صفحه 125 از 150 نخستنخست ... 2575115123124125126127135 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 1,241 به 1,250 از 1497

موضوع: ✯✯ تاپیک استقلال همیشه قهرمان ✯✯ + مــوسس تــاج در گــذشتـــ

فعال
    کرار مقابل تراکتورسازی به میدان می‌رود

هافبک عراقی استقلال مشکلی برای حضور در دیدار برابر تراکتورسازی نخواهد داشت.

جاسم کرار که در خلال تمرین روز گذشته تیمش دچار مصدومیت شده بود بعد از معالجات کادرپزشکی برای بازی فردا برابر تراکتورسازی آماده شده و در صورت صلاحدید کادرفنی می‌تواند آبی‌پوشان را در این بازی همراهی کند.

کرار احتمالا امروز تمرین سبکی نیز به همراه تیمش خواهد داشت تا مصدومیتش تشدید نشود و بتواند در بازی فردا در ترکیب 11 نفره انتخابی امیر قلعه‌نویی نیز قرار گیرد.

2. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    عضو کمیته اقتصادی باشگاه استقلال منصوب شد
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    با حکم مدیرعامل استقلال فقیه عضو کمیته اقتصادی باشگاه استقلال شد.

بهرام افشارزاده طی حکمی محمدرضا فقیه را به عنوان عضو کمیته اقتصادی و توسعه بازار باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال منصوب کرد. متن این حکم در ادامه می آید:

برادر گرامی جناب آقای محمدرضا فقیه

سلام علیکم

با عرض سپاس و قدردانی از علاقه مندی جنابعالی و با عنایت به تجربیات ارزنده در فوتبال و بنگاه های اقتصادی به موجب این ابلاغ به سمت عضو کمیته اقتصادی و توسعه بازار باشگاه فرهنگی ورزشی استقلال منصوب می گردید.
    امید است با اتکال به عنایات خداوند متعال و همت و کوشش جنابعالی و با توجه به علاقه مندی و شناختی که از محیط های ورزشی به خصوص از فوتبال دارید شاهد موفقیت های ارزشمندی در آینده نزدیک باشیم.
    توفیقات روز افزون جنابعالی را از خداوند منان خواستارم.

4. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    گزارش تمرین استقلال

آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال قبل از دیدار با تراکتورسازی تبریز در کمپ زنده‌یاد حجازی برگزار شد.

آخرین تمرین تیم فوتبال استقلال قبل از دیدار با تراکتورسازی تبریز از ساعت 17 و 30 دقیقه امروز در کمپ زنده یاد حجازی برگزار شد. تمامی بازیکنان در تمرین امروز حاضر بودند حتی جاسم کرار نیز پا به پای دیگر آبی‌پوشان تمرین کرد. این بازیکن قبل از شروع تمرین امروز توسط امیر قلعه‌نویی فرا خوانده شد و در حضور دکتر ستوده توضیحاتی را به سرمربی تیم استقلال ارائه کرد. کرار روز گذشته در اواسط تمرین از ناحیه عضله 4 سر دچار مصدومیت شد و نتوانست به تمرین ادامه دهد البته این بازیکن امروز با پای بانداژ شده تمرین کرد.

*هنگامی که هنوز تمرین آبی‌پوشان آغاز نشده بود جیمی جامپ معروف که چند روزی است در تمرین استقلال کار تدارکات را انجام می‌دهد پا به پای حنیف عمران‌زاده، ستار همدانی و یکی دو بازیکن دیگر مشغول آقاوسط شدند. در این لحظه عکاسان از این صحنه عکس گرفتند که امیر قلعه‌نویی در همان لحظه وارد زمین شد و با صدای بلند گفت لطفاً عکس نگیرید سپس سرمربی تیم استقلال با صدا کردن جیمی‌جامپ خطاب به او گفت مصطفی چرا این کار را کردی و چه کسی به تو اجازه داد در کنار بازیکنان تمرین کنی که این جوان از سرمربی تیم استقلال عذرخواهی کرد.

* میرشاد ماجدی در تمرین امروز آبی‌پوشان حضور داشت و در کنار خبرنگاران تمرین را تماشا کرد.

* در اواسط تمرین محمود فکری و محسن فروزان مشغول ضربه زدن به سمت دروازه بودند که گلر استقلال با صدای بلند خطاب به ماجدی گفت: آقای ماجدی ببینید جوانان امروزی تکنیکشان از قدیمی‌ها بهتر است. که سرپرست تیم استقلال با طنز پاسخ فروزان را داد.

* امید ابراهیمی با کمی تأخیر به محل تمرین رسید و پس از دویدن دور زمین در کارهای تاکتیکی شرکت کرد.

