صفحه 113 از 150 نخستنخست ... 1363103111112113114115123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,121 به 1,130 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    جانواريو: حاضرم مجاني براي استقلال بازي کنم

جانواريو به استقلال برمي گردد؟ اين شايعه اي است که لحظه به لحظه قوت بيشتري مي‌ گيرد.

او که یک سال و نیم پیش در استقلال بازی می‌ کرد، بعد از پارگی رباط صلیبی پایش تصمیم گرفت از فوتبال خداحافظی کند و به کشورش برگردد. او در این مدت کارهای اقتصادی کرده و به صورت جدی تمریناتش را پیگیری نکرده است. با این حال گفته می‌ شود امیر قلعه‌نویی تصمیم دارد برای حل کردن مشکل بازیسازی تیمش از او استفاده کند. فابیو جانواریو خبر استقلالی شدنش را تایید می‌ کند.

صحبت هایی شده است
    چند باری در این مدت که در برزیل هستم امیر قلعه‌نویی حال من را پرسیده است. من روزهای خوبی با او داشته ام و خوشحالم که حتی زمانی که در برزیل هم بودم او من را فراموش نکرد. او چند بار از وضعیت آمادگی من سوال کرده است و من هم گفته ام که اگر دوست داشت به ایران می‌ آیم و به او کمک می‌ کنم. فکر می‌ کنم قلعه‌نویی دوست دارد که من در نیم فصل دوم به استقلال برگردم و دوباره فوتبال بازی کنم.

فوتبال ایران را پیگیری می‌ کنم
    اینکه از فوتبال خداحافظی کردم دلیل نمی‌ شود که فوتبال را پیگیری نکنم. تا جایی که امکانش بوده، بازی های استقلال را دیده ام و به خوبی می‌ دانم که چه بازیکنان بزرگی در این تیم بازی می‌ کنند. امید ابراهیمی، هاشم بیک‌زاده و خسرو حیدری همبازیان سابق من بودند و آندو تیموریان هم یکی از بزرگترین بازیکنان ایران است که فوتبال با کیفیت را ارائه می‌ دهد.

با توجه به تعطیلات لیگ به نیم فصل دوم می‌ رسم
    با توجه به اینکه لیگ‌برتر از هفته بعد 50 روز تعطیل می‌ شود، می‌ توانم به شرایط بازی کردن برسم. قبول دارم برای بازیکنی که یک فصل و نیم بازی نکرده است، به این راحتی نمی‌ تواند کامل بازی کند ولی می‌ توانم در تعطیلات 50 روزه لیگ به شرایط نسبی بازی کردن برسم.

هنوز می‌ توانم موثر باشم
    با توجه به اینکه من سن زیادی ندارم، می‌ توانم یکی، دو سال دیگر برای تیم هایی که در آن بازی می‌ کنم موثر باشم. باور کنید در این مدت بارها می‌ خواستم دوباره به فوتبال برگردم ولی شرایطش پیش نمی‌ آید. حالا هم اگر پیشنهاد استقلال جدی باشد، حتما به ایران می‌ آیم چون احساس می‌ کنم هنوز هم می‌ توانم بازیکن تاثیرگذار باشم.

مجانی برای استقلال بازی می‌ کنم
    الان بازی کردن برای من جنبه کسب درآمد ندارد، اگر به استقلال برگردم حاضرم مجانی برای این تیم بازی کنم. من به دنبال جذابیت های برگشتن به این رشته ورزشی هستم و مطمئنا می‌ توانم برای استقلال موثر باشم.

2. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    عنايتي:مشهدي‌ها اجازه‌دهند استقلالي مي‌شوم

امروز امير قلعه‌نويي سرمربي استقلال رسما اعلام کرد که خواهان بازگشت رضا عنايتي به تيم سابقش است تا حالا او در آستانه برآورده شدن آرزوي چند ساله اش باشد. عنايتي بارها اعلام کرده که دوست دارد با پيراهن استقلال از فوتبال خداحافظي کند.

رضا عنایتی در این باره گفت: رفتن به استقلال سخت ترین انتخاب زندگی ام است. شما امروز اگر بازی را دیده باشید متوجه می‌ شوید که طرفداران پدیده در ایران تک هستند. در آن سرما این همه تماشاگر آمده بود تا پدیده به فینال صعود کند. همین مساله کار من را بی نهایت سخت می‌ کند. خدا شاهد است که نمی‌ خواهم طرفداران پدیده از دست من برنجند.

