودم بازگشتم. تيمي که با آن قهرمان باشگاه*هاي آسيا شده*ام. من از وزير ورزش، آقاي سجادي و آقاي خادم تشکر مي*کنم که براي حضور در هيات مديره باشگاه استقلال به ما اعتماد کردند. ما هم تلاش مي*کنيم همان طور که يک مربي سعي*اش اين است تيمي يکدست در زمين داشته باشد، يک هيات مديره و مديرعامل يکدست و همگون باشيم تا بتوانيم به بهترين نحو اين باشگاه را به اهداف خود برسانيم.

عضو جديد هيات مديره باشگاه استقلال خاطرنشان کرد: بسيار خوشحالم که وزارت ورزش نگاهي جامع و علمي به تيم*هاي استقلال و پرسپوليس دارد و اميدوارم به زودي مشکلات اين تيم*ها هم برطرف شود چون پايه فوتبال ما بستگي به اين دو تيم دارد.

معيني در پاسخ به اينکه فردا اولين جلسه هيات مديره استقلال برگزار مي*شود، قرار است چه مباحثي در اين جلسه مطرح شود، گفت: هيچ خبري از اهداف و برنامه*هاي پيش*بيني شده براي اين جلسه ندارم. حتما فردا مسئوليت*ها براي اعضا مشخص مي*شود. اميدوارم فردا جلسه خوبي داشته باشيم و بتوانيم برخي از برنامه*ها را براي باشگاه استقلال تعيين کنيم.

وي درباره اينکه فکر مي*کنيد چه موضوعي بايد در باشگاه استقلال اولويت باشد و به آن رسيدگي شود به ايسنا گفت: فکر مي*کنم در گذشته همه تلاش کرده*اند که استقلال يک تيم بزرگ باقي بماند و اميدوارم که باشگاه*هاي استقلال و پرسپوليس سازمان و تشکيلات منسجم و پايداري پيدا کنند و بتوانند برنامه*هايشان را به نحو احسن انجام دهند. بايد منتظر باشيم تا ببينيم برنامه*هاي وزارت ورزش براي اين باشگاه چيست، به هر حال با توجه به رويکردي که مسئولان ورزش به باشگاه*هاي پرسپوليس و استقلال دارند، فکر مي*کنم روزهاي اميدوار کننده*اي را پيش رو داريم و مسائل آزاردهنده و حاشيه*اي هم بايد در آينده کم شود تا باشگاه*ها بتوانند در مسير هدف*هاي خود گام بردارند. مطمئن هستم فردا اهداف و چارچوب کاري اعضاي هيات مديره استقلال مشخص خواهد شد.

20. 3 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 6 از 150 نخستنخست ... 456781656106 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)