خبرگزاری تسنیم: گزینههای سرمربیگری تیم فوتبال استقلال برای فصل آینده مشخص شدند.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، با وجود اینکه تکلیف باشگاه استقلال در مزایده چهارم سازمان خصوصیسازی مشخص نشده است اما مسئولان این باشگاه در حال بررسی گزینههای سرمربیگری استقلال هستند.
با وجود اینکه نام مربیان خارجی چون لوتار ماتئوس آلمانی، کلاس تاپ مولر، دونادونی و فیلپ تروسیه برای هدایت استقلال مطرح شده است اما خبر میرسد که داریوش یزدانی یکی از گزینههای اصلی سرمربیگری استقلال برای فصل آینده است. البته یک گزینه دیگر در اندازههای افشین قطبی، سرمربی پیشین پرسپولیس هم جزو گزینه سرمربیگری آبیپوشان است که نام این مربی هنوز فاش نشده است.
همچنین مدیرعامل باشگاه استقلال از بررسی سه گزینه خارجی برای هدایت این تیم خبر داده است. باید دید که در نهایت اعضای هیئت مدیره باشگاه استقلال چه تصمیمی خواهند گرفت و چه کسی را جانشین امیر قلعهنویی خواهند کرد.
__________________________________________________ __
پ.ن : قحطی گزینه و سرمربی که نیست یه لنگی 1000 تومنی بیاد بشه سرمربی
ویرایش توسط MAVI : 05-26-2015 در ساعت 06:18 PM
مهــــــــــــــــران دراگـــــــون
پــــسر تو کجایی
جات خالیه...
سجاد شهباززاده مهاجم تیم استقلال تهران در گفتگو با طرفداری، در مورد شرایط تیمش گفت:" ما سال پر فراز و نشیبی را طی کردیم و سال بسیار بدی برای ما بود چون همه جوره مشکلات گریبان گیر ما بود که باعث شد نتایج در خور استقلال کسب نکنیم. امیدوارم مشکلات فصلی که گذشت در فصل جدید تکرار نشود."
وی در مورد اینگه گفته می شود مدیر عامل تیم قصد دارد از قرار داد بازیکنان و کادر فنی 20 درصد کم کند، عنوان کرد:" باشگاه حق دارد این کار را انجام دهد چون اگر ما نتیجه می گرفیتم پاداش هایی در نظر می گرفتند پس عدم نتیجه گیری این مشکلات را هم دارد و من از این بابت مشکلی ندارم."
مهاجم استقلال در مورد برنامه اش برای فصل بعد و اینکه در استقلال می ماند یا خیر، اظهار داشت:" من دوست دارم در استقلال بمانم ولی بایدشرایط تیم را بسنجیم چون هنوز تیم بلاتکلیف است و مربی تیم مشخص نشده است. طی چند روز آینده تصمیمم را اعلام خواهم کرد."
در حال حاضر 50 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 50 مهمان ها)