صفحه 118 از 150 نخستنخست ... 1868108116117118119120128 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,171 به 1,180 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    فتح‌الله‌زاده: هيچ عاقلي سرخآبي‌ها را نمي‌خرد

مديرعامل سابق استقلال ادعا مي‌ کند هيچ آدم عاقلي حاضر نمي‌ شود استقلال و پرسپوليس را با قيمت 290 ميليارد تومان خريداري کند.

علی فتح‌الله‌زاده که از این موضوع متعجب بود در گفت‌وگو انتقادهای تندی علیه وزارت ورزش و سازمان خصوصی سازی کرد.

تمام یک و نیم میلیارد مال من نیست
    اینکه می‌گویند در حسابرسی که سازمان بازرسی انجام داده من یک و نیم میلیارد از استقلال طلبکار شده ام درست است. اما همه این پول مال من نیست چیزی حدود 300 میلیون آن مال من است و بقیه آن مربوط به کسانی می‌ شود که به من پول قرض داده اند و من باید آن را برگردانم.

وزارت ورزش تعهد کرده بود که هزینه های ما را پرداخت کند
    متاسفانه بعد از اینکه من از مدیرعاملی استقلال کنار رفتم خیلی ها گفتند که بدهی زیادی برای این باشگاه به جا گذاشته ام اما متاسفانه بعضی ها به این موضوع توجه نکرده اند که وزارت ورزش تعهد داده بود که نصف هزینه های استقلال و پرسپولیس را پرداخت کنند. من قانونا باید 11 میلیارد برای استقلال هزینه می‌ کردم و 11 میلیارد هم وزارت ورزش باید به این تیم کمک می‌ کرد.

13 میلیارد خرج استقلال کردم
    من در فصل آخری که در استقلال بودم حدود 13 میلیارد خرج این تیم کردم، یعنی 2 میلیارد بیشتر از چیزی که تعهد کرده بودم. بنابراین اگر بدهی ای از دوره من بجای مانده مربوط به پولی می‌ شود که باید وزارت ورزش آن را پرداخت می‌ کرد. امسال وزارت ورزش اعلام کرد که پولی به استقلال و پرسپولیس کمک نمی‌ کند و شما دیدید که من بدون اینکه حرفی بزنم گفتم من نیستم. اگر پارسال هم می‌ گفتند که پولی قرار نیست به ما پرداخت کنند، من حتما همان پارسال استعفا می‌ دادم.

نمی‌ خواهند استقلال و پرسپولیس را بفروشند
    من فکر می‌ کنم برای استقلال و پرسپولیس 290 میلیارد تومان قیمت تعیین کرده اند که این دو باشگاه فروش نرود و در نهایت هم بگویند ما می‌ خواستیم این دو باشگاه را به بخش خصوصی واگذار کنیم اما کسی حاضر نشد آن را بخرد.

هیچ آدم عاقلی استقلال و پرسپولیس را نمی‌ خرد
    از نظر من هیچ آدم عاقلی حاضر نمی‌ شود که استقلال و پرسپولیس را با این قیمت خریداری کند. کسی که می‌ خواهد این دو باشگاه را بخرد شک نکنید به دنبال اهداف اقتصادی است. در این شرایط کسی نمی‌ تواند 290 میلیارد پول را به خاطر عشقش به دو باشگاه هزینه کند. به همین دلیل است که می‌ گویم کسی حاضر نمی‌ شود 290 میلیارد تومان پای استقلال و پرسپولیس هزینه کند.

حرف های آقایان خنده دار است
    در شرایط واگذاری نوشته شده است که فقط برند باشگاه فروخته می‌ شود و شرکت استقلال و پرسپولیس به فروش نمی‌ رسد، این حرف واقعا خنده دار است. استقلال و پرسپولیس برندهایشان جنبه معنوی دارد اما در قوانین ای اف سی آمده که باشگاه ها برای اینکه خصوصی شوند باید به یک شرکت اقتصادی تبدیل بشوند. این چیزی است که وزارت ورزش به آن توجه نمی‌ کند.

چرا به مجلس نمی‌گویند که پشیمان شده ایم
    اگر آقایان نمی‌ خواهند استقلال و پرسپولیس خصوصی شوند چرا نمی‌ روند مجلس را مجاب کنند که از این تصمیم پشیمان شده اند. مگر می‌ شود این قیمت را کسی پرداخت کند، آن هم در شرایطی که در ایران سود اقتصادی معنی نمی‌ دهد. از نظر من تا این دو باشگاه نتوانند حق پخش واقعی شان را از صداوسیما بگیرند، درآمدزایی در آن معنی پیدا نمی‌ کند.

نه استقلال را می‌ خرم نه سهمی می‌ خواهم
    من برای اولین بار این موضوع را اعلام می‌کنم که نه استقلال را می‌ خرم و نه سهمی از آن می‌ خواهم. البته سه تیم ما صحبت کرده اند که در صورتی که باشگاه استقلال را بخرند با من همکاری کنند که من هم گفته ام تا مسجل شدن ماجرا حرفی نمی‌ زنم.

