صفحه 49 از 150 نخستنخست ... 3947484950515999149 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 481 به 490 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    برگزاري تمرينات استقلال پشت درهاي بسته

تمرينات تيم فوتبال استقلال با توجه به فرا رسيدن ماه مبارک رمضان پشت درهاي بسته برگزار خواهد شد.

با توجه به فرا رسيدن ماه مبارک رمضان ميرشاد ماجدي سرپرست استقلال اعلام کرد، تمرينات آبي‌پوشان از فردا يکشنبه پشت درهاي بسته و بدون حضور تماشاگران و نمايندگان رسانه‌هاي گروهي برگزار خواهد شد.

2. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    افشار زاده : تیموریان و نکونام را بالای یک میلیارد نمی‌گیریم !

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    افشارزاده در پاسخ به این سوال که آیا شما با بازیکنانی از جمله تیموریان و نکونام مذاکره کرده‌اید یا خیر گفت: من با هیچ بازیکنی تلفنی صحبت نکرده‌ام از طرفی آنها تازه به ایران آمده‌اند.

بهرام افشارزاده درباره جلسه امروز مدیران باشگاه ها با وزیر ورزش گفت: مطلب خاصی نبود، مدیران عامل درباره قراردادها و مشکلاتشان صحبت کردند و قرار شد که همه خودشان را وقف بدهند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه وزیر ورزش اعلام کرده باشگاه‌ها قرارداد زیر یک میلیارد را رعایت کنند گفت: ما اصلا قراردادی بالای یک میلیارد نداریم. تمام تیم‌ها به طور کلی سقف قرارداد را رعایت کردند.

مدیرعامل استقلال در پاسخ به این سوال که سیدمهدی رحمتی یک و نیم میلیارد قرارداد دارد گفت: وزیر ورزش اعلام کرده در این مورد تجدیدنظر شود.

افشارزاده در پاسخ به این سوال که آیا منظور شما این است که قرارداد رحمتی از این مبلغ کمتر خواهد شد گفت: اطلاعی در این مورد ندارم.

وی در پاسخ به این سوال که آیا اگر نکونام و تیموریان با مبلغ بیشتر از یک میلیارد به باشگاه بیایند قبول می‌کنید یا خیر گفت: نه ما چنین پولی نداریم.

افشارزاده در پاسخ به این سوال که شنیده شده حنیف عمران‌زاده بیشتر از دو میلیارد گرفته عنوان کرد: چه کسی چنین حرفی زده است؟

افشارزاده در پاسخ به این سوال که آیا شما با بازیکنانی از جمله تیموریان و نکونام مذاکره کرده‌اید یا خیر گفت: من با هیچ بازیکنی تلفنی صحبت نکرده‌ام از طرفی آنها تازه به ایران آمده‌اند.

4. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    دروازه‌بان مجارستانی مدنظر استقلال کیست؟

دروازه‌بان مجارستانی که در تمرین امروز استقلال حاضر شده بود، سابقه بازی در تیم ملی زیر 23 سال کشورش را دارد.

بعد از جدایی سیدمهدی رحمتی از استقلال مسئولان این تیم به دنبال جذب یک جایگزین خارجی هستند

امروز در تمرین استقلال یک دروازه‌بان مجارستانی حاضر بود که نام او زولتان کوآچ است. این دروازه‌بان مجارستانی 29 سال سن دارد و سال گذشته در لیگ قبرس به میدان رفته است. او پیش از این در لیگ مجارستان حاضر بود و سابقه بازی در تیم ملی زیر 23 سال کشورش را نیز دارد. کوآچ با حضور در تمرین امروز استقلال عملکرد خوبی داشت و با گرفتن یک ضربه پنالتی و چند موقعیت خوب از مهاجمان استقلال بارها نگاه تحسین‌آمیز هواداران را به خود جلب کرد.

گفته می‌شود امیر قلعه‌نویی نهایتاً در پایان این هفته درباره جذب یا عدم جذب این بازیکن برای تیمش تصمیم‌گیری می‌کند.

6. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

8. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    فروزان در يک قدمي استقلال قرار گرفت

دروازه‌باني که براي فصل جديد ابتدا با تراکتورسازي به توافق رسيده بود در يک قدمي حضور در استقلال قرار گرفته است.

محسن فروزان که به تازگي قرارداد خود را با تراکتورسازي فسخ کرده است اين طور که مشخص است در يک قدمي حضور در استقلال قرار دارد.

به نقل از فارس، بهرام افشارزاده مديرعامل باشگاه استقلال در اين خصوص که فروزان در مصاحبه اي گفته در حال رفتن به استقلال است، پاسخ داد: اگر خودش اين صحبت را مطرح کرده حتما درست گفته است.

افشارزاده در اين خصوص که شايد او به دنبال بازار گرمي است، گفت: فروزان اهل بازارگرمي است.

وي همچنين در مورد اينکه تکليف دروازه بان برزيلي چه مي شود، عنوان کرد: يک تيم نياز به دو دروازه بان خوب دارد و اين بازيکن را هم جذب مي کنيم.

10. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

۰۸ تير ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۰
    یک سایت آمریکایی چهره های مطرح دنیای ورزش از جمله بازیکنان حاضر در جام جهانی را در کنار همزادهایشان که در دنیای هنر مشغول به کارند ، قرار داده است. آندرانیک تیموریان هافبک تیم ملی فوتبال ایران نیز به یک هنرپیشه آمریکایی نسبت داده شده است

12. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    گزارش تمرين صبح آبي‌پوشان

بازي خوب تيم ملي شيلي مقابل برزيل سوژه تمرين نوبت صبح آبي‌پوشان بود.