* برخلاف روزهای گذشته تمرین امروز آبی‌پوشان با حضور نزدیک به 40 نفر از هواداران این تیم برگزار شد.

* در بخش اول تمرین بازیکنان به گرم کردن بدن‌های خود پرداختند و سپس در گروه‌های 4 نفره بازی 4 به 2 انجام دادند. جالب اینجا بود که وقتی حنیف عمران زاده نمی‌توانست توپ را از بازیکنان دریافت کند نفراتی مثل عنایتی و مگویان برای او دست می‌زدند.

* خبر بازگشت بهرام افشارزاده به ایران از کویت باعث شده بود تا بازیکنان استقلال سراغ وی را بگیرند و برخی از آنها به یکدیگر می‌گفتند خدا را شکر مدیرعامل ما از سفرهای غیر فوتبالی‌اش برگشت و حالا به امور باشگاه می‌رسد!

* استقلالی‌ها قبل شروع تمرین با یکدیگر پیرامون این موضوع صحبت می‌کردند و مدعی بودند قرار بود قبل از بازی با تراکتورسازی مبالغی به حساب ما واریز شود اما ظاهراً خبری از پول نیست.

* آخرین مرحله تمرین امروز تیم فوتبال استقلال شامل فوتبال درون تیمی بود که بین دو تیم سبز و نارنجی و بدون دروازه انجام شد. امیر قلعه‌نویی با لباس ورزشی از گوشه‌ای از زمین نظاره‌گر برنامه‌های تاکتیکی تیمش بود و محمود فکری، ستار همدانی و جواد زرینچه در این بازی درون تیمی‌ حضور داشتند.

* تماشاگران تیم استقلال امروز باز هم یک بنر کوچک آورده و این بار برخلاف روزهای گذشته متنی را منتشر کردند که روی این بنر نوشته بود «به امد خدای متعال، دعای آقا امام زمان و همت شما غیور مردان، استقلال، سهمیه آسیا را می‌گیریم، دوستتان داریم و حمایتتان می‌کنیم.»

دیدار تیم‌های فوتبال استقلال تهران و تراکتورسازی تبریز از ساعت 18 فردا در ورزشگاه آزادی تهران برگزار شد.

6. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال

8. کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فعال
    بازی شروع می شود .........

فعال
    سه‎شنبه جلسه سرنوشت‎ساز درباره قلعه‌نویی

مسعود معینی عضو هیات مدیره استقلال خبر از برگزاری جلسه ای بین اعضای هیات مدیره برای تعیین تکلیف کادرفنی استقلال خبر داد.

پس از شکست آبی ها مقابل تراکتورسازی معینی به خبرنگار ما می‌ گوید: شکست تلخی خوردیم اما به هر حال این شرایط در فوتبال اتفاق می‌ افتد. ما روز سه شنبه با حضور اعضای هیات مدیره جلسه ای خواهیم داشت تا درباره آینده کادرفنی تصمیم گیری شود.

او درباره اینکه آیا ممکن است امیر قلعه‌نویی در بازی بعد روی نیمکت استقلال ننشیند گفت: اصلا اینطور نیست، آقای قلعه‌نویی مربی پرافتخاری است و اکثر افتخارات استقلال با حضور ایشان به دست آمده و به هیچ وجه صلاح نیست که برای مسابقه ای که هیچ تاثیری در رتبه ما در جدول ندارد، چنین تصمیمی بگیریم.

فعال

فعال
    استقلال، رکورددار بالانشین در لیگ‌برتر

تراکتورسازی، نفت‌تهران و سپاهان، سه تیمی هستند که در مسابقات لیگ امسال بی تردید اول تا سوم هستند.

استقلال تهران در 14 دوره، با 9 حضور روی پله های اول تا سوم در این عرصه رکورددار است.

1380: پرسپولیس، استقلال و فولاد

1381: سپاهان، پاس و پرسپولیس (دومین بار)

1382 پاس (دومین بار)، استقلال (دومین بار) و فولاد (دومین بار)

1383: فولاد (سومین بار)، ذوب‌آهن و استقلال (سومین بار)

1384: استقلال (چهارمین بار)، پاس (سومین بار) و سایپا

1385: سایپا (دومین بار)، استقلال اهواز و پرسپولیس (سومین بار)

1386: پرسپولیس (چهارمین بار)، سپاهان (دومین بار) و صبا

1387: استقلال (پنجمین بار)، ذوب‌آهن (دومین بار) و مس

1388: سپاهان (سومین بار)، ذوب‌آهن (سومین بار) و استقلال (ششمین بار)

1389: سپاهان (چهارمین بار)، ذوب‌آهن (چهارمین بار) و استقلال (هفتمین بار)

1390: سپاهان (پنجمین بار)، تراکتورسازی و استقلال (هشتمین بار)

1391: استقلال (نهمین بار)، تراکتورسازی (دومین بار) و سپاهان (ششمین بار)
    در سال 1392 فولاد (چهارمین بار)، پرسپولیس (پنجمین بار) و نفت اول تا سوم شده اند، تراکتورسازی برای بار سوم و نفت برای دومین بار روی خانه های اول تا سوم جدول لیگ می‌ ایستند.

13. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    عمران زاده: بچه ها کری خوانی ندارند

مدافع تیم استقلال پس از پایان تمرین امروز تیمش گفت: این بازی تنها دلخوشی هواداران است و امیدوارم هواداران، با پیروزی در این بازی ناکامی امسال را فراموش کنند.

حنیف عمران زاده در رابطه با بازی آخر این تیم با پرسپولیس گفت: این بازی تنها دلخوشی هواداران است، بعد از ناکامی در لیگ برتر، جام حذفی و کسب سهمیه آسیا، با پیروزی در این بازی می توانیم کمی هواداران را شاد کنیم و امیدوارم با پیروزی در این بازی آنها هم ناکامی های امسال ما را فراموش کنند.

وی در پاسخ به اینکه برای سرخپوشان کری می خواند یا خیر گفت: دیگر کری خواندن از ما گذشته است، من هفت سال است که دارم در این تیم بازی می کنیم و دربی های زیادی را تجربه کرده ام، ولی پرسپولیس بازیکنان جوانی دارد و فکر می کنم به جز نوری و نورمحمدی، کسی از این تیم در دربی حاضر نشده باشد، معلوم است که آنها باید کری بخوانند نه من.

عمران زاده درباره بازی نکردن خود در بازی با تیم تراکتورسازی گفت: من شیر خورده و مسموم شده بودم، به همین دلیل دو سه روز در تمرینات نبودم، در آن بازی با صلاحدید کادرفنی از بازی بیرون ماندم اما در حال حاضر آماده ام و انشالله در دربی سعی می کنم بازی خوبی از خودم ارائه دهم.

او در پایان گفت: برگزار شدن دربی در هفته آخر هم خوب است و هم بد، امیدوارم با پیروزی ما در این بازی، لیگ برای ما و هواداران خوب تمام شود.

15. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

فعال
    همدانی: لحظه‌شماری می‌کنم برای آغاز دربی

مربی استقلال گفت: برای دربی روز جمعه لحظه‌شماری می‌کنم چوم مطمئنم این مسابقه را می‌بریم و به این موضوع ایمان دارم.

ستار همدانی در خصوص اینکه چه تیمی دربی را برنده خواهد شد گفت: به هر حال این بازی با تمام دربی‌ها فرق می‌کند چرا که تکلیف هر دو تیم مشخص است. هر دو تیم در صورت برد یا باخت تغییر را در جدول نخواهند داشت و فکر می‌کنم این بازی برای مردم است و امیدوارم با شرایطی که عنوان کردم بتوانیم یک مسابقه دور از استرس را به نمایش بگذاریم و در نهایت با سه امتیاز بیرون بیاییم تا این برد هم پایانی باشد برای مشکلات یک فصل استقلال و هم اینکه مرهمی باشد بر درد و رنج هواداران که به واقع در یک فصل اذیت شدند.

وی ادامه داد: مطمئنم دربی را می‌بریم چون نمی‌شود همیشه بد بیاوریم و روز دربی مطمئناً روز خوشی ما خواهد بود.

همدانی تأکید کرد: همین که جایگاه دو تیم در جدول تهدید نخواهد شد و تغییری نمی‌کند به جذابیت‌های این مسابقه اضافه می کند و امیدوارم فارغ از هر مسئله‌ای، بازیکنان دو تیم فقط به یک بازی خوب فکر کنند. ضمن اینکه هواداران پرسپولیس هم مثل هواداران ما سال خوبی نداشتند و امیدوارم هر تیمی توانست این مسابقه را مدیریت کند برنده شود که امیدوارم این سه امتیاز در نهایت برای استقلال باشد.

مربی استقلال در پاسخ به این سؤال که آیا برای حریف کری نمی‌خواند گفت: اتفاقاً لحظه‌شماری می‌کنم برای آغاز مسابقه چون مطمئنم می‌بریم و به این موضوع ایمان دارم کری این است که باید در زمین به خوبی کار کنیم و سه امتیاز را کسب کنیم اینکه قبل از بازی کری بخوانیم قشنگ نیست. هر کسی ادعایی دارد باید در زمین حرفش را بزند نه بیرون از زمین.

17. 2 کاربر مقابل از ehsansalehi عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .

صفحه 125 از 150 نخستنخست ... 2575115123124125126127135 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 21 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 21 مهمان ها)