او ادامه داد: اگر طرفداران پدیده اجازه بدهند به استقلال می‌ روم. همیشه گفته ام که دوست دارم با پیراهن استقلال از فوتبال خداحافظی کنم. حالا هم می‌ گویم اگر بدانم که رفتنم به پدیده آسیبی نمی‌ زند، با استقلال قرارداد امضا می‌ کنم. من رفیق نیمه راه نیستم و اگر فکر کنم تماشاگران راضی به رفتن من نیستند در پدیده می‌ مانم. دوست دارم طرفداران پدیده راضی باشند.

4. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

کاربر جدید
    از این کاربر 2 بار در 1 ارسال تشکر شده است.

6. 2 کاربر مقابل از YOUNES-KORD عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

8. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    استقلال با همين کادر فني قهرمان ليگ مي‌شود

عضو کميته نقل و انتقالات باشگاه استقلال گفت: استقلال با همين کادر فني مي‌تواند قهرماني مسابقات ليگ امسال شود.

به نقل از فارس، رضا صادق‌پور در مورد آخرین شرایط باشگاه استقلال در فصل نقل و انتقالات اظهار داشت: براساس دستور مدیرعامل و اعضای هیات مدیره کمیته نقل و انتقالات تشکیل جلسه داد و شرایط را بررسی کرد. قلعه‌نویی به عنوان سرمربی لیست مورد نظرش را به مدیرعامل داده است و طی روزهای آینده به صورت رسمی و از طریق سایت باشگاه تمام موارد اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی ادامه داد: امیدوارم لیست مدنظر قلعه‌نویی که در راستای تقویت تیم و نشاط تماشاگران آماده شده است هرچه زودتر از طریق باشگاه جذب شود تا استقلال به هدف خود برسد.

صادق‌پور با اشاره به جلسه امروز قلعه‌نویی با افشارزاده خاطرنشان کرد: در این جلسه در خصوص موضوعات مختلف بحث و تبادل نظر شد. سیستم ساختاری در استقلال در حال رعایت شدن است و امیدوارم تا پایان فصل این موضوع اجرا شود. هدف نهایی مدیران استقلال موفقیت این تیم است و تلاش می‌کنیم بر خواسته‌های قلعه‌نویی جامه عمل بپوشانیم.

عضو کمیته نقل و انتقالات باشگاه استقلال در مورد لیست مازاد استقلال تصریح کرد: قلعه‌نویی هنوز لیست بازیکنان خروجی را اعلام نکرده است. کریمیان مشکل معافیت دارد. در خصوص سایر بازیکنان هم باید بگوییم که ما فعلا روی جذب حداکثری تمرکز کرده‌ایم و حرفی در مورد بازیکنان و خروجی و لیست مازاد نمی‌زنیم. انشالله فردا یا پس‌فردا به صورت رسمی مذاکرات شروع می‌شود و اسامی بازیکنان ورودی و خروجی باشگاه اعلام خواهد شد.

وی ادامه داد: سعی می‌کنیم بازیکنان خوبی را در نیم‌فصل دوم جذب کنیم در حال حاضر هیچ اسمی را برای ورود یا خروج از تیم تایید یا رد نمی‌کنم. وضعیت آندو هم به زودی مشخص خواهد شد. در جلسه امروز دقایقی در خصوص وضعیت این بازیکن صحبت شد و سعی می‌کنیم فضایی را پیش ببریم که به سود طرفین باشد.

صادق‌پور گفت: قلعه‌نویی پیش از این نظرش را در مورد آندو گفته است. وی از تیموریان یک فوتبال آندویی می‌خواهد. ما هم سعی می‌کنیم در فضایی حرکت کنیم که بتوانیم تمام شرایط را مدیریت کنیم و شرایطی را فراهم کنیم که شخصیت آندو حفظ شود.

عضو هیات مدیره باشگاه استقلال در خصوص غیبت نظری جویباری در کمیته نقل و انتقالات این باشگاه تصریح کرد: نظری جویباری رئیس بنده بوده و ارادت خاصی به وی دارم و سعی می‌کنم از تجربیات وی در نقل و انتقالات استفاده کنم.