تمرين نوبت صبح آبي‌پوشان امروز (يکشنبه) ساعت 10:30 در سالن وزنه مجموعه انقلاب انجام شد.

به نقل از تسنيم، بازيکنان استقلال ابتدا در زمين چمن مصنوعي کنار سالن وزنه به مدت 15 دقيقه دويدند و سپس کارهاي کششي انجام دادند. آبي‌پوشان به مدت 45 دقيقه کار با وزنه را زير نظر مربي بدنساز تيم انجام دادند.

* بازي خوب تيم ملي شيلي مقابل برزيل در بازي‌هاي جام جهاني 2014 برزيل سوژه صحبت‌هاي مربيان و بازيکنان استقلال بود. برخي از آنها اعتقاد داشتند که حق شيلي بود که بايد به مرحله بعدي صعود مي‌کرد. شيلي اين مسابقه را در ضربات پنالتي باخت و از صعود به مرحله يک چهارم نهايي بازماند.

*ميرشاد ماجدي سرپرست استقلال اواسط تمرين حضور يافت و به 12 بازيکن اين تيم اعلام کرد که طبق قراري که روز گذشته با آنها داشته است، بايد پس از پايان تمرين به همراه وي راهي هيئت فوتبال شوند تا قراردادشان را ثبت کنند.

* با توجه به فرا رسيدن ماه مبارک رمضان، تمرينات استقلال پشت درهاي بسته و بدون حضور خبرنگاران و هواداران انجام مي‌شود!

14. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    برهاني: قراردادم با استقلال دلي است

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: قرارداد من با استقلال دلي است و دوست دارم به اين تيم خدمت کنم.

آرش برهاني پس از ثبت قراردادش در هيأت فوتبال استان تهران در خصوص مدت قراردادش اظهار داشت: قرارداد من با استقلال دلي است و هر موقع که اين تيم من را بخواهد در خدمت آنها هستم. من استقلال را دوست دارم اما آنچه که روي برگه آورديم قرارداد دو ساله است.

به نقل از فارس، وي در مورد اينکه مبلغ قراردادش چقدر است، گفت: مبلغ را نمي‌دانم بايد ابتدا فرهنگسازي صورت بگيرد و بعد در مورد اين مسائل صحبت کنيم. اگر همينگونه بخواهيم به اين مسائل اشاره کنيم مشکل به وجود مي‌آيد. ديديد که سازمان ليگ اين کار را کرد و چه مسائلي در بر داشت.

16. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    فخرالديني: قراردادم با استقلال زياد نيست

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: مبلغ قراردادم با اين تيم زياد نيست اما مثل برهاني دلي است.

ميلاد فخرالديني بعد از امضاي رسمي قراردادش با باشگاه استقلال اظهار داشت: قرارداد من با باشگاه استقلال دو ساله است و خدا را شکر مي‌کنم که به اين تيم پيوستم. مبلغ قراردادم زياد نيست اما مثل برهاني دلي است!

به نقل از تسنيم، وي در پاسخ به اين سوال که چرا بازيکنان دوست ندارند مبلغ قرارداد خود را اعلام کنند، خاطرنشان کرد: چيزي که به عنوان قرارداد بين بازيکن و باشگاه امضا مي‌شود با آن چيزي که توسط بازيکن دريافت مي‌شود فرق دارد چون درصدي از قرارداد ما بابت ماليات کسر مي‌شود. بايد ديد که يک بازيکن دقيقا چقدر دريافتي دارد و بعد آن را اعلام کرد.

18. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    عمران‌زاده: کم‌تر از سال قبل گرفتم

بازيکن تيم فوتبال استقلال بعد از تمديد قرارداد با آبي‌پوشان، گفت: مبلغ قرارداد من از سال گذشته کم‌تر است.

حنيف عمران‌زاده بعد از تمديد قرارداد با استقلال درباره اينکه قراردادتان چند ساله است،‌ گفت: مشخص است دو ساله. ديگر قرارداد يک ساله نداريم.

به نقل از فارس، وي در پاسخ به اين سؤال که شما بالاخره بعد از کش و قوس فراوان تمديد کرديد، اظهار داشت: ناراحتي من اين بود که از باشگاه تماس نگرفته بودند و گفتند مشکل داشتند اما حالا به خاطر تيم در استقلال ماندم.

عمران‌زاده درباره مبلغ قراردادش تصريح کرد:‌کمتر از سال قبل گرفتم تا ثابت کنم پولکي نيستم.

بازيکن تيم فوتبال استقلال درباره اينکه در کشورهاي ديگر مبلغ قرارداد بازيکنان شفاف اعلام مي‌شود اما در ايران به اين صورت نيست، عنوان کرد: بستکباليست‌ها و واليباليست‌ها هم به اندازه بازيکنان فوتبال پول مي‌گيرند، نوش جانشان اما آنطور که به فوتبال حمله مي‌شود به اين دو رشته حمله نمي‌کنند.

وي در پايان درباره رفتن دوست صميمي‌اش يعني مهدي رحمتي، گفت: او رفت اميدوارم موفق شود.

20. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

صفحه 49 از 150 نخستنخست ... 3947484950515999149 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 40 مهمان ها)