چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
قبلا گفته بودم ، قدرت من در راهه..... یکمی دیر شد ولی جواب داد....
منتظر موج های بعدیباشید
هر کسی در استقلال بد کنه ... موج های از طرف من به او می رسد
.
به نام استقلال.....به کام هواداران...
ویرایش توسط ehsansalehi : 06-07-2015 در ساعت 04:01 PM
فردا آخرین روز کاری افشارزاده در استقلال
بهرام افشارزاده به احتمال فراوان تا فردا از مدیرعاملی باشگاه استقلال کنار گذاشته خواهد شد.
مدیرعامل فصل گذشته استقلال که در این مدت پیگیر گزینه های سرمربیگری استقلال بوده است، با تصمیم وزارت ورزش و جوانان از سمت خود کنار گذاشته می شود تا بتواند در سمت جدید خود که مدیرکل حوزه وزارتی این وزارتخانه است به فعالیت خود ادامه بدهد.
افشارزاده فصل گذشته جای علی فتحاللهزاده به عنوان مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب شد تا با استفاده از تجربه زیاد مدیریتی اش در باشگاه استقلال یک ثبات نسبی ایجاد کند اما در طول فصل باشگاه استقلال هم با مشکلات مالی زیادی مواجه شد و هم نتوانست نتایج خوبی بگیرد تا حالا وزارت ورزش به این تصمیم برسد که به جای او مدیرعامل دیگری را معرفی کند.
حالا همه منتظر هستند ببینند که نصرالله سجادی معاون وزیر ورزش و جوانان که به تازگی وظیفه تعیین تکلیف در مورد سرخابی ها را برعهده گرفته، چه کسی را جانشین او خواهد کرد.
نظریجویباری از سمت خود کنارهگیری کرد
معاون ورزشی استقلال از سمت خود کنارهگیری کرد.
با توجه به شرایط مدیریتی که در باشگاه استقلال حاکم است امروز علی نظری جویباری از سمت خود در باشگاه استقلال کناره گیری کرد.
به نظر می رسد با توجه به اینکه قرار است تیم مدیریتی جدیدی در باشگاه استقلال حاضر شوند و نظری جویباری احساس کرده در تیم گروه جدید مدیریتی باشگاه نیست از سمت خود در این باشگاه کناره گیری کرده است.
فردا اسپانسر استقلال معرفی می شود
شرکتی که فصل گذشته به عنوان اسپانسر باشگاه استقلال فعالیت کرد، به احتمال زیاد فردا به عنوان اسپانسر باشگاه فعالیت خواهد کرد.
شرکت توسعه صنایع نوین فصل پیش اسپانسر باشگاه استقلال بود و وزارت ورزش از عملکرد او رضایت دارد و به همین دلیل به احتمال زیاد او فصل بعد هم هزینه های باشگاه استقلال را تقبل خواهد کرد.
بهرام افشارزاده با تایید این خبر به "ورزش سه" گفت: اسپانسر سابق توانسته رضایت وزارت ورزش را جلب کند و به همین دلیل به احتمال زیاد فردا به عنوان اسپانسر باشگاه استقلال معرفی می شود.
او در حالی این حرف را می زند که گفته می شود شرکت مزبور فقط در صورتی حاضر است که هزینه های باشگاه استقلال را بپردازد که با او قرارداد 3 ساله ببندند. شنیده ها حاکی از آن است که وزارت ورزش با این درخواست موافقت کرده است.
گونش به ایران میآید؟/ در هفته جاری تصمیم می گیرم
سرمربی اسبق تیم ملی ترکیه دریافت پیشنهاد از تیم های ایرانی را تایید کرد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنول گونش در گفت و گو با روزنامه صباح ترکیه اظهار داشت: من پیشنهاداتی از تیم های ایرانی دریافت کرده ام. قصد دارم در هفته جاری در این باره تصمیم گیری کنم. این در حالی است که پیش از این اخباری مبنی بر ابراز علاقه باشگاه استقلال به جذب گونش منتشر شده بود. باشگاه بشیکتاش هم طی روزهای گذشته با گونش مذاکره کرده بود
در حال حاضر 40 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 40 مهمان ها)