صادق‌پور در خصوص اردوی نیم‌فصل استقلال اظهار داشت: هنوز هیچ چیزی قطعی نیست اما احتمالا به ترکیه یا دبی خواهیم رفت. در مورد تعویض کادر فنی هم باید بگویم این موضوع صحت ندارد و قطعا در نیم‌فصل دوم شرایطی را ایجاد می‌کنیم تا استقلال با همین کادر فنی به قهرمانی برسد.

10. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    ليست مازاد استقلال پس از بازي پنجشنبه

سخنگوي باشگاه استقلال از مشخص شدن وضعيت آندرانيک تيموريان پس از بازي اين تيم در هفته هفدهم ليگ برتر خبر داد.

بسخنگوی باشگاه استقلال با تشریح آنچه که در هیات مدیره این باشگاه گذشت گفت که در این جلسه گزارشی درباره وضعیت نقل و انتقالات آبی پوشان ارائه شده و استقلالی ها مذاکراتشان را تا بازی این تیم برابر آبی های خوزستان ادامه خواهند داد.
    سید سعید افجه ای در گفت و گو با سایت رسمی باشگاه درباره آخرین جلسه هیات مدیره باشگاه استقلال گفت: در ابتدا این جلسه گزارش کمیته نقل و انتقالات باشگاه استقلال با توجه به جلساتی که برگزار شده بود از طرف کمیته قرائت شد و به استماع تمامی اعضا رسید. مقرر شد با هماهنگی همه مسئولین و کادر فنی و در راس آنان آقای قلعه نویی، در رابطه با موضوع ورودی و خروجی های تیم از جمله وضعیت تیموریان، در نیم فصل بعد از برگزاری دیدار با استقلال خوزستان وضعیت تیم فوتبال مشخص و رسانه ای شود. البته در این مدت تا روز بازی هماهنگی لازم توسط مدیرعامل و سرمربی با بازیکنانی که مد نظر باشگاه هستند انجام خواهد شد.

سخنگوی باشگاه استقلال درباره روند خصوصی سازی باشگاه افزود: در ادامه جلسه با توجه به اهمیت موضوع خصوصی مذاکرات مفصلی انجام گرفت و در مورد نهایی شدن صورتهای مالی و ارائه این صورتها به سازمان خصوصی سازی تبادل نظر انجام شد.

وی ادامه داد: بحث بعدی اعضا هیات مدیره درباره بودجه باشگاه بود. بودجه بندی و نحوه تامین بودجه برای نیم فصل دوم و نقل و انتقالات نیم فصل نیز از موضوعاتی که بود در دستور کار اعضا هیات مدیره قرار گرفت.

افجه ای در پایان و درباره بحث تیمهای پایه ای استقلال و مشکلات مالی آنها گفت: در این جلسه مدیر تیمهای پایه درباره مشکلات تیمهای پایه و وضعیت کلی آنها توضیحاتی را ارائه کردند و انشاالله در آینده نزدیک با همت اعضای هیات مدیره این مشکلات برطرف خواهند شد.

12. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

14. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال

16. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    بيک‌زاده: براي استقلال شرط دارم

در حالي که دقايقي قبل هاشم بيک زاده در گفت و گو با خبرگزاري‌ها گفته بود که قطعا از استقلال جدا مي شود و پشيمان هم نخواهد شد، وقتي ما با او تماس گرفتيم با ترديد در مورد جدايي اش صحبت کرد.

هافبک استقلال گفت: من رفته بودم فدراسیون که برای اردوی آفریقای جنوبی کارهایی انجام دهم که خبرنگاران از من در مورد جدایی ایم پرسیدند. من هم هیچی به آنها نگفتم. اما از قول من نوشتند که از استقلال جدا می شوم.

او ادامه داد، الان آمدم باشگاه استقلال تا در مورد شرایطم صحبت کنم. شاید اگر به توافق نرسم از این تیم جدا شوم. فعلا تا جلسه برگزار نشود نمی توانم در این مورد حرفی بزنم.

18. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

20. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 113 از 150 نخستنخست ... 1363103111112113114115123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 28 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 28 مهمان ها)