صفحه 53 از 150 نخستنخست ... 343515253545563103 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 521 به 530 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    تيموريان يکشنبه تصميم نهايي‌ را مي‌گيرد

برادر هافبک ملي پوش استقلال اعلام کرد که آندو روز يکشنبه آينده براي فصل آينده تصميم نهايي را خواهد گرفت و فعلا مشغول بررسي شرايط است.

سرژيک تيموريان در مورد آخرين وضعيت برادرش گفت: آندو در حال حاضر چند پيشنهاد داخلي و خارجي دارد و مشغول بررسي شرايط است. او خودش اعلام کرده که در ايران اولويتش استقلال است اما مطمئنا اگر پيشنهادهاي خارجي خوب باشد، به خارج از ايران خواهد رفت. قرار است آندو روز يکشنبه آينده تصميم نهايي را بگيرد.

او در مورد حرف هاي علي نظري جويباري که گفته آندو بايد در مورد مسائل مالي کوتاه بيايد در غير اينصورت با او خداحافظي خواهيم کرد عنوان کرد: اگر خداحافظي کنند پيشنهادهاي ديگري وجود دارد که مورد بررسي قرار بگيرد. منطقي نيست که آندو نسبت به سال قبل پول کمتري بگيرد ولي با اين حال بايد پاي صحبت مسئولان استقلال هم بنشينيم و پيشنهاد اين تيم را هم مورد بررسي قرار دهيم.

2. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    گزارش تمرين آبي‌پوشان

ميلاد فخرالديني به تمرينات تيم فوتبال استقلال بازگشت.

تيم فوتبال استقلال که برنامه آماده‌سازي خود را در دو نوبت صبح و عصر برگزار مي‌کند از ساعت 18:30 دقيقه امروز تمرينات تاکتيکي خود را در کمپ زنده‌ياد حجازي پيگيري کرد.

قبل از شروع تمرين امروز، امير قلعه‌نويي چند دقيقه‌اي با بازيکنان صحبت کرد و در خصوص نحوه آماده‌سازي و برنامه تاکتيکي با آنها به گفت‌وگو پرداخت.

وي همچنين به بازيکنان گفت: فشار تمرينات قبل از آغاز فصل زياد است ولي اين موضوع در طول فصل به شما کمک خواهد کرد و باعث مي‌شود همه چيز به نفع خودتان پيش برود.

* ميلاد فخرالديني که چند روزي به کلينيک مي‌رفت امروز عصر در تمرينات استقلال حاضر شد و به صورت سبک تمرين کرد.

* با وجود آنکه روز گذشته يک بازيکن ايراني و سوئدي در تمرينات استقلال حضور پيدا کرده بود اما امروز خبري از اين بازيکن نشد و ظاهراً کادر فني استقلال اين بازيکن جوان را نپذيرفته است.

* مثل چند روز گذشته تمرينات استقلال همچنان پشت درهاي بسته و بدون حضور اهالي رسانه و تماشاگران برگزار مي‌شود که اين موضوع باعث سکوت در کمپ زنده‌ياد حجازي شده است.

* تمرينات تيم استقلال به دويدن دور زمين، تشکيل گروه‌هاي 4 به 2 و فوتبال درون‌تيمي در قالب دو گروه سبز و نارنجي اختصاص داشت که بازيکنان در حضور قلعه‌نويي آنها را انجام دادند. محمود فکري، ستار همداني، جواد زرينچه و شاهرخ بياني هرکدام به نحوي برنامه‌هاي آماده‌سازي آبي‌پوشان را زيرنظر داشتند.

* محسن فروزان مثل دو روز گذشته زيرنظر کريم بوستاني تمرينات دروازه‌باني را پشت سر گذاشت.

*حميد ملک‌احمدي، منصور پورحيدري و ميرشاد ماجدي نفرات حاضر در تمرين امروز استقلال بودند.

* تمرينات تيم استقلال صبح فردا در مجموعه ورزشي انقلاب برگزار و آبي‌پوشان پنج‌شنبه عصر و جمعه را به صورت کامل استراحت خواهند کرد و از روز شنبه مجدداً برنامه‌هاي آماده‌سازي را دنبال مي‌کنند.

4. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest

داش مشتی ها در عروسی خاتونه اردشیر

فعال

7. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    تمرينات استقلال از شنبه پيگيري مي‌شود

تمرينات تيم فوتبال استقلال از روز شنبه هفته آينده پيگيري خواهد شد.

با تصميم امير قلعه‌نويي سرمربي استقلال، بازيکنان استقلال پس از تمرين نوبت صبح امروز (پنج‌شنبه) تا روز شنبه تمرين نخواهند کرد.

به دليل فشار تمرينات در روزهاي گذشته، قلعه‌نويي تصميم گرفت به آبي‌پوشان استراحت بدهد.

9. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

ehsan1361
    Guest
    استقلالی نیستم ( پرسپولیسی هم نیستم ) ولی از حنیف خیلی خوشم میاد

حنیف با انتشار عکسی از خودش در اینستاگرام نشان داد که یک برزیلی دو آتشه است.

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

11. کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    کرار جاسم با استقلال دو ساله بست

هافبک عراقي با عقد قراردادي دوساله به استقلال پيوست.