فعال
    استقلال و نساجي 4 يا 6 بهمن در قائمشهر

تيم فوتبال استقلال روز چهارم يا ششم بهمن ماه ديداري دوستانه با تيم دسته اولي نساجي مازندران برگزار مي‌کند.

باشگاه نساجی مازندران از استقلال دعوت کرده تا به قائمشهر سفر کند و یک بازی دوستانه با این تیم در روز چهارم یا ششم بهمن ماه انجام بدهد.

صادق درودگر مدیرعامل نساجی با تایید این خبر، گفت: می‌خواهیم به مناسبت سالگرد انقلاب شکوهمند اسلامی و بزرگداشت شهدای ورزشکار قائمشهر دیداری دوستانه با استقلال انجام بدهیم. با مسئولان صدا و سیما هم در حال مذاکره هستیم تا این مسابقه پخش مستقیم شود.

فعال

فعال
    افجه‌اي:سازمان ليگ استقلال را درک کند

سخنگوي باشگاه استقلال گفت: ما مبلغي از سازمان ليگ خواستيم اما آنها مي‌گويند تيم‌هاي‌ آسيايي در اولويت هستند،ما چيزي اضافه از سازمان نمي‌خواهيم و فقط حق‌مان از بليت‌فروشي پرداخت کنند.

ب جلسه هیئت مدیره باشگاه استقلال عصر روز گذشته در محل این باشگاه برگزار شد. در این نشست پیرامون مسائل مختلف بحث و تبادل‌نظر شد و البته مشکلات مالی باشگاه استقلال مورد بررسی قرار گرفت.

سیدسعید افجه‌‌ای سخنگوی باشگاه استقلال در این باره گفت: در نشست امروز پیرامون آکادمی باشگاه مشکلات مالی و بحث خصوصی‌سازی صحبت‌هایی را انجام دادیم البته باید به این موضوع اشاره کنم که بیشتر بحث ما روی مسائل مالی بود چرا که واقعاً مشکلات زیادی را تحمل می‌کنیم.

وی افزود: ما حساب و کتابی را با سازمان لیگ داریم و دستمان به شدت خالی است اما سازمان لیگ ادعا کرده که فعلاً تیم‌های‌ آسیایی در اولویت هستند. ما چیزی اضافه بر سازمان نمی‌خواهیم و توقع‌مان این است که حق‌مان از بلیت‌فروشی پرداخت کنند تا با رقم دریافتی که اتفاقاً مبلغ کمی هم نیست بتوانیم پول بازیکنان تیم را پرداخت کنیم.

سخنگوی باشگاه استقلال در ادامه تأکید کرد: یک سری از افراد هستند که به استقلال بدهی دارند و من اسمی از آنها نمی‌برم اما دو ماه از تعهدات این عزیزان گذشته و پول باشگاه استقلال را پرداخت نکرده‌اند. استقلال آرم شرکت این نفرات را روی پیراهنش تبلیغ کرده و نمی‌دانیم چرا مطالبات باشگاه را نمی‌دهند یا اینکه دوست ندارند در این شرایط به استقلال کمک کنند اما چیزی که مشخص است این که ما مشکلات مالی شدیدی داریم ولی از دوستان انتظار داریم هرچه سریعتر با پرداخت مبالغی ما را از فشار خارج کنند.

وی گفت: به خصوص از سازمان لیگ انتظار داریم در این شرایط استقلال را درک کرده و با توجه به اینکه باید مطالبات بازیکنان را پرداخت کنیم در این امر به ما کمک کنند. همچنین از بازیکنان و طرف قراردادهایمان انتظار صبر داریم نه اینکه این صبر بخواهد طولانی شود ولی آنها مطئمن باشند که ما اینجا هستیم که مطالبات آنها را پرداخت کنیم.

افجه‌ای در پایان از بحث در مورد آکادمی باشگاه استقلال در جلسه هیئت مدیره خبر داد و مدعی شد حتماً باید به این تیم‌ها نیز رسیدگی شود چون تنها چهار پنج هفته به پایان مسابقات‌شان باقی مانده است ضمن آنکه بحث خصوصی‌سازی را هم در جلسه هیئت مدیره و با حضور آقای نجف‌نژاد پیگیری کردیم ولی پیرامون قیمت‌گذاری آن صحبتی صورت نگرفت. در هر صورت ما باید طبق راهکارها که پیش‌رویمان است جلو می‌رفتیم و مباحث را به این سمت و سو پیش می‌بردیم.

در جلسه روز گذشته هیئت مدیره باشگاه استقلال بهرام افشارزاده و رضا نثاری حضور نداشتند.

فعال
    پورحیدری: بازی با ژاپن برای ایران راحت‌تر است

عضو هيئت مديره استقلال گفت: باشگاه تعطيل نيست و جلسات هفتگي هيئت مديره به صورت منظم برگزار مي‌شود.