کرار جاسم با عقد قراردادي دوساله به تيم استقلال پيوست. اين بازيکن عراقي پيش از اين هم سابقه حضور در استقلال را داشت. کرار مدتي هم براي تيم تراکتورسازي تبريز در ليگ برتر بازي کرد و در نهايت به عراق بازگشته بود.

فعال

فعال
    گزارش تمرين صبحگاهي استقلال در کمپ حجازي

تمرين نوبت صبح تيم فوتبال استقلال در کمپ مرحوم حجازي برگزار شد.

تيم فوتبال استقلال بعد از دو روز استراحت از ساعت 10:30 امروز در کمپ زنده ياد حجازي برنامه‌هاي هوازي خود را پيگيري کرد.

آبي‌پوشان که معمولا در سالن وزنه و يا زمين گلف مجموعه انقلاب برنامه‌هاي بدنسازي خود را پيگيري مي‌کردند صبح امروز در زمين کمپ مرحوم حجازي تمرين کردند.

*امير قلعه‌نويي در تمرين صبح آبي‌پوشان حضور نداشت و برنامه‌هاي هوازي زير نظر امير حاج قاسم پيگيري شد.

*هرائير مگويان که با اجازه از کادر فني استقلال به ارمنستان رفته در تمرين امروز تيمش غايب بود.

*جاسم کرار که روز گذشته به صورت رسمي با استقلالي ها قرارداد بست امروز در آکادمي ملي فوتبال تست پزشکي داد و از عصر امروز در تمرينات شرکت خواهد کرد. رافائل داسيلوا نيز ديگر بازيکني است که قرار است در تمرين عصر استقلال حضور پيدا کند.

به گزارش فارس، تمرينات تيم استقلال از ابتداي ماه مبارک رمضان پشت درهاي بسته و بدون حضور خبرنگاران و تماشاگران برگزار مي‌شود و آبي‌پوشان روز سه شنبه تهران را به مقصد ترکيه ترک خواهند کرد.

15. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    کرار: به قلعه‌نويي قول دادم مثل گذشته نباشم

جاسم کرار که دوباره به استقلال بازگشته است تاکيد کرد که به امير قلعه نويي قول داده تا ديگر مثل گذشته عصباني نباشد.

کرار اظهار داشت: «قرار بود درنيم فصل دوم استقلالي شوم اما مشکلاتي پيش آمد و نتوانستم به اين تيم بازگردم.خدا را شکر که بالاخره طلسم شکست و به ليگ ايران و استقلال بازگشتم.من ديگر آن کرار سابق نيستم و عوض شده ام.آن زمان هم اگر عصبي مي شدم و همه مي گفتند که بازيکن حاشيه اي و جنجالي هستم،به خاطر برخوردها و رفتارهايي بود که با من مي شد.از داوران گرفته تا بازيکنان تيم حريف و حتي برخي از هم تيمي هايم دنبال اين بودند که اعصابم را به هم بريزند.»

او در گفت و گو با فوتبال ايران ادامه داد:«به قلعه نويي قول داده ام که ديگر مثل گذشته نباشم وبرايش يک بازيکن آرام وبي حاشيه باشم. آمده ام تا براي اين تيم يک بازيکن خوب باشم.مي خواهم روزهاي بدي که در اين تيم داشتم را جبران کنم.شک ندارم که قلعه نويي از من يک بازيکن خوب و آماده مي سازد.با قلعه نويي به روزهاي خوبم بازمي گردم.»

او در پاسخ به اين سوال که فکر مي کني بتواني جاي خالي بازيکني مثل مجتبي جباري را در اين تيم پر کني گفت: «آمده ام جاي خودم بازي کنم.قرار نيست جاي بازيکني بازي کنم.مي خواهم براي استقلال جاسم کرار باشم.»

کرار مدتي پيش در يک مصاحبه عنوان کرده بود که فتح الله زاده باعث شد تا در استقلال آن اتفاقات برايش رخ بدهد ولي خودش گفت:«به دروغ از قول من مصاحبه نوشته و عنوان کرده اند که فتح الله زاده مسبب اتفاقاتي بود که در استقلال برايم رخ داد.در صورتيکه من هيچ وقت اين حرف ها را بيان نکردم.اتفاقا فتح الله زاده آن زمان خيلي هوايم را داشت.مشکل من بازيکن سالاري بود که در آن زمان در استقلال وجود داشت.اين مسئله خيلي آزارم مي داد و در نهايت هم باعث جدايي ام شد.»

او در پايان افزود:«قلعه نويي مربي اي نيست که اجازه بدهد در تيمش بازيکن سالاري باشد.به همين خاطر هم يک مربي موفق است و در هر تيمي که بوده افتخار کسب کرده است.اگر قرار بود تيمش را رها کند و بازيکن سالاري را در آن باب کند حالا همه از او به عنوان يک مربي بزرگ و کار بلد،ياد نمي کردند.چون ايشان سرمربي استقلال بود تصميم گرفتم آبي پوش شوم.»

17. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 53 از 150 نخستنخست ... 343515253545563103 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 27 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 27 مهمان ها)