منصور پورحیدری درباره جلسه روز گذشته هیئت مدیره استقلال که بیشتر به مشکلات مالی باشگاه ارتباط داشت، گفت: مشکلات مالی وجود دارد و با توجه به بحث خصوصی‌سازی، هنوز اقداماتی صورت نگرفته و باید تا بهمن ماه منتظر ماند و دید چه فردی مسئولیت این باشگاه را برعهده می‌‌گیرد تا این مشکلات به پایان برسد.

وی در مورد اینکه گفته می‌شود بازیکنان از پرداخت نشدن مطالبات‌شان در اردوی کیش ناراحت هستند، تصریح کرد: در جریان مسائل اردوی کیش نیستم اما می‌دانم آقایان در تلاش هستند که مشکلات را به حداقل برسانند. سازمان لیگ هنوز پولی از محل درآمدهای استقلال در این سازمان پرداخت نکرده و اگر این کار صورت بگیرد، بخشی از مشکلات حل خواهد شد.

عضو هیئت مدیره استقلال در مورد اینکه علی نظری جویباری اعتقاد دارد با رفتن بهرام افشارزاده به خارج از کشور، باشگاه تعطیل شده است، گفت: باشگاه تعطیل نیست و جلسات هفتگی هیئت مدیره استقلال به صورت منظم برگزار می‌شود. کار خاصی نبوده که در نبود افشارزاده انجام شود. ضمن اینکه اختیارات به پندار توفیقی داده شده و او هر روز کارهای باشگاه را انجام می‌دهد.

پورحیدری درباره دیدار امروز (دوشنبه) تیم ملی ایران مقابل امارات گفت: به ظاهر این دیدار به دلیل صدرنشینی سخت است چون امارات در دو دیدار گذشته به برتری رسیده و حتی به لحاظ تفاضل گل نیز بهتر از ایران کار کرده است و با توجه به این شرایط، مساوی هم به سود امارات خواهد بود. اگر ملی‌پوشان با همان انگیزه دو دیدار گذشته به میدان بروند، امارات را شکست می‌دهند. کمی در فاز حمله مشکل داریم اما امیدوارم از فرصت‌هایی که بدست می‌آوریم، نهایت استفاده را ببریم.

وی در مورد شانس قهرمانی تیم ملی در این رقابت‌ها عنوان کرد: بازی‌ها به گونه‌ای است که ایران شانس قهرمانی دارد. اگر تیم ملی در مرحله بعدی به ژاپن بخورد بهتر است تا اینکه با عراق بازی کند. متاسفانه برخی‌ عجولانه حرف می‌زنند و اعتقاد دارند ژاپن حریف سختی برای ایران است، در صورتی که این گونه نیست. اگر ایران به عراق بخورد، ممکن است دچار حاشیه‌سازی حریف شود ولی ژاپنی‌ها به دنبال فوتبال بازی کردن هستند و ایران کار راحت‌تری مقابل آنها دارد.

فعال

فعال
    فخرالدینی: استقلال قهرمان می شود

مدافع آبي‌پوشان تهران اعتقاد دارد آنها زمان کافي براي آماده سازي خود داشته اند و در حال حاضر هم تمام تمرکزشان روي شروع ليگ و بازي حساس با سپاهان است.

میلاد فخرالدینی در مورد شرایط استقلال گفت: خدا را شکر شرایط استقلال خوب است، ما دوران بدنسازی خیلی سختی را پشت سر گذاشتیم و در چند روز آینده روندمان خیلی بهتر خواهد شد. در کنار این بدنسازی 3 بازی تدارکاتی هم برگزار کردیم تا از شرایط مسابقات عقب نمانیم، گرچه نبود 5 بازیکن ملی‌پوش مان باعث شد هماهنگی لازم را نداشته باشیم.

او در مورد اینکه نیم فصل دوم می‌ تواند نتایج نه چندان خوب نیم فصل اول را جبران کند ادامه داد: ما نیم فصل اول 7، 8 هفته خوب نتیجه گرفتیم ولی بعدش با بدشانسی روبه‌رو شدیم. اما این را بگویم که نیم فصل دوم استقلال قهرمان خواهد شد.

او در مورد خریدهای استقلال نظرش را اینگونه بیان کرد: آقایان عنایتی و طالب لو که بزرگترهای استقلال هستند کسانی چون نوری، سلیمان فلاح و ... می‌ توانند به ما کمک کنند.

فخرالدینی در مورد حذف ایران مقابل عراق افزود: بالاخره بازیکنان تیم‌ملی زحمت کشیدند و این باخت چیزی از ارزش های آنها کم نمی‌ کند، انشاالله در تورنمنت های بعدی جبران می‌ شود.

حرفه ای
    اقا الان وقت این حرفا نیست بیا اونورو اداره کن

فعال
    نقل قول نوشته اصلی توسط yaran نمایش پست ها
    اقا الان وقت این حرفا نیست بیا اونورو اداره کن
    باشه

فعال

11. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 118 از 150 نخستنخست ... 1868108116117118119120128 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)